Sıfır Otomobil

Sıfır Otomobil

Son dakika sıfır otomobil haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sıfır otomobil ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sıfır otomobil haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sıfır Otomobil

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sıfır otomobil gelişmeleri de dahil olmak üzere 980 sıfır otomobil haberi bulunmuştur. Tüm sıfır otomobil haberleri aşağıda listelenmiştir.
Araba piyasasında sürpriz gelişme! Galericiler son çareyi senette buldu
Araba piyasasında sürpriz gelişme! Galericiler son çareyi senette buldu Yeni yılın getirdiği maliyet artışları ve döviz kurundaki dalgalanmalar, otomobil sektöründe fiyat hareketlerini tetikliyor. Sıfır otomobil fiyatlarındaki artış, ikinci el piyasasını da doğrudan etkiliyor. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan piyasa uzmanları araba fiyatlarındaki son durumu değerlendirdi.
18.03.2024 Ekonomi
Sıfır otomobil ayıplı çıktı, satın alan kadın mağdur oldu
Sıfır otomobil ayıplı çıktı, satın alan kadın mağdur oldu Adana’da bir kadının sıfır aldığı otomobilin ayıplı çıkmasına rağmen satan distribütör kabul etmedi. Kadın hakkını aramak için mahkemeye başvurdu.
11.03.2024 Adana
Araba fiyatlarıyla ilgili dikkat çeken gelişme! Çinli markalar piyasaya damga vurdu
Araba fiyatlarıyla ilgili dikkat çeken gelişme! Çinli markalar piyasaya damga vurdu Araba fiyatlarında dikkat çeken açıklama geldi. 2023 yılında bazı dönemlerde ayda 2-3 kez zamlanan sıfır otomobil fiyatları son 4 ayda daha yatay bir seyir izledi. En çok satan segmentlerde 4 aylık fiyat artışları yüzde 6 ila 10 arasında değişti. Şubat 2024 sonu itibarıyla küçük sınıf (B segmenti) sıfır otomobilde fiyat ortalaması 1.4 milyon TL’ye, orta sınıfta (C segmenti) fiyat ortalaması 1.9 milyon TL’ye ve orta-üst sınıfta (D segmenti) fiyat ortalaması 3.5 milyon TL’ye ulaştı.
4.03.2024 Ekonomi
Avukattan ucuza lüks araç! Babasına bile acımadı, başsavcılık açıkladı, böyle ifşa oldu
Avukattan ucuza lüks araç! Babasına bile acımadı, başsavcılık açıkladı, böyle ifşa oldu Bursa'da avukat Yusuf Ç.’nin, piyasa fiyatının altında sıfır otomobil sahibi olma vaadiyle 25 kişiyi dolandırdığı suçlamasıyla tutuklandığı olaya ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında 19 kişi gözaltına alındı. Y. Ç.’nin, müştekilerden aldığı paraları, izini kaybettirmek için şüphelilere gönderdiği belirtildi.
30.01.2024 Gündem
Batan geminin malları bunlar: 58 bin TL'den başlayan otomobiller kapış kapış gidiyor!
Batan geminin malları bunlar: 58 bin TL'den başlayan otomobiller kapış kapış gidiyor! Sıfır otomobil pazarındaki durgunluk vatandaşları alternatif arayışına yöneltti. İbre ise icra müdürlükleri tarafından satışa çıkartılan ikinci el otomobillere kaydı. İşte 58 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılan ikinci el araba modelleri...
17.01.2024 Otomobil
Bakan Bolat duyurdu: Kişi başı milli gelirimiz, 12 bin 500 dolara yükselecek
Bakan Bolat duyurdu: Kişi başı milli gelirimiz, 12 bin 500 dolara yükselecek Ticaret Bakanı Ömer Bolat, "2023 yılını 1 trilyon doların üzerinde milli gelir ile kapatacağız. Kişi başı milli gelirimiz, 12 bin 500 dolara yükselecek" dedi.
