Simay Barlas

Simay Barlas

Son dakika Simay Barlas haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Simay Barlas ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Simay Barlas haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Simay Barlas

haberleri sayfasında son dakika yaşanan simay barlas gelişmeleri de dahil olmak üzere 70 simay barlas haberi bulunmuştur. Tüm simay barlas haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türk şirket Körfez Bölgesi’nde ilk pop-up mağazasını Riyad’da açtı
Türk şirket Körfez Bölgesi’nde ilk pop-up mağazasını Riyad’da açtı Türk e-ticaret platformu Trendyol, Körfez Bölgesi’ndeki ilk pop-up mağazasını Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da ünlü dizi oyuncuları Simay Barlas ve Halit Özgür Sarı’nın katıldığı lansmanla açtı.
29.03.2024 Ekonomi
49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar
49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar 49’uncusu düzenlenen “Pantene Altın Kelebek Ödülleri” sahiplerini buldu. Ödül töreni bu yıl ilk kez simultane işaret dili ve sesli betimleme ile ekrana geldi.
4.12.2023 Magazin
Yabani dizisi konusu nedir? Oyuncuları kimler? Yabani dizisi nerede, hangi ilde çekiliyor?
Yabani dizisi konusu nedir? Oyuncuları kimler? Yabani dizisi nerede, hangi ilde çekiliyor? Fox Tv'nin yeni dizisi Yabani ilk tanıtımı bu akşam yayınlandı. Halit Özgür Sarı ve Simay Barlas'ın başrollerini paylaştığı Yabani dizisi köklü bir aileden kaçırılıp sokaklara düşen bir çocuğun eski günlerine dönüşü anlatılacak. Etkileyici hikayesiyle yakında başlayacak Yabani dizisi konusu nedir? Yabani dizisi oyuncuları kimler? İşte Yabani hakkında detaylı bilgiler...
19.09.2023 Magazin
Yıllar sonra rastladığı annesini kazara bıçakladı! Yabani dizisine gelen ilk tepkiler
Yıllar sonra rastladığı annesini kazara bıçakladı! Yabani dizisine gelen ilk tepkiler Yabani dizisi 1 bölümüyle ekrana geldi. Fox Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Halit Özgür Sarı, Simay Barlas ve Dolunay Soysert'in yer aldığı dizi etkileyici hikayesiyle sosyal medyada da gündem oldu. Yıllar sonra rastladığı annesini kazara bıçaklayan Yaman Ali'nin hikayesi çok beğenildi. Gelin gelen tepkilere birlikte bakalım.
12.09.2023 Televizyon
Yabani dizisi nerede çekiliyor? Yabani dizisi hangi il, ilçede çekiliyor?
Yabani dizisi nerede çekiliyor? Yabani dizisi hangi il, ilçede çekiliyor? Halit Özgür Sarı ve Simay Barlas'ın başrollerini paylaştığı Yabani dizisi ilk bölümüyle 12 Eylül 2023 Salı akşamı ekrana geliyor. Fox Tv'de yayınlanacak dizide Yaman Ali'nin zorlu hayat mücadelesi ve Umut'un tedavi süreci ele alınıyor. Hilal Yıldız'ın senaryosunu yazdığı Yabani dizisinin yönetmenliğini Mehmet Çağatay Tosun yapıyor. Peki Yabani dizisi nerede çekiliyor? İşte Yabani dizisi ile ilgili detaylar...
12.09.2023 Televizyon
Ömer 17 bölüm fragmanı: Gamze yüzüğü attı, Reşat Hoca Süreyya'yı yakaladı!
Ömer 17 bölüm fragmanı: Gamze yüzüğü attı, Reşat Hoca Süreyya'yı yakaladı! Ömer 17 bölüm fragmanı yayınlandı. Star Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Gökçe Bahadır, Selahattin Paşalı, Simay Barlas'ın yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Gamze, Erdal'a ayrılmak istediğini söyledi. Ve yüzüğü attı. Ömer ise, "Sen yanımdayken kalbim yerinden çıkacak gibi oluyor, bu kalp attığı sürece hep sana ait olacak" diyerek Gamze'yi havalara uçuruyor.
