Sır

Sır

Son dakika sır haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sır ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sır haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sır

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sır gelişmeleri de dahil olmak üzere 6.231 sır haberi bulunmuştur. Tüm sır haberleri aşağıda listelenmiştir.
The Simpsons kehanetleri tesadüf mü? Sır çözüldü: Akıllara durgunluk veriyor
The Simpsons kehanetleri tesadüf mü? Sır çözüldü: Akıllara durgunluk veriyor Yaklaşık 35 sezondur devam eden dünyaca ünlü The Simpsons, öngörüleriyle ağızları açık bırakmaya devam ediyor. Seyircinin tesadüf olamaz dediği bu kehanetlerin sırrı ünlü yapımın yazarının yaptığı açıklamayla çözülmüş oldu.
1.05.2024 Yaşam
Taş Kağıt Makas'ın Rüya'sı ilk kez konuştu: Oyun yeni başlıyor
Taş Kağıt Makas'ın Rüya'sı ilk kez konuştu: Oyun yeni başlıyor Kanal D’nin iddialı dizisi “Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu” ile ekrana dönen ünlü oyuncu Yüsra Geyik, hayat verdiği “Rüya Emirkıran” karakteri ve dizideki rol arkadaşı “Umut” ile ilgili ilk kez konuştu. Geyik, “İkisi arasındaki ilişkiyi çok yüzeyde görüyorum. Çünkü Rüya, bir hukukçu olarak Umut’u beğeniyor ve iletişim halindeler. Ama henüz çok iç gıdıklayacak bir yerde değiller.” dedi.
16.04.2024 Magazin
100 yaş bölgesine bu yiyecekle giriliyor - Uzun ömürlü insanların sofrasında yer alıyor
100 yaş bölgesine bu yiyecekle giriliyor - Uzun ömürlü insanların sofrasında yer alıyor İnsanların uzun yaşama merakı gün geçtikçe artıyor. 100 yaşına kadar yaşamak eskiden daha zor olsa da şimdilerde bu daha olası... İnsanların 100 yaşına ulaşma oranı yüksek olan bölgelere mavi bölge deniyor. İşte bu bölgelerde uzun ömürlü yaşayanların sofralarında eksik etmediği besinler...
15.04.2024 Yaşam
Bu sarmada Türk kahvesi var! Osmanlı sırrı gün yüzüne çıktı, bir çay kaşığı ekleyin sonra afiyetle yiyin!
Bu sarmada Türk kahvesi var! Osmanlı sırrı gün yüzüne çıktı, bir çay kaşığı ekleyin sonra afiyetle yiyin! Efsanevi bir lezzet için işte sır: yaprak sarmasına biraz Türk kahvesi eklemek! Bu kolay tarifle sofralarınıza nefis bir atıştırmalık hazırlayabilirsiniz. İşte Türk kahveli zeytinyağlı sarma…
13.04.2024 Yaşam
Göz altı torbası da ince çizgiler de iki tane yiyince kalmıyor - Sır küpü olarak biliniyor
Göz altı torbası da ince çizgiler de iki tane yiyince kalmıyor - Sır küpü olarak biliniyor Her sabah içildiğinde kolestrol seviyesini düşüren ve sır küpü olarak bilinen bu besin, cilt güzelliğine de iyi geliyor. Genç, parlak ve kırışıksız bir cilt için her gün iki tane yemek yeterli oluyor.
11.04.2024 Yaşam
Uludağ'da yanan villadaki ölümün sır perdesi aralandı
Uludağ'da yanan villadaki ölümün sır perdesi aralandı Uludağ'ın eteklerindeki İnkaya Mahallesi'ndeki villada meydana gelen yangında bir kişinin cesedinin bulunması olayı cinayet çıktı. Villanın bahçıvanı olan 40 yaşındaki Ali V.'nin boşanma aşamasındaki eşini mesajla rahatsız eden arkadaşı Mustafa Ş.'yi (52) birlikte kaldıkları villada bıçaklayarak öldürdüğü, 7 gün cesetle birlikte kaldığı, olayı örtbas etmek için de benzin dökerek yaktığı ortaya çıktı. Katil zanlısı da kundaklama sırasında ağır yaralanmış, o anlar da çevredeki bir villanın güvenlik kamerasına yansımıştı.
