Sergey Şoygu

Sergey Şoygu

Son dakika Sergey Şoygu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Sergey Şoygu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Sergey Şoygu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sergey Şoygu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sergey şoygu gelişmeleri de dahil olmak üzere 342 sergey şoygu haberi bulunmuştur. Tüm sergey şoygu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ukrayna ve Rusya savaşında iki Türk komutan! Biri Putin'in diğer Zelenski’nin sağ kolu
Ukrayna ve Rusya savaşında iki Türk komutan! Biri Putin'in diğer Zelenski’nin sağ kolu Ukrayna’da devam eden savaşın iki tarafında en etkin mevkilerde iki Türk var. Biri Putin’in sağ kolu Tuva Türkü Sergey Şoygu, diğeri Zelenski’nin sağ kolu Kırım Türkü Rüstem Umerov… İkisi de Savunma Bakanı ve savaşın kaderinde ikisi de söz sahibi. İşte o iki Türk komutan...
16.09.2023 Dünya
İki kadına sokak ortasında kurşun yağdırdı sonra da intihar etti
İki kadına sokak ortasında kurşun yağdırdı sonra da intihar etti Manisa'nın Akhisar ilçesinde Veysel Mızrak (47), sokakta tartıştığı iki kadına tabanca ile ateş açtıktan sonra kendisini vurdu. Olayda Mızrak ile ateş açtığı kadınlardan 1'i öldü, diğeri ağır yaralı olarak hastanede tedavi altına alındı.
1.09.2023 Gündem
Depremden ağır etkilenen illerdeki öğretmenlere mazerete bağlı tayin hakkı
Depremden ağır etkilenen illerdeki öğretmenlere mazerete bağlı tayin hakkı Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yayımlanan duyuruya göre; Kahramanmaraş merkezli depremlerden ağır derecede etkilenen il ve ilçelerde görev yapan öğretmenlerden, 30 Eylül 2023 tarihi itibarıyla 3 yıllık çalışma süresini dolduranlar, iller arası mazerete bağlı yer değiştirme talebinde bulunabilecek.
1.09.2023 Eğitim
Bakan Fidan Sergey Şoygu ile Rusya'da görüştü! Şoygu: Vaat edilen her şey yerine getirilirse, tahıl anlaşması uzatılacak
Bakan Fidan Sergey Şoygu ile Rusya'da görüştü! Şoygu: Vaat edilen her şey yerine getirilirse, tahıl anlaşması uzatılacak Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu, “Rusya'ya vaat edilen her şey yerine getirilirse, tahıl anlaşması uzatılacak” dedi.
1.09.2023 Gündem
Moskova'da uçak düştü! Wagner lideri de içindeydi
Moskova'da uçak düştü! Wagner lideri de içindeydi Rus paralı asker grubu Wagner’in lideri Evgeny Prigojin’in de yolcu listesinde olduğu özel jet Rusya’nın başkenti Moskova yakınlarında düştü. Kazada 10 kişi hayatını kaybetti. Rus Sivil Havacılık dairesi Prigojin'in cansız bedeninin bulunduğunu açıkladı.
23.08.2023 Dünya
Wagner lideri Prigojin, Putin'in katıldığı zirvede görüntülendi
Wagner lideri Prigojin, Putin'in katıldığı zirvede görüntülendi Rusya'da kısa süreli isyan başlatan Rus paralı asker şirketi Wagner’in lideri Evgeny Prigojin, St. Petersburg kentinde Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in açılış konuşması yaptığı Rusya-Afrika Zirvesi’nde görüntülendi.
27.07.2023 Dünya
Wagner lideri Prigojin: Belarus ordusunu dünyanın en iyi ikinci ordusu yapacağız
Wagner lideri Prigojin: Belarus ordusunu dünyanın en iyi ikinci ordusu yapacağız Rusya’da başlattığı isyanın ardından Belarus’a gelen Rus paralı asker grubu Wagner’in lideri Evgeny Prigojin, paralı askerlere yaptığı hitabında, “Bir süre Belarus’ta olacağız. Eminim ki bu süre zarfında Belarus ordusunu dünyanın en iyi ikinci ordusu yapacağız” diye konuştu.
19.07.2023 Dünya
Putin'den Wagner komutanlarına teşekkür: Ya Rusya Savunma Bakanlığı ile kontrat imzalayacaklar ya da Belarus'a gidecekler
Putin'den Wagner komutanlarına teşekkür: Ya Rusya Savunma Bakanlığı ile kontrat imzalayacaklar ya da Belarus'a gidecekler Wagner krizinden günler sonra Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ulusa sesleniş konuşması yaptı Putin, "Wagner güçlerinin çoğu vatansever kişiler, silahlı isyan her ne şekilde olursa olsun bastırılacaktı. Belarus'a gitmek isteyen Wagner üyelerine söz veriyorum, sözümü tutacağım" açıklamasını yaptı.
