Serj Sarkisyan

Serj Sarkisyan

Son dakika Serj Sarkisyan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Serj Sarkisyan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Serj Sarkisyan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Serj Sarkisyan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan serj sarkisyan gelişmeleri de dahil olmak üzere 236 serj sarkisyan haberi bulunmuştur. Tüm serj sarkisyan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ermenistan'daki seçimleri Paşinyan oyların yüzde 53,92'sini alarak kazandı
Ermenistan'daki seçimleri Paşinyan oyların yüzde 53,92'sini alarak kazandı Ermenistan’da yapılan erken parlamento seçimini, resmi olmayan ilk sonuçlara göre Nikol Paşinyan’ın partisi, oyların yüzde 53,92'sini alarak kazandı.
21.06.2021 Dünya
Ermenistan'ın 2. Dağlık Karabağ savaşında imha edilen silahlarının  maddi karşılığı 4,8 milyar dolar
Ermenistan'ın 2. Dağlık Karabağ savaşında imha edilen silahlarının maddi karşılığı 4,8 milyar dolar Ermenistan, yaklaşık 30 yıldır işgal ettiği toprakları terk etmemek için Azerbaycan ile girdiği savaştan, 4,8 milyar dolarlık silahının imha edilmesiyle çıktı.
5.12.2020 Dünya
Ermenistan'da Nikol Paşinyan yeniden başbakan
Ermenistan'da Nikol Paşinyan yeniden başbakan Ermenistan Cumhurbaşkanı Armen Sarkisyan, Paşinyan'ı resmen başbakan atayan kararnameyi imzaladı
14.01.2019 Dünya
Ermenistan'da kazanan isim belli oldu
Ermenistan'da kazanan isim belli oldu Ermenistan'da düzenlenen erken milletvekili seçiminin galibi, oyların yüzde 70,4'ünü alan Geçici Başbakan Nikol Paşinyan önderliğindeki "Benim Adımım" ittifakı oldu.
10.12.2018 Dünya
Ermenistan halkı erken seçim için sandık başında
Ermenistan halkı erken seçim için sandık başında Ermenistan'da Ülkede protestolar ve siyasi krizlerden sonra halk erken seçim için sandık başında. Yapılan seçimi Nikol Paşinyan öncülüğündeki ittifakın kazanacağı tahmin ediliyor.
9.12.2018 Dünya
Ermenistan'dan dikkat çeken Türkiye açıklaması
Ermenistan'dan dikkat çeken Türkiye açıklaması Ermenistan'da, lideri olduğu protestolar sonucunda mayısta parlamento tarafından başbakan seçilen Nikol Paşinyan, NATO zirvesi için gittiği Brüksel'de Türkiye Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile tanıştığını anlattı.
13.07.2018 Dünya
Ermenistan'da göstericiler, belediye binasını bastı
Ermenistan'da göstericiler, belediye binasını bastı Erivan Belediye Başkanı Taron Margaryan'ın istifasını isteyen göstericiler, belediye binasını bastı.
16.05.2018 Dünya
Son dakika... Ermenistan'da Paşinyan başbakan seçildi
Son dakika... Ermenistan'da Paşinyan başbakan seçildi Ermenistan'da muhalefet lideri Paşinyan başbakan seçildi. Nikol Paşinyan'ın başbakan seçilmesi ülkede sevinç gösterileriyle karşılandı.
8.05.2018 Dünya
Muhalefet ablukası
Muhalefet ablukası Ermenistan’da muhalifler, liderleri Nikol Paşinyan’ın parlamentodaki oylamada başbakan seçilememesi üzerine protesto gösterilerine yeniden başladı. Göstericiler başkent Erivan’da kara ve hava ulaşımını durma noktasına getirdi
2.05.2018 Dünya
Ermenistan’da hükümet, Paşinyan ile görüşmeyi reddetti
Ermenistan’da hükümet, Paşinyan ile görüşmeyi reddetti Geçici Başbakan Karapetyan, halkın gösterdiği adayın başbakan seçilmesini isteyen muhalif hareketin lideri Paşinyan’ın müzakere teklifinin çözüm getirmeyeceğini savundu.
27.04.2018 Dünya
Ermeni muhalif lider: Bu sadece başlangıç
Ermeni muhalif lider: Bu sadece başlangıç Ermenistan'da, gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılan muhalif lider Nikol Paşinyan, Geçici Başbakan Karen Karapetyan ile Çarşamba günü bir araya geleceğini ve görüşmede iktidar değişimini ele alacaklarını söyledi.
24.04.2018 Dünya
Ermenistan'da istifa sonrası kutlama var!
Ermenistan'da istifa sonrası kutlama var! Hükümet karşıtı protestolar sonucu Ermenistan Başbakanı Serj Sarkisyan istifa etti. Ülkede iki dönemlik Cumhurbaşkanlığı süresinin sonrasında parlamento tarafından yetkileri arttırılan başbakanlık koltuğuna oturan Sarkisyan'ın istifası için protestolar gittikçe artmıştı. Bugün gösterilere üniformalarıyla yüzlerce asker de katılmıştı.
