Sibirya Soğukları

Sibirya Soğukları

Son dakika Sibirya soğukları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Sibirya soğukları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Sibirya soğukları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sibirya Soğukları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sibirya soğukları gelişmeleri de dahil olmak üzere 93 sibirya soğukları haberi bulunmuştur. Tüm sibirya soğukları haberleri aşağıda listelenmiştir.
Şanlıurfa’da 2 katlı ev çöktü! Çok sayıda ölü ve yaralı var
Şanlıurfa’da 2 katlı ev çöktü! Çok sayıda ölü ve yaralı var Şanlıurfa’nın Bozova ilçe kırsalındaki 2 katlı bir evin çökmesi sonucu 2 kişi hayatını kaybederken, 8 kişi ise yaralandı.
1.02.2024 Gündem
Ardahan’da Sibirya soğukları: Eksi 34
Ardahan’da Sibirya soğukları: Eksi 34 Ardahan'da günlük yaşam felç oldu. Havaya serpilen sıcak su, yere buz taneciği olarak düştü.
1.02.2024 Gündem
Sis nedeniyle görüş mesafesi kısaldı! Sürücüler zor anlar yaşadı
Sis nedeniyle görüş mesafesi kısaldı! Sürücüler zor anlar yaşadı Mardin'de, sabah saatlerinden itibaren etkili olan sis nedeniyle görüş mesafesi düşerken, sürücüler zor anlar yaşadı.
5.01.2024 Gündem
Yoğun kar yağışı İstanbul'a giriş yapıyor, lapa lapa yağacak! MGM ve AKOM art arda uyardı, Sibirya soğukları fena vuracak, o saatlere dikkat...
Yoğun kar yağışı İstanbul'a giriş yapıyor, lapa lapa yağacak! MGM ve AKOM art arda uyardı, Sibirya soğukları fena vuracak, o saatlere dikkat...  Kar radarda göründü. Meteoroloji ve AKOM'dan art arda uyarılar geliyor. İstanbul'da yoğun kar yağışı etkili olacak. Saat verilerek vatandaşlar yoğun kar yağışına karşı uyarıldı, ekipler beklemeye geçti. Sibirya'dan gelen yeni soğuk hava dalgası fena vuracak. Sıcaklıklar 8 derece birden düşecek. Öte yandan CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen, İstanbul'da kar yağışının görüleceği tarihi açıkladı. Şen, konuşmasında "Bu sistem öyle bir kış yapar ki o sıcak havaları unutabiliriz. 2 sene önceki gibi bir kar yağışı da olabilir." dedi.
4.01.2024 Gündem
Otomotiv, 2023 yılında 35 milyar dolar ile ihracat rekoru kırdı
Otomotiv, 2023 yılında 35 milyar dolar ile ihracat rekoru kırdı Uludağ Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği (OİB) verilerine göre, Türkiye otomotiv endüstrisi 2023 yılında bir önceki seneye kıyasla yüzde 13 artışla 35 milyar dolar ihracat gerçekleştirerek tüm zamanların rekoruna ulaştı.
4.01.2024 Gündem
Çiftçiye dev destek! Bakan  Yumaklı duyurdu
Çiftçiye dev destek! Bakan Yumaklı duyurdu Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, 2023 yılında TARSİM kapsamında 9 milyar 200 milyon TL devlet desteği sağlandığını, afetlerden zarar gören üreticilere de 8 milyar TL hasar tazminatı ödendiğini duyurdu.
4.01.2024 Ekonomi
Van Gölü kıyıları dondu
Van Gölü kıyıları dondu Bitlis ve ilçelerinde son günlerde etkili olmaya başlayan dondurucu soğuk, Tatvan – Ahlat arasında Van Gölü kıyılarının donmasına neden oldu.
21.12.2023 Gündem
Sibirya soğukları nedir? Sibirya soğukları ne zaman gelecek 2023, Türkiye’ye gelecek mi?
Sibirya soğukları nedir? Sibirya soğukları ne zaman gelecek 2023, Türkiye’ye gelecek mi? Sibirya kökenli soğuk havanın İstanbul'a gireceği ve kar yağışına neden olacağı bekleniyor. AKOM da sürücü ve yayaları muhtemel yağışı ile don karşı uyardı. Peki, Sibirya soğukları nedir? Sibirya soğukları ne zaman gelecek 2023?
4.02.2023 Gündem
Kar yağmayan Doğu Anadolu, Sibirya soğuklarına teslim
Kar yağmayan Doğu Anadolu, Sibirya soğuklarına teslim  Kar yağışı olmayan Doğu Anadolu'da, Sibirya soğukları etkili oldu. Sıfırın altında 24,9 derece ile Ardahan'ın Göle ilçesi, bölgenin en soğuk yerleşim birimi oldu. Erzurum'da şadırvanlar dondu, süs havuzları buzla kaplandı.
