Sodes

Sodes

Son dakika sodes haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sodes ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sodes haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sodes

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sodes gelişmeleri de dahil olmak üzere 55 sodes haberi bulunmuştur. Tüm sodes haberleri aşağıda listelenmiştir.
Malatya Belediye başkanı hangi partiden? Selahattin Gürkan kimdir, nereli, kaç yaşında?
Malatya Belediye başkanı hangi partiden? Selahattin Gürkan kimdir, nereli, kaç yaşında?  Türkiye’de art arda yaşanan depremler sonrası illerin yöneticileri merak konusu oldu. Malatya Belediye Başkanı da merak edilen belediye başkanlarının arasında yer alıyor. Peki Malatya Belediye Başkanı kimdir, Malatya Belediye Başkanı Selahattin Gürkan kaç yaşında, nereli?  
27.02.2023 Gündem
Malatya merkezli FETÖ/PDY operasyonu
Malatya merkezli FETÖ/PDY operasyonu Malatya ve Şanlıurfa'da KHK ile kapatılan dernek ve vakıflarla iltisakı bulunanlara yönelik operasyonda 9 şüpheli gözaltına alındı.
12.06.2019 Gündem
Malatya'da FETÖ/PDY operasyonu
Malatya'da FETÖ/PDY operasyonu SODES projeleri kapsamında devletten aldıkları 1 milyon 534 bin 547 lirayı usulsüz şekilde kullanarak örgüte para aktardığı değerlendirilen, KHK ile kapatılan 10 dernekle bağlantılı 8 şüpheli gözaltına alındı.
8.05.2019 Gündem
Bakan açıkladı! Dev destek geliyor
Bakan açıkladı! Dev destek geliyor Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank, "Sanayici, girişimci ve araştırmacıya 5,6 milyar TL destek bütçesi kullandırılacak" dedi.
2.01.2019 Ekonomi
O sanık itiraf etti: Kızılhaç'a da yardım ettim
O sanık itiraf etti: Kızılhaç'a da yardım ettim Erzincan'da, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) finans sağladıkları gerekçesiyle aralarında örgütün kentteki mütevelli heyeti üyeleri ile örgütle bağlantılı okulların yönetici ve çalışanlarının da bulunduğu 73 sanığın yargılanmasına devam edildi.
19.11.2018 Gündem
Resmi Gazete'de yayımlandı! 1,1 milyar lira kaynak
Resmi Gazete'de yayımlandı! 1,1 milyar lira kaynak Cumhurbaşkanlığı'nın 2019 yılına ilişkin programında TÜBİTAK Ar-Ge projeleri için 1,1 milyar lira kaynak tahsis edilirken, TCDD hızlı tren yatırımları için 3,5 milyar liralık harcama yapılacak.
28.10.2018 Ekonomi
"ByLock"tan "hard diskleri kırın" talimatı
"ByLock"tan "hard diskleri kırın" talimatı Gaziantep'te FETÖ/PDY'ye yönelik soruşturma kapsamında yargılandığı davada 6 yıl 3 ay hapis cezası verilen eski öğretmenin, gerekçeli kararda ByLock yazışmalarına yer verildi. Kararda, "Murat" kod isimli örgüt yöneticisinin, sanığa ByLock üzerinden operasyon düzenlenme ihtimali bulunan örgüte ait kurumlardaki bilgisayarların "hard disk ve RAM'larının kırılması" talimatı verdiği bilgisi yer aldı. Operasyonlarla çöküş içinde olan örgütün yöneticilerinin yaşadıkları panik de ByLock yazışmalarına yansıdı
29.09.2021 Gündem
PKK sempatizanı öğrencilere 'FETÖ bursu' verilmiş
PKK sempatizanı öğrencilere 'FETÖ bursu' verilmiş Erzurum'da görülen FETÖ/PDY davası iddianamesinde yer alan tanık ifadesinde Gülen cemaatine ait yurtlarda kalan PKK yanlısı öğrencilerin 'düşüncelerini düzeltmek' için daha düşük ücret ödedikleri ve onlara burs verildiği yer aldı.
29.09.2021 Gündem
Eski vali yardımcısı ile kaymakam FETÖ'den tutuklandı!
Eski vali yardımcısı ile kaymakam FETÖ'den tutuklandı! FETÖ'nün mülki idare yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında eski vali yardımcısı ile eski Dicle Kaymakamı tutuklandı
29.09.2021 Gündem
300 bin FETÖ'cü sadık!
300 bin FETÖ'cü sadık! 2000-2016 yılları arasında TSK'ya yerleşenlerin yüzde 97'sinin FETÖ'cü olduğu ortaya çıktı
29.09.2021 Gündem
FETÖ’nün eğitimden yıllık vurgunu 11 milyar lira
FETÖ’nün eğitimden yıllık vurgunu 11 milyar lira Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nın ulaştığı FETÖ’nün mali yapılanmasını ortaya koyan rapora göre, örgüt kapatılan üniversitelerden 1 milyar, özel okullardan 2.1 milyar, dershanelerden de 8 milyar TL olmak üzere toplam 11.1 milyar TL yıllık gelir elde etti
29.09.2021 Gündem
Şahan Gökbakar Van'a bin palto gönderdi