26.06.2023 Dünya
Rusya’daki Wagner krizi ile ilgili yeni detaylar ortaya çıktı! Aylar önce 'devletin başına gelebilir' uyarısı yapılmış
Rusya’daki Wagner krizi ile ilgili yeni detaylar ortaya çıktı! Aylar önce 'devletin başına gelebilir' uyarısı yapılmış Bir zamanlar Rus lider Vladimir Putin'in en yakın müttefiki olan Wagner lideri Yevgeny Prigozhin'in silahlı isyan başlatıp darbe girişiminde bulunması tüm dünyada yankı uyandırdı. Bir zamanlar sokakta sosis satan ve ardından Kremlin'de Putin'in özel aşçılığını yapan Prigozhin'in nasıl güçlenip bir savaş lorduna dönüştüğü merak konusu oldu. Prigozhin'in hayatı hakkındaki detaylar ilgi çekici.
25.06.2023 Dünya
Rusya Wagner grubu nedir, Wagner ordusu kaç kişi? Paramiliter Wagner lideri kimdir, Wagner grubu kimlerden oluşuyor, Wagner nedir?
Rusya Wagner grubu nedir, Wagner ordusu kaç kişi? Paramiliter Wagner lideri kimdir, Wagner grubu kimlerden oluşuyor, Wagner nedir? Rus paralı asker grubu Wagner Kurucusu Yevgeny Prigojin, Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu ve Rusya Genelkurmay Başkanı Valery Gerasimov'a suçlamalarda bulunarak, Rus ordusunun yöneticilerine karşı büyük bir savaşın içine girdiklerini duyurdu. Peki, Wagner kimdir, Wagner grubu nedir? Rusya Wagner ordusu kaç kişi, Rus Wagner grubu nedir, lideri kim? İşte Wagner ordusu…
24.06.2023 Gündem
Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu kimdir, nereli, kaç yaşında? Sergey Şoygu kökeni Tuva Türkleri kimdir, Sergey Şoygu Türkçe konuşuyor mu? Şoygu ne demek, kimdir?
Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu kimdir, nereli, kaç yaşında? Sergey Şoygu kökeni Tuva Türkleri kimdir, Sergey Şoygu Türkçe konuşuyor mu? Şoygu ne demek, kimdir? Şoygu kimdir, Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu nereli, kaç yaşında? Rus paralı asker grubu Wagner Kurucusu Yevgeny Prigojin, Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu ve Rusya Genelkurmay Başkanı Valery Gerasimov'a suçlamalarda bulunarak, "Binlerce Rus askerinin hayatını mahveden ve adamlarımızı yok edenler cezalandırılacak" ifadeleri sonrası Sergey Şoygu hakkında yapılan aramalar arttı. Peki, Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu kimdir, nereli, kaç yaşında? Sergey Şoygu kökeni Tuva Türkleri kimdir?
24.06.2023 Gündem
Rostov nerede? Rusya Rostov-on-don neresi, Wagner Grubu Rostov’a girdi mi? Rusya haritası üzerinden Rostov’un yeri ve konumu…
Rostov nerede? Rusya Rostov-on-don neresi, Wagner Grubu Rostov’a girdi mi? Rusya haritası üzerinden Rostov’un yeri ve konumu… Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu’ya meydan okuyan Wagner’in kurucusu Yevgeniy Prigojin’in idaresindeki paralı güvenlik şirketi Wagner grubu, güneydeki Rostov-Na-Donu şehrinde kilit bölgelerin kontrolünü ele geçirdi. Peki, Rostov nerede, Rusya Rostov neresi? İşte Rusya haritası üzerinden Rostov’un yeri ve konumu…
24.06.2023 Dünya
Prigozhin kimdir, Wagner lideri Prigozhin kaç yaşında, nereli? Oligark Yevgeny Prigozhin ne iş yapıyor? Wagner ordusu komutanı Prigozhin ve Oligark ne demek?
