Shp

Shp

Son dakika shp haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan shp ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını shp haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Shp

haberleri sayfasında son dakika yaşanan shp gelişmeleri de dahil olmak üzere 856 shp haberi bulunmuştur. Tüm shp haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tekin Bingöl kimdir? Ankara Milletvekili Tekin Bingöl’ün özgeçmişi
Tekin Bingöl kimdir? Ankara Milletvekili Tekin Bingöl’ün özgeçmişi CHP Ankara Milletvekili Tekin Bingöl siyasi figürlerden biri olarak merak ediliyor. Partisi tarafından TBMM Başkan adayı olarak da gösterilen Tekin Bingöl kimdir?
22.02.2024 Gündem
İmamoğlu'ndan dikkat çeken değişim yemeği! "Bir isim daha kadroya katılacak"
İmamoğlu'ndan dikkat çeken değişim yemeği! "Bir isim daha kadroya katılacak" İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, eski CHP Genel Başkanları Altan Öymen, Hikmet Çetin, eski SHP Genel Başkanı Murat Karayalçın ile Beylikdüzü’nde bir araya geldi. Gazeteci Barış Yarkadaş, Beylikdüzü'ndeki görüşmeye ilişkin dikkat çeken bilgiler paylaştı.
1.08.2023 Gündem
Aslı Baykal'dan CNN Türk'te flaş açıklamalar: CHP ele geçirildi
Aslı Baykal'dan CNN Türk'te flaş açıklamalar: CHP ele geçirildi Deniz Baykal'ın kızı Prof. Dr. Aslı Baykal CNN Türk'te gündeme ilişkin soruları cevapladı. Eski CHP Genel Başkanı Hikmet Çetin'in sözlerine cevap veren Baykal "Zarar vermek ne demek algılayamadım. Bu açıklamayı Hikmet Çetin'e yakıştıramadım" dedi.
7.07.2023 Gündem
CHP'de dikkat çeken görüşme! Karayalçın, Kılıçdaroğlu'na ne mesaj verdi?
CHP'de dikkat çeken görüşme! Karayalçın, Kılıçdaroğlu'na ne mesaj verdi? Seçim sonrası iç muhasebenin sürdüğü CHP'de neler oluyor? Dün kritik bir görüşme gerçekleşti. Eski SHP Başkanı ve eski bakanlardan Murat Karayalçın, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştü. Seçim sonucu için "başarısızlık" diyen Karayalçın, Kılıçdaroğlu'na ne mesaj verdi, Kılıçdaroğlu'ndan bu mesajlara bir cevap var mı? CHP cephesinde tüm yaşanan gelişmeleri CNN TÜRK Muhabiri Duygu Ayaz Bayram anlattı.
9.06.2023 Gündem
Kılıçdaroğlu'na 11 ilde büyük şok! 2 haftada oyları eridi: Kemal Bey'e güven duyulmuyor
Kılıçdaroğlu'na 11 ilde büyük şok! 2 haftada oyları eridi: Kemal Bey'e güven duyulmuyor Seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından dikkat çeken bir tablo da ortaya çıktı. Millet İttifakı adayı Kılıçdaroğlu'nun birinci turda 11 şehirde aldığı oyların ikinci tura oranla düştüğü kaydedildi. Eski Devlet Bakanı ve CHP'li Mehmet Sevigen ise 28 Mayıs seçim sonucunu CNN TÜRK ekranlarında değerlendirdi. Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı ve CHP lideri Kılıçdaroğlu'na eleştirilerde bulunan Sevigen, "Halkı anlayamadık biz burada. Güven duymuyorlar. Meral hanım 'lütfen aday olmayın' demişti. 'Siz aday olursanız iyi parti seçmeni size de bize de oy vermiyor' demişti" ifadelerini kullandı.
29.05.2023 Gündem
Bursa'da AK Parti 10, CHP 6, MHP ve İYİ Parti 2’şer vekil çıkardı
Bursa'da AK Parti 10, CHP 6, MHP ve İYİ Parti 2’şer vekil çıkardı Bursa'da, 28'inci Dönem Milletvekili Genel Seçimi’nde AK Parti 10, CHP 6, MHP ve İYİ Parti ise 2’şer milletvekili çıkardı.