2.04.2024 Gündem
Çalınan film senaryosuna Fransız önlemi, Esra Dermancıoğlu: Böylesi daha iyi olacak
Çalınan film senaryosuna Fransız önlemi, Esra Dermancıoğlu: Böylesi daha iyi olacak Hülya Avşar’ın YouTube programına konuk olan Esra Dermancıoğlu, daha önce yazdığı senaryonun çalındıktan sonra bunalıma girdiğini söyleyerek, yeni bir yöntem geliştirdiğini dile getirdi.
1.04.2024 Magazin
Esra Dermancıoğlu hırsızlığa karşı aldığı önlemle şaşırttı
Esra Dermancıoğlu hırsızlığa karşı aldığı önlemle şaşırttı Esra Dermancıoğlu, Hülya Avşar’ın YouTube programına konuk oldu. Samimi açıklamalarda bulundu.
1.04.2024 Magazin
Belgrad Ormanı'ndaki kayıp cesetlerin sırrı ne?
Belgrad Ormanı'ndaki kayıp cesetlerin sırrı ne? İstanbul'da bulunan Belgrad Ormanı'de 35 günde 3 ceset bulundu. Cesetlerin sırrı hala gizemini korurken cinayet büro dedektifleri araştırmaya devam ederken CNN Türk Muhabiri Çağdaş Evren Şenlik konuya ilişkin detayları aktardı.
22.03.2024 Gündem
Eğlence merkezinin sahibini öldüren sanık: Hobi olsun diye taşıdığım tabancamla ateş ettim, amacım onu korkutmaktı
Eğlence merkezinin sahibini öldüren sanık: Hobi olsun diye taşıdığım tabancamla ateş ettim, amacım onu korkutmaktı Bursa’da, tartışmaya sebep olduğu gerekçesiyle dışarı çıkarıldığı eğlence mekanının sahibi Arif Akcan’ı (56) takip ettiği otomobilden 4 el ateş açarak öldüren İlker Karagöz (34) ile aracı kullanan Can Sır’ın (24) ‘kasten öldürme’ suçundan müebbet hapis cezası istemiyle yargılanmasına başlandı. Çıktığı ilk duruşmada Akcan’ı takip etmediğini söyleyip, tahliyesini isteyen Karagöz, “Ben başka bir suçtan cezaevine gireceğim için son kez eğlenmeye gittim. Beni içeri almadılar. Tartışmadan sonra iş yeri sahibi ile Bursa’da tesadüfen karşılaştık. Kendisine, yanımda hobi olsun diye taşıdığım tabancamla ateş ettim. Amacım onu korkutmaktı” dedi. Duruşmayı erteleyen mahkeme heyeti, sanıkların tutukluluk halinin devamına karar verdi.
13.03.2024 Gündem
Taş Kağıt Makas'ın Umut'u Ekin Koç neden hiç değişmiyor?
Taş Kağıt Makas'ın Umut'u Ekin Koç neden hiç değişmiyor? Kanal D’nin yeni dizisi Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu’nda “Umut” karakterine hayat veren oyuncu Ekin Koç’un yıllar geçse de hiç değişmeyen yüzü, ‘vampir’ benzetmesi yapılarak sosyal medyada gündeme oldu.
12.03.2024 Magazin
Milyonları İlgilendiriyor: Emekliye 3 bin lira ikramiye Meclis'te kabul edildi
Milyonları İlgilendiriyor: Emekliye 3 bin lira ikramiye Meclis'te kabul edildi TBMM Genel Kurulu'nda, emekli bayram ikramiyesinin 3 bin liraya çıkarılmasına yönelik düzenlemenin de yer aldığı '8'inci Yargı Paketi' kabul edilerek yasalaştı.
2.03.2024 Çalışma Hayatı
Kanal D’nin yeni  dizisi 'Taş, kağıt, makas'ta kim kimdir? Bir dizi 6 yıldız
Kanal D’nin yeni dizisi 'Taş, kağıt, makas'ta kim kimdir? Bir dizi 6 yıldız Kanal D’nin yeni sezondaki iddialı dizilerinden “Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu” için geri sayım başladı. Bu çarşamba akşamı (yarın) ilk bölümü ile görücüye çıkacak dizide, unutkan bir baba ile süper zeka bir oğulun hikayesi Türkiye'yi ağlatacak. Öte yandan dizide büyük sır da açığa çıkacak.