26.12.2023 Gündem
İkinci el ve sıfır otomobil alacaklara kritik uyarı: Daha fazla indirim olmayacak!
İkinci el ve sıfır otomobil alacaklara kritik uyarı: Daha fazla indirim olmayacak! Sıfır ve ikinci el otomobil fiyatlarında hareketlilik sürüyor. Ticaret Bakanlığı, 6 ay 6 bin km ve ikinci el araçların sıfır fiyatını aşmayacak şekilde satılmasına ilişkin getirilen düzenlemeyi uzatmıştı. Düzenlemenin devam etmesi fiyatları nasıl etkiler? İşte detaylar...
12.12.2023 Ekonomi
Sıfır ve ikinci el araba fiyatlarında çarpıcı gelişme! Fiyatlar geri çekildi, kampanyalar geri döndü
Sıfır ve ikinci el araba fiyatlarında çarpıcı gelişme! Fiyatlar geri çekildi, kampanyalar geri döndü Araba fiyatlarındaki köpük hükümetin attığı peş peşe atımlar sonrası geri çekilmeye başladı. Alınan kararlar doğrultusunda yatırım amaçlı araba alımının önüne geçildi. Bu durum sonrası sadece ihtiyacı olduğu için araba alıp satanlar pazarda kaldı. İstanbul Motorlu Araç Satıcıları Derneği (İMAS) Başkanı Hayrettin Ertemel, konuyla ilgili açıklamalarda bulunarak dikkat çeken detayların altını çizdi.
12.12.2023 Ekonomi
İkinci el araba piyasası ile ilgili yeni gelişme! Süre 6 ay daha uzatıldı
İkinci el araba piyasası ile ilgili yeni gelişme! Süre 6 ay daha uzatıldı Araba alma planı yapanları çok yakından ilgilendiriyor. İkinci el piyasasında başlayan düşüş devam ediyor. Öte yandan ikinci el otomobil ilanlarının sıfır otomobil ilanı fiyatından daha yükseğe satılmamasına ilişkin karar 6 ay daha uzatıldı. Peki araba fiyatlarındaki düşüş sürecek mi? İşte konunun detayları...
7.12.2023 Ekonomi
Araba fiyatlarında görülmemiş kampanya! En ucuz sıfır araçlar tek tek açıklandı
Araba fiyatlarında görülmemiş kampanya! En ucuz sıfır araçlar tek tek açıklandı Araba fiyatları gerilerken sıfır otomobil satışlarında rekorlar ve talep devam ediyor. Yıl sonunun gelmesiyle birlikte markalar kampanya yapıp fiyatları düşürürken satışlarını da ciddi oranda artırıyorlar. Sıfır da olsa alınan otomobil 2024 yılı itibarıyla 1 yaşında olacak. İkinci elde bu durum fiyat düşüşü anlamına geliyor. Bütçeniz 2024 model almaya elverişliyse yerli otomobiller için 1.5 ay, ithal otomobiller için de yaklaşık 3 ay beklemeniz gerekebilir. Bekleme süreleri yerli ve yabancı otomobillerin 2024 modellerinin üretilip satışa konması arasında geçen süreden dolayı oluşuyor.
28.11.2023 Ekonomi
Otomobil piyasasında yeni dönem! 300 bin liraya kadar düştü
Otomobil piyasasında yeni dönem! 300 bin liraya kadar düştü Otomobil piyasasında son dakika sürprizi... Araç alacaklar için yeni bir fırsat doğdu. Hükümet tarafından fahiş fiyatlara karşı alınan önlemler sonuç vermeye başladı. Otomobil piyasasındaki köpük gitmeye başlayınca araç fiyatları ortalama 100-150 bin lira arasında düştü. Artık piyasada 300 bin liraya da otomobil bulmak mümkün. İşte tüm detaylar...