15.05.2023 Gündem
Trabzon'da AK Parti 4, CHP 1, İYİ Parti 1 milletvekili çıkardı
Trabzon'da AK Parti 4, CHP 1, İYİ Parti 1 milletvekili çıkardı Trabzon'da, 28'inci Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde resmi olmayan kesin sonuçlara göre; AK Parti 4, CHP ve İYİ Parti 1’er milletvekilliği kazandı. 2020 yılandan beri Ulaştırma ve Altyapı Bakanı olan Adil Karaismailoğlu memleketi Trabzondan milletvekili oldu.
15.05.2023 Gündem
Mustafa Sarıgül Meclis’e girdi mi? Erzincan’da CHP yüzde kaç oranında oy aldı, Erzincan'da oy oranları nasıl?
Mustafa Sarıgül Meclis’e girdi mi? Erzincan’da CHP yüzde kaç oranında oy aldı, Erzincan'da oy oranları nasıl? Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, 13. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Millet ittifakını destekleyeceğini açıklamış, ardında da CHP Erzincan milletvekilleri aday listesine 1. sıradan katılmıştı. Peki, Mustafa Sarıgül Meclis’e girdi mi? Erzincan’da CHP yüzde kaç oranında oy aldı, Erzincan'da oy oranları nasıl?
14.05.2023 Gündem
Deniz Baykal son yolculuğuna uğurlandı... TBMM'de ve CHP Genel Merkezi'nde tören
Deniz Baykal son yolculuğuna uğurlandı... TBMM'de ve CHP Genel Merkezi'nde tören Eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal bugün son yolculuğuna uğurlandı. Deniz Baykal için önce CHP Genel Merkezi önünde ardından TBMM'de tören düzenlendi. CHP Genel Merkezi önündeki törende konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Sayın Genel Başkanım, huzurunuzda söz veriyorum; ülkemizde mutlak anlamda hürriyeti tesis edeceğiz. Ömrünüzü verdiğiniz demokrasi ve özgürlük mücadelesini tamamlayacağız" dedi. Baykal, Devlet Mezarlığı'nda toprağa verilecek. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Deniz Baykal için Ankara'da Ahmet Hamdi Akseki Camisi'nde düzenlenen cenaze törenine katıldı.
14.02.2023 Gündem
Deniz Baykal hayatını kaybetti
Deniz Baykal hayatını kaybetti CHP Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Ankara’da 84 yaşında hayatını kaybetti. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, "Kıymetli büyüğümüz Sayın Deniz Baykal’ın vefatını büyük bir üzüntü ile öğrendim. Bize mücadelelerle dolu bir hayat öyküsünü miras bıraktı. Milletimizin başı sağ olsun" mesajını paylaştı.
11.02.2023 Gündem
Adalet Bakanı Bozdağ’dan CHP’nin başörtüsüyle ilgili kanun teklifine ilişkin değerlendirme
Adalet Bakanı Bozdağ’dan CHP’nin başörtüsüyle ilgili kanun teklifine ilişkin değerlendirme Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, CHP’nin başörtüsüyle ilgili kanun teklifine ilişkin, “Bu teklif, bu zihniyetin değiştiğini değil, seçime dönük kamufle edildiğinin ifadesidir” dedi.
4.10.2022 Gündem
Adalet Bakanı Bozdağ: Türkiye eninde sonunda yeni bir anayasa yapacaktır
Adalet Bakanı Bozdağ: Türkiye eninde sonunda yeni bir anayasa yapacaktır Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Türkiye’nin eninde sonunda yeni bir anayasa yapacağını belirterek, “Üzüntümüz bunun gecikmesindedir. Gecikmesi hem milletimize hem ülkemize kaybettirmektedir. Unutmamak gerekir ki yeni anayasa olmadan yeni Türkiye de olmaz” dedi.
3.10.2022 Gündem
Kadıköy Belediye başkanı kimdir, Şerdil Dara Odabaşı hangi partiden? Kadıköy Belediyesi hangi partili 2022?