28.02.2024 Magazin
'Senden Önce' izleyicileri şaşkınlığa uğrattı! Aldatma değil, büyük bir oyun çıktı
'Senden Önce' izleyicileri şaşkınlığa uğrattı! Aldatma değil, büyük bir oyun çıktı Kanal D’nin yeni dizisi Senden Önce, ilk bölümüyle büyük ses getirdi. Entrika ve ihanetin gölgesinde şekillenen heyecan dolu bir hikayeyi içerisinde barındıran dizi, daha ilk bölümünde ters köşe yaparak izleyenleri ekrana kilitledi. Dizide Merve ile Sahra arasındaki sır perdesi aralanırken, Hakan’ın iki kadın tarafından nasıl bir tuzağa çekildiğine dair ipuçları verildi.
14.02.2024 Magazin
'Senden Önce' için nefesler tutuldu! Büyük sır açığa çıkıyor
'Senden Önce' için nefesler tutuldu! Büyük sır açığa çıkıyor Aşk, sadakat ve ihanet üçgeninde geçen, izleyenleri daha ilk bölümünde ‘ters köşe’ yapmaya hazırlanan Senden Önce için nefesler tutuldu. Bu akşam 20.00’de Kanal D ekranında izleyici karşısına çıkacak olan dizi, iki kadın ve tuzağa çekilmeye çalışılan bir adamın tutkulu öyküsünü anlatacak.
13.02.2024 Magazin
Tanyeli hastalık sürecini anlattı! ‘Öğrendiler artık sır kalmadı’
Tanyeli hastalık sürecini anlattı! ‘Öğrendiler artık sır kalmadı’ Bir süredir pankreas kanseriyle savaşan Tanyeli, tedavisinin ilk aşamasını Türkiye'de tamamladıktan sonra ameliyat olmak için Küba'yı seçti. Kendisi için düzenlenen moral gecesinde konuşan Tanyeli, hastalık sürecini anlattı. 10 parça müzayede ürününden toplamda 500 TL değerinde satış yapılarak katkıda bulunuldu.
13.02.2024 Magazin
Diyarbakırlı Ramazan Hocanın sır ölümü: Ramazan Hocayı kim, neden öldürdü? Valilikten son açıklama!
Diyarbakırlı Ramazan Hocanın sır ölümü: Ramazan Hocayı kim, neden öldürdü? Valilikten son açıklama! Sosyal medyada verdiği röportajlarla gündeme gelen Diyarbakırlı Ramazan Hoca olarak bilinen Ramazan Pişkin, Cerrahpaşa'da işlettiği kahvede bıçaklı saldırı sonucu hayatuın kaybetti. Filozof Ramazan olarak da bilinen Ramazan Pişkin'in ölümüyle ilgili İstanbul Valililiği'nden son açıklama geldi. Dini konularda sohbetleri video olarak sosyal medyada yayılan Diyarbakırlı Ramazan Hoca, yerli ve yabancı turistlere İslam'ı anlatıyorodu. Peki Diyarbakırlı Ramazan Hoca'yı kim neden öldürdü? İşte Filozof Ramazan Pişkin'in ölümüyle ilgili son bilgileri...
1.02.2024 Gündem
Yeşil soğanı bir de böyle tüketin! Öyle bir faydası varmış ki...
Yeşil soğanı bir de böyle tüketin! Öyle bir faydası varmış ki... Salatalarda sık kullanılan Yeşil soğan tadı ve dokusuyla Türk mutfağında özel bir yere sahiptir. Ancak bazı tüketim şekilleri çok terich ediliyor. İşte şifa deposunun ardındaki sır...
31.01.2024 Yaşam
Pelin O'ndan hamileymiş! Yalı Çapkını dizisinde sır çözüldü, final gibi haber geldi!
Pelin O'ndan hamileymiş! Yalı Çapkını dizisinde sır çözüldü, final gibi haber geldi! Cuma akşamları yayınlanan Yalı Çapkını dizisinden final gibi bir haber geldi. Dizinin yeni bölüm fragmanında Pelin'in kimden hamile kaldığı sırrı ortaya çıktı. İşte detaylar...