10.05.2023 Televizyon
Ömer 16. bölüm fragmanı: Süreyya'nın yaptığı şeytanın bile aklına gelmez!
Ömer 16. bölüm fragmanı: Süreyya'nın yaptığı şeytanın bile aklına gelmez! Ömer 16 bölüm fragmanı yayınlandı. Star Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Gökçe Bahadır, Selahattin Paşalı, Simay Barlas'ın yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Süreyya, Erdal'a, "Ömer'in Gamza ablayla ilişkisi var" diyerek şeytani planlarını devreye soktu. Öte yandan Nisa, Ömer'i babasının işini kaybetmesine rağmen Gamze'nin peşinden koşmakla suçladı.
5.05.2023 Televizyon
Ömer 14. bölüm fragmanı: Süreyya'nın saflığı Ömer'e attığı iftira ile kayboldu!
Ömer 14. bölüm fragmanı: Süreyya'nın saflığı Ömer'e attığı iftira ile kayboldu! Ömer 14 bölüm fragmanı yayınlandı. Star Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Simay Barlas, Gökçe Bahadır ve Selahattin Paşalı'nın yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Hüsnü Bey'in Ömer'e tokat atması damga vurdu. Öte yandan Figen'in Süreyya'ya yalan söyle teklifi dizide bambaşka bir haber oldu.
17.04.2023 Televizyon
Ömer 12. bölüm 2. fragmanı: Ömer evleneceğim dedi, Gamze cevabı verdi!
Ömer 12. bölüm 2. fragmanı: Ömer evleneceğim dedi, Gamze cevabı verdi! Ömer 12 bölüm 2 fragmanı yayınlandı. Star Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Selahattin Paşalı, Gökçe Bahadır ve Simay Barlas'ın yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Ömer, "Erdal'la ol ya da olma, Süreyya ile evleneceğim" diyen Ömer'e Gamze, "Ev-len-me-ye-cek-sin" diyerek cevap verdi.
7.04.2023 Televizyon
Ömer 12. bölüm fragmanı: Süreyya'nın rüyası, Gamze'nin gerçekliği... Ömer alkol kontrolüne girdi!
Ömer 12. bölüm fragmanı: Süreyya'nın rüyası, Gamze'nin gerçekliği... Ömer alkol kontrolüne girdi! Ömer 12. bölüm fragmanı yayınlandı. Star Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Gökçe Bahadır, Selahattin Paşalı ve Simay Barlas'ın yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Gamze ile Ömer'in apartman girişindeki diyaloğu adeta Süreyya'nın rüyası ile bölündü. Gamze, dizinin son bölümünde kendisine alkol kontrolü yapan Ömer'e laf soktu. Öte yandan Ömer'in Süreyya'mı yoksa Gamze'yi mi öptüğü konusu yeni bölüm fragmanında belli oldu.
3.04.2023 Televizyon
Ömer dizisi Süreyya kimdir? Ömer dizisi Süreyya'yı kim oynuyor? Simay Barlas oynadığı diziler...
Ömer dizisi Süreyya kimdir? Ömer dizisi Süreyya'yı kim oynuyor? Simay Barlas oynadığı diziler... Ömer dizisi Süreyya kimdir sorusunun yanıtı merak ediliyor. Selahattin Paşalı ve Gökçe Bahadır'ın başrol oynadığı Star Tv dizisi Ömer bu akşam 5. bölümüyle ekrana geliyor. Deprem nedeniyle yarıda kesilen Ömer yeni bölüm bir kereye mahsus Perşembe akşamı ekrana gelecek. Ömer'in evlenme masasına oturduğu Süreyya karakteri de merak konusu oldu. Peki Ömer dizisi Süreyya'yı kim oynuyor? Simay Barlas kimdir, hangi dizilerde oynadı?
3.04.2023 Televizyon
Ömer 11. bölüm fragmanı: İlk ilk diyen Süreyya, Ömer'den ilk reddini yedi!