Kadıköy Belediye başkanı kimdir, Şerdil Dara Odabaşı hangi partiden? Kadıköy Belediyesi hangi partili 2022? İstanbul merkezli 5 ilde çoğunluğu Kadıköy Belediyesinde görevli zabıta personeliyle belediye mühendislerinin de aralarında yer aldığı 54'ü kamu görevlisi 224 şüpheliye Rüşvet Almak, Vermek, Aracılık Etmek ve Resmi Belgede Sahtecilik suçlarından operasyon düzenlendi. Operasyonda şu ana kadar 160 şüpheli gözaltına alındığı öğrenildi. Söz konusu gelişmenin ardından “Kadıköy Belediyesi hangi parti, Kadıköy Belediyesi başkanı kim, Şerdil Dara Odabaşı kimdir? Rüşvet operasyonu olayı nedir?” sorularına yanıt aranmaya başlandı.
21.05.2022 Gündem
İsmail Cem kimdir? İsmail Cem’in vefatının 15. Yılında anılıyor!
İsmail Cem kimdir? İsmail Cem’in vefatının 15. Yılında anılıyor! Eski Dışişleri ve Kültür Bakanlarından İsmail Cem'in bugün ölüm yıldönümü! Türkiye dış politika tarihinin en önemli isimlerinden İsmail Cem, aramızdan ayrılışının 15. yılında anılıyor. Peki, İsmail Cem kimdir? İsmail Cem ne zaman, nasıl öldü? İşte İsmail Cem hakkında merak edilenler…
24.01.2022 Gündem
Manisa eski milletvekili Hasan Zengin hayatını kaybetti
Manisa eski milletvekili Hasan Zengin hayatını kaybetti Manisa'nın eski milletvekillerinden Hasan Zengin İzmir'in Urla ilçesinde tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
14.12.2021 Siyaset
Milletvekilinin oğlunu öldüren şüpheli cezaevinden firar etti
Milletvekilinin oğlunu öldüren şüpheli cezaevinden firar etti Sakarya'da, dönemin SHP İzmir Milletvekili Erol Güngör’ün oğlu Mustafa Güngör’ün öldürülmesi olayıyla ilgili hapis cezası alan Abdullah G. cezaevinden firar etti. Firari ismin adresini tespit eden polis şüpheliyi tekrar gözaltına aldı.
28.10.2021 Gündem
İBB Başkanı İmamoğlu'ndan CHP'ye mesaj! Cumhurbaşkanı adayı gibi dolaşıyor...
İBB Başkanı İmamoğlu'ndan CHP'ye mesaj! Cumhurbaşkanı adayı gibi dolaşıyor... CHP ile İYİ parti arasındaki gerginlik siyasi kulislerde dolaşmaya başladı. Liderlerden gelen peş peşe mesajlarda da adeta soğuk savaş rüzgarları esiyor. Son olarak İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun üç ili gezmesi CHP'ye bir mesaj olarak algılandı.
12.10.2021 Gündem
Deniz Baykal sessizliğini bozdu! Zülfü Livaneli...
Deniz Baykal sessizliğini bozdu! Zülfü Livaneli... CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, sessizliğini bozdu. Zülfü Livaneli'nin kendisine yönelik suçlamaları hakkında konuşan Baykal, "Kendime diyorum ki 'Deniz iyi ki Zülfü’ye cevap vermedin" ifadelerini kullandı.
27.07.2021 Siyaset
Muhalefetin cumhurbaşkanı adayı kim olacak? Kılıçdaroğlu kimi tarif etti, İmamoğlu ne yapacak?
Muhalefetin cumhurbaşkanı adayı kim olacak? Kılıçdaroğlu kimi tarif etti, İmamoğlu ne yapacak? Cumhurbaşkanı adaylığı için bir süredir atağa kalkan Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı adayı tarifi yaptı. Böylece artık elimizde bir Cumhurbaşkanı adayı kriterleri oluştu. Ancak Kılıçdaroğlu’nun tarifi bana Demirel’i hatırlattı. Demirel, Cumhurbaşkanı adayı olduğu zaman Büyük Birlik Partisi milletvekilleri ile bir araya gelmişti.
