Siyasi Parti

Siyasi Parti

Son dakika SİYASİ PARTİ haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan SİYASİ PARTİ ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını SİYASİ PARTİ haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Siyasi Parti

haberleri sayfasında son dakika yaşanan siyasi parti gelişmeleri de dahil olmak üzere 18.012 siyasi parti haberi bulunmuştur. Tüm siyasi parti haberleri aşağıda listelenmiştir.
İYİ Parti itiraz etmişti! YSK'dan Ordu kararı
İYİ Parti itiraz etmişti! YSK'dan Ordu kararı Yüksek Seçim Kurulu, İYİ Parti'nin Ordu'da seçimlerin iptali ve yeniden yapılması talebiyle ilgili kararını açıkladı. YSK, İYİ Parti'nin itirazını reddetti.
12.04.2024 Gündem
Türk Polis Teşkilatı'nın 179'uncu yıl dönümü Kozan’da törenle kutlandı
Türk Polis Teşkilatı'nın 179'uncu yıl dönümü Kozan’da törenle kutlandı Türk Polis Teşkilatının 179'uncu yıl dönümü kutlamaları çerçevesinde Kozan Hükümet Konağında tören düzenlendi.
10.04.2024 Adana
CHP Genel Başkanı Özgür Özel: Tüm siyasi partilerin liderlerini arayacağım
CHP Genel Başkanı Özgür Özel: Tüm siyasi partilerin liderlerini arayacağım CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ramazan Bayramı namazını memleketi Manisa'nın Şehzadeler ilçesindeki Hatuniye Camii'nde kıldı.
10.04.2024 Gündem
MHP lideri Bahçeli'den 31 Mart açıklaması: DEM takviyeli CHP sivrilmiştir
MHP lideri Bahçeli'den 31 Mart açıklaması: DEM takviyeli CHP sivrilmiştir MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "31 Mart seçim sonuçlarını kim nasıl yorumlarsa yorumlasın, Milliyetçi Hareket Partisi müessir bir başarı elde etmiştir. Televizyon ekranlarından maksatlı ve marazi iddialarda bulunan sözde uzman ve yorumcular ile muhalif tetikçiler yine hüsrana uğrayacaklardır. Bu nedenle karamsarlığa ve ümitsizliğe mahal yoktur, mücadelemiz ve millete hizmet azmimiz şevkle ve hız kesmeden sürecektir" dedi.
1.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 31 Mart açıklaması: Seçimin galibi demokrasimizdir
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 31 Mart açıklaması: Seçimin galibi demokrasimizdir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçim sonuçlarının netleşmeye başlaması sonrası açıklamada bulundu. Erdoğan, konuşmasında "Millet uyarısını ve takdirini sandık aracılığı ile yapar. Dik duracağız dikleşmeyeceğiz. 31 Mart bizim için bir bitiş değil bir dönüm noktasıdır. 31 Mart seçimlerinde de Türk milleti yine sandığı vesile kılarak mesajlarını siyasetçilere ulaştırdı. Bu seçimin galibi demokrasimizdir, milli iradedir. 85 milyonun tamamıdır." dedi.
1.04.2024 Gündem
İstanbul seçim sonuçları! Murat Kurum mu, Ekrem İmamoğlu mu?
İstanbul seçim sonuçları! Murat Kurum mu, Ekrem İmamoğlu mu? Türkiye yerel yöneticileri için seçimini yaptı. İstanbul'da da sonuçlar merak ediliyor. İstanbul’un oy oranları, hangi partinin ne kadar oy aldığı, ilçe ilçe seçim sonuçları Gazetevatan.com'da....
1.04.2024 Gündem
İletişim Başkanlığı'ndan 'seyyar seçmen' iddiasına yalanlama
İletişim Başkanlığı'ndan 'seyyar seçmen' iddiasına yalanlama İletişim Başkanlığı, Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, farklı illerden gelen seyyar seçmenlere toplu şekilde oy kullandırıldığı iddiasını yalanladı.
31.03.2024 Gündem
Sandıkların güvenliği için ekipler devrede! İşte partilerin sandık planı
Sandıkların güvenliği için ekipler devrede! İşte partilerin sandık planı Yerel seçimler öncesinde her parti kendi güvenlik önlemlerini aldı. Sandıklar sıkı takip altında tutulacak, oylara sahip çıkılacak. Sonuçlar da partiler tarafından en hızlı şekilde alınıp işlenmeye çalışılacak.
30.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekli maaşlarına düzenleme sinyali: Temmuz ayında masaya yatıracağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekli maaşlarına düzenleme sinyali: Temmuz ayında masaya yatıracağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kocaeli ve Bursa mitinglerinde konuşma yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Biz ne yaptıysak CHP'nin sabotaj siyasetine rağmen yaptık. Ne yaptıysak bu zihniyete rağmen yaptık. Engelleri tek tek aşarak bugünlere kadar geldik" ifadelerini kullanırken, "Avrupa'sından, ABD'sine herkesin kontrol altına almaya çalıştığı enflasyonla biz de mücadele ediyoruz. Emeklilerimizin bayram ikramiyelerini artırdık. Ayrıca 5 bin lira ödemede bulunduk. Temmuzda yılın ilk 6 ayındaki enflasyona göre emekli maaşlarını masaya yatıracağız. Memurlara ek gösterge uygulamasını genişleterek düzenlemenin hazırlıkları tamamlandı. Küçük esnafların prim gün sayısı için de çalışıyoruz." dedi.
