Şiddetli Fırtına

Şiddetli Fırtına

Son dakika şiddetli fırtına haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan şiddetli fırtına ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını şiddetli fırtına haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şiddetli Fırtına

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şiddetli fırtına gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.081 şiddetli fırtına haberi bulunmuştur. Tüm şiddetli fırtına haberleri aşağıda listelenmiştir.
Erik üreticisini fırtına vurdu! Satılma ihtimali yok
Erik üreticisini fırtına vurdu! Satılma ihtimali yok Denizli’nin önemli tarım ürünlerinden olan Papaz eriği üreticilerini fırtına vurdu. Hasada sayılı günler kala etkili olan şiddetli fırtına ve yağış nedeniyle erik rekoltesi ve kalitesinde büyük zarar oluştu.
23.04.2024 Ekonomi
Japonya açıklarında alabora olan tankerde bulunan 8 mürettebat hayatını kaybetti
Japonya açıklarında alabora olan tankerde bulunan 8 mürettebat hayatını kaybetti Japonya açıklarında alabora olan tankerde bulunan 8 mürettebatın hayatını kaybettiği, kayıp 2 kişiyi arama çalışmalarının sürdüğü açıklandı.
20.03.2024 Gündem
Antalya'da sel: 1 kişi hayatını kaybetti
Antalya'da sel: 1 kişi hayatını kaybetti Meteoroloji'nin uyarılarının ardından Antalya'da gece saatlerinden bu yana kuvvetli yağış ve şimşek etkili oluyor. Antalya'da kuvvetli yağış nedeniyle sel ve su baskınları yaşanırken valilikten açıklama geldi. Aksu, Döşemealtı, Kepez, Konyaaltı ve Muratpaşa ilçelerinde eğitime 1 gün ara verildi. Kepez ilçesinde Gazi Bulvarı’nda bulunan Gıyaseddin Keyhüsrev Alt Geçidi'ndeki bir otomobilde bir kişinin cansız bedenine ulaşıldı.
13.02.2024 Gündem
Marmara'daki fırtına balık fiyatlarını etkiledi
Marmara'daki fırtına balık fiyatlarını etkiledi Balıkesir'in Bandırma ilçesinde 3 gündür etkili olan şiddetli fırtına ve yağış Bandırma Su Ürünleri Hali’nde balık tezgahlarındaki fiyatları da yükseltti.
23.01.2024 Ekonomi
'Balık sezonunda sıcaklığa bağlı olarak bir kayma görüyoruz'
'Balık sezonunda sıcaklığa bağlı olarak bir kayma görüyoruz' Çanakkale'de, balık tezgahlarında deniz suyu sıcaklığının yüksek olması nedeniyle beklenen bolluk yaşanmadı. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Adnan Ayaz, "Balıklar üremek için su sıcaklığıyla birlikte hareket ediyor. Yaptığımız bir proje ile hamsinin yumurtasının ekim ayının sonunda bitmesi gerekirken, aralık ayı içinde hamsi yumurtalarına rastladık. Bu da yaklaşık 1,5 ay kadar bir kayma olduğunu, gösteriyor. Göçleri ne düzeyde etkilediği konusunda yapılmış net çalışma olmamasına karşın gözlemlere dayalı baktığımızda balık sezonunda bu sıcaklığa bağlı olarak bir kayma görüyoruz" dedi.
4.01.2024 Gündem
Marmaris'te sağanak yağış ve fırtına devam ediyor
Marmaris'te sağanak yağış ve fırtına devam ediyor Muğla’nın Marmaris ilçesinde dün gece saatlerinden itibaren etkili olmaya başlayan şiddetli rüzgarın ardından sabah saatlerinde başlayan sağanak yağışlar ilçe genelinde etkili olmaya devam ediyor. Dağlardan yollara dökülen kaya parçaları, devrilen elektrik direkleri ve ağaçlar ile uçan çatılar ekiplerin müdahalesi ile hızlıca toparlanıyor.
21.12.2023 Gündem
Bursa Valiliği duyuruyu yaptı: Şiddetli lodos geldi, 29 Kasım Bursa okullar tatil mi edildi?
