Sergey Rudskoy

Sergey Rudskoy

Son dakika Sergey Rudskoy haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Sergey Rudskoy ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Sergey Rudskoy haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sergey Rudskoy

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sergey rudskoy gelişmeleri de dahil olmak üzere 34 sergey rudskoy haberi bulunmuştur. Tüm sergey rudskoy haberleri aşağıda listelenmiştir.
Rusya: ABD Suriye’de petrol kaçakçılığı yapıyor
Rusya: ABD Suriye’de petrol kaçakçılığı yapıyor Genelkurmay Başkanlığı, "ABD'nin Fırat bölgesinde askeri birliklerin sayısını arttırması endişe uyandırıyor. ABD, petrol kaçakçılığı karşılığında, Kürt ve Arap birliklerine silah yardımı yapıyor, sonra da bunları birbirine kışkırtıyor. Bütün bunlar bölgedeki durumu kötüleştiriyor" açıklamasını yaptı.
29.07.2019 Dünya
İdlib’e 3 ülke  29 gözlem noktası kurdu
İdlib’e 3 ülke 29 gözlem noktası kurdu Suriye’deki iç karışıklığın çözümü için Türkiye, Rusya ve İran’ın garantörlüğünde başlatılan Astana görüşmelerinde alınan kararlar hayata geçiriliyor.
24.05.2018 Gündem
S-300 bu  gemide miydi?
S-300 bu gemide miydi? Rusya’nın Suriye’ye takviye için Boğazlar’dan gönderdiği gizemli sarı kargo gemisinin Batı ülkelerinin Suriye’ye gönderilmesine büyük tepki gösterdiği S-300 hava savunma sistemini taşıdığı iddia edildi
21.04.2018 Dünya
S-300'lerin kaç füzeyi engellediğini Rusya açıkladı
S-300'lerin kaç füzeyi engellediğini Rusya açıkladı Rusya Genelkurmay Başkanlığı Ana Harekat Dairesi Başkanı Orgeneral Sergey Rudskoy, Suriye hava savunma sistemlerinin ABD, İngiltere ve Fransa'nın saldırısı sırasında fırlatılan 103 füzenin 71'ini önlediğini belirtt.
14.04.2018 Dünya
ABD, Suriye’yi yeni bir savaşa hazırlıyor
ABD, Suriye’yi yeni bir savaşa hazırlıyor Rusya Genelkurmay Başkanı Sergey Rudskoy, ABD’nin Suriye’de 'herkesin herkese karşı' olabileceği kapsamlı bir savaşa yol açacak çatışma potansiyeli yüklediğini ifade etti.
4.04.2018 Dünya
PKK/PYD Tel Rıfat'ı Esad'a bıraktı
PKK/PYD Tel Rıfat'ı Esad'a bıraktı Rusya, terör örgütü PKK/PYD'nin işgal ettiği Tel Rıfat ilçesini terk ederek Esad rejimine bıraktığını duyurdu
6.09.2017 Dünya
200’ü aşkın DEAŞ  militanı öldürüldü
200’ü aşkın DEAŞ militanı öldürüldü Rusya Savunma Bakanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, Rus Hava Kuvvetleri Deyr ez Zor’a giden bir DEAŞ konvoyunu vurdu.
21.08.2017 Dünya
Rusya'dan "Suriye'de iç savaş bitmiştir" açıklaması
Rusya'dan "Suriye'de iç savaş bitmiştir" açıklaması Rusya Savunma Bakanlığı Operasyon Dairesi Başkanı General Sergey Rudskoy, Suriye'de iç savaşın bittiğini bildirdi.
9.06.2017 Dünya
Rusya'dan flaş açıklama: ABD ile temastayız
Rusya'dan flaş açıklama: ABD ile temastayız Rusya Genelkurmay Başkanlığı Ana Harekat Dairesi Başkanı Sergey Rudskoy, Suriye'de ABD ile doğrudan temas halinde olduklarını söyledi
26.04.2017 Dünya
Rusya'dan ABD'yi zora sokacak açıklama
Rusya'dan ABD'yi zora sokacak açıklama Rusya Genelkurmay Başkanlığı Ana Harekat Dairesi Başkanı Sergey Rudskoy, ABD liderliğindeki koalisyon havacılık güçlerinin, militanların dışında sivilleri de hedef alarak, Musul'a hava saldırısı gerçekleştirdiğini açıkladı.
28.03.2017 Dünya
Rus generalden bomba sözler! Çatırdıyor!
Rus generalden bomba sözler! Çatırdıyor! Rusya Genelkurmay Başkanlığı Ana Harekat Dairesi Başkanı Orgeneral Sergey Rudskoy Suriye'de yaşananlarla ilgili bir açıklama yaptı. Rudskoy, ABD öncülüğündeki uluslararası koalisyonun başını çektiği güçlerin Suriye'de dört köprü yıktığını ve böylece Rakka kentinde ulaşımı sekteye uğrattığını belirtti. Devamı haberimizde.
29.03.2017 Dünya
Harita belli oldu! Türkiye düğmeye basıyor
Harita belli oldu! Türkiye düğmeye basıyor Türkiye Rakka planını hazırladı. Yeni yol haritasına göre; El Bab'dan üçlü koridor açılacak. Hilal şeklinde açılan koridordan Rakka'ya doğru yönelinecek. YPG gibi terör örgütlerine yer yok.
29.09.2021 Gündem
Amerikan zırhlıları ilk kez böyle görüntülendi!
Amerikan zırhlıları ilk kez böyle görüntülendi! Uluslararası haber ajansları Menbiç'in batısındaki Amerikan zırhlı araçlarını görüntüledi.
