Şiddetli Rüzgar

Şiddetli Rüzgar

Son dakika şiddetli rüzgar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan şiddetli rüzgar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını şiddetli rüzgar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şiddetli Rüzgar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şiddetli rüzgar gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.135 şiddetli rüzgar haberi bulunmuştur. Tüm şiddetli rüzgar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Meteoroloji'den peş peşe uyarılar geldi: Kuvvetli fırtına ve gök gürültülü sağanak yağış!
Meteoroloji'den peş peşe uyarılar geldi: Kuvvetli fırtına ve gök gürültülü sağanak yağış! Fırtınalı ve sağanaklar yağışlar birçok ilde etkisini gösterdi. İstanbul'da şiddetli rüzgar, ağaçları devirdi, İzmir'de ise denizde hortum oluştu. Antalya'dan gelen bir görüntü ise dikkat çekti. Uzman isimyağışlı ve fırtınalı havaların daha ne kadar süreceğini açıkladı.
20.04.2024 Gündem
Lodos nedeniyle denizle kara birleşti, 7 tekne battı
Lodos nedeniyle denizle kara birleşti, 7 tekne battı Tuzla'da lodos nedeniyle 7 balıkçı teknesi battı. Kuvvetli rüzgar nedeniyle oluşan dev dalgalar nedeniyle denizle kara birleşti.
29.11.2023 Gündem
İstanbul'da fırtına; ağaç otomobil üzerine devrildi
İstanbul'da fırtına; ağaç otomobil üzerine devrildi Ataköy'de şiddetli rüzgarın etkisiyle orta refüjdeki ağaç yoldan geçen otomobilin üstüne devrildi. Olay sonrası yaşananlar cep telefonu kamerasına yansıdı. 
11.11.2023 Yaşam
Afyonkarahisar’da helikopter iniş yaptığı sırada ağaçlara takılarak düştü
Afyonkarahisar’da helikopter iniş yaptığı sırada ağaçlara takılarak düştü Afyonkarahisar'da 5 yıldızlı bir otelin bahçesine iniş yapmak isteyen helikopter, kırım geçirdi. Özel bir kliniğe ait olan helikopterdeki N.C. ve B.C. kazayı yara almadan atlattı.
16.09.2023 Gündem
Bulgaristan-Türkiye sınırındaki yangın sebebiyle 2 köy boşaltıldı
Bulgaristan-Türkiye sınırındaki yangın sebebiyle 2 köy boşaltıldı Bulgaristan-Türkiye sınırındaki Edirne’nin Büyükismailçe köyünün karşı kısmında bulunan, Svilengrad’a bağlı Varnik ve Matochina köyü sakinleri yangın sebebiyle tahliye edildi. İki gün önce Prisadets köyünden başlayan yangın tehlikeli bir şekilde Matochina köyü istikametine doğru ilerlemeye devem ediyor.
3.09.2023 Gündem
Yunan televizyonundan yanan göçmenler için utanç verici ifade! Skandala imza attılar
Yunan televizyonundan yanan göçmenler için utanç verici ifade! Skandala imza attılar Yunanistan'da devlet kanalı ERT'nin sunucusu, yangında hayatını kaybeden göçmenlerle ilgili kan donduran ifadeler kullandı. Alexandras Douvara, "Kömürleşmiş 18 göçmen dışında iyi ki hiçbir insanımızı kaybetmedik" ifadesini kullandı.
24.08.2023 Dünya
Çanakkale'yi 30 yıllık ahşap elektrik direği yaktı! Yangın kontrol altına alındı
Çanakkale'yi 30 yıllık ahşap elektrik direği yaktı! Yangın kontrol altına alındı Salı günü başlayan yangın Çanakkale'de 1500 hektardan fazla ormanlık alanı küle çevirdi. Damyeri köyünde başlayan yangında alevlerin etrafı çevrildi. Damyeri köyü sakini ve ilk ihbarı yapan kişi Ali Güçlü elektrik direğindeki kablolardan düşen kıvılcımların otları tutuşturmasıyla yangının çıktığını söyledi. Öte yandan Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Çanakkale orman yangını kontrol altına alındığını bildirdi. Yaklaşık, 4 bin 80 hektar alan yangından etkilendi.
24.08.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Çanakkale açıklaması: Yangın kısa süre içinde kontrol altına alınacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Çanakkale açıklaması: Yangın kısa süre içinde kontrol altına alınacak Cumhurbaşkanı Erdoğan, Adıyaman Kentsel Dönüşüm Projesi Temel Atma ve Adıyaman Hastane Farklı Seviyeli Kavşağı Açılış Töreni’ne Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nden canlı bağlantı ile katıldı. Erdoğan Çanakkale'de devam eden orman yangınına ilişkin olarak, "Hızı 70 kilometreye ulaşan şiddetli rüzgar işimizi zorlaştırsa da yayılması durduruldu. İnşallah kısa sürede kontrol altına alacağız" diye konuştu.
