Sincan Cezaevi

Sincan Cezaevi

Son dakika sincan cezaevi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sincan cezaevi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sincan cezaevi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sincan Cezaevi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sincan cezaevi gelişmeleri de dahil olmak üzere 534 sincan cezaevi haberi bulunmuştur. Tüm sincan cezaevi haberleri aşağıda listelenmiştir.
FETÖ'nün 'kaset kumpası' davasında sanıklara ceza yağdı
FETÖ'nün 'kaset kumpası' davasında sanıklara ceza yağdı Eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal ile bazı eski MHP'li yöneticilerin özel hayatlarına ilişkin görüntülerin internette yayınlanmasıyla ilgili, FETÖ/PDY elebaşı Fetullah Gülen'in de aralarında bulunduğu 171 sanıklı davada karar çıktı. 120 sanıktan 44’ü hakkında 6 yıl 3 aydan 92 yıl 10 aya kadar hapis cezası verildi. Aralarında FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in de bulunduğu 46 sanığın dosyası ayrıldı. 3 sanığın dosyası tefrik edilirken, 2 sanık hakkında da ölüm nedeniyle düşme kararı verildi.
27.04.2022 Gündem
Adem Çakıcı öldü mü, neden vuruldu? Adem Çakıcı kimdir?
Adem Çakıcı öldü mü, neden vuruldu? Adem Çakıcı kimdir? Alaattin Çakıcı'nın yeğeni Adem Çakıcı dün akşam saatlerinde İstanbul'un Zeytinburnu ilçesinde Cevizlibağ mevkiinde silahlı saldırıya uğradı. Söz konusu gelişmenin ardından vatandaşlar “Adem Çakıcı öldü mü, neden vuruldu? Adem Çakıcı kimdir?” sorularına yanıt aranıyor.
16.02.2022 Gündem
Zihinsel engelli kıza metruk binada toplu cinsel istismar!
Zihinsel engelli kıza metruk binada toplu cinsel istismar! Ankara'da 2019 yılında, o dönem 14 yaşında olan yüzde 50 engelli B.K. yaşı 18'den küçük bir grup tarafından kaçırılarak, metruk bir binada cinsel istismara uğradı. Tecavüzcülerden biri de 18 yaşından büyük olan Süphan Elekçi’ydi. Küçük kızın önce anneanne sonra da babasına durumu aktarmasının ardından, şikayet üzerine Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nca beşi çocuk altı kişi hakkında "çocuğun nitelikli cinsel istismarı" suçundan soruşturma açıldı.
2.12.2021 Yaşam
Cezaevinde ölüme AYM'den 'yaşam hakkı ihlali' kararı
Cezaevinde ölüme AYM'den 'yaşam hakkı ihlali' kararı Anayasa Mahkemesi (AYM), Ankara'da cezaevinde uyuşturucu komasına giren hükümlü S.M.'nin (26) ölümünü önlemeye yönelik tedbir alınmadığı ve olaydan sonra etkili soruşturma yürütülmediği iddiasıyla yapılan başvuruda 'yaşam haklı ihlali' kararı verdi.
9.10.2021 Yaşam
108 sanıklı Kobani davası başladı
108 sanıklı Kobani davası başladı Son dakika haberine göre; Kobani bahanesiyle 6-8 Ekim 2014'te düzenlenen eylemlere ilişkin, aralarında PKK'nın sözde üst düzey yöneticilerinin yanı sıra eski HDP eş genel başkanları Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ'ın da bulunduğu 108 sanığın yargılanmasına başlandı.
26.04.2021 Gündem
Akıncı Üssü davasında 475 sanık hakkındaki karar yarın açıklanacak
Akıncı Üssü davasında 475 sanık hakkındaki karar yarın açıklanacak FETÖ/PDY'nin 15 Temmuz 2016'daki darbe girişiminin merkezi olan Akıncı Üssü'ndeki eylemlere ilişkin 475 sanığın, yaklaşık 3,5 yıl süren yargılamasında sona gelindi. Yarın görülecek 516'ncı celsede sanıklar hakkındaki hüküm açıklanacak.
25.11.2020 Gündem
Darbe girişiminin bir numarası böyle ifşa oldu!