6.03.2017 Dünya
'Koalisyonun koruması altındayız!'
'Koalisyonun koruması altındayız!' Menbic’i kontrol altında tutan yerel Menbic Askeri Konseyi bir açıklama yaptı... Reuters'ın son dakika olarak geçtiği haberde Konsey ‘Menbic’in ABD liderliğindeki askeri koalisyonun koruması altında olduğu' iddiasını yineledi. Fakat geçtiğimiz günlerde Rusya, "3 Mart'tan itibaren Menbiç’in güvenliğinden rejim birliklerinin sorumlu olacağını” açıklamıştı.
17.03.2017 Dünya
'PKK önce ABD'yi devreye soktu sonra da..'
'PKK önce ABD'yi devreye soktu sonra da..' Doç. Dr. Murat Yeşiltaş; 'ABD, Rusya, PKK/PYD ve Esed rejimi, bir bütün olarak Türkiye'nin hamlesine cevap veriyor.' dedi.
29.09.2021 Gündem
Rusya açıkladı: PKK bugün devredecek
Rusya açıkladı: PKK bugün devredecek Rusya Genelkurmay Başkanlığı Ana Harekat Daire Başkanı Rudskoy, terör örgütü PYD/PKK'nın kontrolündeki Münbiç'in, bugünden itibaren Suriye ordusuna devredileceğini bildirdi. Rusya, çatışmaların giderek yoğunlaştığı Menbiç'e ilk kez insani yardım konvoyu gönderdi.
29.09.2021 Gündem
Rusya: Rus Hava-Uzay Kuvvetleri başroldeydi
Rusya: Rus Hava-Uzay Kuvvetleri başroldeydi Rusya Genelkurmay Başkanlığı Ana Harekat Dairesi Başkanı Orgeneral Sergey Rudskoy, Rusya Hava-Uzay Kuvvetleri ile Özel Operasyon Kuvvetleri'nin Palmira'nın IŞİD'den temizlenmesinde başrolde olduğunu belirtti.
3.03.2017 Dünya
Rusya: Türkiye ile tamamlamak üzereyiz
Rusya: Türkiye ile tamamlamak üzereyiz Rusya Genelkurmay Başkanlığı yetkilisi Korgeneral Sergey Rudskoy, Suriye'deki ateşkesin garantörü olan Rusya, Türkiye ve İran'ın IŞİD ve yeni adı Fetih el Şam olan El Nusra Cephesi gibi muhalif grupların kontrolündeki bölgeleri harita üzerinde belirleme çalışmalarını tamamlamak üzere olduğunu söyledi.
17.06.2021 Dünya
Rusya: El Bab'da yaklaşık 900 IŞİD hedefi vuruldu
Rusya: El Bab'da yaklaşık 900 IŞİD hedefi vuruldu Rusya Savunma Bakanlığı, Rus uçaklarının Suriye'nin El Bab bölgesindeki yaklaşık 900 IŞİD hedefini vurduğunu açıkladı.
17.06.2021 Dünya
Son dakika! IŞİD, Palmira'da Roma Antik Tiyatrosu'nun bir bölümünü yok etti!
Son dakika! IŞİD, Palmira'da Roma Antik Tiyatrosu'nun bir bölümünü yok etti! IŞİD Palmira'da Roma Antik Tiyatrosu'nun bir bölümünü yok etti. Teröristler Suriye'nin Palmira antik kentinde Roma döneminden kalan antik tiyatronun bir kısmını yıktı. Haberi son dakika olarak aktaran Suriye devlet televizyonu, IŞİD militanlarının dün Palmira'nın aynı noktasında toplu infaz gerçekleştirdiğini de bildirdi.
17.06.2021 Dünya
Suriye ordusu operasyon başlattı
Suriye ordusu operasyon başlattı Rusya Genelkurmay Başkanlığı yetkilisi Korgeneral Sergey Rudskoy, Suriye ordusunun Işid'e karşı operasyon başlattığını bildirdi
17.03.2017 Dünya
Türk ve Rus jetleri DEAŞ'i vurdu!
Türk ve Rus jetleri DEAŞ'i vurdu! Rus ajansının geçtiği son dakika bilgisine göre; Türk ve Rus jetleri Halep'teki DEAŞ hedeflerini vurdu. Rus Savunma Bakanlığı'ndan operasyonu doğrulayan açıklama geldi. Operasyona Rusya'ya ait 4 Su-24,5 Su-25 ve 1 Su-34 uçağı, Türkiye'den ise 4 F-16 ile 4 F-4 uçağı katıldı. TSK yaptığı son dakika açıklamasıyla operasyonu doğruladı
29.09.2021 Gündem
Rusya: 600'den fazla militan ayrıldı!
Rusya: 600'den fazla militan ayrıldı! Rusya Genelkurmay Başkanlığı yetkilisi Korgeneral Sergey Rudskoy, 600'den fazla militanın Halep'in doğusundan ayrıldığını ve bunların çoğunun affedildiğini ifade etti.
17.06.2021 Dünya
Rusya'dan ABD hakkında bomba iddia!
Rusya'dan ABD hakkında bomba iddia! Rusya Genelkurmay Başkanlığı yetkilisi Korgeneral Sergey Rudskoy, ABD'ye ait bir savaş uçağının 21 Ekim'de Musul'da kız öğrencilerin eğitim gördüğü bir okulu vurduğunu söyledi
17.06.2021 Dünya
BM’den korkutan açıklama!
BM’den korkutan açıklama! BM Genel Sekreter Sözcüsü Dujarric, Musul operasyonuna ilişkin, "Operasyonun ilk haftalarında 200 bin, en kötü senaryo düşünüldüğünde ise 1 milyon kişi yerlerinden edilebilir." dedi
18.10.2016 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Sergey Rudskoy ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sergey rudskoy haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.