Sezer İnanoğlu

Sezer İnanoğlu

Son dakika Sezer İnanoğlu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Sezer İnanoğlu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Sezer İnanoğlu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sezer İnanoğlu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sezer inanoğlu gelişmeleri de dahil olmak üzere 34 sezer inanoğlu haberi bulunmuştur. Tüm sezer inanoğlu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fulden Uras kanser mi, Fulden Uras’ın hastalığı nedir? Son hali ve son durumu!
Fulden Uras kanser mi, Fulden Uras’ın hastalığı nedir? Son hali ve son durumu! Fulden Uras kimdir, kanser mi? Fulden Uras’ın hastalığı ve ne kanseri olduğu araştırılıyor. Kanserle mücadele eden ve hastalığı yeniden nükseden Fulden Uras’ın koronavirüse yakalandığı duyuruldu. Peki Fulden Uras kimdir? Fulden Uras nereli, kaç yaşında, ne iş yapıyor, mesleği ne? İşte Fulden Uras’ın hayatı, son hali ve son durumu…
23.03.2022 Magazin
Sezer İnanoğlu hakkında üç ay uzaklaştırma!
Sezer İnanoğlu hakkında üç ay uzaklaştırma! Yeşilçam'ın ‘Sezercik’i Sezer İnanoğlu’nun eski eşi Zeynep Yılmaz, İnanoğlu’nun uyuşturucu kullanarak kendisini taciz ettiği ve hakaretlerde bulunduğu iddiasıyla mahkemeye başvurdu.
4.09.2021 Magazin
Zeynep Yılmaz'dan flaş iddia: 100 bin TL'yi eski eşim aldı!
Zeynep Yılmaz'dan flaş iddia: 100 bin TL'yi eski eşim aldı! Oyuncu Sezer İnanoğlu’nun eski eşi Zeynep Yılmaz, kendisi hakkında 100 bin TL'lik icra takibi başlatan kayınvalidesi Aysel İnanoğlu, şoförü Erhan Ç. ve banka çalışanı Sezen A. hakkında suç duyurusunda bulundu.
28.04.2021 Magazin
Sezer İnanoğlu’nun eski eşleri davalık!
Sezer İnanoğlu’nun eski eşleri davalık! Yeşilçam’da Sezercik adıyla tanınan bir zamanların ünlü çocuk oyuncusu Sezer İnanoğlu’nun eski eşleri Zeynep Yılmaz ve Mehtap Meral Baykasoğlu mahkemelik oldu.
21.01.2021 Magazin
Yeşilçam’ın 'Sezercik'ine eski avukatından 2 milyon liralık dava
Yeşilçam’ın 'Sezercik'ine eski avukatından 2 milyon liralık dava Yeşilçam’ın 'Sezercik’i olarak tanınan Sezer İnanoğlu aleyhine eski avukatı tarafından vekalet ücretini tahsil edemediği gerekçesiyle önce 2 milyon liralık icra takibi başlatıldı, itiraz üzerine takip durunca itirazın iptali davası açıldı. İnanoğlu’nun yönetim kurulu başkanı olduğu ‘Sezer Filmcilik’ isimli şirkete ait olan kanalın ve filmlerinin lisans haklarına da haciz konuldu.
26.06.2020 Magazin
Fulden Uras: Benim için dua edin
Fulden Uras: Benim için dua edin Zor günler geçiren Fulden Uras'a kontrol için gittiği hastanede meme kanseri teşhisi konuldu. Uras, yarın (3 Eylül Pazartesi) ameliyat masasına yatacağını sosyal medya sayfasından takipçilerine duyurarak dua istedi.
3.09.2018 Magazin
Şişko Nuri’nin cenazesinde büyük vefasızlık
Şişko Nuri’nin cenazesinde büyük vefasızlık Yeşilçam’ın unutulmaz karakterlerinden Şişko Nuri lakaplı Sıtkı Sezgin'in cenazesine sanatçı dostlarından kimse katılmadı.
19.08.2018 Magazin
'Sezercik'e şok dava: Kocam beni öldürecek
'Sezercik'e şok dava: Kocam beni öldürecek Yeşilçam’ın Sezercik lakaplı oyuncusu Sezer İnanoğlu’nun boşanmak üzere olduğu eşi, savcılığa başvurdu. Zeynep İnanoğlu, “Eşim beni ölümle tehdit ediyor” dedi. Sezercik’e dava açıldı.
29.09.2021 Gündem
Sezercik'ten (Sezer İnanoğlu) çok kötü haber!
Sezercik'ten (Sezer İnanoğlu) çok kötü haber! Yeşilçam’ın çocuk yıldızı Sezer İnanoğlu’ndan kötü haber geldi. Hastaneye kaldırılan Sezer İnanoğlu'ya ne oldu? İşte Sezer İnanoğlu'nun sağlık durumuna dair son durum...
20.04.2017 Magazin
Sezer İnanoğlu kimdir?
Sezer İnanoğlu kimdir? Sezer İnanoğlu kimdir? Yeşilçam'ın çocuk yıldızı Sezer İnanoğlu üçüncü eşinden boşanma kararı alınca gündeme düştü. Peki Sezer İnanoğlu kimdir? İşte ayrıntılar...