Darbe girişiminin bir numarası böyle ifşa oldu! 15 Temmuz hain darbe girişiminden bu yana, dört yıldır gizemini koruyan kalkışmanın bir numaralı imamı Adil Öksüz'ün serbest bırakılması skandalının perde arkasına ilişkin önemli detaylar ortaya çıktı.
30.05.2020 Gündem
Eski Genelkurmay Adli Müşavirleri  Muharrem Köse'nin cezası belli oldu
Eski Genelkurmay Adli Müşavirleri Muharrem Köse'nin cezası belli oldu FETÖ'nün askeri yargı davasında eski Genelkurmay Adli Müşavirleri Muharrem Köse ve Hayrettin Kaldırımcı ağırlaştırılmış müebbet hapse çarptırıldı.
24.01.2020 Gündem
Yaşlı sapık 8 yaşındaki çocuğu taciz etti
Yaşlı sapık 8 yaşındaki çocuğu taciz etti Ankara'da 8 yaşındaki çocuğu istismar eden 69 yaşındaki sapık, kameraya yakalandı. Gözaltına alınan sapık tutuklandı.
10.12.2019 Yaşam
Sanatçı cinayetinin zanlısı 9 yıl sonra Kuzey Irak'ta yakalandı
Sanatçı cinayetinin zanlısı 9 yıl sonra Kuzey Irak'ta yakalandı Mersin'de 9 yıl önce bir barda sahneye çıkan Sarp Öztürk'ü(38) Kürtçe şarkı isteğini geri çevirdiği için tabancayla vurarak öldürdükten sonra kaçan ve 7 yıldır kırmızı bülten ile aranan Metin Baydar, Türk Interpolu tarafından Kuzey Irak'ta yakalandı. Baydar, getirildiği Ankara'da tutuklandı.
29.08.2019 Yaşam
Ankara’da korkunç cinayet
Ankara’da korkunç cinayet Ankara’da Özge Sazlı isimli kadın şizofren hastası abisi tarafından evinde bıçaklanarak öldürüldü. A.C isimli katil Ankara Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği dedektifleri tarafından kıskıvrak yakalandı.
5.08.2019 Yaşam
Darbe sanığı pilotların "motivasyon notu" jandarmaya takıldı
Darbe sanığı pilotların "motivasyon notu" jandarmaya takıldı FETÖ'nün darbe girişiminin yönetildiği Akıncı Üssü'ndeki eylemlerle ilgili davanın sanıklarından eski pilotyüzbaşı Selahattin Yorulmaz örgüt mensuplarının moralini yüksek tutmak, motivasyonlarını artırmak ve örgütün çözülmesini engellemek amacıyla yazılan notu diğer sanıklara ulaştırmaya çalışırken yakalandı.
23.07.2019 Gündem
FETÖ'den gözaltına alınan havacılardan 8'i itirafçı oldu
FETÖ'den gözaltına alınan havacılardan 8'i itirafçı oldu Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) Hava Kuvvetleri Komutanlığı yapılanmasına yönelik operasyonda, örgütün "mahrem imamları" ile haberleştikleri belirlenerek gözaltına alınan şüphelilerden 8'i itirafçı oldu.
19.07.2019 Gündem
FETÖ'cü Kemal Batmaz'a hücre cezası
FETÖ'cü Kemal Batmaz'a hücre cezası FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'e hitaben yazdığı mektubu duruşma salonundaki diğer sanıklara atarken yakalanan sivil imam Kemal Batmaz, "terör örgütlerinin eğitim ve propaganda faaliyetlerini yapmak" suçundan 19 gün hücre cezasına çarptırıldı.
19.07.2019 Gündem
MİT TIR'ları davasında karar!
MİT TIR'ları davasında karar! MİT TIR'larının durdurulması davasında karar çıktı. Yargıtay, Adana ve Hatay'daki MİT TIR'larının durdurulması davasında, sanıkların eylemleri örgütsel talimatla gerçekleştirdiği sonucuna vardı.
28.06.2019 Gündem
Anneler için ev tipi hapishane
Anneler için ev tipi hapishane Adalet Bakanlığı, anneleriyle birlikte cezaevinde kalan çocuklarda ömür boyu silinmeyecek travmatik izler bırakan “cezaevi koğuşu” uygulamasına son vermeye hazırlanıyor.