23.08.2023 Gündem
Yunanistan'da 18 kişinin cansız bedenine ulaşıldı
Yunanistan'da 18 kişinin cansız bedenine ulaşıldı Yunanistan'ın Batı Trakya bölgesindeki orman yangınlarıyla mücadele devam ederken, Dedeağaç şehrindeki Dadia Milli Parkı’nda 18 kişinin cansız bedenine ulaşıldı.
22.08.2023 Dünya
Bartın'da denize girmek yasaklandı
Bartın'da denize girmek yasaklandı Bartın'da şiddetli rüzgar ve yağış uyarısı sonrası il genelinde 18 plajda denize girmek yasaklandı.
27.07.2023 Yaşam
Saros’ta deniz yatağında uyuyakaldı, 4 mil açıkta kurtarıldı!
Saros’ta deniz yatağında uyuyakaldı, 4 mil açıkta kurtarıldı! Edirne’nin Saros Körfezi’ne kıyısı bulunan Yayla köyü sahilinde, deniz yatağında uyuyakalan ve yaklaşık 4 mil açığa sürüklenen kişi, kurtarıldı.
26.06.2023 Yaşam
Çin’de şiddetli rüzgar tenteye tutunan insanları uçurdu
Çin’de şiddetli rüzgar tenteye tutunan insanları uçurdu Çin’in Hubei eyaletine bağlı Yichang kentinde etkili olan şiddetli rüzgar nedeniyle bir restoranda insanlar tenteyle birlikte havalandı.
14.06.2023 Dünya
Yanardağdan çıkan küller toz fırtınasına neden oldu
Yanardağdan çıkan küller toz fırtınasına neden oldu Meksika’daki Popocatepetl Yanardağı’nın yoğun faaliyeti sonucu meydana gelen kül yağışı, şiddetli rüzgarın etkisiyle toz fırtınasına neden oldu.
25.05.2023 Dünya
Yağmurla birlikte rüzgar etkili oldu! 7 metreyi aşan dalgalar oluştu
Yağmurla birlikte rüzgar etkili oldu! 7 metreyi aşan dalgalar oluştu Zonguldak’ta yağmurla birlikte rüzgar etkili olurken, kıyıda 7 metreyi geçen dalgalar oluştu. Dalgaların boyu zaman zaman mendireği aştı.
29.03.2023 Yaşam
Depremde ağır hasar alan evin kirasını istedi! 'Nasıl bir vicdan?'
Depremde ağır hasar alan evin kirasını istedi! 'Nasıl bir vicdan?' Kahramanmaraş merkezli depreme Hatay'ın İskenderun ilçesinde annesinin evinde yakalanan Merve Bayırlı (24), evleri hasar gördüğü için çadırda kalan ailesinin, ev sahibinin kira istemesiyle ikinci şoku yaşadıklarını söyledi. Bayırlı, ev sahibinin, annesini aradığını söyleyerek "'Kiranızı verin' demiş. Nasıl ister? Nasıl bir vicdan sahibi, bunu hiç anlamıyorum" dedi.
11.03.2023 Gündem
FSM'de şiddetli rüzgar nedeniyle römork yan yattı! Trafik yoğunluğu oluştu
FSM'de şiddetli rüzgar nedeniyle römork yan yattı! Trafik yoğunluğu oluştu İstanbul'da etkili olan şiddetli rüzgar nedeniyle, kamyonete bağlı boş römork köprü korkuluklarına doğru yan yattı. Römorkun köprüden uçmaması için halatlarla bağlandı. Ekiplerin çalışmasının ardından römork kaldırılırken, iki yönde de trafik yoğunluğu yaşandı
6.02.2023 Yaşam
Sabiha Gökçen'deki tüm uçuşlar iptal edildi
Sabiha Gökçen'deki tüm uçuşlar iptal edildi Sabiha Gökçen Havalimanı’nda şiddetli rüzgar ve olumsuz hava koşulları nedeniyle tüm kalkış seferleri iptal edildi.
5.02.2023 Gündem
Taksim’de kuvvetli rüzgar ile yağış vatandaşlara zor anlar yaşattı
Taksim’de kuvvetli rüzgar ile yağış vatandaşlara zor anlar yaşattı İstanbul’da sabah saatlerinden itibaren etkili olan kuvvetli rüzgar ve yağmur vatandaşlara zor anlar yaşattı. Taksim’de vatandaşların yağmurdan korunmak için kullandığı şemsiyelerin şiddetli rüzgar yüzünden kırıldığı görüldü.
