Sibel Tüzün

Sibel Tüzün

Son dakika sibel tüzün haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sibel tüzün ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sibel tüzün haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sibel Tüzün

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sibel tüzün gelişmeleri de dahil olmak üzere 148 sibel tüzün haberi bulunmuştur. Tüm sibel tüzün haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sibel Tüzün Ankara Antlaşması ile Londra'ya yerleşti
Sibel Tüzün Ankara Antlaşması ile Londra'ya yerleşti 2006 yılında 'Süperstar' şarkısıyla Türkiye'yi Eurovision Şarkı Yarışmasında temsil eden ünlü şarkıcı Sibel Tüzün Londra'ya yerleşti.
27.11.2020 Magazin
Ünlü şarkıcı Sibel Tüzün'ün başı eski eşiyle dertte! Şok suçlama...
Ünlü şarkıcı Sibel Tüzün'ün başı eski eşiyle dertte! Şok suçlama... Sibel Tüzün; kendisini tehdit ettiği için hapis cezası alan eski eşi Ender Balcı ile bu kez hakaret davasında karşı karşıya geldi. Balcı’nın duruşmaya getirdiği iki tanık, Tüzün’le ilgili şok iddialar ortaya attı.
19.11.2019 Magazin
Ersay Üner Kimdir? Nerelidir?
Ersay Üner Kimdir? Nerelidir? Büşra Pekin’in sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı ayrılık açıklaması sonrası Ersay Üner hakkında merak edilenler arttı. Ersay Üner kimdir? Nerelidir? Kaç Yaşında?
13.11.2019 Yaşam
Skandal paylaşım! Sibel Tüzün'ün onur savaşı
Skandal paylaşım! Sibel Tüzün'ün onur savaşı Ünlü şarkıcı, kendisiyle ilgili sosyal medyada hakaret içerikli paylaşımlar yapan eski eşi ile mahkemelik oldu.
23.07.2019 Magazin
El ele  plaj  turu
El ele plaj turu ŞARKICI Sibel Tüzün (46), gitarist sevgilisi Aytun Gelgin’le tatile çıktı.
14.06.2018 Magazin
Gitaristiyle el ele
Gitaristiyle el ele Boşandıktan sonra eski eşi hakkında uzaklaştırma kararı aldıran Sibel Tüzün yeni aşkıyla ilk kez görüntülendi.
24.11.2017 Magazin
Sibel Tüzün'e ölüm tehdidi! Bakın tehdit eden kim çıktı?
Sibel Tüzün'e ölüm tehdidi! Bakın tehdit eden kim çıktı? Eski eşi Ender Balcı’nın ölüm ve şantaj mesajları sonrası mahkemeye başvuran ünlü şarkıcı Sibel Tüzün, uzaklaştırma kararı aldırdı.
9.11.2017 Magazin
Sibel'in dönüşü
Sibel'in dönüşü Sibel Tüzün uzun bir aradan sonra ‘Senden İmzalı’ isimli yeni şarkısıyla sevenlerine “merhaba” dedi.
23.08.2017 Magazin
Sahneye koştu
Sahneye koştu Pop müziğin yıllara meydan okuyan usta yorumcusu Sibel Tüzün, Bodrum Titanic Deluxe Hotel’de sahne performansına imza attı.
10.08.2017 Magazin
Boşanan Sibel Tüzün gitaristiyle aşk yaşıyor!
Boşanan Sibel Tüzün gitaristiyle aşk yaşıyor! Ünlü şarkıcı Sibel Tüzün'ün yeni bir aşka yelken açtığı ortaya çıktı...
12.07.2017 Magazin
Sibel Tüzün sahneye ayakkabısız çıktı!
Sibel Tüzün sahneye ayakkabısız çıktı! Muğla’nın Bodrum ilçesinde sahne alan Sibel Tüzün, bir yandan davul çaldı bir yandan tatilcileri coşturdu.
9.07.2017 Kültür Sanat
Sibel Tüzün makyajsız haliyle şok etti!
Sibel Tüzün makyajsız haliyle şok etti! Sibel Tüzün, Instagram'daki paylaşımıyla takipçilerini şaşırtmayı başardı. İşte Sibel Tüzün'ün makyajsız hali...
9.11.2017 Magazin
Tuncay Çağıl ‘Mutluluk’ müzikalinde
Tuncay Çağıl ‘Mutluluk’ müzikalinde Ekranların fenomen dizisi Diriliş Ertuğrul’da oynadığı Kara Bey karakteriyle tanınan Tuncay Çağıl, şu sıralar Zülfü Livaneli’nin aynı adlı romanından tiyatroya uyarlanan ‘Mutluluk’ adlı müzikaldeki performansıyla göz dolduruyor.
25.04.2017 Magazin
Deniz Seki'den Özgür Aras'a anlamlı hediye
Deniz Seki'den Özgür Aras'a anlamlı hediye Özgür Aras, önceki gece çok özel bir partiyle yeni yaşını kutladı.
8.02.2017 Magazin
Özgür bir deniz!
Özgür bir deniz! Cezaevinde bulunan Deniz Seki, menajeri Özgür Aras’ın doğum gününü “Özgür bir deniz gördüm sanki!” notuyla kutladı.
7.02.2017 Magazin
Önce boşandı sonra sahneye çıktı!
Önce boşandı sonra sahneye çıktı! Şarkıcı Sibel Tüzün, yılbaşı gecesi Antalya'da sahne aldı. Tüzün, sahne öncesi 6 yıllık eşinden boşandı.
2.01.2017 Magazin
Yeni yıla bekar girdi
Yeni yıla bekar girdi Şarkıcı Sibel Tüzün ve 6 ay önce nikah masasına oturduğu Ender Balcı boşandı
1.01.2017 Magazin
Sibel Tüzün evlendi
Sibel Tüzün evlendi TÜRK pop müziğinin sevilen isimlerinden Sibel Tüzün yaklaşık 4,5 yıldır beraber olduğu sevgilisi Ender Balcı’yla evlendi...
10.03.2016 Magazin
Sibel Tüzün evlendi
Sibel Tüzün evlendi Ünlü şarkıcı Sibel Tüzün ve Ender Balcı sürpriz bir kararla evlendi.
10.03.2016 Magazin
Açık havada buz pateni
Açık havada buz pateni UNIQ İstanbul&Vega Ice iş birliği ile Maslak’ta buz pisti açıldı...
15.12.2015 Magazin
Sibel Tüzün tepeden tırnağa 'değişti'
Sibel Tüzün tepeden tırnağa 'değişti' Bir süredir ekranlarda görünmeyen Sibel Tüzün, ‘Yeni yıla yeni bir ben’ diyerek kendini tepeden tırnağa yeniledi!
3.12.2015 Magazin
Sohbet koyu
Sohbet koyu SWAY Hotels kış aylarının gelişini önceki akşam Kanyon’da düzenlediği özel bir partiyle kutladı...
13.11.2015 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Sibel Tüzün ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sibel tüzün haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.