Şırnak Valiliği

Şırnak Valiliği

Son dakika şırnak valiliği haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan şırnak valiliği ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını şırnak valiliği haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şırnak Valiliği

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şırnak valiliği gelişmeleri de dahil olmak üzere 714 şırnak valiliği haberi bulunmuştur. Tüm şırnak valiliği haberleri aşağıda listelenmiştir.
Valilik açıkladı! Gabar Dağı 15 günlük geçici özel güvenlik bölgesi ilan edildi
Valilik açıkladı! Gabar Dağı 15 günlük geçici özel güvenlik bölgesi ilan edildi Şırnak Valiliği, merkez ve Güçlükonak ilçeleri sınırlarındaki Gabar Dağı bölgesinin, 10-24 Şubat tarihlerinde 'Geçici Özel Güvenlik Bölgesi' ilan edildiğini duyurdu.
10.02.2024 Gündem
Bakan Bayraktar: Şırnak’ta 2024’te hedef, üretimi 100 bin varile çıkarmak
Bakan Bayraktar: Şırnak’ta 2024’te hedef, üretimi 100 bin varile çıkarmak Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, “Şırnak’ta, Cumhuriyet tarihinin karadaki en büyük keşfini yaptık. 2021 yılında ve çok kısa bir süre içerisinde buradaki üretimi, bugün itibari ile 30 bin varile çıkardık. Çok kısa bir süre içerisinde, 3 ay içerisinde Şırnak, Türkiye’nin en çok petrol üreten ili haline gelecek. 2024 yılında 100 bin varil hedefimize ulaştığımızda da, açık ara Türkiye’nin en iyi ili olacak” dedi.
31.12.2023 Ekonomi
Bakan Güler'den flaş BM Barış Gücü açıklaması: Tek taraflı tutumu kabul edilemez
Bakan Güler'den flaş BM Barış Gücü açıklaması: Tek taraflı tutumu kabul edilemez Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, “Ada’daki Birleşmiş Milletler (BM) Barış Gücü, her iki tarafa da eşit yaklaşarak anlaşmazlıklara çözüm bulmak maksadıyla kurulmuş olmasına rağmen, öyle çalışmamaktadır. Tarafgir Birleşmiş Milletler, 2012 yılında Kıbrıslı Rumların ara bölgede üniversite kampüsü kurmalarına ve 2020 yılında yine ara bölgede açık hava sineması inşasına sessiz kalırken; bugün aynı Birleşmiş Milletler Barış Gücü’nün, Pile köyünde yaşayan yurttaşlarımız için insani ihtiyaçlarla yapımına başlanan yol inşasına yönelik engelleme girişimi ve tek taraflı tutumu asla kabul edilemez. Temennimiz; Barış Gücü’nün Ada'da bulunma misyonuna uygun hareket etmesi, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin egemenlik haklarına saygı göstermesidir” dedi.
22.08.2023 Gündem
Vali değişikliği 2023! Resmi Gazete Kararları (10 AĞUSTOS 2023) Hangi illerin valisi değişti? 57 ile vali ataması yapıldı: Hangi valiler görevden alındı, hangileri merkeze çekildi?
Vali değişikliği 2023! Resmi Gazete Kararları (10 AĞUSTOS 2023) Hangi illerin valisi değişti? 57 ile vali ataması yapıldı: Hangi valiler görevden alındı, hangileri merkeze çekildi? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla gerçekleşen vali atamalara ilişkin kararlar belli oldu. Atama kararlarına göre; Adana Valisi Süleyman Elban, İzmir Valiliğine, Malatya Valisi Hulusi Şahin, Antalya Valiliğine, Mardin Valisi Mahmut Demirtaş, Bursa Valiliğine, Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Trabzon Valiliğine atandı. 10 Ağustos Resmi Gazete kararları ile beraber yeni vali atamaları gerçekleşince vatandaşlar hangi illerin valisi değişti? Resmi Gazete kararları neler? Hangi valiler görevden alındı, hangileri merkeze çekildi? Sorularına yanıt aramaya başladı.
10.08.2023 Gündem
Şırnak’ta bazı alanlar özel güvenlik bölgesi ilan edildi
Şırnak’ta bazı alanlar özel güvenlik bölgesi ilan edildi Şırnak Valiliği, bazı alanların 15 gün süreyle özel güvenlik bölgesi ilan edildiğini duyurdu.
28.06.2023 Gündem
Şırnak'ta 14 bölge 'geçici özel güvenlik bölgesi' ilan edildi
Şırnak'ta 14 bölge 'geçici özel güvenlik bölgesi' ilan edildi Şırnak Valiliği, merkez ile Cizre, Silopi, Uludere, Güçlükonak ve Beytüşşebap ilçeleri arasındaki 14 bölgenin 31 Mayıs-14 Haziran tarihleri arasında 'geçici özel güvenlik bölgesi' ilan edildiğini duyurdu.
