Servis Minibüsü

Servis Minibüsü

Son dakika servis minibüsü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan servis minibüsü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını servis minibüsü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Servis Minibüsü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan servis minibüsü gelişmeleri de dahil olmak üzere 460 servis minibüsü haberi bulunmuştur. Tüm servis minibüsü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Polisleri taşıyan servis mibiüsü devrildi!  6 polis yaralandı
Polisleri taşıyan servis mibiüsü devrildi! 6 polis yaralandı Bahçelievler Basın Ekspres yolunda polisleri taşıyan servis minibüsü devrildi, 6 polis yaralandı. Yaralılar ambulans ile hastaneye götürülürken devrilen minibüs bulunduğu yerden vinç yardımı ile kaldırıldı.
7.04.2024 Gündem
İşçi ve öğrenci servis minibüsleri çarpıştı
İşçi ve öğrenci servis minibüsleri çarpıştı Antalya'nın Serik ilçesinde öğrenci servis minibüsüyle işçi servis minibüsünün çarpıştığı kazada 8'i öğrenci, 9 kişi yaralandı.
20.03.2024 Gündem
Ayvalık'ta fabrika işçilerinin taşındığı servis ile TIR çarpıştı! Çok sayıda yaralı var
Ayvalık'ta fabrika işçilerinin taşındığı servis ile TIR çarpıştı! Çok sayıda yaralı var Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, TIR ile fabrika işçilerinin taşındığı servis minibüsünün çarpıştığı kazada 3'ü ağır 9 kişi yaralandı.
15.02.2024 Gündem
Beşiktaş'ta servis minibüsü otomobile çarptı: 4 yaralı
Beşiktaş'ta servis minibüsü otomobile çarptı: 4 yaralı Beşiktaş'ta servis minibüsü dönüş yapan otomobile çarptı. 4 kişinin yaralandığı kaza sonrası yol yaklaşık 1 saat trafiğe kapandı.
17.06.2023 Gündem
Bursa'da işçi servisi ile otomobil çarpıştı: 2 ölü, 9 yaralı
Bursa'da işçi servisi ile otomobil çarpıştı: 2 ölü, 9 yaralı Bursa'da işçi servisi ile otomobilin çarpıştığı kazada ölü sayısı 2'ye yükseldi. Kaza anı, güvenlik kamerasına yansıdı.
12.06.2023 Yaşam
Bursa'da minibüs, midibüse ve bariyerlere çarpıp devrildi
Bursa'da minibüs, midibüse ve bariyerlere çarpıp devrildi Bursa'da, minibüs önce işçi taşıyan midibüse ardından da bariyerlere çarpıp devrildi. Metrelerce sürüklenen minibüsün sürücüsü yaralandı.
29.05.2023 Gündem
Antalya'da servis aracı otomobille çarpıştı: 12 yaralı
Antalya'da servis aracı otomobille çarpıştı: 12 yaralı Antalya'nın Serik ilçesinde otel personelini taşıyan minibüs ile otomobil çarpıştı. Kazada servis aracında bulunan 12 kişi yaralandı.
25.05.2023 Yaşam
Tokat'ta feci kaza! Öğrenci servisi ile otomobil çarpıştı: 1 ölü, 11 yaralı
Tokat'ta feci kaza! Öğrenci servisi ile otomobil çarpıştı: 1 ölü, 11 yaralı Tokat'ın Reşadiye ilçesinde öğrencileri taşıyan servis minibüsü ile otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi öldü, 6'sı öğrenci, 11 kişi yaralandı.
23.05.2023 Yaşam
Ankara’da işçi servisi otomobille çarpıştı: 3 ölü, 20 yaralı
Ankara’da işçi servisi otomobille çarpıştı: 3 ölü, 20 yaralı Ankara’da işçileri taşıyan servis minibüsü ile otomobilin çarpıştığı kazada ilk belirlemelere göre 3 kişi hayatını kaybetti, 20 kişi de yaralandı.
28.04.2023 Gündem
Pendik'te havalimanı personelini taşıyan servis aracı İETT otobüsü ile çarpıştı: 6 yaralı
Pendik'te havalimanı personelini taşıyan servis aracı İETT otobüsü ile çarpıştı: 6 yaralı Pendik'te akşam İETT otobüsü ile havalimanı personelini taşıyan servis minibüsü çarpıştı. Kazada minibüs şoförü ile birlikte 6 kişi yaralandı.
26.04.2023 Gündem
TEM'de servis minibüsü şarampole yuvarlandı: 14 kişi yaralandı
TEM'de servis minibüsü şarampole yuvarlandı: 14 kişi yaralandı Kocaeli'nin Kartepe ilçesi TEM Otoyolu geçişinde düğüne gidenleri taşıyan minibüs şarampole devrildi. Kazada, 14 kişi yaralandı.
23.04.2023 Yaşam
Şişli'de servis minibüsü önce iki İETT otobüsüne ardından taksiye çarptı
Şişli'de servis minibüsü önce iki İETT otobüsüne ardından taksiye çarptı  Şişli’de şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği servis minibüsü önce iki İETT otobüsüne ardından bir taksiye çarptı. Kazada taksideki kadın yaralandı. Kaza nedeniyle Halaskargazi Caddesi Mecidiyeköy istikameti trafiğe kapandı.