23.04.2018 Dünya
Önce tehdit sonra gözaltı
Önce tehdit sonra gözaltı Ermenistan’da Başbakan Sarkisyan’ın, 2008’deki kanlı gösterilerden ‘ders çıkarmamakla’ suçladığı muhalefet liderleri gözaltına alındı
22.04.2018 Dünya
Ermenistan Devlet Başkanı: Ülkedeki durum tehlikeli çizgiye ulaştı
Ermenistan Devlet Başkanı: Ülkedeki durum tehlikeli çizgiye ulaştı Ermenistan Devlet Başkanı Armen Sarkissian, ülkedeki durumun tehlikeyi çizgiye ulaştığını belirterek, ‘itidal ve diyalog arayışı’ çağrısı yaptı.
22.04.2018 Dünya
Ermenistan karıştı! Muhalefet lideri gözaltına alındı
Ermenistan karıştı! Muhalefet lideri gözaltına alındı Ermenistan'da Başbakan Serj Sarkisyan'a karşı düzenlenen gösterilere önderlik eden muhalefet lideri Nikol Paşinyan gözaltına alındı.
22.04.2018 Dünya
Ermenistan'dan son dakika açıklaması: Türkiye ile...
Ermenistan'dan son dakika açıklaması: Türkiye ile... Ermenistan Cumhurbaşkanı Sarkisyan Türkiye ile 2009 yılında imzalanan normalleşme protokollerini iptal ettiğini açıkladı.
1.03.2018 Dünya
Son dakika... Ermenistan'dan küstah Türkiye çıkışı!
Son dakika... Ermenistan'dan küstah Türkiye çıkışı! Ermenistan'dan son dakika küstah çıkış... Ermenistan Dışişleri Bakanı Eduard Nalbandiyan, Türkiye ile 2009 yılında imzalanan ilişkileri normalleştirme protokollerini iptal edeceklerini söyledi.
13.12.2017 Dünya
Ermenistan'da seçim zaferi Sarkisyan'ın
Ermenistan'da seçim zaferi Sarkisyan'ın Cumhurbaşkanı Sarkisyan liderliğindeki Ermenistan Cumhuriyet Partisi, dün yapılan seçimde oyların yüzde 49,21'ini alarak birinci oldu
3.04.2017 Dünya
Azerbaycan'dan Ermenistan'a: Sonu kötü olur
Azerbaycan'dan Ermenistan'a: Sonu kötü olur Ermenistan Devlet Başkanı Serj Sarkisyan'ın İskender füzelerini kullanabileceklerine dair açıklamasının Ermeni seçmenlere yönelik olduğunu belirten Azerbaycan Savunma Bakanlığı, muhtemel bir tehdidin trajik ve telafisi imkansız sonuçları olacağını vurguladı.
27.03.2017 Dünya
Ermenistan'dan küstah tehdit!
Ermenistan'dan küstah tehdit! Ermenistan Devlet Başkanı Serj Sarkisyan, 'komşu ülkeleri' ifadesini kullanarak İskender füzelerini kullanmaktan çekinmeyeceklerini söyledi
26.03.2017 Dünya
Ermenistan: Türkiye ile ilişkileri normalleştirmeye hazırız
Ermenistan: Türkiye ile ilişkileri normalleştirmeye hazırız Ermenistan Dışişleri Bakanı Edvard Nalbandyan, Türkiye ile ilişkileri düzeltmeye hazır olduklarını söyledi.
10.03.2017 Dünya
Suriye'ye giden Rus uçağı düştü!
Suriye'ye giden Rus uçağı düştü! Soçi'den Suriye Lazkiye'de bulunan Rus üssüne giden TU-154 tipi Rus uçağı Karadeniz'de düştü.
17.06.2021 Dünya
Sarkisyan: Suriye Ermenileri, Ermenistan'a yerleşebilir
Sarkisyan: Suriye Ermenileri, Ermenistan'a yerleşebilir Ermenistan Cumhurbaşkanı Serj Sarkisyan, Suriye Ermenilerinin Suriye'deki olaylar nedeniyle bu ülkeden ayrılmaları halinde, başka ülkeler yerine Ermenistan'a göç etmelerini arzu ettiklerini söyledi.
17.06.2021 Dünya
Steinmeier Erivan'a gidiyor
Steinmeier Erivan'a gidiyor AGİT dönem başkanı Almanya'nın Dışişleri Bakanı Steinmeier Erivan'da temaslarda bulunacak. Ermenistan Cumhurbaşkanı Sarkisyan, Dağlık Karabağ'da bağımsızlık için ikinci bir referandum düzenlenmesi çağrısı yaptı.
17.06.2021 Dünya
Papa'dan ilginç 'soykırım' yanıtı
Papa'dan ilginç 'soykırım' yanıtı Ermenistan ziyareti dönüşü uçakta gazetecilere açıklama yapan Papa Francesco, konuşma metninde olmamasına rağmen neden tekrar "soykırım" ifadesini kullandığını açıkladı...
17.06.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Serj Sarkisyan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki serj sarkisyan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.