1.06.2023 Gündem
Şırnak Valiliği'nden 'baraj' açıklaması
Şırnak Valiliği'nden 'baraj' açıklaması Şırnak Valiliği, sosyal medya ve bazı internet sitelerinde 'Uludere Barajı hasar gördü' iddialarının asılsız olduğunu duyurdu.
25.02.2023 Gündem
Habur Sınır Kapısı’ndaki darp olayında 2 görevli açığa alındı
Habur Sınır Kapısı’ndaki darp olayında 2 görevli açığa alındı Şırnak Valiliği, Habur Sınır Kapısı’nda gümrük muhafaza görevlileri tarafından bir çifte uygulanan darp olayıyla ilgili 2 görevlinin açığa alındığını duyurdu.
31.01.2023 Gündem
Şırnak’ta 15 bölge “geçici özel güvenlik bölgesi” ilan edildi
Şırnak’ta 15 bölge “geçici özel güvenlik bölgesi” ilan edildi Şırnak ve 6 ilçesine bağlı bulunan 15 bölge, 15 gün süre ile “Geçici Özel Güvenlik Bölgesi” ilan edildi.
27.12.2022 Gündem
Yurt ilaçlaması sonrası 76 öğrenci, zehirlenme şüphesiyle hastanelik oldu
Yurt ilaçlaması sonrası 76 öğrenci, zehirlenme şüphesiyle hastanelik oldu Şırnak Üniversitesi yerleşkesindeki Cezeri Kız Öğrenci Yurdu’nda ilaçlama sonrası 76 öğrenci, karın ağrısı ve kusma şikayetleri üzerine zehirlenme şüphesiyle hastaneye kaldırıldı. Valilik ve savcılık tarafından idari ve adli soruşturma başlatıldı.
5.11.2022 Yaşam
14 bölge için 'geçici özel güvenlik bölgesi' kararı
14 bölge için 'geçici özel güvenlik bölgesi' kararı Şırnak'ta merkez ile ilçelerine bağlı 14 bölge, 1 yıl süreyle 'geçici özel güvenlik bölgesi' ilan edildi.
4.01.2022 Gündem
Şırnak Valiliği'nden 112'ye ait ambulansın çalınmasına ilişkin açıklama
Şırnak Valiliği'nden 112'ye ait ambulansın çalınmasına ilişkin açıklama Şırnak Valiliği, kentte iki gün önce ambulans çaldığı öne sürülen Siirt nüfusuna kayıtlı zanlının tutuklandığını bildirdi.
15.08.2021 Gündem
Şırnak'ta, konvoylu 19 Mayıs kutlaması
Şırnak'ta, konvoylu 19 Mayıs kutlaması Şırnak'ta 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, Vali Ali Hamza Pehlivan'ın katılımıyla araçlarla şehir merkezinde konvoy düzenlenerek kutlandı.
19.05.2021 Gündem
HDP'li vekil telefonu el çabukluğuyla almıştı! İşte içinden çıkanlar...
HDP'li vekil telefonu el çabukluğuyla almıştı! İşte içinden çıkanlar... HDP Şırnak Milletvekili Nuran İmir, terör örgütü üyesinin gözaltına alındığı esnada polisleri engelleyip, arka cebinden telefonu almıştı. Şırnak Valiliği olayla ilgili son dakika gelişmelerini aktardı. Telefondan silme işleminin gerçekleştirildiği tespit edilirken cihazdan çıkan görüntüler de valilik tarafından açıklandı. İşte Şırnak Valiliği'nin konuyla ilgili açıklaması...
27.01.2021 Gündem
Terör örgütü YPG/PKK'ya kasımda ağır darbe
Terör örgütü YPG/PKK'ya kasımda ağır darbe Türkiye'nin barış, huzur ve güvenliğini bozmak için bebek ve çocukları dahi hedef almaktan çekinmeyen terör örgütü YPG/PKK'ya yönelik kasım ayında düzenlenen başarılı operasyonlarda, aralarında sözde sorumluların da bulunduğu 140 terörist etkisiz hale getirilip kış üstlenmesi öncesi örgüte ağır darbe vuruldu.
2.12.2020 Gündem
Şırnak'tan depremin yaşandığı İzmir'e 1 TIR yardım
Şırnak'tan depremin yaşandığı İzmir'e 1 TIR yardım Şırnak Valiliği koordinesinde belediyeler, sivil toplum kuruluşları ve hayırsever vatandaşların destekleriyle toplanan 1 TIR dolusu gıda yardımı, İzmir'e gönderildi.
2.11.2020 Gündem
Belediye ve cami hoparlörlerinden ölümleri duyurmak yasaklandı
Belediye ve cami hoparlörlerinden ölümleri duyurmak yasaklandı Şırnak'ta, koronavirüs tedbirleri kapsamında belediye ve cami hoparlöründen ölüm haberlerini duyurmak yasaklandı.
