Şirin Payzın

Şirin Payzın

Son dakika Şirin Payzın haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Şirin Payzın ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Şirin Payzın haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şirin Payzın

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şirin payzın gelişmeleri de dahil olmak üzere 124 şirin payzın haberi bulunmuştur. Tüm şirin payzın haberleri aşağıda listelenmiştir.
RTÜK, yayın ilkesi ihlallerini ve lisans taleplerini görüştü
RTÜK, yayın ilkesi ihlallerini ve lisans taleplerini görüştü Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), yayın ilkesi ihlallerini ve lisans taleplerini görüşerek Halk TV ve Tele 1’e yaptırım uygularken, Disney Plus’a da lisans verdi.
29.12.2021 Gündem
RTÜK'ten FOX TV, Halk TV ve Tele 1'e ceza
RTÜK'ten FOX TV, Halk TV ve Tele 1'e ceza Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), yayın ilkesi ihlalleri nedeniyle FOX TV, Halk TV ve Tele 1'e para cezası uyguladı.
29.12.2021 Gündem
'TRT'den 700 bin lira alıyor' iddiası vardı! Rıdvan Dilmen gerçeği açıkladı
'TRT'den 700 bin lira alıyor' iddiası vardı! Rıdvan Dilmen gerçeği açıkladı TRT'den 700 bin lira alıyor iddiaları ile karşı karşıya kalan Rıdvan Dilmen "Bu ülkede TRT'den 700 bin lira alacak kadar böyle bir insan hayatım boyunca olmadım" açıklamasında bulundu.
21.09.2021 Futbol
RTÜK'ten Fikri Sağlar'ın 'başörtüsü' açıklamaları nedeniyle Halk TV'ye ceza
RTÜK'ten Fikri Sağlar'ın 'başörtüsü' açıklamaları nedeniyle Halk TV'ye ceza Radyo ve Televizyon Üst Kurulu, eski Devlet ve Kültür Bakanı Fikri Sağlar'ın "Ben türbanlı bir hakimin karşısına gittiğimde adaleti yerine getirebileceği doğrultusunda kuşkum var" açıklaması nedeniyle Halk TV'ye idari para cezası verdi.
13.01.2021 Gündem
Bakan Koca'dan Payzın'a koronavirüs cevabı!
Bakan Koca'dan Payzın'a koronavirüs cevabı! Sosyal medya hesabından İstanbul Havalimanı'nda koronavirüs için önlem alınmadığını ifade eden Şirin Payzın'a Sağlık Bakanı Fahrettin Koca cevap verdi.
27.02.2020 Gündem
Kemal Kılıçdaroğlu CNN TÜRK canlı yayınında İnce'nin oy oranını açıkladı
Kemal Kılıçdaroğlu CNN TÜRK canlı yayınında İnce'nin oy oranını açıkladı Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CNN TÜRK'te 'Ne Oluyor?' programında Başak Şengül moderatörlüğünde gazeteciler Şirin Payzın, Murat Çelik ve Hande Fırat'ın sorularını yanıtladı.
5.06.2018 Gündem
‘VIP dinleme’ iddianamesi kabul edildi
‘VIP dinleme’ iddianamesi kabul edildi FETÖ’nün talimatıyla iş adamları, milletvekilleri ve gazetecilerden oluşan 59 kişiyi yasa dışı yollarla dinlediği belirlenen 44 istihbarat polisinin sanık olduğu iddianame kabul edildi
29.09.2021 Gündem
FETÖ'nün "VIP dinleme" iddianamesi kabul edildi
FETÖ'nün "VIP dinleme" iddianamesi kabul edildi İstanbul Cumhuriyet Başsavcıvekili Hasan Yılmaz ile savcı Mustafa Okan Yaman tarafından FETÖ'nün ''VIP dinlemelerine'' yönelik yürütülen soruşturma sonucunda hazırlanan iddianame üzerindeki inceleme işlemleri tamamlandı
29.09.2021 Gündem
"ABD'li komutan Şemdinli kaymakamına tokat attı"
"ABD'li komutan Şemdinli kaymakamına tokat attı" Yeni Şafak Gazetesi muhabiri Çetiner Çetin, 1992'de ABD'li komutanın Şemdinli kaymakamına tokat attığını belirterek "Çok iyi hatırladığım bir olay" dedi.
29.09.2021 Gündem
Son nokta konuldu! Yaz saati uygulaması...
Son nokta konuldu! Yaz saati uygulaması... Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, CNN Türk'te gazeteci Şirin Payzın'ın sunduğu "Ne Oluyor" programına katıldı.
29.09.2021 Gündem
'FETÖ'cü damgası vurularak açığa alınanlar var'
'FETÖ'cü damgası vurularak açığa alınanlar var' Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, CNN Türk'te gazeteci Şirin Payzın'ın sunduğu "Ne Oluyor" programına katıldı.
29.09.2021 Gündem
Tuğba Dural kimdir?
Tuğba Dural kimdir? Son günlerde adı Rıdvan Dilmen ile anılan Tuğba Dural kimdir? Gündeme bomba gibi düşen iddia ise Tuğba Dural ile ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen'in evlilik haberleri oldu. İşte Tuğba Dural hakkında detaylı bilgiler.
6.04.2016 Magazin
'VIP dinleme' soruşturmasında tüm şüpheliler serbest
