Sergey Skripal

Sergey Skripal

Son dakika Sergey Skripal haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Sergey Skripal ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Sergey Skripal haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sergey Skripal

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sergey skripal gelişmeleri de dahil olmak üzere 99 sergey skripal haberi bulunmuştur. Tüm sergey skripal haberleri aşağıda listelenmiştir.
NATO'dan Rusya'ya misilleme! Gerilim iyice artıyor
NATO'dan Rusya'ya misilleme! Gerilim iyice artıyor NATO, istihbarat görevlisi oldukları gerekçesiyle Rusya misyonundan 8 kişinin akreditasyonunu iptal etti.
6.10.2021 Dünya
Rusya, İtalya'ya gönderdiği doktorların arasına casus gizlemekle suçlandı
Rusya, İtalya'ya gönderdiği doktorların arasına casus gizlemekle suçlandı Corona virüsle mücadelesinde Avrupa ülkelerinden beklediği desteği göremeyen İtalya'ya bir grup doktor gönderen Rusya, söz konusu doktorların arasına askeri casus yerleştirmekle suçlandı.
4.04.2020 Dünya
May ve Putin'in G20'deki görüşmesi: İlişkiler normalleşemeyecek
May ve Putin'in G20'deki görüşmesi: İlişkiler normalleşemeyecek İngiltere Başbakanı Theresa May, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'le görüşmesinde, Moskova İngiltere ve müttefiklerini tehdit eden sorumsuz ve istikrarı bozucu faaliyetlerini durdurana kadar iki ülke arasındaki ilişkilerin normalleşemeyeceğini belirtti.
28.06.2019 Dünya
May'den Putin'le görüşme öncesi sert mesaj
May'den Putin'le görüşme öncesi sert mesaj İngiltere Başbakanı Theresa May, çifte ajan Sergey Skripal ile kızı Yulia’ya yapılan kimyasal saldırının faillerinin adalet önüne çıkarılması için her türlü gayreti göstereceklerini söyledi.
28.06.2019 Dünya
İngiltere'nin en eski katedraline Rus bayrağı asıldı, kriz çıktı
İngiltere'nin en eski katedraline Rus bayrağı asıldı, kriz çıktı Rus ajan Skripal'in zehirlendiği Salisbury kentindeki katedralde dalgalanan bayrak, İngiltere'de depreme yol açtı. Moskova yönetimi, olayın kendileriyle ilgisi olmadığını savunuyor.
18.02.2019 Dünya
AB'den Suriye ve Rus yetkililere kimyasal silah yaptırımı
AB'den Suriye ve Rus yetkililere kimyasal silah yaptırımı AB, kimyasal silah kullanımında rolü bulunan Suriye Bilimsel Çalışma ve Araştırmalar Merkezi ile Rus Askeri İstihbarat Servisi yetkilileri dahil 9 kişiyi yaptırım listesine aldı
21.01.2019 Dünya
BBC'den Rusya'ya şikayet
BBC'den Rusya'ya şikayet BBC, Rusya'da kurum için çalışan 44 gazeteciye ait bilgilerin internete sızdırılması üzerine Rusya hükümetine resmen şikayette bulundu.
31.12.2018 Dünya
ABD'den Rusya'ya karşı yeni yaptırım!
ABD'den Rusya'ya karşı yeni yaptırım! ABD Rusya'ya karşı yeni yaptırım paketini uygulamaya soktu. Yaptırımların basın yayın kuruluşları ile 15 işadamını kapsadığı açıkladı
19.12.2018 Dünya
ABD’den Rusya’ya yeni yaptırım kararı
ABD’den Rusya’ya yeni yaptırım kararı ABD, İngiltere’de zehirlenen Sergey Skripal ve kızı Yulia Skripal ile ilgili olarak Rusya'ya yeni yaptırım paketi hazırladı.
2.12.2018 Dünya
Kremlin'den Skripal açıklaması
Kremlin'den Skripal açıklaması Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Rusya'nın, İngiltere'nin Salisbury kentinde çifte ajan Rus Sergey Skripal ve kızı Yulia'nın zehirlenmesi olayında kullanılan zehrin niteliği ve niceliği hakkında bilgisi olmadığını bildirdi.
23.11.2018 Dünya
ABD açıkladı! Rusya'ya yaptırım uygulanacak
ABD açıkladı! Rusya'ya yaptırım uygulanacak ABD Dışişleri Bakanlığı sözcüsü Heather Nauert, ABD'nin Sergey Skripal olayı nedeniyle Rusya'ya yönelik yeni bir dizi yaptırım uygulama niyetinde olduğunu açıkladı.
6.11.2018 Dünya
Son dakika... 'Baş belası'! S. Arabistan karşılık verirse...
Son dakika... 'Baş belası'! S. Arabistan karşılık verirse... İngiltere'de yayımlanan The Times'ta, Cemal Kaşıkçı krizini bitirmenin en zararsız yolunun Veliaht Prens Muhammed'in görevi bırakması olduğu görüşüne yer verildi.
24.10.2018 Dünya
