Socar

Socar

Son dakika SOCAR haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan SOCAR ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını SOCAR haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Socar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan socar gelişmeleri de dahil olmak üzere 244 socar haberi bulunmuştur. Tüm socar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Plastik kirliliğine dikkat çeken “Sen De Fark Et” belgeselinin lansmanı gerçekleşti
Plastik kirliliğine dikkat çeken “Sen De Fark Et” belgeselinin lansmanı gerçekleşti Yapımcılığını ve yönetmenliğini Engin Altan Düzyatan’ın üstlendiği, dünyada plastik ve mikroplastik kirliliğinin yol açtığı sorunları konu eden “Sen De Fark Et” belgeselinin Türkiye lansmanı gerçekleşti.
17.04.2024 Vitrin
Petkim üçüncü çeyrek sonuçlarını açıkladı
Petkim üçüncü çeyrek sonuçlarını açıkladı Petkim, global petrokimya endüstrisinde süren olumsuz koşullara karşın yönetimin aldığı önlemler sayesinde güçlü bilançosunu koruyarak performansını artırdı.
8.11.2023 Finans
Galatasaray'da 3 yıllık dev anlaşma
Galatasaray'da 3 yıllık dev anlaşma Galatasaray, SOCAR ile 3 yıllık Sponsorluk Reklam ve Tanıtım Hakları sözleşmesi imzalandığını açıkladı. Azerbaycanlı enerji markası, sarı kırmızılıların UEFA organizasyonlarında forma göğüs sponsoru olarak yer alacak.
11.07.2023 Galatasaray
Karadeniz gazında tarih belli oldu: Bakan Dönmez: Gündemi değiştirecek bir müjde...
Karadeniz gazında tarih belli oldu: Bakan Dönmez: Gündemi değiştirecek bir müjde... Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, CNN Türk'te Hakan Çelik'in sorularını yanıtlıyor. Bakan Dönmez, "Karadeniz gazı mayıs ayı itibariyle evlerde kullanılabilecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan 20 Nisan'da açıklayacak, gündemi değiştirecek" dedi.
8.04.2023 Ekonomi
Türkiye’nin “En Etkin 50 CFO’su” belli oldu
Türkiye’nin “En Etkin 50 CFO’su” belli oldu DataExpert iş birliğinde BMI Business School tarafından CFO’ların şirketlerdeki önemine dikkat çekmek üzere hazırlanan “En Etkin 50 CFO” araştırmasının sonuçları açıklandı.
10.03.2023 Ekonomi
Türkiye Tek Yürek oldu! Rekor bağışlar 115 milyar 146 milyon 528 bin TL'ye ulaştı
Türkiye Tek Yürek oldu! Rekor bağışlar 115 milyar 146 milyon 528 bin TL'ye ulaştı Türkiye’nin yüreğinde derin yaralar açan, son yüzyılın en büyük deprem felaketinin yaşandığı günlerde, televizyon kanalları yardım için ortak yayında bir araya geldi. Sekiz kanalın katıldığı yayında 115 milyar 146 milyon 528 bin lirayı aşan nakdi yardım toplanırken, 9 milyonu aşan SMS gönderildi.
16.02.2023 Gündem
Şirketler ve kurumlar deprem bölgesi için seferber oldu
Şirketler ve kurumlar deprem bölgesi için seferber oldu 6 Şubat 2023 tarihinde, Kahramanmaraş Pazarcık merkezli 7,7 ve Elbistan merkezli 7,6 büyüklüğünde iki büyük deprem sonrasında çok sayıda şirket ve kurum bölgeye yardım için çalışma başlattı.
24.02.2023 Ekonomi
Bakan Dönmez'den Avrupa'ya gaz sevkiyatı açıklaması
Bakan Dönmez'den Avrupa'ya gaz sevkiyatı açıklaması Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez "Türkiye'de dağıtım merkezi ve ticaret merkezi kurmayla alakalı çalışmalarımızda son noktaya geldik” dedi.