5.02.2023 Gündem
İstanbul'da yoğun kar yağışı! Meteoroloji’den peş peşe uyarılar geldi
İstanbul'da yoğun kar yağışı! Meteoroloji’den peş peşe uyarılar geldi Kar yağışı ile ilgili son dakika açıklamaları art art geldi. İstanbul'da beklenen şiddetli rüzgar ve yoğun kar yağışı başladı. Kar yüksek kesimleri beyaza bürürken, ilerleyen saatlerde yağışın etkisinin artması bekleniyor. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'dan da bir son dakika açıklaması geldi. Yerlikaya, “18.00'den itibaren motosiklet, elektrikli scooter ve motokuryelerin trafiğe çıkışlarına izin verilmeyecek” dedi. Bu gelişmeler yaşanırken iki şehirde de okullar yarın da tatil edildi. Peki İstanbul, Ankara gibi büyük şehirlerde sömestr tatili uzayacak mı? İşte Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün son hava raporu...
5.02.2023 Gündem
İstanbul'da kar alarmı! Kara kış geldi, yağış başladı! Meteoroloji'den 25 kent için sarı ve turuncu uyarı
İstanbul'da kar alarmı! Kara kış geldi, yağış başladı! Meteoroloji'den 25 kent için sarı ve turuncu uyarı İstanbul'da bugünden itibaren beklenen şiddetli rüzgar ve yoğun kar yağışı başladı. Anadolu yakasında yüksek kesimlerde kar yağışı görülürken ilerleyen saatlerde etkisini daha da artırması bekleniyor. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya tarafından yapılan açıklamada vatandaşlar uyarılarak, "Kıymetli Hemşehrilerim, saat 14.15 itibarıyla Meteoroloji Bölge Müdürlüğümüzden alınan bilgilere göre İstanbul’da; Bu akşam karla karışık yağmur ve kar yağışı beklenmektedir. Gerekli tedbirlerimizi aldık. Lütfen; Saat 17.00'den itibaren zorunlu olmadıkça trafiğe çıkmayalım." ifadelerine yer verildi.
5.02.2023 Gündem
California’da şiddetli fırtına! 14 kişi hayatını kaybetti
California’da şiddetli fırtına! 14 kişi hayatını kaybetti ABD’nin California eyaletinde etkili olan şiddetli fırtına ve sel felaketi nedeniyle 14 kişi hayatını kaybetti.
10.01.2023 Dünya
Marmara Denizinde korku dolu anlar: Dalgalar metrelerce yükseldi
Marmara Denizinde korku dolu anlar: Dalgalar metrelerce yükseldi Marmara Denizi'nde etkili olan şiddetli rüzgar ve sağanak yağış sonrası İDO deniz feribotundaki arabalı yolcular metrelerce yükselen dalgalar sonucu zor anlar yaşadı.
21.11.2022 Gündem
Marmara Bölgesi'nde yaşanan kuvvetli rüzgar hayatı felç etti
Marmara Bölgesi'nde yaşanan kuvvetli rüzgar hayatı felç etti İstanbul'da öğle saatlerinde başlayan lodos Kadıköy Caddebostan Sahili'nde dev dalgalara neden oldu. Sancaktepe’de şiddetli rüzgar 5 katlı bir binanın çatısını uçurdu. Yerinden çıkarak havada asılı kalan çatı parçaları, itfaiye ekipleri tarafından kesilerek indirildi. Bina sakinleri ise korku ve panikle kendilerini sokağa attı. Adapazarı'nda lodos etkili olurken, park halindeki otomobilin üzerine ağaç devrildi. Ağacın dalları ise 4 araçta hasara yol açtı. Edirne'de şiddetini zaman zaman artıran lodos sebebiyle bir binanın çatı kaplaması uçtu. Kocaeli’de lodos etkisini gösterdi, İzmit Sahili’nde bulunan otopark, adeta denizle birleşti.
21.11.2022 Gündem
Kış geldi! Meteoroloji'den son dakika yağmur ve şiddetli rüzgar uyarısı!
Kış geldi! Meteoroloji'den son dakika yağmur ve şiddetli rüzgar uyarısı! Meteoroloji'den son dakika uyarısı geldi. Kış geldi. Yağmur ve şiddetli rüzgar geliyor. Yapılan son değerlendirmelere göre, yurdun kuzey, iç ve batı kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Marmara, Ege, Batı Akdeniz, (Sinop hariç) Batı Karadeniz ile İç Anadolu'nun kuzeybatısı, Kırşehir, Aksaray, Karaman illeri ve Konya'nın güney çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, Kıyı Ege, Kırklareli ve Edirne ile İstanbul'un kuzey çevrelerinde kuvvetli, Balıkesir'in batı kıyı ilçelerinde çok kuvvetli ve yer yer şiddetli olması bekleniyor.
21.11.2022 Gündem
Eskişehir’de şiddetli rüzgâr uyarısı
Eskişehir’de şiddetli rüzgâr uyarısı Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü tarafından Eskişehir’in de içerisinde bulunduğu bölge için şiddetli rüzgâr ve fırtına uyarısı yapıldı.
19.11.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Şiddetli Rüzgar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şiddetli rüzgar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.