Ömer 11. bölüm fragmanı: İlk ilk diyen Süreyya, Ömer'den ilk reddini yedi! Ömer 11. bölüm fragmanı yayınlandı. Star tv'de yayınlanan ve başrollerinde Selahattin Paşalı, Barış Falay, Gökçe Bahadır ve Simay Barlas'ın yer aldığı Ömer yeni bölüm fragmanında Süreyya, Ömer'den ilk reddini yedi. Ömer, "Bana olan bu tavrını sürdürürsen bu ilişkiyi ve geleceğimizi tekrar düşüneceğim" dedi.
28.03.2023 Televizyon
Ömer dizisine taze kan geldi! Ünlü oyuncu yeni bölümde kadroya dahil edildi
Ömer dizisine taze kan geldi! Ünlü oyuncu yeni bölümde kadroya dahil edildi Ömer dizisi 6. bölümüyle ekrana geldi. Gökçe Bahadır, Selahattin Paşalı ve Simay Barlas'ın başrollerinde olduğu dizinin yeni bölümünde ünlü oyuncu Doktor Erdal Aksu rolüyle izleyicinin karşısına çıkacak.
28.02.2023 Televizyon
Ömer dizisi Süreyya kimdir? Ömer'le evlenecek mi?
Ömer dizisi Süreyya kimdir? Ömer'le evlenecek mi? Yeni sezon yapımlarından olan Ömer dizisi Pazartesi akşamları ekrana gelmeye devam ediyor. Diziye Süreyya karakteriyle Simay Barlas dahil oldu. Dizinin takipçileri "Ömer dizisi Süreyya kimdir, Ömer'le evlenecek mi" sorularına yanıt aramaya başladı. Peki Simay Barlas kimdir, kaç yaşında? Simay Barlas hangi dizilerde oynadı? İşte detaylar...
30.01.2023 Televizyon
Murat Yıldırım'dan flaş 'Aziz' açıklaması! Yeni sezonda olacak mı?
Murat Yıldırım'dan flaş 'Aziz' açıklaması! Yeni sezonda olacak mı? Murat Yıldırım, yeni sezonda yayın hayatına devam eden Aziz dizisine dönüp dönmeyeceği yönünde çıkan haberleri görünce jet hızında açıklama yaptı. Aziz dizisinde senaryo yüzünden kriz çıktığı ve Yıldırım'ın bu durumdan rahatsız olduğu iddia ediliyordu. İşte Murat Yıldırım'ın konuya dair açıklaması...
9.08.2022 Magazin
Simay Barlas ve sevgilisi Soner Korkmaz tatilde! Bodrum aşıkları...
Simay Barlas ve sevgilisi Soner Korkmaz tatilde! Bodrum aşıkları... 'Aziz' dizisinde Efnan karakteri ile adından sıkça söz ettiren oyuncu Simay Barlas, basketbolcu sevgilisi Soner Korkmaz ile Bodrum’da tatil sezonunu açtı. Denize girerek eğlenceli anlar yaşayan ünlü çiftin, birbirlerine aşk dolu bakışları ise gözlerden kaçmadı.
27.06.2022 Magazin
Aziz dizisinin yıldızı hastanelik oldu! Sette fenalaştı...
Aziz dizisinin yıldızı hastanelik oldu! Sette fenalaştı... Murat Yıldırım, Damla Sönmez ve Simay Barlas'ın başrollerinde yer aldığı Aziz dizisinin Kenan’ı Eren Hacısalihoğlu, dün akşam sette fenalaştı. Bir süredir sağlık sorunları yaşayan başarılı oyuncunun yarın sabah kalbinden operasyon geçireceği öğrenildi.
30.03.2022 Magazin
Murat Yıldırım diziden ayrılıyor mu, Aziz Payidar ölecek mi? Aziz 19. bölüm fragmanı yayınlandı!
Murat Yıldırım diziden ayrılıyor mu, Aziz Payidar ölecek mi? Aziz 19. bölüm fragmanı yayınlandı! Aziz'in yayınlanan 19. bölüm fragmanında; Aziz'in ölüm döşeğinde olduğu, Delege Pierre Martin’in ise Efnan'a ahlaksız bir teklifte bulunduğu görülüyor. Peki, Murat Yıldırım diziden ayrılıyor mu, Aziz Payidar ölecek mi?
