Serkan Uçar

Serkan Uçar

Son dakika serkan uçar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan serkan uçar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını serkan uçar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Serkan Uçar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan serkan uçar gelişmeleri de dahil olmak üzere 275 serkan uçar haberi bulunmuştur. Tüm serkan uçar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Irmak Ünal bikinili pozlarıyla şov yaptı! Fit hali dikkat çekti
Irmak Ünal bikinili pozlarıyla şov yaptı! Fit hali dikkat çekti Cihan Ünal'ın Sabiş Kuzuoğlu'ndan olan kızı Irmak Ünal, çocukları Vadi ve Kayla ile birlikte 2021'de Bali'ye taşınmıştı. Oyunculuğu bırakıp kariyerine yoga eğitmeni olarak devam etme kararı alan Ünal şimdi de bikinili pozlarıyla gündem oldu. Ünal'ın fit haline beğeni yağdı.
13.11.2023 Magazin
Ece Erken'den eski eşi Serkan Uçar'a sert tepki: Evladının gittiği okulu bilmez
Ece Erken'den eski eşi Serkan Uçar'a sert tepki: Evladının gittiği okulu bilmez Ece Erken ve Serkan Uçar 2014-2015 yılları arasında evli kalmış, Eymen adında bir de çocukları olmuştu. Olaylı ayrılık sonrası oğlunu tek başına büyüten Erken, velayeti kendisinde olan çocuğu Eymen Uçar’ı yurtdışına tatile götürmek istedi. Ancak eski eşinden izin çıkmayınca sert sözlerle sitem etti.
13.11.2023 Magazin
Ece Erken'den eski eşi Serkan Uçar için zehir zemberek sözler: Görgüsüz hayatını gözümüzün içine sokuyorsun
Ece Erken'den eski eşi Serkan Uçar için zehir zemberek sözler: Görgüsüz hayatını gözümüzün içine sokuyorsun Ece Erken ve Serkan Uçar 2014-2015 yılları arasında evli kalmış, Eymen adında bir de çocukları olmuştu. Olaylı ayrılık sonrası oğlunu tek başına büyüten Erken , velayeti kendisinde olan çocuğu Eymen Uçar’ı yurtdışına tatile götürmek istedi. Ancak eski eşinden izin çıkmayınca sert sözlerle sitem etti.
5.11.2023 Magazin
Ece Erken eski eşiyle önce tatil yaptı sonra yeniden mahkemelik oldu!
Ece Erken eski eşiyle önce tatil yaptı sonra yeniden mahkemelik oldu! Geçtiğimiz sene eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu kaybedip zor günler geçiren sunucu Ece Erken, 8 yıl önce boşandığı Serkan Uçar ve oğlu Eymen’le geçen haftalarda Katar’da tatil yapmış, ikili aralarındaki buzların eridiği haberleriyle gündeme gelmişti. Fakat Erken, eski eşiyle mahkemelik oldu. Sunucu, Uçar’ın çocuğunun eğitim giderlerini karşılamadığını iddia etti.
22.03.2023 Magazin
Ece Erken eski eşi Serkan Uçar ile barıştı mı?
Ece Erken eski eşi Serkan Uçar ile barıştı mı? Ocak 2022'de avukat eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmesiyle yıkılan Ece Erken, 2014–2015 yılları arasında evli kaldığı Serkan Uçar ve oğulları Eymen ile yurt dışına tatile gitti. Ünlü sunucu, olaylı şekilde boşandığı eski eşiyle barıştığı yönünde çıkan haberlere açıklık getirdi.
1.03.2023 Magazin
Ece Erken oğlunu sevgilisiyle tanıştırdı
Ece Erken oğlunu sevgilisiyle tanıştırdı Sunucu Ece Erken, bir dönem evliyken ilişki yaşadığı iş insanı Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile tatile çıktı. Lüks teknede sevgilisine aşk pozları veren sunucu, aynı hafta oğlu Eymen’i de sevgilisiyle tanıştırdı.
9.07.2020 Magazin
Ece Erken eski eşi Serkan Uçar’la barıştı mı?
Ece Erken eski eşi Serkan Uçar’la barıştı mı? 2015 yılında geçimsizlik ve şiddet iddiasıyla boşanan Ece Erken- Serkan Uçar çifti, sosyal medyadan birbirlerini takip etmeye başladı. İkilinin bu hamlesi ‘Barıştılar mı?’ sorusunu akıllara getirdi.
6.01.2020 Magazin
Ece Erken canlı yayında gözyaşlarına boğuldu
Ece Erken canlı yayında gözyaşlarına boğuldu Beyaz TV'de yayınlanan 'Söylemezsem Olmaz' programının sunucusu Ece Erken, kadına şiddet konusu üzerine konuşmakta zorlandı. "Hayatımın en zor dakikalarını yaşıyorum" diyen Erken, canlı yayında gözyaşlarına boğuldu.
