Sevda Demirel

Sevda Demirel

Son dakika sevda demirel haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sevda demirel ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sevda demirel haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sevda Demirel

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sevda demirel gelişmeleri de dahil olmak üzere 117 sevda demirel haberi bulunmuştur. Tüm sevda demirel haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hande Ataizi neden ayrıldı? Hande Ataizi Camdaki Kız’dan ayrılıyor mu, Cana öldü mü, neden ve nasıl öldü?
Hande Ataizi neden ayrıldı? Hande Ataizi Camdaki Kız’dan ayrılıyor mu, Cana öldü mü, neden ve nasıl öldü? Kanal D ekranlarında her Perşembe seyirciyle buluşan Camdaki Kız dizisinin 61. bölümünde Cana trafik kazası geçirdi. Peki, Cana öldü mü, Hande Ataizi diziden ayrıldı mı, neden?
16.12.2022 Televizyon
Sevda Demirel kanlar içinde yerde kaldı! Sağlık çalışanları ilk yardımı yaptı.
Sevda Demirel kanlar içinde yerde kaldı! Sağlık çalışanları ilk yardımı yaptı. Eski manken Sevda Demirel'e komşusunun kedisi saldırdı. Kanlar içinde kalan Demirel'e sağlık çalışanları ilk yardımı yaptı.
15.05.2022 Magazin
Selami Şahin'in oğlu Emirhan Şahin'in sağlık durumu ile ilgili açıklama! Kazada yaralanmıştı...
Selami Şahin'in oğlu Emirhan Şahin'in sağlık durumu ile ilgili açıklama! Kazada yaralanmıştı... Manisa'da minibüsün kamyonete arkadan çarptığı kazada yaralanan aralarında şarkıcı Selami Şahin'in oğlu Emirhan Şahin'in (35) de olduğu 4 kişinin tedavileri sürüyor. Emirhan Şahin'e göğüs tüpü takıldığı, genel cerrahi servisinde gözlem altında tutulduğu bildirildi.
2.04.2022 Magazin
Sevda Demirel'den Hande Ataizi açıklaması! 'Nerde görsem kaçıyor, kaçmasın'
Sevda Demirel'den Hande Ataizi açıklaması! 'Nerde görsem kaçıyor, kaçmasın' 94. Oscar Ödülleri'nde Will Smith, eşi Jada Pinkett Smith'le ilgili esprisi nedeniyle sunucu Chris Rock'a tokat atmıştı. Dünya gündeminde olay olan bu görüntüler, ülkemizde de Sevda Demirel'in Hande Ataizi'ne attığı tokat sahnesini akıllara getirdi. 22 yıl önce canlı yayında Ataizi'ne tokat atan Demirel, "Nerede görsem kaçıyor" diyerek dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
2.04.2022 Magazin
Skandallar canlı yayına damga vurdu! Will Smith'in Chirs Rock'a tokadı akıllara Sevda Demirel, Hande Ataizi, Tarkan ve Ata Demirer'i getirdi...
Skandallar canlı yayına damga vurdu! Will Smith'in Chirs Rock'a tokadı akıllara Sevda Demirel, Hande Ataizi, Tarkan ve Ata Demirer'i getirdi... Oscar Ödül töreninde yaşananlar dünya gündemine oturdu. Törenin sunucusu Chirs Rock oyuncu Will Smith'in eşi Jada Pinkett Smith'in imajını diline doladı. Yapılan şakaya sinirlenen Will Smith, sunucu Chris Rock'a tokat attı. Çok konuşulan tokadın ardından akıllara magazin tarihine damga vuran canlı yayın kavgaları geldi. Twitter'da Sevda Demirel ve Hande Ataizi gündem oldu.
28.03.2022 Magazin
Sevda Demirel'in Hande Ataizi'ne attığı tokadın perde arkası! Cem Davran anlattı!
Sevda Demirel'in Hande Ataizi'ne attığı tokadın perde arkası! Cem Davran anlattı! Cem Davran, 2001-2002 yılları arasında yayınlanan 'İki Kere Kiki' adlı programın 37'nci bölümünde, şarkıcı Sevda Demirel ile Hande Ataizi arasında yaşanan ve Türk televizyon tarihine geçen tokat olayıyla ilgili konuştu. Ünlü oyuncu, bant yayını olmasına rağmen magazin kameraların stüdyoda olduğunu söyledi. İşte Sevda Demirel'in "Ne dedin sen" diyerek attığı tokadın detayları...
2.12.2021 Magazin
Sevda Demirel: Anne olmak, evlat edinmek istiyorum
Sevda Demirel: Anne olmak, evlat edinmek istiyorum Geçtiğimiz sene Doruk Doğrusöz ile yaşadığı ilişkiyle gündeme gelen manken ve şarkıcı Sevda Demirel, önceki gün köpeği ile birlikte Nişantaşı'nda objektiflere takıldı. Gazetecilerle konuşan Demirel, anne olmak istediğini dile getirdi.