23.03.2022 Televizyon
Aziz'in Efnan'ı Simay Barlas yırtmacıyla olay oldu! 'Tanrı kadını yarattı'
Aziz'in Efnan'ı Simay Barlas yırtmacıyla olay oldu! 'Tanrı kadını yarattı' Başrollerini Murat Yıldırım, Damla Sönmez ve Simay Barlas'ın paylaştığı Aziz dizisi, seyirciyi ekrana kilitliyor. Aziz dizisinde hayat verdiği 'Efnan' karakteriyle büyük beğeni toplayan güzel oyuncu Simay Barlas, Muhsin Akgün'e verdiği iddialı pozlarıyla Instagram'ı kasıp kavurdu.
9.03.2022 Magazin
'Aziz' dizisine sürpriz konuk!
'Aziz' dizisine sürpriz konuk! Yılların sevilen ismi Hamdi Alkan, her cuma akşamı saat 20.00’de Show TV’de yayınlanan 'Aziz' dizisine Peder Leo rolüyle konuk oluyor.
2.03.2022 Televizyon
Aziz dizisinin Efnan'ı Simay Barlas aşkını ilan etti!
Aziz dizisinin Efnan'ı Simay Barlas aşkını ilan etti! Aziz dizisinde Efnan karakteriyle ekranlarda olan Simay Barlas güzelliğiyle ve oyunculuğuyla adından söz ettiriyor. Barlas'ın özel hayatı da merak konusu oldu. Güzel oyuncu, Instagram hesabından uzun süredir birlikte olduğu sevgilisi Soner Korkmaz ile ilk paylaşımını yaptı.
3.01.2022 Magazin
Aziz dizisinin Efnan’ı Simay Barlas da estetik güzeli çıktı! Eski hali...
Aziz dizisinin Efnan’ı Simay Barlas da estetik güzeli çıktı! Eski hali... Aziz dizisinde canlandırdığı Efnan karakteriyle dikkatleri üzerine çeken Simay Barlas gündemden düşmüyor. Son dönemin popüler ismi genç yaşına rağmen başarısıyla kendinden söz ettirmeyi başarıyor. Zalim İstanbul dizisiyle tanınan Aziz dizisiyle hayran sayısını ikiye katlayan Simay Barlas’ın estetiksiz hali görenleri şaşırttı.
21.12.2021 Magazin
Hülya Avşar'dan İbrahim Tatlıses'e destek: Kimse sütten çıkmış ak kaşık değil!
Hülya Avşar'dan İbrahim Tatlıses'e destek: Kimse sütten çıkmış ak kaşık değil! Uzun bir aradan sonra sahnelere geri dönen Hülya Avşar, 47. Altın Kelebek Ödülleri’nde İbrahim Tatlıses’in ‘Yaşam Boyu Onur Ödülü’ne layık görülmesiyle ilgili gösterilen tepkiler hakkında konuştu.
15.12.2021 Magazin
Iman Elbani kimdir? Murat Yıldırım'ın eşi Iman Elbani’nin memleketi, yaşı ve hakkında diğer merak edilenler…
Iman Elbani kimdir? Murat Yıldırım'ın eşi Iman Elbani’nin memleketi, yaşı ve hakkında diğer merak edilenler… SHOW TV'nin iddialı dizisi 'Aziz'in kadrosuna Murat Yıldırım'ın eşi Iman Elbani dahil oluyor. Fas asıllı oyuncu Türkiye’de ilk kez kamera karşısına eşi ile 'Aziz' dizisi için geçecek. Elbani’nin hangi rolle ekranlara geleceği ise henüz netleşmedi. Peki, Iman Elbani kimdir, nereli, kaç yaşında?
7.12.2021 Televizyon
İbrahim Tatlıses, Simay Barlas'ı öve öve bitiremedi! 'Tertemiz, duru bir yüz'
İbrahim Tatlıses, Simay Barlas'ı öve öve bitiremedi! 'Tertemiz, duru bir yüz' Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, Show TV'de ekranlara gelen 'Aziz' dizisini izlediği anları sosyal medyada paylaştı. 'Efnan' karakterine hayat veren genç oyuncu Simay Barlas'ı öve öve bitiremeyen Tatlıses, 'estetik' vurgusuyla dikkat çekti.
27.11.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Simay Barlas ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki simay barlas haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.