28.03.2024 Gündem
Yerel seçimlerde liderlerin ve adayların oy kullanacağı yerler belli oldu
Yerel seçimlerde liderlerin ve adayların oy kullanacağı yerler belli oldu 31 Mart Pazar günü gerçekleştirilecek 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinde siyasi parti liderleri ve adayların oy kullanacağı yerler belli oldu.
27.03.2024 Gündem
Yerel seçimde 2. tur var mı? 2024 yerel seçimde kaç oy kullanılacak, seçimde kaç oy pusulası olacak?
Yerel seçimde 2. tur var mı? 2024 yerel seçimde kaç oy kullanılacak, seçimde kaç oy pusulası olacak? Türkiye 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak mahalli idareler seçimi için sandık başına gitmeye hazırlanıyor.  Seçmen seçim günü yaklaştıkça seçime dair sorgulamalar da arttı. Merak edilen sorulardan biri de “Yerel seçimde 2. tur var mı?” sorusu oldu.
26.03.2024 Gündem
Numan Kurtulmuş'tan yeni anayasa açıklaması: Bayram sonunu işaret etti
Numan Kurtulmuş'tan yeni anayasa açıklaması: Bayram sonunu işaret etti Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, yeni anayasanın Türkiye için elzem olduğunu belirterek, “Bütün partilerin yeni anayasaya ilişkin hazırlıklar yapmalarını bekliyorum. Seçimden sonraki dönemde yeni anayasa meselesini başta grubu bulunan siyasi partilerle görüşerek takip edeceğim" dedi.
26.03.2024 Gündem
Ankara Etimesgut belediye başkanı kim, Etimesgut belediyesi hangi partiden? CHP Erdal Beşikcioğlu, MHP Enver Demirel, İYİ Parti Hilmi Özer oy oranları
Ankara Etimesgut belediye başkanı kim, Etimesgut belediyesi hangi partiden? CHP Erdal Beşikcioğlu, MHP Enver Demirel, İYİ Parti Hilmi Özer oy oranları Ankara Etimesgut belediye hangi partiden? 31 Mart 2024 Pazar günü gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Genel Seçimleri, halkın büyük ilgisini çekiyor. Bu seçimde, 81 il ve 922 ilçede toplamda 34 farklı siyasi parti yarışacak. Ayrıca, 1 milyon 32 bin 610 genç ilk kez sandık başına gidecek. Seçim sonuçlarına büyük bir merakla bakılan Ankara Etimesgut gibi önemli ilçelerin sonucu da merak ediliyor. Etimesgut’ta kimin belediye başkanı olacağı ve hangi partinin belediyeyi alacağı da heyecanla bekleniyor. İşte, Etimesgut yerel seçim sonuçları ile AK Parti, MHP, CHP, İYİ Parti oy oranları hakkında merak edilenler...
22.03.2024 Gündem
RTÜK'ten 31 Mart açıklaması: Seçimden önceki 10 gün anket yayınlanamaz
RTÜK'ten 31 Mart açıklaması: Seçimden önceki 10 gün anket yayınlanamaz Radyo ve Televizyon Üst Kurulu'nca (RTÜK) seçim yasaklarına ilişkin açıklama yapılarak, seçimden önceki 10 günlük süreçte anket yayınlanamayacağı bildirildi.
22.03.2024 Gündem
Fatih Belediye Başkanlığı Seçim Sonuçları: 31 Mart 2024 Yerel Seçim sonuçlarına kim Fatih’te belediye başkanı oldu? Fatih yerel seçim sonuçları: AK Parti, MHP, CHP, İYİ Parti oy oranları
Fatih Belediye Başkanlığı Seçim Sonuçları: 31 Mart 2024 Yerel Seçim sonuçlarına kim Fatih’te belediye başkanı oldu? Fatih yerel seçim sonuçları: AK Parti, MHP, CHP, İYİ Parti oy oranları 31 Mart 2024 Pazar günü gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Genel Seçimleri, halkın büyük ilgisini çekiyor. Bu seçimde, 81 il ve 922 ilçede toplamda 34 farklı siyasi parti yarışacak. Ayrıca, 1 milyon 32 bin 610 genç ilk kez sandık başına gidecek. Seçim sonuçlarına büyük bir merakla bakılan Fatih gibi önemli ilçelerin sonucu da merak ediliyor. Fatih'te kimin belediye başkanı olacağı ve hangi partinin belediyeyi alacağı da heyecanla bekleniyor. İşte, Fatih yerel seçim sonuçları ile AK Parti, MHP, CHP, İYİ Parti oy oranları hakkında merak edilenler...
