Serhat

Serhat

Son dakika Serhat haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Serhat ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Serhat haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Serhat

haberleri sayfasında son dakika yaşanan serhat gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.788 serhat haberi bulunmuştur. Tüm serhat haberleri aşağıda listelenmiştir.
Veda filmi nerede çekildi? Atatürk'ün hayatını anlatan Veda filminin çekildiği yer
Veda filmi nerede çekildi? Atatürk'ün hayatını anlatan Veda filminin çekildiği yer Atatürk'ün hayatını anlatan Veda filmi 23 Nisan nedeniyle televizyon izleyicisiyle buluşuyor. Filmi ilk kez izleyecek olan vatandaşlar, Veda filminin konusu ve kadrosu dışında filmin nerede çekildiğine dair de araştırma yapıyor. Peki, Atatürk'ün hayatını anlatan Veda filmi nerede çekildi? İşte konusu ve oyuncu kadrosu…
23.04.2024 Magazin
İsmail Kartal'ı dönüş uçağına bindirmem: Artık Ali Koç yönetimini desteklemiyorum
İsmail Kartal'ı dönüş uçağına bindirmem: Artık Ali Koç yönetimini desteklemiyorum Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında Fenerbahçe deplasmanda EMS Yapı Sivasspor ile 2-2'lik skorla berabere kaldı. Maç sonu İsmail Kartal eleştirilerin hedefi oldu. Eski Fenerbahçeli isim Kartal hakkında sert ifadeler kullanarak bu skordan Ali Koç yönetimini sorumlu tuttu. İşte detaylar...
23.04.2024 Fenerbahçe
Taksisine aldığı yolcu tarafından öldürüldü! Son yolculuğuna uğurlandı
Taksisine aldığı yolcu tarafından öldürüldü! Son yolculuğuna uğurlandı İstanbul'un Sarıyer İlçesinde taksisine aldığı yolcu tarafından gasbedildikten sonra bıçaklanarak öldürülen taksi şoförü Yaşar Yanıkyürek Beyoğlu Yenişehir Çarşı Camii'nde kılınan cenaze namazı sonrası son yolculuğuna uğurlandı.
18.04.2024 Gündem
Hızlı tüketim ürünleri pazarı 2023’te yüzde 81 büyüdü
Hızlı tüketim ürünleri pazarı 2023’te yüzde 81 büyüdü Yapılan bir araştırma Türkiye'de sigara ve alkol hariç Hızlı Tüketim Ürünleri (FMCG) pazarının 2023 yılında yüzde 81 oranında ciro büyümesi kaydettiğini ortaya koydu.
16.04.2024 Ekonomi
Burcu Güneş'ten 'estetik' açıklaması: Neden gösterme ihtiyacı duyuyorsunuz?
Burcu Güneş'ten 'estetik' açıklaması: Neden gösterme ihtiyacı duyuyorsunuz? Burcu Güneş, Kral Müzik’te gazeteci Serhat Tekin’in sorularını yanıtladı. Özel hayatından müzik çalışmalarına kadar Güneş hayatına dair samimi açıklamalarda bulundu.
14.04.2024 Magazin
UEFA'dan Galatasaray'a ceza: Okan Buruk ve Kaan Ayhan...
UEFA'dan Galatasaray'a ceza: Okan Buruk ve Kaan Ayhan... UEFA, Sparta Prag - Galatasaray maçında yaşanan olaylar nedeniyle sarı kırmızılı takımın teknik direktörü Okan Buruk, defans oyuncusu Kaan Ayhan ve maç ve performans analisti Serhat Doğan'a ceza verdi.
12.04.2024 Galatasaray
Adana'dan Antalya'ya gittiler! Eğlence mekanı film sahnelerini aratmadı
Adana'dan Antalya'ya gittiler! Eğlence mekanı film sahnelerini aratmadı Antalya'nın Muratpaşa ilçesi'nde Eski Lara Caddesi'ndeki eğlence mekanında atılan Ozan ve Mustafa P. kardeşler, iş yerini kurşunlatmak için 25 suç kaydı bulunan Hüseyin A. ve 27 suç kaydı olan Fırat S. ile anlaştı. Adana'dan Antalya'ya giden ikili, motosiklet ile geldikleri mekanı kurşunladı. Saldırı güvenlik kamerasına yansırken, mekan önündeki midyeci yaralandı. Şüpheliler, 'Paket' adlı operasyon ile yakalanan 10 kişi adliyeye sevk edildiği açıklandı.