22.11.2023 Ekonomi
Araç fiyatlarında indirim başladı! İşte yeni liste fiyatları
Araç fiyatlarında indirim başladı! İşte yeni liste fiyatları Araç alacak herkesi yakından ilgilendiriyor. Fiyatlarda indirim başladı. Otomobil markaları Kasım ayı fiyat listelerini güncelledi. 2023 yılında satış ve zam rekorları kıran sıfır otomobil piyasasında fiyat artışları azalırken, indirim ve kampanya hız kazandı. İşte sıfır otoda yeni fiyatlar...
11.11.2023 Ekonomi
En ucuz araba modelleri belli oldu! Liste açıklandı, yeni kampanyalar başladı, daha ucuzu yok
En ucuz araba modelleri belli oldu! Liste açıklandı, yeni kampanyalar başladı, daha ucuzu yok Araba alacak milyonları ilgilendiriyor. Yeni yıldan önce sıfır araç alacak olanları büyük fırsat! En ucuz araba modelleri belli oldu. Listedeki araçlar fiyatları ile dikkat çekiyor. Ticaret Bakanlığı'nın aldığı tedbirler sonrası bayilerde sıfır otomobil sorunu ortadan kalktı. 2023 yıl sonu yaklaşırken otomobil kampanyaları yenilendi. Her markanın en ucuz otomobilleri belli oldu. İşte İşte 800 bin TL'nin altındaki sıfır araç fiyatları...
8.11.2023 Ekonomi
Sıfır ve ikinci el araba fiyatlarında çarpıcı gelişme! Fiyatlar geri çekildi, kampanyalar geri dönüyor
Sıfır ve ikinci el araba fiyatlarında çarpıcı gelişme! Fiyatlar geri çekildi, kampanyalar geri dönüyor Araba fiyatlarındaki köpük hükümetin attığı peş peşe atımlar sonrası geri çekildi. Alınan kararlar doğrultusunda yatırım amaçlı araba alımının önüne geçildi. Bu durum sonrası sadece ihtiyacı olduğu için araba alıp satanlar pazarda kaldı. İstanbul Motorlu Araç Satıcıları Derneği (İMAS) Başkanı Hayrettin Ertemel, konuyla ilgili açıklamalarda bulunarak dikkat çeken detayların altını çizdi.
16.10.2023 Ekonomi
Sıfır ve ikinci el araba satışında yeni dönem! Yeni yönetmelik geliyor
Sıfır ve ikinci el araba satışında yeni dönem! Yeni yönetmelik geliyor Sıfır ve ikinci el araba fiyatlarıyla ilgili dikkat çeken gelişme yaşandı. Araba fiyatlarında düşüş dalgası başladı. Firmalar birçok otomobilde kampanya başlattı. Sıfır otomobil kampanyaları ikinci el araba pazarına da etki etti. Fiyatlarda büyük kırılmalar gerçekleşti. Öte yandan Ticaret Bakanlığı, araç satışlarıyla ilgili kapsayıcı bir ‘çatı’ yönetmelik için harekete geçti. Buna göre, ‘İkinci El Motorlu Kara Taşıtlarının Ticareti’ yönetmeliği yerine ‘Motorlu Kara Taşıtlarının Ticareti’ adıyla yeni bir yönetmelik üzerinde duruluyor. Kasım ayında yürürlüğe girmesi beklenen yönetmelikle sadece ikinci el otomobil değil, motosiklet dahil tüm motorlu kara taşıtlarının satışına yönelik koşullar net bir şekilde belirlenecek. ‘Al-satçı’lara ve tüketiciyi mağdur eden bayilere göz açtırılmayacak.
8.10.2023 Ekonomi
Araba fiyatlarında 200 bin liraya varan büyük indirim! Kampanyalar tek tek açıklandı
Araba fiyatlarında 200 bin liraya varan büyük indirim! Kampanyalar tek tek açıklandı Sıfır ve ikinci el araba fiyatlarıyla ilgili dikkat çeken gelişme yaşandı. Araba fiyatlarında düşüş dalgası başladı. Firmalar birçok otomobilde kampanya başlattı. Sıfır otomobil kampanyaları ikinci el araba pazarına da etki etti. Fiyatlarda büyük kırılmalar gerçekleşti. Fiyatların önümüzdeki süreçte daha da düşeceği ifade edildi. Öte yandan firmalar otomobile talebi arttırmak için peş peşe açıklamalar yapmaya başladı. Bunun yanında Ticaret Bakanı Ömer Bolat araç piyasasındaki son durum hakkında bilgi vererek, "Fiyatlarda yüzde 15’e varan düşüşler var." ifadelerini kullandı. Elinde kalan otomobilleri satmak isteyen firmalar ise indirim kampanyalarını tek tek açıkladı.
