Serkay Tütüncü

Serkay Tütüncü

Son dakika serkay tütüncü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan serkay tütüncü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını serkay tütüncü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Serkay Tütüncü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan serkay tütüncü gelişmeleri de dahil olmak üzere 102 serkay tütüncü haberi bulunmuştur. Tüm serkay tütüncü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Acun Ilıcalı - Serkay Tütüncü gerilimine Barış Yağcı da dahil oldu
Acun Ilıcalı - Serkay Tütüncü gerilimine Barış Yağcı da dahil oldu Acun Ilıcalı, oyunculuk yapan eski Survivor yarışmacısı Serkay Tütüncü'yü isim vermeden sert sözlerle eleştirmiş ve 'nankör' ve 'kansız' kelimelerini kullanmıştı. Gerilim devam ederken Survivor yarışmasıyla adını duyuran Barış Murat Yağcı önceki gün sahiplendiği köpeğine Nişantaşı’nda alışveriş yaparken görüntülendi. Fenomen yarışmada iki kez mücadele edip, 2020'de finalist olan bir diğer oyuncu Barış Murat Yağcı, çok konuşulan tartışmayı değerlendirdi.
9.11.2023 Magazin
Acun Ilıcalı açıkladı! 'Keşke Survivor'a almasaydım, nankör insan’
Acun Ilıcalı açıkladı! 'Keşke Survivor'a almasaydım, nankör insan’ Acun Ilıcalı, Nur Tuğba Namlı'nın YouTube kanalına konuk oldu. Çarpıcı açıklamalarda bulunan Ilıcalı "Survivor’a keşke almasaydım" sorusuna verdiği yanıtla gözleri üzerine çekti.
27.10.2023 Magazin
Kirli Sepeti dizisi nerede çekiliyor? Fox Tv'nin yeni dizisi Kirli Seperi hangi il, ilçede çekiliyor?
Kirli Sepeti dizisi nerede çekiliyor? Fox Tv'nin yeni dizisi Kirli Seperi hangi il, ilçede çekiliyor? Kirli Sepeti dizisi nerede çekiliyor sorusunun yanıtı merak ediliyor. Fox Tv^de bu akşam ilk bölümüyle ekrana gelecek olan Kirli Sepeti dizisinin başrollerinde Ayça Bingöl, Halil İbrahim Ceyhan, Gözde Sena Altuner, Serkay Tütüncü gibi yıldızlar yer alıyor. Peki Kirli Sepeti hangi ilde çekiliyor? İşte detaylar...
24.09.2023 Televizyon
Kirli Sepeti dizisi ne zaman başlayacak? Kirli Sepeti dizisin oyuncu kadrosunda kimler var, Kirli Sepeti’nin konusu nedir?
Kirli Sepeti dizisi ne zaman başlayacak? Kirli Sepeti dizisin oyuncu kadrosunda kimler var, Kirli Sepeti’nin konusu nedir? Kirli Sepeti dizisinin konusu ne, oyuncuları kim, Kirli Sepeti dizisi ne zaman başlayacak? Yönetmen koltuğunda Ece Erdek Koçoğlu oturduğu Kirli Sepeti dizisinin fragmanı yayınlandı. Fragmanın yayınlanmasıyla Kirli Sepeti dizisinin konusu ve oyuncuları merak edilemeye başlandı. Peki, Peki, Kirli Sepeti dizisi ne zaman aşlayacak, Kirli Sepeti dizi konusu ne, oyuncuları kim?
31.08.2023 Televizyon
Serkay Tütüncü'nün çapkınlık gecesi! Sabaha kadar eğlendi
Serkay Tütüncü'nün çapkınlık gecesi! Sabaha kadar eğlendi 'Survivor 2016' yarışmasında ikinci olarak adını duyurmayı başaran Serkay Tütüncü, 2021 ylında rol arkadaşı olan İlayda Alişan'la yaşadığı aşkla adından sıkça söz ettirmişti. Önceki gece çapkınlık turunda görüntülenen Serkay Tütüncü, gizemli bir güzelle sabahın ilk ışıklarına kadar eğlendi.
6.05.2023 Magazin
İlayda Alişan yeni imajını paylaştı! "Doğallığına yazık olmuş"
İlayda Alişan yeni imajını paylaştı! "Doğallığına yazık olmuş" Son olarak 'Seversin' dizisinde Burak Yörük ile kamera karşısına geçen İlayda Alişan, yeni saç rengiyle hayranlarını ikiye böldü. Alişan'ın saç rengini beğenmeyen takipçileri, "Doğallığına yazık olmuş" yorumunda bulundu.