21.05.2019 Gündem
Cebindeki uyuşturucuyu hakimin odasında düşürdü!
Cebindeki uyuşturucuyu hakimin odasında düşürdü! Ankara Adliyesi'nde hakimin odasında çay servisi yaparken cebindeki uyuşturucu hapı düşüren hükümlü gözaltına alınarak tutuklandı.
7.03.2019 Gündem
Sanıkların ifadeleri ABD'deki FETÖ'cülerin iadesinde delil olarak kullanılacak
Sanıkların ifadeleri ABD'deki FETÖ'cülerin iadesinde delil olarak kullanılacak Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile ilgili Türkiye'nin sunduğu yeni delilleri değerlendirmek için gelen 7 kişilik ABD'li heyet ile Ankara Adliyesi'nde yapılan toplantının detayları ortaya çıktı. Heyetin FETÖ'nün sivil imamı Kemal Batmaz, gizli tanıklar 'Kuzgun' ve 'Şapka'yı dinlediği ve bu kişilere, 15 Temmuz 2016'daki darbe girişiminde FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'in ilişkisine yönelik sorular yönelttiği belirtildi. Heyetin ayrıca firari sivil imam Adil Öksüz ile ilgili de çok sayıda soru sorduğu kaydedildi.
4.01.2019 Gündem
Karar açıklandı! Cezaları belli oldu
Karar açıklandı! Cezaları belli oldu FETÖ'nün askeri yargı yapılanmasını oluşturdukları iddia edilen 116 sanık, 1 yıl 6 aydan 8 yıl 9 aya kadar değişen sürelerde hapisle cezalandırıldı.
26.11.2018 Gündem
Eski savcı Ferhat Sarıkaya tutuklandı
Eski savcı Ferhat Sarıkaya tutuklandı HSK tarafından meslekten ihraç edilen eski cumhuriyet savcısı Ferhat Sarıkaya, FETÖ üyeliğinden tutuklandı.
8.11.2018 Gündem
Çakıcı'ya cezaevi müdürünü tehditten hücre cezası
Çakıcı'ya cezaevi müdürünü tehditten hücre cezası Organize suç örgütü elebaşı Alaattin Çakıcı, tutuklu bulunduğu Sincan Cezaevinde, cezaevi müdürünü eliyle yaptığı tetik işaretiyle tehdit ettiği gerekçesiyle 3 gün hücre cezasına çarptırıldı.
7.10.2018 Gündem
Külliye'yi bombalayan pilottan memurlara tehdit
Külliye'yi bombalayan pilottan memurlara tehdit Darbe girişimi sırasında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ni bombalayan eski F-16 pilotu Müslim Macit'in, koğuş araması sırasında panosunda asılı fotoğrafları kaldırmasını isteyen infaz koruma memurlarını "Bunun hesabını soracağım size. Sizinle en kısa zamanda hesaplaşırız" diyerek tehdit ettiği belirlendi.
5.10.2018 Gündem
Rahat durmuyor! Mahkeme salonunda albayı tehdit etmiş...
Rahat durmuyor! Mahkeme salonunda albayı tehdit etmiş... Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) sözde "yurtta sulh konseyi" üyesi olduğu iddia edilen eski tümgeneral Mehmet Dişli'nin, Ankara 17. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen Genelkurmay çatı davasında duruşma salonunun güvenliğinden sorumlu Albay Tarık Hekimoğlu'nu tehdit ettiği ortaya çıktı.
30.09.2018 Gündem
Eski Giresun Emniyet Müdürü tutuklandı
Eski Giresun Emniyet Müdürü tutuklandı Eski Giresun Emniyet Müdürü Hikmet Bulak, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyeliği suçundan tutuklandı.
28.09.2018 Gündem
Devlet Bahçeli'den 'Alattin Çakıcı' açıklaması!
Devlet Bahçeli'den 'Alattin Çakıcı' açıklaması! MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Ülkemizde çok yönlü sosyal, siyasal ve ekonomik sorunların yoğunlaştığı ve derinleştiği bu süreçte Türkiye'nin ve yönetiminin tek sorunu sayın Alattin Çakıcı olmasa gerektir." dedi.
14.09.2018 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Sincan Cezaevi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sincan cezaevi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.