'VIP dinleme' soruşturmasında tüm şüpheliler serbest Ünlü iş adamları ve gazetecilerin dinlenilmesine ilişkin paralel devlet yapılanmasına yönelik yürütülen "VİP dinleme" soruşturmasında mahkemeye sevk edilen 14 kişinin tutuklanma istemi reddedildi. ‘VİP dinleme’ soruşturması kapsamında 33 şüphelinin tamamı serbest bırakılmış oldu.
29.09.2021 Gündem
"VIP dinleme" soruşturmasına tutuklama talebi
"VIP dinleme" soruşturmasına tutuklama talebi İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca, bazı iş adamları ile gazetecilerin dinlenilmesi ve takip edilmesine ilişkin Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) hakkında yürütülen "VIP dinleme" soruşturması kapsamında gözaltına alınan 21 kişiden 19' tutuklanmaları istemiyle mahkemeye sevk edildi...
29.09.2021 Gündem
‘VIP kulak’ operasyonu
‘VIP kulak’ operasyonu Ünlü işadamları ve gazetecilerin telefonlarını dinleyip özel hayatlarını takip altına alan 44 istihbaratçı hakkında operasyon başlatıldı. Soruşturma dosyasındaki 45’inci şüpheli ise Fethullah Gülen...
29.09.2021 Gündem
VIP dinleme iddiasıyla operasyon: Çok sayıda gözaltı kararı
VIP dinleme iddiasıyla operasyon: Çok sayıda gözaltı kararı Birçok ünlü işadamı ve gazeteciyi sahte belgelerle terör örgütleriyle ilişkilendirip baskı altına alabilmek amacıyla telefonlarını dinlediği iddia edilen 45 isim hakkında operasyon başlatıldı.
29.09.2021 Gündem
‘Telekulak’ta 100 hakime inceleme!
‘Telekulak’ta 100 hakime inceleme! Siyasetçi, bürokrat, işadamı ve çok sayıda ünlü kişinin yasa dışı dinlenmesiyle ilgili eski emniyet görevlileriyle ilgili dava açılırken, yargı ayağıyla ilgili de adım atıldı. HSYK 100 hakimle ilgili inceleme başlattı.
29.09.2021 Gündem
‘Paralel Kulak’ Skandalı: Patronların özel hayatı dinlenmiş!
‘Paralel Kulak’ Skandalı: Patronların özel hayatı dinlenmiş! Paralel Devlet Yapılanması’nın, aralarında Caroline Koç ve Vuslat Doğan Sabancı gibi isimlerin de olduğu iş dünyası ile çok sayıda gazeteci ve siyasetçiyi dinlediği ortaya çıktı.
29.09.2021 Gündem
'Paralel yapı' patronların özel hayatını takip etmiş
'Paralel yapı' patronların özel hayatını takip etmiş Paralel Devlet Yapılanması'nın iş dünyasını ve gazetecileri dinlediği ortaya çıktı...
29.09.2021 Gündem
Seçimin kaderini onlar belirleyecek!
Seçimin kaderini onlar belirleyecek! Siyasi partiler 7 Haziran seçimlerinde çok az oy farklarıyla kaybettikleri milletvekillerinin peşine düştü...
29.09.2021 Gündem
Abdüllatif Şener: CHP'de siyasete devam edebilirim
Abdüllatif Şener: CHP'de siyasete devam edebilirim CNN TÜRK'te "Ne Oluyor?" programında Şirin Payzın'ın konuğu olan, AK Parti'nin kurucu isimlerinden, eski bakan Abdüllatif Şener, CHP'den milletvekili adayı olacağı yönündeki iddialara cevap verdi. Şener, "Şu anda benim de bilgim dahilinde bir adaylık durumu yok ama bu olmaz diye bir şey yok. CHP'den siyasete devam edebilirim" dedi.
17.09.2015 Sinema-Dizi
Abdüllatif Şener: CHP'de siyasete devam edebilirim
Abdüllatif Şener: CHP'de siyasete devam edebilirim CNN TÜRK'te "Ne Oluyor?" programında Şirin Payzın'ın konuğu olan, AK Parti'nin kurucu isimlerinden, eski bakan Abdüllatif Şener, CHP'den milletvekili adayı olacağı yönündeki iddialara cevap verdi...
29.09.2021 Gündem
Etyen Mahçupyan'dan Erdoğan iddiası!
Etyen Mahçupyan'dan Erdoğan iddiası! Etyen Mahçupyan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın AK Parti kongresinde, Davutoğlu'nun listesine müdahale ettiğini söyledi.
29.09.2021 Gündem
Kamalak'tan ittifak iddialarına cevap!
Kamalak'tan ittifak iddialarına cevap! Saadet Partisi lideri Mustafa Kamalak, 1 Kasım'da sadece AK Parti ile değil gerekirse CHP ve MHP ile de ittifak yapabileceklerini söyledi.
29.09.2021 Gündem
HDP'li vekil kritik seçim anketini açıkladı!
HDP'li vekil kritik seçim anketini açıkladı! Seçim sürecinde HDP'nin oy oranı hakkında çarpıcı bir anket sonucu paylaşan Mithat Sancar, "1 Kasım'da oylarımız düşmeyecek yükselecek" dedi...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Şirin Payzın ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şirin payzın haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.