14.07.2021 Siyaset
Deniz Baykal’dan Livaneli’nin iddialarına tepki!
Deniz Baykal’dan Livaneli’nin iddialarına tepki! Eski CHP milletvekili Zülfü Livaneli’nin Deniz Baykal’la ilgili, “Kürtleri, Alevileri, ezilenleri sevmez. Bunu çok sefer kendisi de söyledi. Basında çıktı” sözleri tartışma yarattı. Baykal, yakın çevresine, “Zülfü Livaneli’nin gerçekdışı iddiaları beni ciddi şekilde üzdü” dedi.
6.07.2021 Siyaset
Cougar helikopter nerede üretiliyor, hangi ülkenin? AS532 Cougar helikopterin özellikleri neler?
Cougar helikopter nerede üretiliyor, hangi ülkenin? AS532 Cougar helikopterin özellikleri neler? Cougar helikopter Bitlis'de dün meydana gelen helikopter kazasının ardından araştırılan konular arasına girdi. Milli Savunma Bakanlığı tarafından kazanın detaylarına ilişkin veriler paylaşılırken, helikopterin 1996 yılında TSK envanterine giren Fransız-Alman üretimi Cougar tipi helikopter olduğu belirtildi. Peki Cougar helikopter nerede üretiliyor, özellikleri nelerdir?
5.03.2021 Gündem
Bakan Soylu hedef göstermişti! Karayılan Gara'da mıydı?
Bakan Soylu hedef göstermişti! Karayılan Gara'da mıydı? İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun Gara operasyonuyla ilgili konuşmalarında Murat Karayılan’ı hedef göstermesi, “Murat Karayılan Gara’daymış. Operasyondan kısa süre önce orayı terk etmiş” söylentisinin yayılmasına neden oldu. Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi araştırdı. Karayılan Gara'da mıydı?
22.02.2021 Gündem
CHP'nin cumhurbaşkanı adayı belli oldu
CHP'nin cumhurbaşkanı adayı belli oldu CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, siyasi gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulunarak, "CHP'nin cumhurbaşkanı adayı hazır ama isim veremem" ifadelerini kullandı.
13.02.2021 Siyaset
Prof. Dr. Melih Bulu: 8 sene öğrenciydim, Boğaziçi kültürünü biliyorum
Prof. Dr. Melih Bulu: 8 sene öğrenciydim, Boğaziçi kültürünü biliyorum Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Melih Bulu, Hürriyet Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan'ın CNN Türk'te yayınlanan Tarafsız Bölge programına katıldı. Prof. Dr. Bulu, kendisine yönelik itirazlara ilişkin değerlendirmelerde bulundu. "Boğaziçi kültürünü biliyorum" diyen Prof. Dr. Melih Bulu, "1992 yılında yüksek lisansla başladım. Bir süre özel sektörde çalıştıktan sonra doktora için döndüm. Yaklaşık 8 sene Boğaziçi'nde öğrencilik yaptım. Tanıdıklarım, hocalar, öğretim görevlileri var. Çok iyi tanırlar beni. Ders verme sürecim de oldu burada." ifadelerini kullandı.
6.01.2021 Gündem
Ömer Çelik'ten çok sert tepki: 2020 yılının en aptalca şakası!
Ömer Çelik'ten çok sert tepki: 2020 yılının en aptalca şakası! AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti MYK Toplantısı sonrası açıklamalar yaptı.Çelik, "Türkiye'nin Azerbaycan'a verdiği destekten dolayı Paşinyan şöyle bir açıklama yapmış; 'Biz Türkiye'ye ambargo uyguladık, Azerbaycan'a verdiği destek yüzünden. O yüzden Türk ekonomisini felce soktuk. Eğer Türkiye bu destekten vazgeçerse Türk ekonomisinin düzelmesine yeniden katkı sağlarız.' diye. Bunu da 2020 yılının en aptalca şakası olarak değerlendirmek mümkündür." dedi.
4.01.2021 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Shp ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki shp haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.