26.11.2019 Magazin
Ece Erken: Serkan baba olmaya karar verdi
Ece Erken: Serkan baba olmaya karar verdi Ece Erken, eski eşi Serkan Uçar'la olan velayet davasını geri çektiğini belirtti
25.04.2019 Magazin
Ece Erken ve Serkan Uçar bir arada! Kızdıran yorum...
Ece Erken ve Serkan Uçar bir arada! Kızdıran yorum... Sunucu Ece Erken'in Serkan Uçar ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Eymen, dört yaşına bastı.
8.04.2019 Magazin
Ece Erken’e karşı korunma talebi
Ece Erken’e karşı korunma talebi Güldeniz Uçar, Ece Erken’e karşı mahkemeden korunma talebinde bulundu.
11.01.2019 Magazin
Alişan'dan Ece Erken'e destek
Alişan'dan Ece Erken'e destek Alişan yakın arkadaşı Ece Erken'e sosyal medyadan destek verdi.
9.01.2019 Magazin
Demet Akalın istediğini aldı! Artık Ece Erken...
Demet Akalın istediğini aldı! Artık Ece Erken... Ünlü şarkıcı Demet Akalın, Söylemezsem Olmaz programının sunucusu Ece Erken'in canlı yayındaki sözleri üzerine mahkemeden tedbir kararı çıkarttı.
8.01.2019 Magazin
35 kilo alacak  kadar az yedin!
35 kilo alacak kadar az yedin! Ece Erken ile eski eşi Serkan Uçar arasındaki buzlar eridi.
3.04.2018 Magazin
Eski eşe yakın takip
Eski eşe yakın takip Geçtiğimiz hafta eski eşi Serkan Uçar’ı Instagram’da yeniden takip etmeye başlayan Ece Erken “Ufukta barış mı var?” sorularına şu yanıtı verdi:
10.03.2018 Magazin
Ece Erken'in babasından evliliğe yeşil ışık!
Ece Erken'in babasından evliliğe yeşil ışık! Geçen gün sevgilisi Nazım Torbaoğlu'nu annesi ile tanıştıran Ece Erken'in babasından flaş açıklamalar.
1.11.2017 Magazin
Hala güvenmiyorum
Hala güvenmiyorum Ece Erken, evli olduğunu öğrendikten sonra ayrıldığı, kısa süre önce boşanan Nazım Torbaoğlu ile bir otelde görüntülendi. Sevgilisini ailesiyle tanıştıran Erken “Güven problemini atlattınız mı?” sorusuna “Hayır hala güvenmiyorum” diye yanıt verdi
29.10.2017 Magazin
Tanışma aşamasında bitti
Tanışma aşamasında bitti İki yıl önce oğlunun babası Serkan Uçar’dan boşanan Ece Erken, iş adamı Nazım Torbaoğlu ile New York’ta havalimanında görüntülendi.
27.09.2017 Magazin
Ece Erken yeni aşkıyla fena yakalandı!
Ece Erken yeni aşkıyla fena yakalandı! İki yıl önce Serkan Uçar'dan olaylı bir şekilde boşandıktan sonra aşk defterini kapatan Ece Erken, yeni sevgilisiyle görüntülendi.
27.09.2017 Magazin
Ece Erken'den oğlunun babasına gönderme!
Ece Erken'den oğlunun babasına gönderme! Ece Erken, sosyal medya hesabından Babalar Günü için sitemkar bir paylaşım yaptı.
19.06.2017 Magazin
Babasız doğum günü
Babasız doğum günü Ece Erken 2 yaşına basan oğlu Eymen için doğum günü partisi verdi. Kutlamaya baba Serkan Uçar katılmadı
9.04.2017 Magazin
Ece Erken: 'Büyüdü, komşum oldu’ dedirtme!'
Ece Erken: 'Büyüdü, komşum oldu’ dedirtme!' Ece Erken'in Serkan Uçar ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Eymen iki yaşına bastı. Erken, oğlu için duygusal bir mesaj paylaştı.
7.04.2017 Magazin
Ece Erken: 'Ölüm döşeğindeki kadıncağıza acımadan...'
Ece Erken: 'Ölüm döşeğindeki kadıncağıza acımadan...' Ece Erken, kendisi hakkında bir yazı yazan Ayşe Özyılmazel'e sosyal medyadan yüklendi. İşte Ece Erken'in olay yaratan paylaşımı...
8.02.2017 Magazin
'Serkan olmasa sperm bankasına gidecektim'
'Serkan olmasa sperm bankasına gidecektim' Serkan Uçar, eski eşi Ece Erken'e, "Babalık hissetmediğim için ödemek istemiyorum" diyerek nafakadan vazgeçmesi karşılığında oğluna kendi soyadını vermesini teklif ettiği iddia edilmişti.
8.02.2017 Magazin
Ece ‘Erken’ rüya gördü
Ece ‘Erken’ rüya gördü Ece Erken’in eski eşi Serkan Uçar, kendisi hakkında çıkan “Oğlu Eymen’e soyadını vermek istemiyor” iddiasına yanıt verdi
7.02.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Serkan Uçar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki serkan uçar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.