Seval Taşdemir

Seval Taşdemir

Son dakika Seval Taşdemir haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Seval Taşdemir ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Seval Taşdemir haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Seval Taşdemir

haberleri sayfasında son dakika yaşanan seval taşdemir gelişmeleri de dahil olmak üzere 64 seval taşdemir haberi bulunmuştur. Tüm seval taşdemir haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sekonder infertilite (ikincil kısırlık) nedir? Tedavisi var mıdır?
Sekonder infertilite (ikincil kısırlık) nedir? Tedavisi var mıdır? Kadın Hastalıkları, Doğum ve Tüp Bebek Uzmanı Op. Dr. Seval Taşdemir, ikincil kısırlık (sekonder infertilite) nedir, tedavisi nasıldır sizler için anlattı.
17.12.2021 Sağlık
Karın şişkinliği jinekolojik bir problemin belirtisi olabilir mi?
Karın şişkinliği jinekolojik bir problemin belirtisi olabilir mi? Kadın Hastalıkları, Doğum ve Tüp Bebek Uzmanı Op. Dr. Seval Taşdemir, karın şişliğinin jinekolojik bir problemden kaynaklanabileceğini belirtti.
17.11.2021 Sağlık
Tüp bebek tedavisinde PRP’nin faydaları nelerdir?
Tüp bebek tedavisinde PRP’nin faydaları nelerdir? Kadın Hastalıkları, Doğum ve Tüp Bebek Uzmanı Op. Dr. Seval Taşdemir, tüp bebek tedavisinde Platelet-Rich Plasma (PRP)’nın faydalarını sizler için anlattı.
17.10.2021 Sağlık
Çiftler tüp bebek tedavisi için Türkiye'yi tercih ediyor
Çiftler tüp bebek tedavisi için Türkiye'yi tercih ediyor Kadın Hastalıkları, Doğum ve Tüp Bebek Uzmanı Op. Dr. Seval Taşdemir, bebek sahibi olmayan çiftlerin Türkiye’yi tercih etme sebeplerini sizler için anlattı.
6.09.2021 Sağlık
Embriyo transferinin nedeni nedir, nasıl gerçekleştirilir?
Embriyo transferinin nedeni nedir, nasıl gerçekleştirilir? Kadın Hastalıkları, Doğum ve Tüp Bebek Uzmanı Op. Dr. Seval Taşdemir, embriyo transferinin nasıl gerçekleştirildiğini anlattı.
12.08.2021 Sağlık
Kadınlarda kısırlık belirtileri nelerdir?
Kadınlarda kısırlık belirtileri nelerdir? Kadın Hastalıkları, Doğum ve Tüp Bebek Uzmanı Op. Dr. Seval Taşdemir, kadınlarda kısırlık belirtilerine dikkat edilmesi gerektiğini belirtti ve kadınlarda kısırlık belirtilerini paylaştı.
2.08.2021 Sağlık
Hamileler denize veya havuza girerken nelere dikkat etmeli?
Hamileler denize veya havuza girerken nelere dikkat etmeli? Kadın Hastalıkları, Doğum ve Tüp Bebek Uzmanı Op. Dr. Seval Taşdemir, hamilelerin denize ve havuza girerken nelere dikkat etmesi gerektiğini anlattı.
13.07.2021 Sağlık
Rahim içi çizik yöntemi hamilelik şansını artırıyor!
Rahim içi çizik yöntemi hamilelik şansını artırıyor! Kadın Hastalıkları, Doğum ve Tüp Bebek Uzmanı Op. Dr. Seval Taşdemir, rahim içi çizik yönteminin hamilelik şansını artırdığını belirtti.
17.06.2021 Sağlık
Tiroid ile kısırlık arasındaki ilişki
Tiroid ile kısırlık arasındaki ilişki Tiroid bezinin az çalışması başta kısırlık olmak üzere vücutta pek çok olumsuz etkiye neden olabilir. Gebelik öncesi özellikle de anne adayının geçmişinde düşük hikayesi varsa mutlaka tiroid fonksiyon testi yaptırması gerekir.