Şahan Gökbakar Van'a bin palto gönderdi Komedyen Şahan Gökbakar, ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılmak üzere Van'a bin palto gönderdi. Paltolar, İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince önceden belirlenen mahallelerdeki ihtiyaç sahibi öğrencilere giydirildi.
18.01.2017 Magazin
FETÖ aynı SODES projesini 4 kez onaylatmış
FETÖ aynı SODES projesini 4 kez onaylatmış Kilis Cumhuriyet Başsavcılığınca Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına (FETÖ/PDY) yönelik yürütülen soruşturma kapsamında ifadesi alınan tanık ve şüpheliler, FETÖ'nün "SODES vurgunu"nu anlattı.
29.09.2021 Gündem
17 ilde eş zamanlı operasyon
17 ilde eş zamanlı operasyon Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yönelik soruşturma kapsamında Bitlis merkezli 17 ilde düzenlenen operasyonda 36 şüphelinin gözaltına alındığı bildirildi.
29.09.2021 Gündem
Projelerden alınan para FETÖ’ye gitti
Projelerden alınan para FETÖ’ye gitti Sosyal Destekleme Projeleri (SODES) adı altında FETÖ/PDY terör örgütüne yaklaşık 6 milyon lira mali destek aktardıkları belirlenen 1 vakıf ile 16 derneğe Şanlıurfa merkezli 10 ilde düzenlenen eş zamanlı operasyonda gözaltına alınan 21 kişi adliyeye sevk edildi...
29.09.2021 Gündem
FETÖ’nün ablaları SODES hortumcusu çıktı
FETÖ’nün ablaları SODES hortumcusu çıktı MERSİN’de Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında gözaltına alınan 31 kişi adliyeye sevk edildi...
29.09.2021 Gündem
Hükümetin ekonomi planı
Hükümetin ekonomi planı Hükümetin 5 yılda 35 milyar Türk Lirası yatırım planladığı Doğu ve Güneydoğu’da kardeşlik stratejisi izlenecek. Diyarbakırlı kadın girişimci Batılı sermayedarla buluşturulup, ortaklık kurmaları sağlanacak.
15.08.2016 Ekonomi
Eski vali ve emniyet müdürleri gözaltında
Eski vali ve emniyet müdürleri gözaltında Mardin’de Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması çerçevesinde gözaltına alınan eski valiler Turhan Ayvaz ve Ahmet Cengiz’in de aralarında bulunduğu 20 kişi adliyeye sevk edildi...
29.09.2021 Gündem
‘Vatan haini’ diye bağırdılar
‘Vatan haini’ diye bağırdılar Eski İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu’nun da aralarında bulunduğu 11 kişi tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edildi. Vatandaşlar şüphelilere “Vatan hainleri” diye bağırdı.
29.09.2021 Gündem
'Listeyi Hazreti Peygamber kontrol edecek' deyip...
'Listeyi Hazreti Peygamber kontrol edecek' deyip... Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) mensuplarının "Listeyi Hazreti Peygamber kontrol edecek" yalanıyla himmet topladıkları ortaya çıktı...
29.09.2021 Gündem
Hüseyin Avni Mutlu ile ilgili şok iddia
Hüseyin Avni Mutlu ile ilgili şok iddia Hain darbe girişiminin ardından gözaltına alınan eski İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Diyarbakır Valiliği yaptığı dönemde, yoksul çocuklar için gönderilen yarım milyonu, FETÖ dershanelerine aktarmakla suçlanıyor
29.09.2021 Gündem
6 ayaklı mekanizma geliyor
6 ayaklı mekanizma geliyor TSK’dan sonra üst düzey bürokraside de ihraçlar başladı. Üst düzey yöneticilere ihraç dalgası geliyor. Başbakan Yardımcısı Canikli “Hepsinin memuriyetine son verilecek” dedi
2.08.2016 Ekonomi
Elazığ merkezli 8 ilde operasyon: 17 gözaltı
Elazığ merkezli 8 ilde operasyon: 17 gözaltı Elazığ merkezli 8 ilde Paralel Devlet Yapılanması ile bağlantılı olduğu ileri sürülen gruba yönelik eş zamanlı yapılan operasyonda 17 şüpheli gözaltına alındı.
29.09.2021 Gündem
Teröre karşı yeni adım! Özellikle gençler için...
Teröre karşı yeni adım! Özellikle gençler için... Doğu ve Güneydoğu silahlı teröristlerden temizlendikten sonra sıra terör örgütünün kaynaklarını kurutmakta. En başta yeni eleman kaynağını engellemek için devlet gençleri eğitecek, daha fazla sahiplenecek. Mevcut spor tesisleri elden geçirilirken, spor sahaları, kurs ve gençlere yönelik etkinliklere yenileri eklenecek.
29.09.2021 Gündem
SODES’te usulsüzlük
SODES’te usulsüzlük Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı’nın SODES kapsamında öğrencilerin SBS’ye hazırlanması için bir dershaneye verilen ihalenin Kamu İhale Kanunu’na aykırı yapıldığı iddiasıyla başlattığı soruşturma kapsamında 7 ilde 11 kişi gözaltına alındı...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Sodes ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sodes haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.