30.01.2024 Magazin
Ağızlarında bakla ıslanmıyor! Astrolog Aygül Aydın: Sır tutamayan 3 burç için tüyoyu verdi!
Ağızlarında bakla ıslanmıyor! Astrolog Aygül Aydın: Sır tutamayan 3 burç için tüyoyu verdi! Alttan alta işini götüren, sinsi hareketleri fark edilmeyen burçları tanımamız için Astrolog Aygül Aydın tüyoyu verdi. Radyo D'de ve sosyal medya hesabında haftalık ve aylık burç yorumlarına yer veren Aydın, sır tutamayan 3 burç hakkında konuştu.
30.01.2024 Astroloji
Granit Kullanım Alanları Nelerdir? Granitin Günlük Hayatta Kullanıldığı Yerler...
Granit Kullanım Alanları Nelerdir? Granitin Günlük Hayatta Kullanıldığı Yerler... Granit, yapım işlerinde kullanılan bir taştır ve kullanım alanları da çok fazladır. Granit pembe, beyaz ya da yeşil tonlarında olabilen bir taştır.
27.01.2024 Yaşam
Batshuayi gibi küsmüyor! Tadic’e forma yüzü göstermeyecek, sırrı tek kelimeyle açıkladı
Batshuayi gibi küsmüyor! Tadic’e forma yüzü göstermeyecek, sırrı tek kelimeyle açıkladı Trendyol Süper Lig’de liderliğini koruyan, Ziraat Türkiye Kupası’nda adını son 16’ya yazdıran ve Konferans Ligi’nde yoluna devam eden Fenerbahçe’de aile ortamı geri geldi. Takımda birçok yıldız yedek kalmasına rağmen küsmüyor, arkadaşlarının yanında oluyor. Fenerbahçe'nin başarısındaki sır ortaya çıktı. İşte detaylar...
19.01.2024 Fenerbahçe
Restoranda cep yakıyor, evde kolayca hazırlanıyor! Kelle paça çorbası için bu tüyo kaçmaz: Lezzetini uçuruyor!
Restoranda cep yakıyor, evde kolayca hazırlanıyor! Kelle paça çorbası için bu tüyo kaçmaz: Lezzetini uçuruyor! Kelle paça çorbası şu sıralar restoranlarda 200 liraya kadar satılmaya başlandı. Hal böyle olunca ev hanımları mutfağa girdi. Lezzetine lezzet katacak baharat tüyosunu da sır gibi saklamaya başladı.
9.01.2024 Yaşam
FOX TV adı değişiyor mu? FOX satıldı mı, FOX TV'nin yeni adı ne olacak?
FOX TV adı değişiyor mu? FOX satıldı mı, FOX TV'nin yeni adı ne olacak? FOX TV'nin adının değişeceği iddiaları sosyal medyada hızla yayılmaya başladı. İzleyicileri  "FOX TV'nin adı değişiyor mu, FOX TV'nin yeni adı ne olacak, FOX TV satıldı mı? gibi sorulara yanıt arıyor.
6.01.2024 Televizyon
Süper Kupa finalinin ertelenmesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Şov ve provokasyon malzemesi yapılmasına izin vermeyiz
Süper Kupa finalinin ertelenmesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Şov ve provokasyon malzemesi yapılmasına izin vermeyiz Bu yıl 10’uncusu düzenlenen Necip Fazıl Ödülleri programında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Galatasaray ve Fenerbahçe arasında Suudi Arabistan’da oynanması planlanan Süper Kupa maçının iptaline ilişkin, “Hangi sebeple olursa olsun, sporun günlük siyasi rekabetin mezesi haline getirilmesi yanlıştır, hatalıdır, sporumuza hiçbir faydası yoktur. Dün geceden itibaren muhalefet partilerinin yaptığı açıklamaları istismar siyasetinin yeni örnekleri olarak görüyoruz. Cumhuriyet 85 milyonun ortak değeridir. Gazi Mustafa Kemal bu ülkenin banisidir. Daha düne kadar, affınıza sığınarak söylüyorum siz Atatürk’ün askeri değil, itlerisiniz diyenlerle el ele kol kola yürüyenlerin bugün söylediklerinin bizim nazarımızda hiçbir kıymeti harbiyesi yoktur" dedi.
30.12.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Sır ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sır haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.