19.11.2022 Magazin
Ünlüler bu gecede eğlendi! 'Aybüke Pusat da buradaydı'
Ünlüler bu gecede eğlendi! 'Aybüke Pusat da buradaydı' Harbiye'de bir kozmetik markasının yeni ürünlerinin lansmanı gerçekleşti. Marka yüzleri Kubilay Aka, Furkan Andıç ve Serkay Tütüncü gecede ev sahipliği yaptı. Birçok ünlü ismin akın ettiği partide; Aybüke Pusat da vardı. Çıkışta muhabirlerin sorularını yanıtlayan güzel oyuncunun ardından Kubilay Aka ve Furkan Andıç mekandan çıktı. Uzun süredir Pusat ile aşk yaşadığı iddia edilen Andıç, güzel oyuncu hakkındaki soruları duymazdan geldi.
25.09.2022 Magazin
Serkay Tütüncü'den Twitter'da olay paylaşım! Yorum yağdı... 'Kafayı mı yediniz arkadaşlar?'
Serkay Tütüncü'den Twitter'da olay paylaşım! Yorum yağdı... 'Kafayı mı yediniz arkadaşlar?' Survivor 2016 yarışmasında ikinci olarak tüm Türkiye'de tanınan bir isim haline gelen Serkay Tütüncü, hayatına oyunculukla devam ediyor. Birçok dizi ve projede yer alan başarılı oyuncu, Twitter hesabından yaptığı son açıklamayla gündeme geldi. .
16.07.2022 Magazin
Serkay Tütüncü,Burcu Özberk'in tatil pozlarına kayıtsız kalamadı!
Serkay Tütüncü,Burcu Özberk'in tatil pozlarına kayıtsız kalamadı! Aşk Mantık İntikam final yapınca soluğu Bali'de alan Burcu Özberk tatil fotoğraflarını paylaşmaya devam ediyor. Burcu Özberk'in cesur pozunu gören arkadaşı Serkay Tütüncü kendini tutamadı. Bir dönem adı aşk iddialarına karıştığı arkadaşına Tütüncü yorum yaptı.
27.04.2022 Magazin
Hayaller ve Hayatlar dizisi hangi kanalda? Hayaller ve Hayatlar dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler?
Hayaller ve Hayatlar dizisi hangi kanalda? Hayaller ve Hayatlar dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler? Hayaller ve Hayatlar dizisi ilk bölümüyle ekranlara geldi! Oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Hayaller ve Hayatlar dizisinin senaryosunu Yelda Eroğlu kaleme alırken, yönetmen koltuğunda Altan Dönmez oturuyor. Peki, Hayaller ve Hayatlar dizisi hangi kanalda? Hayaller ve Hayatlar dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte Hayaller ve Hayatlar dizisinin oyuncu kadrosu…
18.02.2022 Gündem
Avatar Atakan kimdir? Survivor 2022 Çağan Atakan Arslan kaç yaşında, nereli, evli mi, eşi kim?
Avatar Atakan kimdir? Survivor 2022 Çağan Atakan Arslan kaç yaşında, nereli, evli mi, eşi kim? Çağan Atakan Arslan Survivor All Star 2022 ile yeniden TV8 ekranlarına gelecek. Avatar Atakan olarak tanınan, Arslan Survivor tarihinin en sevilen yarışmacılardan biri olmuştu. Peki, Survivor Atakan Arslan kimdir, kaç yaşında ve nereli? Çağan Atakan Arslan evli mi, çocuğu var mı?
15.01.2022 Televizyon
Deniz Çakır'dan yeni proje müjdesi!
Deniz Çakır'dan yeni proje müjdesi! Son olarak Fox TV'de yayınlanan 'Masumiyet' dizisinde rol alan Deniz Çakır, Bodrum tatilini bitirip İstanbul'a döndü. Önceki gün arkadaşıyla Arnavutköy’de görüntülenen güzel oyuncu, yeni bir projede rol alacağını duyurdu.
9.01.2022 Magazin
Serkay Tütüncü ile Burcu Özberk aşk mı yaşıyor? Açıklama geldi...
Serkay Tütüncü ile Burcu Özberk aşk mı yaşıyor? Açıklama geldi... Aşk Mantık İntikam dizisinin başrol oyuncu Burcu Özberk'in Serkay Tütüncü ile aşk yaşadığı iddiaları gündemdeydiç Serkay Tütüncü bu iddialara yanıt verdi.