4.02.2023 Ekonomi
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank: Turcorn’lar yeni ekonomi modelinin başat aktörleri olacak
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank: Turcorn’lar yeni ekonomi modelinin başat aktörleri olacak Ar-Ge, tasarım ve teknoloji alanında Türkiye’nin en iyileri bir araya geldi. Ar-Ge ve Tasarım Merkezleri ile Teknoloji Geliştirme Bölgeleri Zirvesi, İzmir’de yapıldı. Zirvede, Ar-Ge ve Tasarım Merkezleri için 10 kategoride 30, Teknoparklar için de 4 kategoride 12 olmak üzere toplamda 42 ödül sahiplerini buldu.
23.12.2022 Bilim ve Teknoloji
Türkiye ile Azerbaycan arasında önemli enerji anlaşması
Türkiye ile Azerbaycan arasında önemli enerji anlaşması Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, 'Türkiye ve Azerbaycan olarak; BTE, BTC, TANAP gibi büyük altyapı projeleri ile bölgemizin ve Avrupa'nın enerji arz güvenliğine önemli katkılar sunduk' dedi. Öte yandan Dönmez, "TANAP'ın kapasitesini iki katına kadar artırma kararı çıktı. 16 milyar metreküp olan kapasiteyi 32 milyar metreküpe çıkaracağız" dedi.
6.10.2022 Ekonomi
Petrolde sevindiren gelişme! Resmen açıkladılar: Rota Türkiye'ye döndü
Petrolde sevindiren gelişme! Resmen açıkladılar: Rota Türkiye'ye döndü Petrolde sevindiren gelişme. Resmen açıkladılar. Azerbaycan'ın bu ay Azerbaycan-Rusya arasında bulunan Bakü-Novorossiisk boru hattı üzerinden ham petrol ihraç etmeyeceği açıklandı. Söz konusun ihracatın Türkiye-Azerbaycan arasındaki Bakü-Tiflis-Ceyhan boru hattından yapılacağını duyurdu. İşte son dakika haberinin detayları...
11.06.2022 Ekonomi
Doğal gaz ve petrol kararı! Türkiye harekete geçti...
Doğal gaz ve petrol kararı! Türkiye harekete geçti... Türkiye harekete geçti. Doğal gaz ve petrol hamlesi. TPAO Yönetim Kurulu Başkanı Melih Han Bilgin, "'Azerbaycan'da daha fazla var olacağız, var olmak istiyoruz. Enerji güvenliğinin tesisi için iki ülkenin yapabileceği bir çok çalışma var. Bu çalışmalar planlı olarak devam ediyor" dedi.Bilgin, "Azerbaycan’da daha fazla var olacağız, var olmak istiyoruz, daha çok projelerde müştereken çalışmak, faaliyet göstermek istiyoruz ve karşılıklı menfaatler ortaya çıkarmak istiyoruz. Hazar havzası yeni yatırımlarla büyüyecek ve bu yeni yatırımlar gerek Türkiye için, gerek dünya enerji sektörü için faydalar üretmeye devam edecek" diye konuştu.
1.06.2022 Ekonomi
Geleceğin liderleri Zirve 23’te buluşacak
Geleceğin liderleri Zirve 23’te buluşacak Üniversite öğrencilerinin liderlik yetkinliklerinin gelişmesine ve kurumlarda, fark yaratan liderler olmalarına katkı sağlamayı hedefleyen gerçek tecrübe odaklı liderlik platformu 23’ün düzenlediği Zirve 23, 23 Eylül’de İstanbul Volkswagen Arena’da gerçekleştirilecek. Zirve 23’ün konuşmacıları arasında Harvard Business School’dan Profesör Guhan Subramanian, Getir Kurucu Ortağı Tuncay Tütek, Anadolu Efes Koçu Ergin Ataman ve Eğitim Bilimci Özgür Bolat gibi alanında lider isimler bulunuyor.
