Şiddetli Geçimsizlik

Şiddetli Geçimsizlik

Son dakika şiddetli geçimsizlik haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan şiddetli geçimsizlik ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını şiddetli geçimsizlik haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şiddetli Geçimsizlik

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şiddetli geçimsizlik gelişmeleri de dahil olmak üzere 922 şiddetli geçimsizlik haberi bulunmuştur. Tüm şiddetli geçimsizlik haberleri aşağıda listelenmiştir.
Çalıştığı markette eşini kalbinden bıçaklayıp öldüren sanığın mahkemedeki ifadesi ortaya çıktı
Çalıştığı markette eşini kalbinden bıçaklayıp öldüren sanığın mahkemedeki ifadesi ortaya çıktı Antalya'da boşanma aşamasındaki eşi Sümeyye Yavlak'ı (28), çalıştığı markette kalbinden bıçaklayıp, öldüren Mehmet Yavlak (33), "Olay esnasında uyuşturucunun etkisindeydim. Affınıza sığınıyorum" dedi.
28.03.2024 Gündem
Eski eşinin öldürdüğü doktorun son görüntüleri ortaya çıktı
Eski eşinin öldürdüğü doktorun son görüntüleri ortaya çıktı Adana'da eski eşi Seçkin Ergü (39) tarafından Dünya Kadınlar Günü'nde öldürülen Dr. Feray Balkan'ın (39), yaşamını yitirmeden önceki son görüntüleri, ortaya çıktı. Balkan'ın 2 çocuğu ile apartmana giriş yaptığı, hemen ardından eski eşinin de binaya girdiği, ardından apartmandan çıkan Ergü'nün cep telefonu ile konuştuğu anlar, görüntülerde yer aldı.
10.03.2024 Adana
Eski doktor eşine pusu kurmuş! Kadınlar gününde dehşet dolu plan
Eski doktor eşine pusu kurmuş! Kadınlar gününde dehşet dolu plan Adana'da 2 çocuğunun annesi, geçen yıl boşandığı Nizip Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Uzman Dr. Feray Balkan'ı (39) öldüren astsubay Seçkin Ergü'nün (39), apartman girişinde pusu kurduğu ortaya çıktı.
9.03.2024 Adana
Boşanma aşamasındaki eşi evi sattı; ikizleriyle sokakta kaldı
Boşanma aşamasındaki eşi evi sattı; ikizleriyle sokakta kaldı Antalya'da boşanma aşamasında olduğu eşi tarafından oturduğu ev satılan ve ikiz kızları ile tahliye edilen Hanna Y. (43), gözyaşı döküp, yardım istedi. Üzerlerindeki pijamalarla sokağa atılan eşyaların yanında bekleyen ikizlerden H.Y., "Babamı aradım, yalvardım. 'Yapma' dedim. Ancak o bana 'Sokakta kalın bana ne' dedi" dedi.
29.01.2024 Gündem
İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Genç eşini ve bebeğini yolda metrelerce sürükledi
İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Genç eşini ve bebeğini yolda metrelerce sürükledi Pendik'te aralarında şiddetli geçimsizlik olduğu iddia edilen çift arasında kavga çıktı. Erkek şahıs eşinin kucağında bulunan ikizlerden birini tutarak araca çekti. Çocuğunu almak isteyen genç kadın aracın hareket etmesiyle yerde sürüklendi. O anlar vatandaşı cep telefonu kamerasına yansıdı.
12.01.2024 Gündem
Genç eşini ve bebeğini yolda metrelerce sürükledi
Genç eşini ve bebeğini yolda metrelerce sürükledi Pendik'te aralarında şiddetli geçimsizlik olduğu iddia edilen çift arasında kavga çıktı. Erkek şahıs eşinin kucağında bulunan ikizlerden birini tutarak araca çekti.
12.01.2024 Vatan TV
'Osman cehenneme kadar yolun var, boşanıyoruz' yazılı aracıyla boşanma davasına gitti
'Osman cehenneme kadar yolun var, boşanıyoruz' yazılı aracıyla boşanma davasına gitti Bursa'da Gülşah A.(29), boşanma davasına gelin arabası gibi süslediği ve üzerine 'Osman, cehenneme kadar yolun var' ile 'Boşanıyoruz', yazdırdığı aracıyla geldi. Cadde ve sokaklarda tur atan Gülşah A., "Yol boyunca insanlar korna çaldı, video çekti, alkışladı, tebrik etti ve konvoy oluşturduk. İnsanlar çok pozitifti. Bu kadar büyüyeceğini düşünmemiştim" dedi.