9.04.2024 Gündem
TCG Kınalıada'dan yola çıktı!
TCG Kınalıada'dan yola çıktı! TCG Kınalıada korveti, Japonya'ya 134 yıl önce iadei ziyaret yapan Ertuğrul Fırkateyni, dönüş yolunda yakalandığı fırtına sonucu kayalıklara çarparak batan geminin anısına Uzak Doğu'ya sefere çıktı. TCG Kınalıada, 4,5 ay sürecek seyrinde 20 ülkeye demir atacağı belirtildi.
8.04.2024 Gündem
31 Mart Esenyurt ilçe seçim sonuçları 2024: Esenyurt ilçesinde kim kazandı? 2024 Esenyurt belediyesinde hangi aday yüzde kaç oy aldı?
31 Mart Esenyurt ilçe seçim sonuçları 2024: Esenyurt ilçesinde kim kazandı? 2024 Esenyurt belediyesinde hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapılıyor. Milyonlarca seçmen sandık başına gidecek. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını kaldırmasının ardından sayılan oylar canlı olarak aktarılmaya başlanacak. İstanbul'un 39 ilçesinde seçim sonuçları da merakla takip edilecek. Özellikle Esenyurt ilçe seçim sonuçları seçmenlerin takibinde olacak. Esenyurt belediye başkan adayları önümüzdeki 5 yıl boyunca başkanlık için yarışacak. Oy verme işleminin bitmesinin ardından sandık kurulları oy sayma işlemine geçecek. Büyükşehir belediye başkanlığı, il genel meclisi, ilçe belediye başkanı ve muhtar adayları için pusulular zarfa konacak. Peki Esenyurt ilçe seçim sonuçları belli oldu mu? Esenyurt ilçesinde hangi aday yüzde kaç oy aldı? İşte 31 Mart Esenyurt ilçe seçim sonuçları...
1.04.2024 Gündem
Belgrad Ormanı'ndaki kayıp cesetlerin sırrı ne?
Belgrad Ormanı'ndaki kayıp cesetlerin sırrı ne? İstanbul'da bulunan Belgrad Ormanı'de 35 günde 3 ceset bulundu. Cesetlerin sırrı hala gizemini korurken cinayet büro dedektifleri araştırmaya devam ederken CNN Türk Muhabiri Çağdaş Evren Şenlik konuya ilişkin detayları aktardı.
22.03.2024 Gündem
Serhat Akın çark etti! Fenerbahçe'yi savunarak 'adam mısınız?' dedi, Trabzonspor özür diletti
Serhat Akın çark etti! Fenerbahçe'yi savunarak 'adam mısınız?' dedi, Trabzonspor özür diletti Fenerbahçeli eski futbolcu Serhat Akın'ın Trabzonspor - Fenerbahçe maçının ardından konuk olduğu programda söylediği sözler olay yaratmıştı. Akın Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'ın açıklamalarının ardından Trabzon halkıyla ilgili paylaşım yaptı. İşte detaylar...
21.03.2024 Fenerbahçe
Yaban Çiçekleri nerede çekiliyor? ATV Yaban Çiçekleri dizisi oyuncuları kimler? Hangi il, ilçede çekiliyor?
Yaban Çiçekleri nerede çekiliyor? ATV Yaban Çiçekleri dizisi oyuncuları kimler? Hangi il, ilçede çekiliyor? ATV'nin yeni dizisi Yaban Çiçekleri yakında başlıyor. Tanıtımları dönen Yaban Çiçekleri'nin başrollerinde Akın Akınözü, Aslıhan Malbora, Büşra Pekin ve Serhat Teoman yer alıyor. Aydın Bulut'un yönetmenliğini yaptığı dizinin konusu da dikkat çekiyor. Peki Yaban Çiçekleri dizisi nerede, hangi ilde çekiliyor?n Yaban Çiçekleri oyuncuları kimler? İşte detaylar...