13.05.2021 Sağlık
Topuklu ayakkabı doğurganlığı etkiliyor mu?
Topuklu ayakkabı doğurganlığı etkiliyor mu? Kadın Hastalıkları, Doğum ve Tüp Bebek Uzmanı Op. Dr. Seval Taşdemir, topuklu ayakkabı doğurganlığı etkiler mi sorusunu sizler için cevapladı.
16.04.2021 Sağlık
Kişiye özel tüp bebek tedavisi başarıyı artırıyor mu?
Kişiye özel tüp bebek tedavisi başarıyı artırıyor mu? Günümüzde her 10 çiftten birinde kısırlık sorunu görülüyor. Kısırlık tedavisinde sıklıkla tercih edilen yöntem ise tüp bebek yöntemi oluyor. Doğum ve Tüp Bebek Uzmanı Op. Dr. Seval Taşdemir tüp bebek tedavisiyle ilgili bilinmeyenleri anlattı.
18.03.2021 Sağlık
Dondurulan embriyolar çözüldüğünde zarar görür mü?
Dondurulan embriyolar çözüldüğünde zarar görür mü? Tüp bebek tedavisi için başvuruda bulunan çiftlere önerilen embriyo dondurma işlemi birçok kişi tarafından merak konusu olmayı sürdürüyor. Kadın Hastalıkları, Doğum ve Tüp Bebek Uzmanı Op. Dr. Seval Taşdemir embriyo dondurma işlemi ile ilgili merak edilenleri anlattı.
12.02.2021 Sağlık
Erken menopoz döneminde PRP uygulanabilir mi?
Erken menopoz döneminde PRP uygulanabilir mi? Kök hücreler, uygun biyolojik uyarıyla vücudumuzdaki herhangi bir hücreye dolayısıyla yumurta hücresine de dönüşme yeteneğine sahip olağanüstü hücrelerdir. Bu dönüşümü sağlayan da kişinin kendi kanından elde edilen ve PRP (platelet rich plasma) adı verilen özel sıvının yumurtalıklara verilmesidir.
21.01.2021 Sağlık
Pandemi döneminde tüp bebek tedavisi ertelenmeli mi?
Pandemi döneminde tüp bebek tedavisi ertelenmeli mi? Pandemi döneminde genel sağlığı korumak ve virüsün bulaşma riskine karşı önlem almak ilk önceliğimiz olmalıdır.
15.12.2020 Sağlık
Menopoz hastalık değildir!
Menopoz hastalık değildir! Kadın Hastalıkları, Doğum ve Tüp Bebek Uzmanı Op. Dr. Seval Taşdemir, menopozun hastalık olmadığını belirtti.
26.11.2020 Sağlık
Kilo, Stres ve Sigaranın İnfertilite Üzerine Etkisi
Kilo, Stres ve Sigaranın İnfertilite Üzerine Etkisi Kadın Hastalıkları, Doğum ve Tüp Bebek Uzmanı Op. Dr. Seval Taşdemir; kilo, stres ve sigaranın infertilite üzerindeki etkisini anlattı.
22.10.2020 Sağlık
Tüp bebek tedavisine başvuracaklar nelere dikkat etmelidir?
Tüp bebek tedavisine başvuracaklar nelere dikkat etmelidir? Kadın Hastalıkları, Doğum ve Tüp Bebek Uzmanı Op. Dr. Seval Taşdemir, tüp bebek tedavisinde, embriyo transferi sonrası ile gebelik testi arasında geçen süre son derece önemlidir çünkü bu süre gebeliğin başarısını yakından etkiliyor.
16.09.2020 Sağlık
Tüp bebek tedavisinde gebelik takibi
Tüp bebek tedavisinde gebelik takibi Kadın Hastalıkları, Doğum ve Tüp Bebek Uzmanı Op. Dr. Seval Taşdemir "Tüp bebek tedavisinde, embriyo transferi sonrası ile gebelik testi arasında geçen süre son derece önemlidir çünkü bu süre gebeliğin başarısını yakından etkiliyor" dedi.
18.08.2020 Sağlık
İkinci tüp bebek denemesi ne zaman yapılmalı?