14.12.2023 Gündem
Boşandığı iki çocuğunun annesini boğazını keserek öldürdü
Boşandığı iki çocuğunun annesini boğazını keserek öldürdü Balıkesir'in Gönen ilçesinde Ayşe Acar (46), bir süre önce boşandığı 16 yıllık eski eşi Cemil Fidan (46) tarafından boğazı kesilerek öldürüldü. Hakkında, uzaklaştırma kararı bulunan Cemil Fidan'ın cinayetten önce sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda eski eşini kastederek, "Öfkeyle oturursam zararsız kalkmam, benim Allah'a bir can borcum var onu da verdiği gibi alır herkes attığı adıma dikkat etsin" ifadelerini kullandığı ortaya çıktı.
17.11.2023 Gündem
Ortalığı kan gölüne çevirdi! Eşi ve 2 çocuğunu öldürüp, intihar etti
Ortalığı kan gölüne çevirdi! Eşi ve 2 çocuğunu öldürüp, intihar etti Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde Samet Özdemir (34), eşi Zeynep Özdemir (28) ile oğulları Metehan (9) ve Batuhan'ı (4) tabancayla vurup öldürdükten sonra intihar etti.
4.11.2023 Yaşam
Aldatma iddiasıyla başlayan kavga kanlı bitti! Kocasını sokak ortasında bıçaklayan kadın dehşet saçtı...
Aldatma iddiasıyla başlayan kavga kanlı bitti! Kocasını sokak ortasında bıçaklayan kadın dehşet saçtı... Evde başlayan tartışmada bıçakla yaralanan kadın çılgına döndü kocasını, mutfaktan aldığı ekmek bıçağıyla sokak ortasına kadar kovalayıp göğsünden bıçakladı. Dehşet anları kameralara yansırken, eşinin aracının lastiklerini de bıçaklayan kadın taksiyle kaçtı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi.
23.10.2023 Gündem
Evli çiftleri ilgilendiriyor! Birçok kişi bilmeden yapıyor, suç sayılıyor
Evli çiftleri ilgilendiriyor! Birçok kişi bilmeden yapıyor, suç sayılıyor Şiddetli geçimsizlik ve aldatma, boşanma davalarında tarafları akılalmaz bir hırsa sevk edebiliyor. Delil bulma amacıyla hareket eden eşler, birbirlerinin telefonunu karıştırıp ekran görüntüleri aldığı gibi, karşı tarafın cihazına casus yazılımlar da yüklüyor. Hatta dedektif tutup takip ettirenler bile var. Bu durumda özel hayatın gizliliğinin ihlali ve suç unsurları devreye giriyor. Uzman isim konu ile ilgili önemli detaylara dikkat çekti...
20.10.2023 Gündem
Başka erkeğe mesaj atarken eşi yakaladı! Mahkemede neye uğradığını şaşırdı
Başka erkeğe mesaj atarken eşi yakaladı! Mahkemede neye uğradığını şaşırdı Bir boşanma davasının temyiz müracatını değerlendiren Yargıtay 2. Hukuk Dairesi, eşini aldatan koca ile başka erkeğe mesaj atan kadını eşit kusurlu saydı. Yüksek Mahkeme, Bölge Adliye Mahkemesi'nin kadın yararına verdiği nafaka kararının da yasaya aykırı olduğuna hükmetti.