20.03.2024 Magazin
Antalya Adliyesi'nde çalıntı uyuşturucu skandalı! Adli emanete, 'içici memur’ verildiği iddiası
Antalya Adliyesi'nde çalıntı uyuşturucu skandalı! Adli emanete, 'içici memur’ verildiği iddiası Antalya Adliyesi Adli Emanet Memurluğu'nun uyuşturucu muhafaza edilen bölümünde 6 kilo kokain çalındığının ortaya çıkmasının ardından tutuklanan zabıt katibi Gençay Hacı Aytan'ın avukatı Ayşen Alkan, "Adliyede herkes müvekkilimin içici olduğunu biliyormuş. İçici bir memurun emanete verilmesi, emanetteki sorumluların o memurun içici olduğunu bilmesine rağmen, orada görevinin devam ettirilmesi belli usulsüzlüklerin üstünün kapatılmaya çalışıldığının göstergesi" dedi. Adli emanet çalışanları Özlem Özabay ile Sedef Sayan'ın da tutuklu bulunduğu soruşturmada ifade veren Ayşe Ç., "Gençay Hacı Aytan'ın uyuşturucu madde kullandığını biliyordum. Şahsın esrar içtiğine defalarca şahit oldum" dedi.
19.03.2024 Gündem
Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Kahire uçuşları başladı
Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Kahire uçuşları başladı Pegasus Havayolları, 15 Mart 2024 tarihinden itibaren Sabiha Gökçen’den Mısır’ın başkenti Kahire’deki Sphinx havalimanına uçmaya başladı.
18.03.2024 Vitrin
İstanbul Sabiha Gökçen, Kahire Sphinx uçuşları başladı
İstanbul Sabiha Gökçen, Kahire Sphinx uçuşları başladı İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı, yeni uçuş destinasyonlarıyla küresel ağını genişletmeye devam ediyor. Pegasus Havayolları, 15 Mart 2024 tarihinden itibaren Sabiha Gökçen’den Mısır’ın başkenti Kahire’deki Sphinx havalimanına uçmaya başladı.
18.03.2024 Ekonomi
Kayıp olarak aranan gencin cesedi Belgrad Ormanı'nda yarı gömülü halde bulundu
Kayıp olarak aranan gencin cesedi Belgrad Ormanı'nda yarı gömülü halde bulundu Sarıyer'de 1 ay önce kaybolan Serhat Tekin Kantele'nin (20) cansız bedeni, ormanlık alanda yürüyüş yapan bir grup fotoğrafçı tarafından yarı gömülmüş halde bulundu.
14.03.2024 Gündem
Serhat Akın, Emre Belözoğlu'na fena giydirdi: Sana mı soracağım oğlum, Aziz Yıldırım'ın odasına girip çıkan adamım!
Serhat Akın, Emre Belözoğlu'na fena giydirdi: Sana mı soracağım oğlum, Aziz Yıldırım'ın odasına girip çıkan adamım! Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu'nun Fenerbahçe açıklamalarının ardından Sarı Lacivertliler'in efsane isimlerinden olan aynı zamanda da Serhat Akın'dan flaş bir çıkış gelmiş ve gündeme damga vurmuştu. Serhat Akın bir kez daha Emre Belözoğlu'nun hedef alarak çarpıcı açıklamalarda bulundu.
12.03.2024 Fenerbahçe
Hablemitoğlu davasında dikkat çeken ifade: Dosya zaman aşımına uğrayacak
Hablemitoğlu davasında dikkat çeken ifade: Dosya zaman aşımına uğrayacak Ankara Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Necip Hablemitoğlu'nun öldürülmesine ilişkin davada tanık olarak dinlenen eski avukatı ve arkadaşı Mustafa Hüseyin Buzoğlu,"Bildiğim kadarıyla o dönemki Cumhuriyet savcısı, olay günü nöbetçi değildi. Buna rağmen dosya kendisine verildi. Savcı hatta o dönem bir gazeteciye, 'Bu dosya zaman aşımına uğrayacak' demiş" dedi ve Tanık beyanlarının ardından yarın devam edilmek üzere duruşmaya ara verildiği belirtildi.