8.01.2022 Magazin
Burcu Özberk ile Serkay Tütüncü aşk mı yaşıyor? Bomba yakınlaşma...
Burcu Özberk ile Serkay Tütüncü aşk mı yaşıyor? Bomba yakınlaşma... Kanal D'de yayınlanan ve bir dönem çok izlenen “Afili Aşk” dizisinde birlikte rol alan Burcu Özberk ve Serkay Tütüncü hakkında o dönem aşk dedikoduları çıkmış, Özberk “Arkadaşız” diyerek iddiayı yalanlamıştı. İkili hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı.
19.12.2021 Magazin
Ezgi Mola'ya destek olan Farah Zeynep Abdullah hakkında Musa Orhan'ın avukatından suç duyurusu
Ezgi Mola'ya destek olan Farah Zeynep Abdullah hakkında Musa Orhan'ın avukatından suç duyurusu Son dakika haberi, Batman'da intihar eden İpek Er'in bıraktığı mektupla kendisine cinsel saldırıda bulunduğunu yazdığı Musa Orhan'a hakaret gerekçesiyle 65 günlük adli para cezasına çarptırılan oyuncu Ezgi Mola'ya destek veren meslektaşı Farah Zeynep Abdullah hakkında da suç duyurusunda bulunuldu.
5.10.2021 Gündem
Serkay Tütüncü, Alaçatı fiyatlarına isyan etti!
Serkay Tütüncü, Alaçatı fiyatlarına isyan etti! Çeşme Alaçatı'daki otel fiyatlarının artışına oyuncu Serkay Tütüncü Twitter'da isyan etti. İzmir'in popüler tatil noktalarından Çeşme -Alaçatı'da eski rol arkadaşı ve sevgilisi İlayda Alişan ile tatil yapan Tütüncü, bir bardak içkinin 984 lira olduğunu ileri sürerek, "Dedenizin tarlasını satın, kredi çekin öyle gelin" mesajı verdi.
9.07.2021 Magazin
'Seni o kafadan kurtardım'
'Seni o kafadan kurtardım' Serkay Tütüncü, sosyal medyadaki paylaşımlarına devam ediyor. Tütüncü, sahilde yaşadığı garip bir anıyı paylaştı.
3.07.2021 Magazin
Serkay Tütüncü ve İlayda Alişan'dan ciddi adım!
Serkay Tütüncü ve İlayda Alişan'dan ciddi adım! Masumiyet dizisindeki set aşkı gerçek aşka dönüşen Serkay Tütüncü ve İlayda Alişan aşkı tam gaz devam ediyor. Şu sıralar tatilin tadını çıkartan çiftten ilişkileriyle ilgili ilk ciddi adım geldi. Tütüncü, kız arkadaşı Alişan'ı ailesiyle tanıştırdı.
20.06.2021 Magazin
Serkay Tütüncü'den sevgilisine 'taş' mesajı!
Serkay Tütüncü'den sevgilisine 'taş' mesajı! İlayda Alişan, final yapan ‘Masumiyet’ dizisindeki rol arkadaşı Serkay Tütüncü ile aşk yaşadıklarına dair çıkan dedikoduları yalanlamıştı. Ancak çift el ele görüntülenmişti.
17.06.2021 Magazin
Ezgi Mola'dan dava ile ilgili ilk açıklama geldi!
Ezgi Mola'dan dava ile ilgili ilk açıklama geldi! Geçen yıl Batman'da intihar eden İpek Er'e cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla yargılanan Musa Orhan'a sosyal medyadan hakaret ettiği gerekçesiyle Ezgi Mola'ya dava açıldı. Mola'nın iki yıl dört aya kadar hapsi istendi. Yaşanan gelişmelerin ardından arkadaşları ve sevenleri ünlü oyuncuya destek olurken Mola da sessizliğini bozdu.
3.06.2021 Magazin
İlayda Alişan isyan etti: Haberler beni yıpratıyor
İlayda Alişan isyan etti: Haberler beni yıpratıyor 'Masumiyet' dizisinde Ela karakteriyle beğeni toplayan oyuncu İlayda Alişan, hakkında çıkan aşk dedikodularına isyan etti. Rol arkadaşı Serkay Tütüncü ile yeni bir aşka yelken açtığı konuşulan genç oyuncu, Instagram'dan açıklama yaptı.
26.05.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Serkay Tütüncü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki serkay tütüncü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.