12.01.2023 Yaşam
AKOM'dan İstanbul için kritik kar açıklaması! '1987 yılı kadar olmasa da ikinci sıraya yerleşir'
AKOM'dan İstanbul için kritik kar açıklaması! '1987 yılı kadar olmasa da ikinci sıraya yerleşir' İstanbul için AKOM'dan kritik açıklama geldi. AKOM kar yağışı için önlemlerini aldı. AKOM Meteoroloji Mühendisi Osman Çaylak "Perşembe sabah 05.00'ten sonra etkili olmasını bekliyoruz. Perşembe günü tam gün kar yağışı olacak. Çarşamba için zaten karla karışık yağmur yağacak diye uyarılar yapılmıştı. Çarşamba günkü yağışlar çok etkili olmayacak. 1987 yılı özel bir yıldı. Şu anki beklenen durum mart ayı ortalamalarının üzerinde 87 kadar olmasa da ikinci sıraya yerleşir gibi gözüküyor." diye konuştu.
9.03.2022 Gündem
Aybar kar fırtınası nedir? Sibirya soğukları ne zaman başlıyor? İstanbul'da kar yağacak mı?
Aybar kar fırtınası nedir? Sibirya soğukları ne zaman başlıyor? İstanbul'da kar yağacak mı? Türkiye’de Çarşamba gününden itibaren soğuk hava etkili olacak. Pek çok bölgede kar yağışı etkili olacak. Meteoroloji uzmanlarına göre, Türkiye’de yıllar sonra Sibirya kökenli Aybar kar fırtınası etkili olacak. Peki, Aybar kar fırtınası nedir? Sibirya soğukları ne zaman başlıyor? İstanbul'da kar yağacak mı? İşte detaylar…
7.03.2022 Gündem
Kar yağışı çok kuvvetli olacak! Meteoroloji ve AKOM peş peşe uyardı! Sibirya soğukları geliyor, bu kez çok farklı günlerce...
Kar yağışı çok kuvvetli olacak! Meteoroloji ve AKOM peş peşe uyardı! Sibirya soğukları geliyor, bu kez çok farklı günlerce... Kar yağışı ile ilgili son dakika açıklaması! Meteoroloji ve AKOM peş peşe duyurdu. Kar uyarısı geldi. Günlerce sürecek. İstanbul'da da bazı bölgelerde kar yağışı etkisini göstermeye başladı. İBB AKOM verilerine göre sıcaklıklar düşecek. İstanbul’da bugünden itibaren kuzeyden gelen rüzgar kuvvetlenerek, saate 40-65 km hızında esecek. Öte yandan 26 kente sarı ve turuncu kodlu uyarı geldi. Bugün Trakya kesimi ile Çanakkale çevreleri dışında kalan tüm yurdun yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Kıyı Ege ile Akdeniz kıyılarında yağmur, diğer bölgelerde ise kar yağışı etkili olacak. Bugün hava nasıl? Yarın hava nasıl olacak? İşte son dakika hava durumu tahmini...
18.01.2022 Gündem
Sahil şeridi boyunca buz tutan kıyılar görenleri şaşkına çevirdi!
Sahil şeridi boyunca buz tutan kıyılar görenleri şaşkına çevirdi! Bitlis’in Tatvan ilçesindeki Van Gölü kıyıları, hava sıcaklığının sıfırın altında 15 dereceye düşmesiyle buzla kaplandı.
12.01.2022 Yaşam
Kar, fırtına, sağanak kuvvetli geliyor! Meteoroloji’den son dakika uyarısı: ‘Donacağız’
Kar, fırtına, sağanak kuvvetli geliyor! Meteoroloji’den son dakika uyarısı: ‘Donacağız’ Son dakika haberi... Meteoroloji'den kritik açıklama geldi, onlarca ilde alarm verildi. Fırtına, kar yağışı ve sağanak kuvvetli geliyor, uyarılar art arda geldi. Sibirya soğukları geliyor, hafta başından itibaren havalar daha da soğuyacak. Bugün yağışların kıyı kesimler ile Doğu Akdeniz ve Güneydoğu Anadolu’da yağmur ve sağanak, yağış alan diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Meteoroloji ve AFAD yarın için de kritik uyarılarda bulundu. İşte 18 Aralık cumartesi hava durumu raporu...
18.12.2021 Gündem
O il Sibirya soğuklarına teslim oldu! Eksi 23,4 derece...
O il Sibirya soğuklarına teslim oldu! Eksi 23,4 derece... Ardahan ve ilçeleri Sibirya soğuklarına teslim oldu. Göle sıfırın altında 23,4 derece ile Ardahan'ın en soğuk ilçesi oldu. 
13.12.2021 Yaşam
Sibirya soğukları dondurdu! Eksi 23 derece
Sibirya soğukları dondurdu! Eksi 23 derece Ardahan ve ilçeleri Sibirya soğuklarına teslim oldu. Göle sıfırın altında 23,4 derece ile Ardahan'ın en soğuk ilçesi oldu.