10.09.2021 Gündem
Hazar Denizi'nde patlama meydana geldi
Hazar Denizi'nde patlama meydana geldi Hazar Denizi'nin Azerbaycan'ın başkenti Bakü kıyılarına yakın kısmında patlama meydana geldi.
4.07.2021 Dünya
Doğal gaz ile ilgili flaş gelişme! Böyle duyurdular
Doğal gaz ile ilgili flaş gelişme! Böyle duyurdular Doğal gaz ile ilgili flaş karar! Açıklama geldi. Stratejik açıdan çok önemli. Dev şirket harekete geçti. Türkiye'ye ortaklık teklifi geldi. SOCAR Türkiye Yönetim Kurulu Başkan Vekili Vagif Aliyev, Türkiye'nin Karadeniz'deki gaz keşiflerinin stratejik açıdan önemli olduğunu belirterek, "Teorik olarak Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) ile saha geliştirme ve üretim faaliyetlerinde birlikte çalışmamız söz konusu olabilir. Profesyonel olarak ilgi alanımızda." dedi.
16.06.2021 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Aliyev 'Şuşa Beyannamesi'ni imzaladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Aliyev 'Şuşa Beyannamesi'ni imzaladı Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev, iki ülke arasında "Şuşa Beyannamesi"ni imzaladı. Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev, Türkiye ile Azerbaycan arasında imzalanan "Müttefiklik Sözleşmesi"nde 100 yıl önce imzalanan Kars Anlaşması'na atıfta bulunulduğunu bildirdi. İmza töreninden sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev açıklama yaptı. Erdoğan, "Türkiye olarak kadim şehir Şuşa'da en kısa sürede bir başkonsolosluk açmayı planlıyoruz." açıklamasını yaparken Aliyev ise, "Karabağ muharebesi sonrası Ermenistan diz çöktü. Türkiye - Azerbaycan birliği ebedidir." dedi.
15.06.2021 Dünya
Türkiye’nin ‘En Etkin 50 CHRO’su belli oldu
Türkiye’nin ‘En Etkin 50 CHRO’su belli oldu İK fonksiyonunun fark yaratan rolüne ve önemine dikkat çekmek amacıyla hazırlanan Fortune Türkiye “En Etkin 50 CHRO” araştırması sonucunda belirlenen liste, DataExpert iş birliğiyle yürütüldü. Listeye göre Türkiye’nin en büyük şirketlerinin İK koltuğunda oturan yöneticilerinin yüzde 68’i kadınlardan oluşuyor. Listeye Demirören Medya İnsan Kaynakları Grup Başkanı Elif Karacaoğlu da girdi.
4.05.2021 Gündem
Doğal gaz ile ilgili yeni gelişme! Resmen açıklandı ve belli oldu
Doğal gaz ile ilgili yeni gelişme! Resmen açıklandı ve belli oldu Doğal gaz ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Konu ile ilgili resmi açıklama geldi ve belli oldu. Hazar Denizi'nin Azerbaycan'a ait kısmında yer alan "Şafak-Asiman" yatağındaki keşif kazılarında doğal gaz ve kondensat rezervleri bulundu.
24.03.2021 Ekonomi
Naturelgaz halka arz tarihi belli oldu! Naturelgaz halka arz ne zaman? Naturelgaz halka arz hisse fiyatı!
Naturelgaz halka arz tarihi belli oldu! Naturelgaz halka arz ne zaman? Naturelgaz halka arz hisse fiyatı! Taşımalı doğal gaz pazarında faaliyet gösteren Global Yatırım Holding iştiraki Naturelgaz halka arz oluyor. Sermaye Piyasası Kurulu’nun gerçekleştirdiği son toplantıda halka açılma için onay alan Naturelgaz talep toplama tarihlerini ve hisse fiyatını açıkladı. Peki, Naturelgaz halka arz ne zaman? Naturelgaz halka arz hisse fiyatı me kadar? Naturelgaz halka arz talep toplama tarihi ne zaman? İşte Naturelgaz hisse fiyatı...