Prigozhin kimdir, Wagner lideri Prigozhin kaç yaşında, nereli? Oligark Yevgeny Prigozhin ne iş yapıyor? Wagner ordusu komutanı Prigozhin ve Oligark ne demek? Wagner lideri Prigozhin kimdir, Yevgeny Prigozhin kaç yaşında, nereli? Rus paralı asker grubu Wagner'in şefi Yevgeny Prigozhin Rus ordusunu 'Wagner savaşçılarını yok etmekle' suçlayarak sınır kenti Rostov'a girdiğini duyurdu. Gece yarısı Moskova ve Rostov'da zırhlı araçlar sokağa çıkarken, Wagner'in lideri Prigozhin'in resmi yetkililerle pazarlık yaptığı görüntüler yayınlandı. Söz konusu gelişmenin ardından Wagner lideri Prigozhin kimdir, kaç yaşında, nereli? Gibi sorulara yanıt aranmaya başlandı.
24.06.2023 Dünya
Rusya'yı karıştıran olay! Wagner’in lideri Prigojin harekete geçti, Putin'den sıkıyönetim kararı
Rusya'yı karıştıran olay! Wagner’in lideri Prigojin harekete geçti, Putin'den sıkıyönetim kararı Rus paralı asker grubu Wagner Kurucusu Yevgeny Prigojin, Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu ve Rusya Genelkurmay Başkanı Valery Gerasimov'a suçlamalarda bulunarak, Rus ordusunun yöneticilerine karşı büyük bir savaşın içine girdiklerini duyurdu. Sert açıklama sonrası zırhlı araçlar sokaklara inerken, Rostov'da, Rus askeri karargahı olarak tanımlanan bir binanın kuşatıldığı öne sürülüyor. Rusya Devlet Başkanı Vladmir Putin, Wagner'in ayaklanma çağrısı sonrası yaptığı açıklamada, "Böyle kalkışmalar ülkemizi sırtından bıçaklamaktır. Silahlı ayaklanma ve herhangi bir iç ayaklanma Rusya'ya halkımıza bir darbedir. Bunun cezasını vereceğiz. Cezası ağır olacaktır." ifadelerini kullandı. Putin'in açıklamasının ardından Wagner'in kurucusu Prigojin, "Hiçbir Wagner savaşçısı kendisini suçlu görerek devlet başkanı veya FSB'nin talebiyle teslim olmak niyetinde değil" dedi. Putin, sıkıyönetim ihlali nedeniyle 30 gün tutukluluğa izin veren bir yasa imzaladı.Öte yandan Rusya'ya ait helikopterin düşürüldüğü iddia edildi. İşte tüm detaylar...
24.06.2023 Dünya
Wagner Kurucusu Yevgeny Prigojin'den Rusya’ya misilleme: Cezalandırılacaklar
Wagner Kurucusu Yevgeny Prigojin'den Rusya’ya misilleme: Cezalandırılacaklar Rus paralı asker grubu Wagner Kurucusu Yevgeny Prigojin, Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu ve Rusya Genelkurmay Başkanı Valery Gerasimov'a suçlamalarda bulunarak, "Binlerce Rus askerinin hayatını mahveden ve adamlarımızı yok edenler cezalandırılacak" dedi. Rusya Savunma Bakanlığı, Yevgeny Prigojin’in Rusya’nın füze saldırısı düzenlediği iddialarını reddetti. Rostov şehri sokaklarında Wagner birliklerinin askeri araçları ilerlerken, Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, darbe iddiaları hakkında "Devlet Başkanı Vladimir Putin, Prigojin ile ilgili meydana gelen tüm olaylar hakkında bilgilendirilmiştir. Gerekli tedbirler alınıyor" açıklamasını yaparken Rusya Federal Güvenlik Servisi (FSB), “Prigojin’in açıklamaları ve eylemleri Rusya topraklarında bir iç savaş başlatma çağrısıdır” yorumunda bulundu.
23.06.2023 Dünya
Sosisli sandviç satıcılığından milyarderliğe! Wagner’in patronu Putin’e savaş açtı...
Sosisli sandviç satıcılığından milyarderliğe! Wagner’in patronu Putin’e savaş açtı...   Ukrayna'daki savaşta ülkenin doğusundaki cephede zor durumda kalan Rus ordusuna destek olan ve Bahmut kentinde ilerleme kaydeden Wagner'in patronu Putin'e savaş açmış durumda. Rus paralı asker grubu Wagner’in sosisli sandviç satıcısından milyardere dönüşen lideri Yevgeny Prigozhin, açıklamaları nedeniyle Rusya’ya da dönemiyor.