6.10.2023 Ekonomi
Araba fiyatlarında büyük düşüş! Balon sönüyor, kampanya fırsatı
Araba fiyatlarında büyük düşüş! Balon sönüyor, kampanya fırsatı Sıfır ve ikinci el araba fiyatlarıyla ilgili dikkat çeken gelişme yaşandı. Araba fiyatlarında düşüş dalgası başladı. Firmalar birçok otomobilde kampanya başlattı. Sıfır otomobil kampanyaları ikinci el araba pazarına da etki etti. Fiyatlarda büyük kırılmalar gerçekleşti. Fiyatların önümüzdeki süreçte daha da düşeceği ifade edildi. Öte yandan firmalar otomobile talebi arttırmak için peş peşe açıklamalar yapmaya başladı. Öte yandan Ticaret Bakanı Ömer Bolat araç piyasasındaki son durum hakkında bilgi vererek, "Fiyatlarda yüzde 15’e varan düşüşler var." ifadelerini kullandı.
5.10.2023 Ekonomi
Sıfır ve ikinci el araba piyasasında olağanüstü gelişme! Araba fiyatlarında balon sönüyor, kampanya fırsatı
Sıfır ve ikinci el araba piyasasında olağanüstü gelişme! Araba fiyatlarında balon sönüyor, kampanya fırsatı Sıfır ve ikinci el araba fiyatlarıyla ilgili dikkat çeken gelişme yaşandı. Araba fiyatlarında düşüş dalgası başladı. Firmalar birçok otomobilde kampanya başlattı. Sıfır otomobil kampanyaları ikinci el araba pazarına da etki etti. Fiyatlarda büyük kırılmalar gerçekleşti. Fiyatların önümüzdeki süreçte daha da düşeceği ifade edildi. Öte yandan firmalar otomobile talebi arttırmak için peş peşe açıklamalar yapmaya başladı. İşte araba piyasasıyla ilgili tüm detaylar...
3.10.2023 Ekonomi
Sıfır ve ikinci el araba fiyatlarında çarpıcı gelişme! Fiyatlar geri çekildi, kampanyalar geri dönüyor
Sıfır ve ikinci el araba fiyatlarında çarpıcı gelişme! Fiyatlar geri çekildi, kampanyalar geri dönüyor Araba fiyatlarındaki köpük hükümetin attığı peş peşe atımlar sonrası geri çekilmeye başladı. Alınan kararlar doğrultusunda yatırım amaçlı araba alımının önüne geçildi. Bu durum sonrası sadece ihtiyacı olduğu için araba alıp satanlar pazarda kaldı. İstanbul Motorlu Araç Satıcıları Derneği (İMAS) Başkanı Hayrettin Ertemel, konuyla ilgili açıklamalarda bulunarak dikkat çeken detayların altını çizdi.
2.10.2023 Ekonomi
Sıfır ve ikinci el araba fiyatlarında çarpıcı gelişme! Fiyatlar geri çekildi, kampanyalar geri dönüyor
Sıfır ve ikinci el araba fiyatlarında çarpıcı gelişme! Fiyatlar geri çekildi, kampanyalar geri dönüyor Araba fiyatlarındaki köpük hükümetin attığı peş peşe atımlar sonrası geri çekilmeye başladı. Alınan kararlar doğrultusunda yatırım amaçlı araba alımının önüne geçildi. Bu durum sonrası sadece ihtiyacı olduğu için araba alıp satanlar pazarda kaldı. İstanbul Motorlu Araç Satıcıları Derneği (İMAS) Başkanı Hayrettin Ertemel, konuyla ilgili açıklamalarda bulunarak dikkat çeken detayların altını çizdi.