23.10.2020 Yaşam
Şırnak'ta rüşvet operasyonu! Çok sayıda polis gözaltına alındı...
Şırnak'ta rüşvet operasyonu! Çok sayıda polis gözaltına alındı... Şırnak'taki Habur Sınır Kapısı'na bağlanan kara yolunda, trafik uygulamasında sürücülerden rüşvet aldıkları belirlenen 10'u polis 15 şüpheli gözaltına alındı.
23.09.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay'dan Şırnak'taki patlamada hayatını  kaybedenler için başsağlığı mesajı
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay'dan Şırnak'taki patlamada hayatını kaybedenler için başsağlığı mesajı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Şırnak'ta işçileri taşıyan pikapın geçişi sırasında meydana gelen ve terör saldırısı olduğu belirlenen patlamaya ilişkin, "Masum sivilleri hedef almaktan dahi çekinmeyen terör örgütüne asla nefes aldırmayacak, sınırlarımız içinde ve dışında kökünü kazıyacağız." ifadesini kullandı.
18.06.2020 Siyaset
PKK'dan hain saldırı:  4 işçi şehit oldu
PKK'dan hain saldırı: 4 işçi şehit oldu Şırnak Valiliği, Silopi'de terör örgütü PKK işçileri hedef aldı. Silopi'de yol işçilerini taşıyan pikapta PKK'lı teröristlerin tuzakladığı bombanın patlaması sonucu 4 işçi şehit oldu. Şırnak Valiliği patlamanın terör saldırısı sonucu gerçekleştiğini açıkladı.
17.06.2020 Gündem
Şırnak Valiliği'nden 113 gündür haber alınamayan 'Keldani Hürmüz Diril' açıklaması
Şırnak Valiliği'nden 113 gündür haber alınamayan 'Keldani Hürmüz Diril' açıklaması İstanbul Keldani Kilisesi Papazı Remzi Diril'in, Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde yaşayan ve 11 Ocak'tan bu yana haber alınmayan babası Hürmüz Diril (71) ile ilgili valilikten yapılan yazılı açıklama yapıldı. Açıklamada, Diril'in bulunması için 28- 30 Nisan tarihlerinde havadan ve karadan yapılan arama çalışmalarında herhangi bir ize rastlanılmadığı belirtildi.
2.05.2020 Gündem
Şırnak'ta PKKlı teröristlerden EYP'li tuzak: 1 işçi şehit
Şırnak'ta PKKlı teröristlerden EYP'li tuzak: 1 işçi şehit Şırnak'ın Silopi ilçesinde, PKK'lı teröristlerce Körseli bölgesinde yola tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu işçi Yasin Sağır (28), şehit oldu.
14.04.2020 Gündem
Şırnak'ta 15 bölge, yıl sonuna kadar güvenlik bölgesi ilan edildi
Şırnak'ta 15 bölge, yıl sonuna kadar güvenlik bölgesi ilan edildi Şırnak Valiliği'nden, kent genelindeki 15 bölgenin, 31 Aralık 2020 tarihine kadar 'geçici özel güvenlik bölgesi' ilan edildiği duyuruldu.
10.03.2020 Gündem
11 Şubat Salı günü hangi okullar tatil? Bugün hangi illerde kar tatili var?
11 Şubat Salı günü hangi okullar tatil? Bugün hangi illerde kar tatili var? 11 Şubat (Bugün) hangi iller ve ilçelerde kar tatilinin olduğu araştırılıyor. Yurdun büyük bir bölümünü etkisi altına alan kar yağışı, eğitim ve öğretimde de aksaklıklara neden oluyor. İl valilikleri tarafından peş peşe kar tatili açıklaması geliyor. Kar yağışının etkisini gösterdiği illerde de öğrenciler yarın kar tatili var mı sorusuna yanıt arıyor. Peki 11 Şubat Salı günü hangi okullar tatil? Bugün hangi illerde kar tatili var?
11.02.2020 Gündem
Şırnak'ta EYP'li tuzak: 2 asker şehit, 7 asker yaralı!
Şırnak'ta EYP'li tuzak: 2 asker şehit, 7 asker yaralı! Şırnak'ın İdil ilçesinde PKK'lı teröristlerce Pisikayası Tepesi bölgesinde tuzaklanan el yapımı patlayıcının (EYP), güvenlik güçlerince imhası sırasında meydana gelen patlamada, 2 asker şehit oldu, 7 asker de yaralandı. Patlamada Patlayıcı Madde İmha Timi (PAMİT) tim komutanı Astsubay Üstçavuş Esma Çevik ile Uzman Çavuş Kemal Sayar şehit oldu.
9.12.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Şırnak Valiliği ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şırnak valiliği haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.