14.10.2023 Yaşam
55 yıllık eşini öldürdü! 74 yaşındaki adamdan 'pişkin' savunma
55 yıllık eşini öldürdü! 74 yaşındaki adamdan 'pişkin' savunma Adana’da evde tartıştığı 55 yıllık eşi Naile Sarı’yı (74), ruhsatlı tabancasıyla sırtından vurarak öldürüp, teslim olan Abdullah Sarı (76), ifadesinde uzun süredir şiddetli geçimsizlik yaşadıklarını ve sürekli tartıştıklarını öne sürdü. Eşini son zamanlarda darbettiği belirtilen Sarı, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
29.08.2023 Yaşam
Dudu'nun katilinden şok eden oyun! Ailesini böyle oyaladı
Dudu'nun katilinden şok eden oyun! Ailesini böyle oyaladı İzmir'in Urla ilçesinde barıştığı eşi Rıfat Yılmaz (26) tarafından kabloyla boğularak öldürülen Dudu Yılmaz'ın (21) ailesi, cinayet şüphelisine en ağır cezanın verilmesini istediklerini belirtti. Rıfat Yılmaz’ın kızına ait cep telefonundan kendisine mesajlar attığını söyleyen Fatma Önal, "Kızıma ulaşmaya çalıştık ve cep telefonu numarasından 'Geleceğim', 'Peşime düşmeyin', 'Sinemadayım' yazan mesajlar geldi. Aslında mesajları Rıfat Yılmaz, kızımı öldürdükten sonra onun ağzından yazmış" dedi.
17.08.2023 Yaşam
Cezaevinden çıkıp, eski eşini sokak ortasında öldürdü
Cezaevinden çıkıp, eski eşini sokak ortasında öldürdü Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde 1 ay önce cezaevinden çıkan Murat Utuş (36), yolunu kesip, tartıştığı eski eşi Esma Kalenderli'yi (30) tabanca ile vurarak öldürdü.
6.08.2023 Yaşam
Youtuber mimar Merve'yi 32 yerinden bıçakladı! Yeni evlenmişti, cani koca ihbar etti
Youtuber mimar Merve'yi 32 yerinden bıçakladı! Yeni evlenmişti, cani koca ihbar etti Üsküdar'da yaşayan yüksek mimar ve Youtuber Merve Veziroğlu Yıldırım (32), kocası Yunus Yıldırım'ın bıçaklı saldırısına uğradı. Evdeki tartışmanın ardından Yunus Yıldırım, eşini meyve bıçağıyla defalarca bıçakladı. Merve Veziroğlu Yıldırım ağır yaralı olarak hastaneye kaydırılırken saldırgan ise yakalandı. Merve Veziroğlu Yıldırım'ın ablası Şerife Yavuz, "32 yerinden bıçaklamış" dedi.
5.08.2023 Yaşam
Yargıtay'dan tüp bebek kararı: Boşanma nedeni sayılıyor
Yargıtay'dan tüp bebek kararı: Boşanma nedeni sayılıyor Bir boşanma davasının temyiz müracaatını değerlendiren Yargıtay 2. Hukuk Dairesi, tüp bebek yöntemiyle çocuk sahibi olmak isteyen eşinin tedavisinden kaçınan, ona ilgisiz davranan kocayı ağır kusurlu buldu.
21.07.2023 Gündem
İhaneti kayıt cihazı ile çözdü! Çifte ceza aldı
İhaneti kayıt cihazı ile çözdü! Çifte ceza aldı E.S., 23 yıllık eşi ve üç çocuğunun annesi Z.S.’nin kendisini aldattığından şüphelenerek eve dinleme cihazı yerleştirdi. Eşinin kendisini aldattığını öğrenen E.S., Z.S.’den boşandı. E.S., ‘hırsızlık amacıyla konut dokunulmazlığını ihlal’den ceza aldırdığı eşinin erkek arkadaşı H.A.’ya bir de 25 bin liralık manevi tazminat davası açtı.
1.07.2023 Yaşam
Velayet davası sonrası avukat çifte kabusu yaşattılar! 'Vicdanım buna izin vermedi'
Velayet davası sonrası avukat çifte kabusu yaşattılar! 'Vicdanım buna izin vermedi' Bursa'da, velayet davası sonrası müvekkillerinin oğlu İ.E.'yi (7), polis merkezinden teslim alan avukat çift Aleyna Kübra Kanalcı (25) ve Muharrem Kanalcı’nın (27) otomobilinin önü, çocuğun babası ve yakınları tarafından kesildi. Avukat çifti darbedip İ.E.'yi alan 4 şüpheliden baba Kadir Ekmen (36) ile kardeşi Muhammet Ekmen (29) tutuklandı. Kadir Ekmen, ifadesinde, "Çocuğum karakoldan dışarı çıkınca benim arabama koştu. Vicdanım buna izin vermedi. Beni resmen suça teşvik ettiler. Sabrımı zorladılar" dedi.