5.09.2023 Ekonomi
Araba alacak milyonları ilgilendiren açıklama geldi! Bakanlık ‘araba fiyatları düştü’ diyerek duyurdu
Araba alacak milyonları ilgilendiren açıklama geldi! Bakanlık ‘araba fiyatları düştü’ diyerek duyurdu Araba fiyatları ile ilgili milyonları ilgilendiren son dakika gelişmesi! Sıfır araba ve stokçuluk ve fahiş fiyat uygulamalarıyla mücadele resmen başladı. Formül bulundu, araba fiyatları düşüşe geçti. Bakanlık, otomotiv sektöründe fahiş fiyat ve stokçuluğa karşı alınan tedbirler sonucunda; kanun dışı ilan sayılarında ciddi düşüş sağlandığı, galerilerde sıfır otomobillere ulaşım sorununun ortadan kalktığı, fiyatların 3 haftadır artış göstermediği ve yer yer düşüşler de gözlemlendiği açıklandı. İşte araba fiyatları ile ilgili yeni gelişmeler...
2.08.2023 Ekonomi
Sıfır otomobilde yeni dönem! Ticaret Bakanlığı stokçuluk ve fahiş fiyatlara karşı harekete geçti
Sıfır otomobilde yeni dönem! Ticaret Bakanlığı stokçuluk ve fahiş fiyatlara karşı harekete geçti Sıfır otomobi ve araçlarda stokçuluk ve fahiş fiyat uygulamalarıyla mücadele etmek içinTicaret Bakanlığı yeni bir süreç başlatıyor.
2.08.2023 Ekonomi
İkinci el araç piyasasında yeni yöntem! Kısıtlamayı aşmak için arkadan dolanıyorlar
İkinci el araç piyasasında yeni yöntem! Kısıtlamayı aşmak için arkadan dolanıyorlar İkinci el araç satışına fiyat kısıtlaması getirilmişti. Çoğu kişi araçlarını açık oto pazarlara götürerek istedikleri fiyata satmaya çalıştıkları ifade ediliyor. Hal böyle olunca 'sırada otomobil pazarları mı var?' sorusu gündeme geldi. Konuyla ilgili merak edilenleri Milliyet Gazetesi Otomobil Yazarı Levent Köprülü CNN Türk’e açıkladı. İşte detaylar...
26.07.2023 Ekonomi
İstanbul'da taksi ücretlerine zam mı geldi? Yetkili isim açıkladı
İstanbul'da taksi ücretlerine zam mı geldi? Yetkili isim açıkladı İstanbul’da ticari taksilere zam geldiğine yönelik sosyal medyada ortaya atılan iddia asılsız çıktı. Bazı fırsatçı taksiciler, taksimetreye zam gelmiş gibi indi-bindi ücreti belirlemeye başladı. İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Yazı İşleri Müdürü Adem Coşkunyürek “Taksimetreye zam gelmedi, asparagas haberler bunlar. İBB’de alt komisyonda toplantı yapıldı” dedi.
21.07.2023 Ekonomi
İstanbul'daki sıfır araba stokçuları görüntülendi! Ormana bile saklamışlar
İstanbul'daki sıfır araba stokçuları görüntülendi! Ormana bile saklamışlar Türkiye genelinde bayilerdeki sıfır araç sıkıntısı devam ederken, İstanbul'un çeşitli noktalarında stoklanan araçlar dikkat çekti. Eyüpsultan'da otoyol kenarında, Zeytinburnu'nda ise bir otoparkta stoklanan araçlar, drone ile görüntülendi Sıfır otomobil satışı gerçekleştiren bir bayinin ise el altından ücret alarak dolandırıcılık yaptığı ortaya çıktı.
20.07.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Sıfır Otomobil ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sıfır otomobil haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.