Bursa Valiliği duyuruyu yaptı: Şiddetli lodos geldi, 29 Kasım Bursa okullar tatil mi edildi? Bursa'da şiddetli fırtına gece saatlerinden itibaren başladı. Tüm yurtta etkisini sürdüren olumsuz hava koşulları özellikle Marmara'da etkili oluyor. Kar yağışının etkili olduğu illerde eğitime ara verilmişti. İstanbul ve Bursa'da fırtına ve rüzgarın giderek şiddetini artırması üzerine Bursa Valiliği'ndan tatil duyurusu geldi mi sorusu da gündem oldu. Öğrencilerin, velilerin ve öğretmenlerin beklediği haber geldi. Peki Yarın Bursa'da okullar tatil mi?
28.11.2023 Gündem
27 Kasım okullar Bursa'da tatil mi? Bursa Valiliği okullar tatil açıklaması var mı? Yarın okullar...
27 Kasım okullar Bursa'da tatil mi? Bursa Valiliği okullar tatil açıklaması var mı? Yarın okullar... 27 Kasım Bursa'da okullar tatil mi sorusunun yanıtı merak ediliyor. Son dakika gelişmeleri devam ediyor. MEB okullar tatil mi sorusu öğrenciler ve velilerin merak konusu oldu. Hafta sonu şiddetli fırtına ve rüzgar sonrası sağanak yağışlar da artarak devam ediyor. 27 Kasım Pazartesi günü bazı illerde kar yağışı sebebiyle okullar tatil edilmişti. Öğretmenler, veliler ve öğreniciler Bursa Valiliği'nden gelecek açıklamayı takip ediyor. Peki yarın okular Bursa'da okullar tatil edildi mi? Detaylar haberimizde.
26.11.2023 Gündem
Fırtına birçok kenti vurdu! 7 tekne battı, camlar patladı, çatılar uçtu, ağaçlar devrildi
Fırtına birçok kenti vurdu! 7 tekne battı, camlar patladı, çatılar uçtu, ağaçlar devrildi Meteoroloji'nin uyarılarının ardından birçok kentte kuvvetli yağış ve fırtına etkili oluyor. İzmit Körfezi'nde şiddetli fırtına sebebiyle deniz taştı. Dalgaların 2 metreyi aştığı görülürken, 7 tekne de battı.
25.11.2023 Gündem
Zonguldak'ta kuru yük gemisi battı!  Acı haber geldi: 1 kişinin cansız bedenine ulaşıldı, 11 Türk mürettebat ile irtibat kurulamadı
Zonguldak'ta kuru yük gemisi battı! Acı haber geldi: 1 kişinin cansız bedenine ulaşıldı, 11 Türk mürettebat ile irtibat kurulamadı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, yurt genelindeki olumsuz hava koşulları nedeniyle Diyarbakır’ın Hani ilçesinde 1 kişi ile Batman’da 1 kişinin sel sularına kapılarak hayatını kaybettiğini, 50 kişinin de yaralandığı açıkladı. Yerlikaya, Zonguldak açıklarında gündüz saatlerinde irtibatın kesildiği Türk bayraklı ‘Kafkametler’ adlı kuru yük gemisinin ise mendireğe çarpması sonucu battığını belirterek, "Bu kadar olumsuz bir hava koşulu ortamında maalesef ‘Kafkametler’ adlı gemimizde bulunan 12 Türk mürettebatın da arama kurtarma faaliyetini yapamadık. Olumsuz hava koşullarının düzelmesiyle birlikte hemen arama kurtarma faaliyetlerine başlanılacaktır” dedi. Ekipler, kayıp 12 personelden’1’inin Ereğli sahilinde cansız bedenine ulaştı.
20.11.2023 Gündem
Sağanak ve fırtına vurdu! Okullar tatil edildi, cezaevi boşaltıldı, yasak kararı geldi
Sağanak ve fırtına vurdu! Okullar tatil edildi, cezaevi boşaltıldı, yasak kararı geldi Zonguldak'ta da fırtına nedeniyle gemi ve 12 mürettebatından haber alınamazken kentte bir cezaevinin boşaltıldığı açıklandı.