21.03.2024 Gündem
Esenyurt belediye başkanı kim oldu? Esenyurt yerel seçim sonuçları: AK Parti, MHP, CHP, İYİ Parti oy oranları
Esenyurt belediye başkanı kim oldu? Esenyurt yerel seçim sonuçları: AK Parti, MHP, CHP, İYİ Parti oy oranları 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimleri, halkın büyük ilgisini çekiyor. Bu seçimde, 81 il ve 922 ilçede toplam 34 farklı siyasi parti yarışacak. Ayrıca, 1 milyon 32 bin 610 genç ilk kez sandık başına gidecek. Seçim sonuçlarına büyük bir merakla bakılan Esenyurt gibi önemli ilçelerin sonucu da merak ediliyor. Esenyurt’ta kimin belediye başkanı olacağı hangi partinin belediyeyi alacağı heyecanla bekleniyor. İşte Esenyurt yerel seçim sonuçları ve AK Parti, MHP, CHP, İYİ Parti oy oranları hakkında merak edilenler…
21.03.2024 Gündem
Seçim yasakları yarın başlıyor!
Seçim yasakları yarın başlıyor! YÜKSEK Seçim Kurulu'nun (YSK) yerel seçim takvimine göre, propaganda serbestliği ve seçim yasakları yarın başlayacak.
20.03.2024 Gündem
Adana'da 'siyasi parti afişi' kirliliğine Seçim Kurulu son verdi! Vali açıklama yaptı
Adana'da 'siyasi parti afişi' kirliliğine Seçim Kurulu son verdi! Vali açıklama yaptı Adana’da Seçim Kurulu kararı ile kentin birçok kavşağına, bulvarına ve aydınlatma direklerine asılan 'seçim afişleri' parti ayırt etmeksizin toparlatıldı. Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, asılan afişler için “Bu iş kontrolden çıkmış durumda” dedi.
15.03.2024 Adana
Kozan’da afiş kirliliği sona erdi
Kozan’da afiş kirliliği sona erdi Adana'nın Kozan ilçesinde ilçe seçim kurulu tarafından, çevre kirliliği oluşturan ve trafik sorunlarına yol açan afişler toplatılmaya başlandı.
13.03.2024 Adana
Bakan Fahrettin Koca'dan LÖSANTE sorusuna cevap! 'Sonuna kadar, yoğun bakım dahil açığız'
Bakan Fahrettin Koca'dan LÖSANTE sorusuna cevap! 'Sonuna kadar, yoğun bakım dahil açığız' Ak Parti seçim stantında yoğun ilgiyle karşılanan Bakan Koca, diğer siyasi partilerin seçim stantlarını da ziyaret etti.
9.03.2024 Gündem
YSK kesin aday listelerini açıklayacak
YSK kesin aday listelerini açıklayacak Yüksek Seçim Kurulunca (YSK), 31 Mart'ta yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri'ne ilişkin seçim takvimi işliyor.
2.03.2024 Gündem
Tekin Bingöl kimdir? Ankara Milletvekili Tekin Bingöl’ün özgeçmişi
Tekin Bingöl kimdir? Ankara Milletvekili Tekin Bingöl’ün özgeçmişi CHP Ankara Milletvekili Tekin Bingöl siyasi figürlerden biri olarak merak ediliyor. Partisi tarafından TBMM Başkan adayı olarak da gösterilen Tekin Bingöl kimdir?
22.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan vatandaşlara çağrı: Cumhur İttifakı olarak biz buradayız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan vatandaşlara çağrı: Cumhur İttifakı olarak biz buradayız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, tüm vatandaşlara çağrıda bulunarak, "AK Parti ve Cumhur İttifakı olarak biz buradayız." dedi. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Erdoğan, "Başta CHP olmak üzere muhalefete bakıp da asla umutsuzluğa kapılmayın. Alternatifsiz değilsiniz. Şayet siyasetten beklentiniz hizmet ve eser görmekse hiç uzağa gitmenize gerek yok, AK Parti ve Cumhur İttifakı olarak biz buradayız." ifadelerini kullandı.
18.02.2024 Gündem
Başkan Güler müjdeyi verdi: "Diş hekimlerimize hayırlı olsun"
Başkan Güler müjdeyi verdi: "Diş hekimlerimize hayırlı olsun" Adana Diş Hekimleri Odası Başkanı Dt. Fatih Güler, Adana Diş Hekimleri Odası olarak TDB’ne taşıdıkları ‘Bir diş hekiminin yanında sigortalı bir diş hekimi çalıştırılmalı’ önerilerinin TBMM’de kabul gördüğünü, bunun memnunluk verdiğini söyledi.
18.02.2024 Adana
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Her sözümüzün altında hizmet yatıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Her sözümüzün altında hizmet yatıyor Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Trabzon mitinginde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bizim her sözümüzün altında kısa sürede hayata geçirdiğimiz asırlara bedel eserler yatıyor. Trabzon'a 21 yılda 191 milyar lira tutarında kamu yatırımı yaptık" dedi.
17.02.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Siyasi Parti ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki siyasi parti haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.