17.04.2023 Yaşam
Bursa'da 3 servis minibüsü çarpıştı! 15 kişi yaralandı
Bursa'da 3 servis minibüsü çarpıştı! 15 kişi yaralandı Bursa'da, fabrika işçilerini taşıyan 3 servis minibüsünün karıştığı zincirleme kazada, 15 kişi yaralandı.
6.04.2023 Yaşam
TEM’in orta şeridinde terk edilen otomobil kazaya sebep oldu
TEM’in orta şeridinde terk edilen otomobil kazaya sebep oldu TEM Otoyolu Kocaeli geçişinde sürücüsü tarafından orta şeritte bırakılan otomobile, seyir halindeki servis minibüsü arkadan çarptı. Meydana gelen kazada 4 kişi yaralandı.
26.03.2023 Gündem
Düzce'de zincirleme kaza: 15 işçi yaralı
Düzce'de zincirleme kaza: 15 işçi yaralı Düzce'de, 1 TIR ile 3 servis minibüsünün karıştığı zincirleme kazada, 15 tekstil işçisi yaralandı. 
15.02.2023 Yaşam
Servis minibüsü saman yüklü kamyonetle çarpıştı: 10 yaralı
Servis minibüsü saman yüklü kamyonetle çarpıştı: 10 yaralı Denizli’de gece saatlerinde aynı istikamete giden saman yüklü kamyonetle işçileri taşıyan servis minibüsünün çarpışması sonucu 10 kişi yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.
13.02.2023 Yaşam
İstanbul'da feci kaza! Minibüs kaza yaptı, yaralılar var
İstanbul'da feci kaza! Minibüs kaza yaptı, yaralılar var Eyüpsultan'da yağışlı havanın da etkisiyle havalimanına yolcu götüren servis minibüsü kaza yaptı. Kazada 2'si ağır 10 kişi yaralandı.
3.12.2022 Gündem
Şanlıurfa'da zincirleme kaza! 12'si öğrenci, 13 yaralı
Şanlıurfa'da zincirleme kaza! 12'si öğrenci, 13 yaralı Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde, 2 kamyonet ve 1 servis minibüsünün karıştığı zincirleme kazada 12'si lise öğrencisi, 13 kişi yaralandı.
25.11.2022 Yaşam
İETT otobüsü ile servis minibüsü çarpıştı: 7 yaralı
İETT otobüsü ile servis minibüsü çarpıştı: 7 yaralı Ümraniye TEM Otoyolu'nda düğünden dönen servis minibüsü ile İETT otobüsü çarpıştı. Kazada 7 kişi yaralandı.
20.11.2022 Yaşam
İşçi servisi alev alev yandı
İşçi servisi alev alev yandı Tekirdağ Çorlu’da park halindeki servis minibüsünde yangın çıktı. Yangın, itfaiye ekiplerinin zamanında müdahalesiyle büyümeden söndürüldü.
20.11.2022 Yaşam
Konya'da okul servisi ile otomobil çarpıştı! Çok sayıda öğrenci yaralı
Konya'da okul servisi ile otomobil çarpıştı! Çok sayıda öğrenci yaralı Konya’da okul servisi ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 14’ü öğrenci olmak üzere 17 kişi yaralandı.
26.10.2022 Yaşam
Gaziantep'te servis minibüsü bariyerlere çarptı: 1 ölü, 5 yaralı
Gaziantep'te servis minibüsü bariyerlere çarptı: 1 ölü, 5 yaralı Gaziantep'te, fabrika işçilerini taşıyan servis minibüsü bariyerlere çarptı. Kazada fabrika işçilerinden Mehmet Can Açıkgöz hayatını kaybetti, 2'si ağır, 5 kişi yaralandı.
19.10.2022 Gündem
Park halindeki servis minibüsü alev alev yandı
Park halindeki servis minibüsü alev alev yandı İzmir’in Bornova ilçesinde, akaryakıt istasyonunun bitişiğindeki araç bakım servisi önünde park halinde olan servis minibüsünde yangın çıktı. Akaryakıt istasyonu çalışanları ve itfaiye ekiplerince minibüsteki yangın söndürüldü.
26.09.2022 Yaşam
Karşı şeride geçen okul servisinin minibüse çarptığı kaza kamerada: 8 yaralı
Karşı şeride geçen okul servisinin minibüse çarptığı kaza kamerada: 8 yaralı Düzce'de, öğrenci taşıyan okul servisinin karşı şeride geçerek minibüsle çarpıştığı kazada 6'sı öğrenci 8 kişi yaralandı. Kaza, güvenlik kamerasına da yansıdı.
23.09.2022 Yaşam
Servis minibüsleri çarpıştı; biri ağır 4 yaralı
Servis minibüsleri çarpıştı; biri ağır 4 yaralı Sancaktepe'de işçileri taşıyan iki servis minibüsünün çarpıştığı kazada biri ağır 4 kişi yaralandı.
23.09.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Servis Minibüsü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki servis minibüsü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.