17.05.2023 Dünya
Bakan Akar: Türkiye, Ukrayna ve Rusya savunma bakanları İstanbul'da bir araya gelecek
Bakan Akar: Türkiye, Ukrayna ve Rusya savunma bakanları İstanbul'da bir araya gelecek Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, tahıl girişiminin süresinin uzatılmasına yönelik, "5 Mayıs Cuma günü Türkiye, Ukrayna ve Rusya Savunma Bakan yardımcılarının İstanbul'da bir araya gelmesi planlanıyor. Toplantıda tahıl girişimi başta olmak üzere bazı konular görüşülecek. Umudumuz, tahıl anlaşmasının herhangi bir aksaklığa uğramadan devamı yönünde" dedi.
3.05.2023 Gündem
Bakan Akar’dan 'Dörtlü Toplantı' açıklaması: Suriyelilerin saygın şekilde dönmeleri amacımızı paylaştık
Bakan Akar’dan 'Dörtlü Toplantı' açıklaması: Suriyelilerin saygın şekilde dönmeleri amacımızı paylaştık Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Moskova'da Türkiye, Rusya, Suriye ve İran savunma bakanları ile istihbarat başkanları arasında gerçekleşen 'dörtlü toplantı'ya ilişkin, "Ülkemizde misafir ettiğimiz Suriyeli kardeşlerimizin gönüllü, güvenli ve saygın bir şekilde evlerine, topraklarına dönmelerini sağlamayı amaçladığımızı paylaştık" dedi.
26.04.2023 Gündem
Bakan Akar ve MİT Başkanı Fidan 4'lü toplantı için Moskova'da
Bakan Akar ve MİT Başkanı Fidan 4'lü toplantı için Moskova'da Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve MİT Başkanı Hakan Fidan, Türkiye-Rusya-Suriye ve İran savunma bakanları ile istihbarat başkanları arasında gerçekleştirilecek "dörtlü toplantı"ya katılmak üzere Moskova'ya geldi.
25.04.2023 Gündem
Bakan Akar'dan Rus mevkidaşına Suriye mesajı: Tek amacımız terörle mücadele
Bakan Akar'dan Rus mevkidaşına Suriye mesajı: Tek amacımız terörle mücadele Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Rusya Federasyonu Savunma Bakanı Sergey Şoygu ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
22.03.2023 Gündem
Dünya diken üstünde! Rusya ile ABD arasında kriz çıkartacak olay görüntüler geldi
Dünya diken üstünde! Rusya ile ABD arasında kriz çıkartacak olay görüntüler geldi Kırım açıklarındaki çarpışmanın ardından bir yarış başladı, Putin'in 'kara kutusu' Moskova'nın adımını doğruladı. CNN International'ın haberi gündemi tepetaklak ederken, ilk görüntüyü resmi internet sitesi paylaştı.
16.03.2023 Dünya
Bakan Akar'dan İsveç'e sert tepki: Alçak girişimleri sonlandırmalarını bekliyoruz
Bakan Akar'dan İsveç'e sert tepki: Alçak girişimleri sonlandırmalarını bekliyoruz Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, İsveç ve Finlandiya'nın NATO üyelik sürecine ilişkin, "Taahhütlerini yerine getirmelerini ve iğrenç, alçak girişimleri de sonlandırmalarını bekliyoruz. Bunlar yapıldığı takdirde bizim hiçbir sorunumuz yok" dedi.
23.01.2023 Gündem
Ukrayna savaşının gidişatından memnun olmayan Rusya'dan flaş hamle!
Ukrayna savaşının gidişatından memnun olmayan Rusya'dan flaş hamle! Rusya Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Genelkurmay Başkanı Valery Gerasimov'un Ukrayna'daki birlikleri komuta etmek üzere görevlendirildiği duyuruldu.
11.01.2023 Dünya
Biden’dan Ukrayna’daki ateşkes hakkında: Putin sanırım biraz nefes almaya çalışıyor
Biden’dan Ukrayna’daki ateşkes hakkında: Putin sanırım biraz nefes almaya çalışıyor ABD Başkanı Joe Biden, Rusya’nın Ukrayna’da ilan ettiği ateşkese değinerek, “(Putin) Sanırım biraz nefes almaya çalışıyor” dedi.
5.01.2023 Dünya
Ukrayna'dan Rusya'nın geçici ateşkes kararına yanıt: İkiyüzlülüğünü kendinize saklayın
Ukrayna'dan Rusya'nın geçici ateşkes kararına yanıt: İkiyüzlülüğünü kendinize saklayın Ukrayna Devlet Başkanlığı Ofisi Danışmanı Mihail Podolyak, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Ukrayna'daki tüm temas hattı boyunca geçici ateşkes ilan edilmesi yönünde talimat vermesinin ardından, "İkiyüzlülüğünü kendinize saklayın" açıklamasıyla karara tepki gösterdi.
5.01.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Sergey Şoygu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sergey şoygu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.