16.10.2021 Magazin
Arto yıllar sonra kavganın iç yüzünü anlattı!
Arto yıllar sonra kavganın iç yüzünü anlattı! Armağan Çağlayan'ın YouTube'da yayınlanan 'Gör Beni' programına bu hafta sivri diliyle bilinen Arto konuk oldu. Yıllar önce Türk magazin tarihine damga vuran Sevda Demirel - Hande Ataizi kavgasının iç yüzünü anlatan Arto 'aslında o tokat bana atılacaktı' dedi.
9.07.2021 Magazin
Hande Ataizi: Babamı affetmedim ve hep...
Hande Ataizi: Babamı affetmedim ve hep... Sunucu ve oyuncu Hande Ataizi, babası Mehmet Ali Ataizi'ni hiç affedemediğini ve hep terk edilme korkusu yaşadığını söyledi. Ataizi, Sevda Demirel ile arasındaki tokat olayıyla ilgili de konuştu.
24.10.2020 Magazin
"Aşk yeniden"
"Aşk yeniden" Yeni yılda aşk yaşayan ve birbirlerine iltifat yağdıran Sevda Demirel ve Doruk Doğrusöz evleneceklerini açıklamıştı. Düğün alışverişi yapan çift olaylı bir şekilde mart ayında ayrılmıştı. Gelen son bilgiye göre Sevda Demirel ve Doruk Doğrusöz barıştı.
22.05.2020 Magazin
Sevda Demirel ve Doruk Doğrusöz nişanlanıyor
Sevda Demirel ve Doruk Doğrusöz nişanlanıyor Sevda Demirel ile Doruk Doğrusöz, Nişantaşı’ndaydı. Çift, evlilik yolunda ilerlemek için ilk adımı atacaklarını duyurdu.
5.02.2020 Magazin
Demirel'in annesi, sürpriz aşkla ilgili konuştu!
Demirel'in annesi, sürpriz aşkla ilgili konuştu! Şarkıcı Sevda Demirel'in, cinsiyet değiştiren Doruk Doğrusöz ile aşk yaşadığı gündem oldu. Evlilik kararı alan çiftten Demirel'in annesi, sürpriz aşkla ilgili konuştu.
8.01.2020 Magazin
2020'nin aşk bombası! Sevda Demirel ile Doruk Doğrusöz aşk yaşıyor
2020'nin aşk bombası! Sevda Demirel ile Doruk Doğrusöz aşk yaşıyor 2020 yılının aşk bombası Sevda Demirel ile Doruk Doğrusöz'den geldi.
7.01.2020 Magazin
"Reynmen'e tokat atasım geliyor"
"Reynmen'e tokat atasım geliyor" Sevda Demirel, geçtiğimiz günlerde alışveriş merkezinde görüntülendi.
23.09.2019 Magazin
Sevda Demirel sorusu kaçırdı!
Sevda Demirel sorusu kaçırdı! Bodrum’daki bikinili fotoğrafları ile gündeme gelen oyuncu Hande Ataizi, önceki gün Ortaköy’de bir tanıtıma katıldı.
19.07.2019 Magazin
"1.60’lık adamlar bana aşık oluyor"
"1.60’lık adamlar bana aşık oluyor" 'Sevda Tokadı' adını verdiği single şarkısı için klip çeken Sevda Demirel, 17 yıldır kavgalı olduğu Hande Ataizi'ne zeytin dalı uzattı.
28.05.2019 Magazin
Erkekler ve işleri alan yabancı kadınlar...
Erkekler ve işleri alan yabancı kadınlar... Şarkıcı Sevda Demirel, moda sektöründen müzik sektörüne geçiş yaparak single çıkaran Ivana Sert'i ağır bir dille eleştirmişti. Milliyet yazarı Özay Şendir de bu eleştirileri köşesine taşıdı.
8.05.2019 Magazin
Ivana'ya 'sert' eleştiri: Erkeklerimizi elimizden alıyor
Ivana'ya 'sert' eleştiri: Erkeklerimizi elimizden alıyor Şarkıcı Sevda Demirel, moda sektöründen müzik sektörüne geçiş yaparak single çıkaran Ivana Sert'i ağır bir dille eleştirdi.
3.05.2019 Magazin
Ali Eyüboğlu yazdı: Sosyal medyayı sallayan iki ünlü
Ali Eyüboğlu yazdı: Sosyal medyayı sallayan iki ünlü Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu, verdikleri pozlarla sosyal medyada gündem olan iki şarkıcının durumunu köşesine taşıdı.
30.04.2019 Magazin
Burcu Esmersoy’dan Mehmet Akif Alakurt’a: Bu kim ya!
Burcu Esmersoy’dan Mehmet Akif Alakurt’a: Bu kim ya! Sunucu Burcu Esmersoy, geçtiğimiz gün sosyal medya üzerinden Türk kadınlarına hakaret eden Mehmet Akif Alakurt'a tepki gösterdi.
5.03.2019 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Sevda Demirel ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sevda demirel haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.