Simge Barankoğlu

Simge Barankoğlu

Son dakika simge barankoğlu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan simge barankoğlu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını simge barankoğlu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Simge Barankoğlu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan simge barankoğlu gelişmeleri de dahil olmak üzere 9 simge barankoğlu haberi bulunmuştur. Tüm simge barankoğlu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Simge Barankoğlu kimdir, nereli, kaç yaşında? Simge Barankoğlu neden gözaltına alındı?
Simge Barankoğlu kimdir, nereli, kaç yaşında? Simge Barankoğlu neden gözaltına alındı? Sosyal medya fenomeni Simge Barankoğlu, İzmir'de polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Peki, Simge Barankoğlu kimdir, nereli, kaç yaşında? Simge Barankoğlu neden gözaltına alındı?
20.05.2022 Gündem
Simge Barankoğlu gözaltına alındı!
Simge Barankoğlu gözaltına alındı! Sosyal  Medya fenomeni Simge Barankoğlu, İzmirin Ödemiş ilçesinde polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.Barankoğlunun dolandırıcılık suçundan arandığı tespit edildi.
20.05.2022 Yaşam
Sosyal medya fenomenleri Simge Barankoğlu ile Yeşim Aydın hakkında flaş gelişme!
Sosyal medya fenomenleri Simge Barankoğlu ile Yeşim Aydın hakkında flaş gelişme! Sosyal medya fenomenleri Simge Barankoğlu ve Yeşim Aydın hakkında flaş gelişme! Dolandırıcılık iddiasıyla tutuklanmışlardı, 56 gün sonra ara mahkeme kararı çıktı.
8.01.2022 Gündem
Sosyal medya fenomeni Simge Barankoğlu tutuklandı
Sosyal medya fenomeni Simge Barankoğlu tutuklandı İzmir'de, sosyal medyada para ödülü kazanıldığı belirtilip, 'vergisi' denilenlerden para alarak dolandırıcılık yaptığı öne sürülen suç şebekesine operasyon sonrası adliyeye sevk edilen 18 şüpheliden, aralarında sosyal medya fenomeni Simge Barankoğlu (27) ile Yeşim Aydın'ın (27) da bulunduğu 16'sı tutuklandı, 2'si ise serbest bırakıldı.
13.11.2021 Yaşam
Simge Barankoğlu hakkında suç duyurusu
Simge Barankoğlu hakkında suç duyurusu Geçtiğimiz aylarda Instagram hesabı üzerinden müstehcen paylaşımlar yaptığı gerekçesiyle tepki çeken sosyal medya fenomeni Simge Barankoğlu hakkında savcılığa suç duyurusu yapıldı.
10.06.2020 Magazin
Sosyal medya fenomeni gözaltına alındı
Sosyal medya fenomeni gözaltına alındı İzmir'in Ödemiş ilçesinde, sosyal medya fenomeni Simge Barankoğlu (22), iki yıl önce karıştığı kavga nedeniyle gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen Barankoğlu, serbest kaldı.
4.01.2019 Gündem
Fenomen Simge Barankoğlu'ndan bakirelik itirafı!
Fenomen Simge Barankoğlu'ndan bakirelik itirafı! 'Korktun mu?' videosuyla adını duyuran ve birçok kişi tarafından ilgiyle takip edilen Simge Barankoğlu, takipçisinin 'bakirelik' sorusuna cevap verdi.
3.01.2019 Magazin
O fenomen gözaltı haberi sonrası konuştu
O fenomen gözaltı haberi sonrası konuştu Gözaltına alındığı iddia edilen ünlü sosyal medya fenomeni Simge Barankoğlu, gözaltı haberlerini yalanlayarak, "Dün hakkımda milyon tane haber basılmış, hiçbirinin doğruluk payı yoktur arkadaşlar." dedi.
19.10.2018 Magazin
Sosyal medya fenomeni Simge Barankoğlu gözaltına alındı!
Sosyal medya fenomeni Simge Barankoğlu gözaltına alındı! "Örümcek korktun mu, yılan korktun mu?" videosuyla sosyal medyaya damgasını vuran Simge Barankoğlu, gözaltına alındı.
17.10.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Simge Barankoğlu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki simge barankoğlu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.