İkinci tüp bebek denemesi ne zaman yapılmalı? İkinci tüp bebek denemesinde yapılan tedaviye ve anne adayının yaşına bağlı olarak geçmesi gereken süre değişiklik gösterir. Fakat ileri yaştaki hastalarda bu süreyi aza indirmek mümkün. Peki, İkinci tüp bebek denemesi ne zaman yapılmalı? Tüp bebek tedavisinin aşamaları nelerdir? Kadın Hastalıkları, Doğum ve Tüp Bebek Uzmanı Op. Dr. Seval Taşdemir, ikinci tüp bebek tedavisi hakkında merak edilenleri anlattı.
27.07.2020 Sağlık
Pandemi sürecinde alınan kilolar tüp bebek sürecini olumsuz etkiler mi?
Pandemi sürecinde alınan kilolar tüp bebek sürecini olumsuz etkiler mi? Kadın Hastalıkları, Doğum ve Tüp Bebek Uzmanı Op. Dr. Seval Taşdemir, pandemi sürecinde alınan kiloların tüp bebek tedavisinin başarıyla sonuçlanmasını olumsuz yönde etkileyebileceğini belirtti.
24.06.2020 Sağlık
Ramazanda gebeler ya da süt veren anneler oruç tutabilir mi?
Ramazanda gebeler ya da süt veren anneler oruç tutabilir mi? Ramazan ayına girdiğimiz şu günlerde, hamilelerin aklına takılan en önemli sorulardan biri de hamileler oruç tutabilir mi oluyor. Bağışıklık sisteminin çok güçlü tutulması gereken bu süreçte bu sorunun cevabı çok daha önem kazanıyor.
8.05.2020 Ramazan
Asherman sendromu nasıl tedavi edilir?
Asherman sendromu nasıl tedavi edilir? Kadın Hastalıkları, Doğum ve Tüp Bebek Uzmanı Op. Dr. Seval Taşdemir, rahim içi yapışıklık (Asherman Sendromu) tedavisinin nasıl yapıldığını sizler için anlattı.
24.04.2020 Sağlık
Üreme sağlığında anti-müllerian hormonun (AMH) önemi
Üreme sağlığında anti-müllerian hormonun (AMH) önemi Kadın Hastalıkları, Doğum ve Tüp Bebek Uzmanı Op. Dr. Seval Taşdemir, üreme sağlığında (AMH) anti-müllerian hormonunun önemini sizler için anlattı.
19.03.2020 Sağlık
Tüp bebek tedavisinin aşamaları nelerdir?
Tüp bebek tedavisinin aşamaları nelerdir? Kadın Hastalıkları Doğum ve Tüp Bebek Uzmanı Op. Dr. Seval Taşdemir; Tüp bebek tedavisinin aşamaları nelerdir? Konusuyla ilgili bilinmesi gerekenleri sizler için anlattı.
24.02.2020 Sağlık
Tüp bebek tedavisinde başarıyı arttıran yöntemler nelerdir?
Tüp bebek tedavisinde başarıyı arttıran yöntemler nelerdir? Kadın Hastalıkları Doğum ve Tüp Bebek Uzmanı Op. Dr. Seval Taşdemir; Tüp bebek tedavisinde başarıyı arttıran yöntemler nelerdir? Konusuyla ilgili bilinmesi gerekenleri sizler için anlattı. Tüp bebek tedavisinde başarıyı arttıran yöntemlerde çiftlerin kontrollerinin yapılması son derece önemlidir. Bu kontroller sistemik, genital bölgedeki enfeksiyon ve vücuttaki birtakım hormonal kontrollerin yapılmasıdır. Tiroidlere bakılması ve fazla kilonun verilmesi de başarı oranını arttıran faktörlerdir, D vitamini, B12, tiroidlerin de gözden geçirilmesi gerekir. Tedaviye başlamadan önce folik asit kullanımı ve sağlıksız beslenmenin de azaltılmasında gerekmektedir.
21.02.2020 Haber

Benzer Haber Etiketleri

Seval Taşdemir ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki seval taşdemir haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.