23.06.2023 Yaşam
'Eski kocamla buluşmaya gidiyorum' diyerek sığınma evinden çıktı, cesedi bulundu
'Eski kocamla buluşmaya gidiyorum' diyerek sığınma evinden çıktı, cesedi bulundu Tuzla'da çalılık alanda cesedi bulunan Dilek Kayacan (33)'ın, 4 ay önce boşandığı eski eşi tarafından öldürüldüğü tespit edildi. 4 çocuk annesi  Dilek Kayacan'ın olay günü yaşadığı sığınma evinden "Eski kocamla buluşmaya gidiyorum" diyerek ayrıldığı belirlenirken şüpheli eski koca Tuzla'da yakalandı. Cinayet Büro Amirliğinde suçlamaları kabul etmeyen Medeni Aydın adliyeye sevk edildi.
4.05.2023 Yaşam
Eski eniştesinin öldürdüğü annesi ve kız kardeşinin cenaze namazını kıldırdı
Eski eniştesinin öldürdüğü annesi ve kız kardeşinin cenaze namazını kıldırdı Adana’da eski damadı Uğur Doğan (44) tarafından öldürülen Şerife Yıldız (68) ile kızı Sümeyye Ergin (28), gözyaşları arasında toprağa verildi. Şerife Yıldız’ın imam oğlu Ali Yıldız, "Acımız çok büyük. Yaklaşık 14 yıldır imamım ve belki binlerce kişiye cenaze namazı kıldırdım. İki cenaze namazını yan yana ilk defa kıldırıyorum. Yükümüz ağır" diye konuştu. Çifte cinayetin ardından intihar eden şüpheli Uğur Doğan da köyünde toprağa verildi.
2.05.2023 Gündem
Yasak aşkını ortaya çıkaran görümceye dava açtı!
Yasak aşkını ortaya çıkaran görümceye dava açtı! Eşine boşanma davası açan ve tazminat talep eden kadının evliyken yasak aşk yaşadığı ortaya çıkınca polis olan görümcesine dava açtı.
1.05.2023 Gündem
Uzmanı uyarıyor: Boşanma davanızda delilleri yasa dışı yollarla elde etmeyin
Uzmanı uyarıyor: Boşanma davanızda delilleri yasa dışı yollarla elde etmeyin Boşanma davalarında casus yazılımla elde edilen ses kayıtlarının delil olarak kullanılamayacağını söyleyen Boşanma Avukatı Bilgehan Utku, “Maddi sorunlar, sadakatsizlik, madde bağımlılığı, çiftlerden birinin çocuk ya da çocuklarına daha az vakit ayırması, şiddet ve benzeri sebeplerden başlayan boşanma davalarında taraflar birbiriyle ilgili iddiaları kanıtlamak durumunda. Öte yandan kullanılacak her bir delilin yasal yollardan elde edilmiş olması gerekiyor” dedi.
25.04.2023 Gündem
Kocasının sevgilisi ve bebeğine asitle saldırdı! Akılalmaz planın detayları ortaya çıktı
Kocasının sevgilisi ve bebeğine asitle saldırdı! Akılalmaz planın detayları ortaya çıktı Denizli’de eşinin sevgilisi ve ondan doğan 2 aylık bebeğine asitle saldırdığı gerekçesiyle tutuklanan kadının, akıl almaz planının detayları belli oldu.
19.04.2023 Yaşam
Yasak aşka kezzaplı intikam! 2 çocuk annesi kocasını yakaladı: Özbek sevgili ve bir bebek
Yasak aşka kezzaplı intikam! 2 çocuk annesi kocasını yakaladı: Özbek sevgili ve bir bebek Denizli’de 2 çocuk annesi kadın, kocasının kendisini aldattığını öğrenince çılgına döndü. Öfkesine yenik düşüp eşinin Özbek sevgilisi ve ondan doğan 2 aylık bebeğine asit atarak ağır yaralayan kadın, saklandığı evinde kıskıvrak yakalandı.
18.04.2023 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Şiddetli Geçimsizlik ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şiddetli geçimsizlik haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.