19.11.2023 Gündem
Çanakkale Boğazı trafiğe kapandı!
Çanakkale Boğazı trafiğe kapandı! Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Çanakkale Boğazı hava şartları nedeniyle geçici olarak çift yönlü olarak geçişler askıya alınmıştır" denildi.
4.11.2023 Yaşam
Trabzon’da sağanak; yollar göle döndü! Yağmur fena vurdu
Trabzon’da sağanak; yollar göle döndü! Yağmur fena vurdu Trabzon'un Sürmene ilçesinde etkili olan sağanak yaşamı olumsuz etkiledi. Bazı ev ve iş yerlerinin zemin katlarını su bastı, caddeler göle döndü. Meteoroloji sosyal medya hesabından yaptığı uyarıda Doğu Karadeniz'de şiddetli fırtına beklendiğini duyurdu.
1.10.2023 Yaşam
Fırtına alarmı! Tüm plajlar kapatıldı
Fırtına alarmı! Tüm plajlar kapatıldı Tekirdağ'ın Şarköy ilçesinde 'fırtına' uyarısı sonrası tüm plajlar halka kapatıldı. Ayrıca Sarıyer Kaymakamlığı tarafından yapılan açıklamada denize girmenin yasaklandığı bildirildi.
13.08.2023 Gündem
Silivri’de denize girmek yasak mı? Silivri’de denize girmek kaç gün yasaklandı?
Silivri’de denize girmek yasak mı? Silivri’de denize girmek kaç gün yasaklandı? İstanbul Silivri İlçe Kaymakamlığı'ndan yapılan açıklamada, 8 ve 9 Ağustos'ta sahil ve plaj bölgelerinde olumsuz hava şartları beklendiği belirtildi. Bu nedenle deniz girmenin tehlikeli olduğu ve yasaklandığı ifade edildi.
9.08.2023 Gündem
Kuvvetli yağış ve fırtına ile ilgili son dakika uyarısı! Kavurucu sıcaklardan sonra serin havalar dönüyor: Meteoroloji illeri tek tek açıkladı
Kuvvetli yağış ve fırtına ile ilgili son dakika uyarısı! Kavurucu sıcaklardan sonra serin havalar dönüyor: Meteoroloji illeri tek tek açıkladı Kuvvetli yağışlar, kuvvetli fırtına ile birlikte dönüyor. Sıcaklık rekoru sonrası İstanbul'da gök gürültülü yağmur müjdesi geldi. Meteoroloji son dakika yeni hava durumu raporunu paylaştı. İstanbul'un bazı ilçeleri dün 43 dereceyi görmüş ve 13 Temmuz 2000'deki sıcak rekoru kırılmıştı. Gece yarısından sonra aşırı sıcak hava yerini serin ve rüzgarlı hava bıraktı. İstanbullular sabahın erken saatlerinde ise gök gürültüsü ve şimşekle uyandı. Peki hangi illerde yağmur yağacak? Şiddetli fırtına ile yağışlar kaç gün sürecek? Uzman isimlerden de sıcağa ve yağmura karşı uyarılar geldi. İşte hava durumu ile ilgili son dakika detayları...
27.07.2023 Gündem
Bağ-Kur ile SGK prim günü eşitleniyor! Daha erken emekli olabilecekler, yeni düzenleme
Bağ-Kur ile SGK prim günü eşitleniyor! Daha erken emekli olabilecekler, yeni düzenleme Bağ-Kur’lular için gerekli olan emeklilik gün sayısında yeni bir düzenlemeye gidildi. Bu kapsamda Bağ-Kur ile SGK arasındaki gün farkı eşitlenecek. Peki yeni düzenleme ile neler değişecek? İşte detaylar...