13.12.2021 Yaşam
Soğuklar dondurdu! Eksi 21,7 dereceyi gördü
Soğuklar dondurdu! Eksi 21,7 dereceyi gördü Doğu Anadolu'da soğuk hava etkili olmaya başladı. Gece en düşük hava sıcaklığı sıfırın altında 21,7 derece ile Ardahan Göle'de ölçüldü.
3.12.2021 Yaşam
Kar yağışı ne zaman başlayacak? İstanbul'da kar yağışı ne zaman başlayacak, kar yağışı olan iller…
Kar yağışı ne zaman başlayacak? İstanbul'da kar yağışı ne zaman başlayacak, kar yağışı olan iller… Meteoroloji ve AKOM peş peşe uyardı. Sibirya soğukları İstanbul'a giriş yapıyor. Meteoroloji ve AKOM'un uyarılarda bulunduğu Sibirya soğukları yurda giriş yaptı, İstanbul'un batı komşusu Tekirdağ'da bazı noktalarda beyaz örtü oluştu. Türkiye'de dün gece başlayan soğumanın hafta sonuna kadar devam etmesi bekleniyor. Peki, Kar yağışı ne zaman başlayacak? İstanbul'da kar yağışı ne zaman başlayacak, kar yağışı olan iller…
23.03.2021 Gündem
Doğu'da en soğuk il! Eksi 19 derece
Doğu'da en soğuk il! Eksi 19 derece Doğu Anadolu'da dondurucu soğuklar etkili olurken, bölgenin en soğuk yerleşim birimi, eksi 19 derece ile Ağrı oldu. Araçların donmaması için battaniye ve naylon brandalarla korumaya alındığı kentte, birçok ev ve iş yerinin camları da buz tuttu.
23.02.2021 Yaşam
İstanbul'da kar ne zaman yağacak? İstanbul'da kar ne zaman bekleniyor, saat verildi!
İstanbul'da kar ne zaman yağacak? İstanbul'da kar ne zaman bekleniyor, saat verildi! Meteoroloji Genel Müdürlüğü yaptığı kar yağışı açıklamasında harita üzerinde saat verdi. İstanbul'da günlerdir uyarısı yapılan kara kışa saatler kaldı. 6 gün boyunca devam edecek kar yağışı merakla bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemiz genelinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Marmara, Batı Karadeniz, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ile İzmir, Manisa, Kütahya, Osmaniye, Kahramanmaraş, Eskişehir, Artvin, Bayburt, Erzurum, Tunceli, Bingöl, Elazığ ve Ardahan çevreleri Adana'nın doğu, Hatay'ın kıyı kesimlerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. İstanbul'da kar ne zaman yağacak 2021?
13.02.2021 Gündem
İstanbul'a ne zaman kar yağacak? Sibirya soğukları uyarısı!
İstanbul'a ne zaman kar yağacak? Sibirya soğukları uyarısı! Bir haftadan uzun bir süredir beklenen kar yağışları başlıyor. Hava durumu ile ilgili aktarılan son bilgilere göre, başta Meteoroloji olmak üzere, İstanbul Valiliği ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Afet Koordinasyon Merkezi'nden de (AKOM) uyarılar geldi. Son tahminlere göre İstanbul'da hafta sonu kuvvetli kar yağışı etkili olacak. Peki, Kar yağışı ne zaman başlayacak? İstanbul'a ne zaman kar yağacak? İşte hava durumu ile ilgili son bilgiler...
11.02.2021 Gündem
Doğu buz kesti! Ağrı eksi 32.7 derece
Doğu buz kesti! Ağrı eksi 32.7 derece Doğu Anadolu Bölgesi'nde en soğuk yerleşim birimi, sıfırın altında 32.7 derece ile Ağrı'nın Hamur ilçesi oldu. Sibirya soğuklarının hüküm sürdüğü bölgede, birçok yerleşim biriminde gece hava sıcaklığı eksi 30 dereceyi aştı.
22.01.2021 Yaşam
Doğu Anadolu'da kar yağışı bitti, Sibirya soğukları başladı
Doğu Anadolu'da kar yağışı bitti, Sibirya soğukları başladı Doğu Anadolu Bölgesi'nde iki gündür etkili olan kar yağışı, yerini Sibirya soğuklarına bıraktı. 2 bin 299 yerleşim biriminin yolunun kapandığı bölgede meteoroloji, çığ uyarısında bulundu.
9.02.2020 Yaşam
Çaldıran'da tilki dondu!
Çaldıran'da tilki dondu! Van'ın Çaldıran ilçesinde etkili olan Sibirya soğukları, bir tilkinin telef olmasına neden oldu.
13.01.2019 Yaşam
Avrupa’da Sibirya soğukları: 55 ölü
Avrupa’da Sibirya soğukları: 55 ölü Avrupa’yı etkisi altına alan “Doğu’dan gelen canavar” adlı soğuk hava dalgası nedeniyle ölenlerin sayısı 55’e yükseldi.
2.03.2018 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Sibirya Soğukları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sibirya soğukları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.