Rusya ve İngiltere arasında yeni diplomat krizi
Rusya ve İngiltere arasında yeni diplomat krizi İngiltere’nin Rus diplomatlara vize vermeyeceğini duyurması üzerine Rusya da İngiliz diplomatlara vize vermeyeceğini duyurdu.
12.10.2018 Dünya
İkinci şüphelinin ismini açıkladılar!
İkinci şüphelinin ismini açıkladılar! Çifte ajan Sergey Skripal ile kızı Yulia'nın zehirlenmesinden sorumlu tutulan ikinci şüphelinin gerçek adının Aleksandr Yevgenyeviç Mişkin olduğu öne sürüldü.
8.10.2018 Dünya
Durum iyice karışıyor! Putin çıldıracak! Kimliği ortaya çıktı
Durum iyice karışıyor! Putin çıldıracak! Kimliği ortaya çıktı İngiltere çifte ajan Sergey Skripal ve kızının zehirlemesi olayının faillerinden birinin Rusya ordusunda görevli bir albay olduğunu açıkladı.
27.09.2018 Dünya
O olayda kriz çıkartacak flaş iddia!
O olayda kriz çıkartacak flaş iddia! Çifte ajan Sergey Skripal ile kızı Yulia'yı zehirlediği düşünülen Rusya vatandaşlarından birinin Rus askeri istihbarat servisinde albay olarak görev yaptığı öne sürüldü.
26.09.2018 Dünya
Fransa Cumhurbaşkanı Macron'dan İran açıklaması
Fransa Cumhurbaşkanı Macron'dan İran açıklaması Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, bölgede istikrarın sağlanması ve İran'ın nükleer silaha sahip olmaması için uluslararası kamuoyunun harekete geçmesi gerektiğini belirtti.
26.09.2018 Dünya
"Rus zanlıların açıklaması zehirlenenlere hakaret"
"Rus zanlıların açıklaması zehirlenenlere hakaret" İngiliz hükümeti, eski Rus ajanı Sergey Skripal ve kızını zehirlemekle suçladıkları Ruslar'ın "Biz sadece turistiz" açıklamalarının zehirlenen insanlar ve ailelerine hakaret olduğunu söyledi.
14.09.2018 Dünya
Skripal’i zehirlemekle suçlanan Ruslar ortaya çıktı
Skripal’i zehirlemekle suçlanan Ruslar ortaya çıktı İngiltere’de çifte ajan Sergey Skripal ve kızı Yulia’yı zehirlemekle suçlanan Rus vatandaşları Ruslan Boşirov ve Aleksandr Petrov, olayın gerçekleştiği sırada Salisbury’de bulunma nedenlerinin turistik amaçlı olduğunu söyledi.
13.09.2018 Dünya
‘Onları bulduk suçlu değiller’
‘Onları bulduk suçlu değiller’ Rusya Devlet Başkanı Putin, İngiliz savcıların, Skripal olayıyla ilişkili olarak suçlama yönelttiği Rus şüphelileri bulduklarını, bu kişilerin ‘hiçbir özel yanı ya da suçlu bir tarafı olmadığını’ söyledi
12.09.2018 Dünya
Rusya’dan BM Güvenlik Konseyi'ne sert tepki
Rusya’dan BM Güvenlik Konseyi'ne sert tepki Rusya'nın Birleşmiş Millet (BM) Daimi Temsilcisi Vasiliy Nebenzya, BM Güvenlik Konseyi’nin eski Rus ajan Skripal olayıyla ilgili yalan söylediğini ileri sürdü
6.09.2018 Dünya
İngiltere, Fransa,  Almanya, Kanada ve ABD, Rusya'ya karşı birleşti
İngiltere, Fransa, Almanya, Kanada ve ABD, Rusya'ya karşı birleşti İngiltere, Fransa, Almanya, Kanada ve ABD, yayımladıkları ortak bildiriyle çifte ajan Sergey Skripal ile kızı Yulia’nın zehirlenmesinden Rus istihbarat servisi GRU’nun ve Rusya devletinin üst kademelerinin sorumlu olduğuna inandıklarını açıkladı.
6.09.2018 Dünya
AB'den ajan Skripal olayı açıklaması
AB'den ajan Skripal olayı açıklaması AB Komisyonu sözcüsü Maja Kocijancic, "AB nezdinde kimyasal silahların kullanımı ve yayılması konusunda ek önlemler alınması için çalışmalar devam ediyor" dedi.
6.09.2018 Dünya
Rusya ile Çin'den ortak hamle!
Rusya ile Çin'den ortak hamle! Rusya, Soğuk Savaş'tan bu yana en büyük askeri tatbikatını önümüzdeki ay Çin ile birlikte yapmayı planlıyor.
29.08.2018 Dünya
Rusya'dan ABD'ye: Aynı şekilde karşılık vereceğiz
Rusya'dan ABD'ye: Aynı şekilde karşılık vereceğiz Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Moskova'nın, Washington tarafından eski Rus ajan Sergey Skripal ve kızının zehirlenmesi olayıyla ilgili olarak Rusya'ya getirilen yaptırımlara aynı şekilde karşılık vereceklerini söyledi.
28.08.2018 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Sergey Skripal ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sergey skripal haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.