27.05.2016 Magazin
Sezer İnanoğlu boşanıyor
Sezer İnanoğlu boşanıyor Yeşilçam'ın çocuk yıldızı Sezer İnanoğlu, üçüncü evliliğini 30 Temmuz 2015'te spritüel yaşam terapisti sevgilisi Zeynep Yılmaz ile yapmıştı...
27.05.2016 Magazin
Cipi çalan hırsız, sahibini öğrenince bırakıp kaçtı
Cipi çalan hırsız, sahibini öğrenince bırakıp kaçtı Yeşilçam'ın "Sezercik"i Sezer İnanoglu'nun 350 bin liralık cipi çalındı. Halen cezaevinde olan oyuncunun terapist eşi Zeynep İnanoğlu'nun kullandığı cipin kime ait olduğunu öğrenen hırsız, aracı park ettiği yerde bırakıp kayıplara karıştı.
2.05.2016 Magazin
Çalınan cipi bir gecede bulundu ama alamadı
Çalınan cipi bir gecede bulundu ama alamadı İstanbul’da düzenlenen bir polis operasyonunda evinde yapılan aramada Kalaşnikof marka uzun namlulu silah, uyuşturucu madde çıkan, bir başka olayda polisle çatışmaya giren, 2015 yılında hakkında verilen 5 yıl 10 ay hapis cezası nedeniyle yakalanıp cezaevine giren Sezer İnanoğlu’nun başı bu kez oto hırsızlarıyla derde girdi.
1.05.2016 Yaşam
Sezercik dava açıyor
Sezercik dava açıyor Bilecik Gölpazarı Açık Ceza İnfaz Kurumunda tutuklu bulunan bir dönemin çocuk yıldızı Sezer İnanoğlu (Sezercik), Asliye Hukuk Mahkemesinde ifade verdi...
26.03.2016 Yaşam
Sinema sanatçısı Sezer İnanoğlu ifade verdi
Sinema sanatçısı Sezer İnanoğlu ifade verdi Gölpazarı Açık Ceza İnfaz Kurumunda tutuklu bulunan sinema sanatçısı Sezer İnanoğlu, Asliye Hukuk Mahkemesinde ifade verdi.
26.03.2016 Magazin
Sezer İnanoğlu Beykoz'da yakalandı
Sezer İnanoğlu Beykoz'da yakalandı Yargıtay'da 'Nitelik bakımından vahim olan silah ve mermileri taşıma ve bulundurma' suçundan 5 yıl 10 ay hapis cezası alan Sezer İnanoğlu, polis tarafından Beykoz'da yakalandı...
29.09.2021 Gündem
Sezer İnanoğlu üçüncü kez nikah masasında
Sezer İnanoğlu üçüncü kez nikah masasında Sezer İnanoğlu, üçüncü kez nikah masasına oturdu.
5.08.2015 Magazin
Sezer İnanoğlu hakkında yakalama kararı
Sezer İnanoğlu hakkında yakalama kararı Sezer İnanoğlu,mesaj atmaya devam edince Yılmaz,polis merkezine giderek şikâyetçi oldu.Savcılık, İnanoğlu hakkında yakalama emri çıkardı.
25.04.2015 Magazin
Yeşilçam'ın yıldızı gecelerde!
Yeşilçam'ın yıldızı gecelerde! Sezer İnanoğlu, uzun süre sonra gecelerde görüldü
22.10.2012 Magazin
Sezercik'e şok!
Sezercik'e şok! Türk sinemasının unutulmaz çocuk karakteri Sezercik’i canladıran Sezer İnanoğlu'na şok...
29.09.2021 Gündem
'Sezercik' de gözaltında!
'Sezercik' de gözaltında! İstanbul'da uyuşturucu operasyonu
29.09.2021 Gündem
Sezer İnanoğlu’nun  eşi tutuklandı
Sezer İnanoğlu’nun eşi tutuklandı Türk Sineması’nın bir dönem ünlü çocuk yıldızlarından Sezer İnanoğlu’nun (Sezercik) Ankara Etimesgut’ta ölümlü trafik kazasına karışan eşi Mehtap Meral İnanoğlu, teslim oldu...
4.09.2007 Yaşam
Sezercik gerçek kötü adam rolünde
Sezercik gerçek kötü adam rolünde Türk sinemasının minik kahramanı 'Sezercik'i canlandıran Sezer İnanoğlu'nun başı beladan kurtulmuyor.
25.08.2007 Yaşam
Sezer İnanoğlu Şile’de yakalandı
Sezer İnanoğlu Şile’de yakalandı İstanbul Şile yolu Kömürcüoda Mevkii’nde uygulama yapan jandarma ekipleri, şüphe üzerine bir otomobili durdurdu
25.01.2007 Yaşam
Polisle silahlı çatışma
Polisle silahlı çatışma İstanbul Fatih'te polis tarafından aranan 34 VK 9730 araç, devriye gezen ekipler tarafından kıstırıldı
25.01.2007 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Sezer İnanoğlu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sezer inanoğlu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.