21.03.2021 Ekonomi
Naturel gaz halka arz ne zaman? Hisse fiyatı belli oldu mu?
Naturel gaz halka arz ne zaman? Hisse fiyatı belli oldu mu? Naturelgaz halka arz için Sermaye Piyasası Kurulu'na (SPK) başvuru yaptı. Naturel gaz enerji sektöründeki 2021 yılının ilk halka açılmalarından birisi olacak. Peki, Naturel gaz halka arzı ne zaman? Naturel gaz halka arz hisse satış fiyatı belli oldu mu? İşte Naturel gaz halka arzı ile ilgili merak edilenler...
19.02.2021 Ekonomi
Naturelgaz halka arz ne zaman? Enerjide yılın ilk halka arzı!
Naturelgaz halka arz ne zaman? Enerjide yılın ilk halka arzı! Taşımalı doğalgaz pazarında Global Yatırım Holding iştiraki Naturelgaz halka arz için Sermaye Piyasası Kurulu’na (SPK) başvuru yaptı. Geçtiğimiz aylarda SOCAR Türkiye’nin LNG ve CNG dağıtım operasyonlarını devralarak bünyesinde birleştiren Naturelgaz’ın halka arzı, enerji sektöründeki 2021 yılının ilk halka açılmalarından birisi olacak. Peki, Naturelgaz halka arz ne zaman? Naturelgaz hisse fiyatı belli oldu mu? Naturelgaz ne zaman halka arz olacak? İşte halka arz olacak hisseler ve Naturelgaz halka arz ile ilgili merak edilenler...
8.02.2021 Ekonomi
Azerbaycan Gürcistan'a doğal gazı indirimli verecek
Azerbaycan Gürcistan'a doğal gazı indirimli verecek Gürcistan hükümeti ile Azerbaycan devlet petrol şirketi SOCAR arasında mevcut anlaşmada değişiklik yapılarak Gürcü tarafının 200 milyon metreküp evsel doğal gazı indirimli fiyatlardan satın alabileceği bildirildi.
17.12.2020 Dünya
Türkiye ile Azerbaycan arasındaki stratejik doğal gaz hattı için imzalar atıldı
Türkiye ile Azerbaycan arasındaki stratejik doğal gaz hattı için imzalar atıldı Türkiye ile Azerbaycan arasında yeni bir doğalgaz hattı kuruluyor. Nahçivan'ın doğal gaz ihtiyacı Iğdır-Nahçivan doğal gaz boru hattından sağlanacak. Doğal gaz hattı için imzalar atıldı. İmza töreninde konuşan Enerji Bakanı Fatih Dönmez, "Dev yatırımlarla güçlenen enerji ortaklığımız Iğdır-Nahçivan doğal gaz boru hattı ile derin bir anlam kazanacak. Gönülden bağlı olduğumuz Azerbaycan ile çok daha güçlü bağ kurmuş olacağız" dedi.
15.12.2020 Ekonomi
Tarihi projede kritik gelişme! İşlemeye başladı
Tarihi projede kritik gelişme! İşlemeye başladı Azerbaycan'ın Şah Deniz 2 sahasından çıkarılan doğal gazını Avrupa'ya taşıyacak Trans Adriyatik Doğal Gaz Boru Hattı'nın (TAP) ticari olarak işlemeye başladığı bildirildi.
15.11.2020 Dünya
Türkiye harekete geçti! Suudi Arabistan’a soruşturma açtı
Türkiye harekete geçti! Suudi Arabistan’a soruşturma açtı Türk mallarına karşı gayriresmi olarak boykot uygulayan Suudi Arabistan’a karşı ilk hamle geldi. PETKİM’in başvurusu üzerine Ticaret Bakanlığı, polietilen ile ilgili olarak Suudi Arabistan aleyhine damping soruşturması başlattı.
18.10.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Socar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki socar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.