4.04.2023 Emekli
60 ilde şiddetli fırtına ve yağmur başlıyor! Kış geri döndü, Meteoroloji'den son dakika alarmı
60 ilde şiddetli fırtına ve yağmur başlıyor! Kış geri döndü, Meteoroloji'den son dakika alarmı Kuvvetli sağanak ve fırtına başlıyor. Meteoroloji'den peş peşe açıklama geldi. 16 il için turuncu, 44 il için sarı kodlu uyarı yapıldı. Sıcaklıkların da düşeceği tarih belli oldu. Yağışlar günlerce etkisini sürdürecek. Türkiye genelinde yağış, fırtına ve toz taşınımı beklenirken yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği bildirildi. Hangi iller için sarı ve turuncu kodlu uyarı yapıldı? İşte son dakika hava durumu açıklamaları...
4.04.2023 Gündem
Gökten solucan yağdı, herkesin aklına aynı şey geldi: Kıyamet alameti
Gökten solucan yağdı, herkesin aklına aynı şey geldi: Kıyamet alameti Çin'de henüz nedeni bilinmeyen bir sebepten ötürü gökten solucan yağdı. Olay kısa sürede hem sosyal medyada hem de dünya basınında ses getirdi.
9.03.2023 Gündem
Miss Turkey güzeli Dilara Kurşun 'Schengen' şoku! 'Dolandırıldık'
Miss Turkey güzeli Dilara Kurşun 'Schengen' şoku! 'Dolandırıldık' Schengen vizesi almak isteyen 2016 Miss Turkey güzeli Dilara Kurşun’un başına talihsiz bir olay geldi. İşlemlerini yaptırmak için bir firma ile anlaşan Kurşun hayatının şokunu yaşadı. Vize içi belgelerini gönderdiği kişilere bir daha asla ulaşamadı. Tüm bilgileri kimliği belirsiz kişilerin eline geçen Kurşun, şoke eden detayları anlattı.
28.01.2023 Yaşam
Antalya'da hayat felç oldu! Şiddetli fırtına dünyaca ünlü şelaleyi ters akıttı
Antalya'da hayat felç oldu! Şiddetli fırtına dünyaca ünlü şelaleyi ters akıttı Meteorolojinin ‘turuncu kod’ ile uyardığı Antalya’da akşam saatlerindeki şiddetli fırtına ve sağanak hayatı felç etti. Saatteki hızı 153 kilometreye kadar çıkan rüzgar, dünyaca ünlü şelaleyi terse doğru akıttı. Aşırı sağanak nedeniyle su dolan alt geçitlerde araçlar ve vatandaşlar mahsur kaldı, balıkçı barınağında 1 tekne battı.
27.01.2023 Yaşam
Antalya’da uçağa yıldırım isabet etti...Panik anları cep telefonu kamerasında
Antalya’da uçağa yıldırım isabet etti...Panik anları cep telefonu kamerasında İstanbul-Antalya uçağında iniş esnasında uçağın kanat bölümüne yıldırım isabet etti. Uçakta herhangi bir zarar oluşmazken, yolcular o anı cep telefonuyla kaydetti.
27.01.2023 Yaşam
California’da şiddetli fırtına! 14 kişi hayatını kaybetti
California’da şiddetli fırtına! 14 kişi hayatını kaybetti ABD’nin California eyaletinde etkili olan şiddetli fırtına ve sel felaketi nedeniyle 14 kişi hayatını kaybetti.
10.01.2023 Dünya
Tayland'da büyük şok! Savaş gemisi battı, çok sayıda asker kayıp
Tayland'da büyük şok! Savaş gemisi battı, çok sayıda asker kayıp Tayland'da şiddetli fırtına nedeniyle batan donanma gemisinde bulunan 31 kayıp denizci için arama çalışmaları devam ediyor.
19.12.2022 Dünya
Meteoroloji "turuncu" kodla uyardı: Trakya’ya fırtına ve sağanak geliyor
Meteoroloji "turuncu" kodla uyardı: Trakya’ya fırtına ve sağanak geliyor Meteoroloji Genel Müdürlüğü ve AFAD, Trakya Bölgesi’nde yaşanacak fırtına ve sağanak yağışlar için vatandaşları uyardı.
10.12.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Şiddetli Fırtına ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şiddetli fırtına haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.