6.03.2024 Gündem
Serhat Akın'dan Ali Koç yönetimine salvolar: Hesapları satın alıp Fenerbahçe'yi böldüler
Serhat Akın'dan Ali Koç yönetimine salvolar: Hesapları satın alıp Fenerbahçe'yi böldüler Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Sarı lacivertli ekibin eski futbolcusu Serhat Akın, Ali Koç yönetimiyle ilgili gündemi sarsacak iddialarda bulundu. Akın 'Fenerbahçe yönetimi yapmıştır, başkan dahi işin içindedir' diyerek itiraflarda bulundu. İşte detaylar...
15.02.2024 Fenerbahçe
Ormanları ve AVM'leri hedef alan 15 şüpheli hakkında iddianame hazırlandı! Eylem için Fransa'dan para
Ormanları ve AVM'leri hedef alan 15 şüpheli hakkında iddianame hazırlandı! Eylem için Fransa'dan para İstanbul'da PKK/KCK terör örgütünün talimatı doğrultusunda alışveriş merkezlerinde ve ormanlarda yangın çıkarmak için eylem yapan 15 sanık hakkındaki soruşturma tamamlandı.
14.02.2024 Gündem
Ali Koç olaya el attı! Meğer plan başkaymış, İsmail Kartal'ın yeni takımını açıkladı
Ali Koç olaya el attı! Meğer plan başkaymış, İsmail Kartal'ın yeni takımını açıkladı Fenerbahçe'de son dakika gelişmeler yaşanıyor. Fenerbahçe Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında Alanyaspor karşısında 2 puan bırakarak liderliği Galatasaray'a kaptırdı. Fenerbahçeli eski futbolcu Serhat Akın İsmail Kartal'a sert sözlerle yüklenerek 'gizli bilgi'yi açıkladı. İşte detaylar...
13.02.2024 Fenerbahçe
Taksicilerden kabinli araç talebi! Panik butonu yeterli değil
Taksicilerden kabinli araç talebi! Panik butonu yeterli değil İzmir’de taksici Oğuz Erge’nin canice öldürülmesi, Konya’da Ali Osman Gezginç’in yolcusu tarafından bıçaklanması sonrası bu işi senelerdir yapan insanlarla konuştuk. Taksi şoförlerinin güvenliğinin sağlanması için sadece kamera sistemi ve panik butonunun yeterli olmayacağının altını çizen sürücüler, tek bir ağızdan aynı şeyi söyledi.
7.02.2024 Gündem
Hikmet Karaman'a ‘kel’ diyen sanığa 2 yıl hapis istemi
Hikmet Karaman'a ‘kel’ diyen sanığa 2 yıl hapis istemi Kayserispor'u çalıştırdığı dönemde sosyal medya hesabından 'kel' diyerek küfür ettiği iddiasıyla Serhat Ö.'nün 2 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanmasına başlandı.
1.02.2024 Süper Lig
Cumhurbaşkanı Erdoğan Eskişehir ilçe belediye başkan adaylarını açıkladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan Eskişehir ilçe belediye başkan adaylarını açıkladı Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Eskişehir İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı'nda konuşarak, "Ülkemize ve şehirlerimize vakit kaybettiren şov, ajans, milletin ortak dertlerinin istismar siyasetinin artık sonuna gelinmiştir. 31 Mart eser ve hizmet belediyeciliğinin yükselişi olacaktır" dedi. Erdoğan, konuşmasının ardından AK Parti Eskişehir ilçe belediye başkan adaylarını açıkladı.
28.01.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara İlçe Belediye Başkan adaylarını açıkladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara İlçe Belediye Başkan adaylarını açıkladı AK Parti'nin Ankara ilçe belediye başkan adayları, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından tanıtıldı. Erdoğan, ATO konferans salonunda gerçekleşen törende açıklamalarda bulundu. Muhalefete eleştiriler yönelten Erdoğan, "Bol bol şov ve tatil yaptılar. Milletimiz bunun hesabını 31 Mart'ta sandıkta soracaktır. AK Parti kurulduğu günden bu yana milletimizin gönlünde yer etmiştir." dedi.
24.01.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Serhat ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki serhat haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.