Şeref Meselesi

Şeref Meselesi

Son dakika şeref meselesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan şeref meselesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını şeref meselesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şeref Meselesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şeref meselesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 287 şeref meselesi haberi bulunmuştur. Tüm şeref meselesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstanbul'da Gazze ve şehitler için büyük yürüyüş!
İstanbul'da Gazze ve şehitler için büyük yürüyüş! Milli İrade Platformu'nun 308 üye kuruluşu, vatandaşlar, sivil toplum kuruluşları, yeni yılın ilk gününde 'Şehitlerimize Rahmet, Filistin'e Destek, İsrail'e Lanet' yürüyüşü için Galata Köprüsü'nde buluştu. Binlerce kişi sabah namazının ardından köprüye akın etti. Programda konuşan İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Bilal Erdoğan, "Biz Türkiye'nin terörle mücadelesinde verdiği şehitlerin de, Filistin'de düşen şehitlerin de, öldürülen çocukların da katillerinin aynı odaklar olduğunu biliyoruz. Bizler Amerika'nın arkasında durduğu Siyonist düzene karşı birliğimizi sağlayacağımıza söz veriyoruz. Boykota devam edeceğimize söz veriyoruz. Bu iş ateşkesle bitmeyecek" dedi.
1.01.2024 Gündem
Sibil Çetinkaya ve Şükrü Özyıldız'ın aşkı belgelendi!
Sibil Çetinkaya ve Şükrü Özyıldız'ın aşkı belgelendi! Geçtiğimiz aylarda sevgilisi Büşra Cebe ile ilişkisini noktalayan oyuncu Şükrü Özyıldız, fenomen Sibil Çetinkaya ile anılıyor. Özyıldız'ın yeni aşkı belgelenirken, romantik kare sosyal medyaya bomba gibi düştü.
7.10.2023 Magazin
Beşiktaş'ta korkunç cinayet!  Eski eşini öldüren yazar Funda Demir'in emniyetteki ifadesi ortaya çıktı
Beşiktaş'ta korkunç cinayet! Eski eşini öldüren yazar Funda Demir'in emniyetteki ifadesi ortaya çıktı Beşiktaş’ta yazar Funda Demir’in eski eşi mali müşavir Mustafa Çapar’ı ekmek bıçağıyla boğazını keserek öldürdüğü olayla ilgili emniyet ifadeleri ortaya çıktı. 3 çocuk annesi Demir emniyette verdiği ifadesinde, “Bu bir şeref meselesi bir şey söylemek istemiyorum” diyerek susma hakkını kullanırken, oğlu M.Ç. ise olay anını anlattı.
2.10.2023 Gündem
Merve Kayaalp neden intihar etti? Acılı babadan çok konuşulacak açıklamalar
Merve Kayaalp neden intihar etti? Acılı babadan çok konuşulacak açıklamalar Muğla'nın Dalaman ilçesinde, babasına ait ruhsatlı tabancayla başına ateş ederek yaşamına son veren dizi ve sinema oyuncusu Merve Kayaalp (36), gözyaşları arasında toprağa verildi. Cenazede Kayaalp'in gözyaşlarına boğulan annesi Esin Tüzün güçlükle ayakta durabildi.
20.09.2023 Magazin
Merve Kayaalp Savaşçı, Sakarya Fırat dizilerinde oynuyordu! Oyuncu Merve Kayaalp kimdir, kaç yaşında? Merve Kayaalp biyografi…
Merve Kayaalp Savaşçı, Sakarya Fırat dizilerinde oynuyordu! Oyuncu Merve Kayaalp kimdir, kaç yaşında? Merve Kayaalp biyografi… Sinema ve dizi oyuncusu Merve Kayaalp 36 yaşında yaşamına son verdi. Merve Kayaalp Savaşçı, Sakarya Fırat dizilerinde oynuyordu. Peki, Oyuncu Merve Kayaalp kimdir, kaç yaşında? Merve Kayaalp biyografi…
19.09.2023 Gündem
Ünlü oyuncu Merve Kayaalp canına kıydı
Ünlü oyuncu Merve Kayaalp canına kıydı Muğla'nın Dalaman ilçesinde yaşayan sinema oyuncusu Merve Kayaalp (36), babasına ait ruhsatlı tabanca ile başına ateş ederek yaşamına son verdi.
18.09.2023 Magazin
Çınar Çıtanak kimdir, kaç yaşında, nereli? Başak Gümülcinelioğlu ve Çınar Çıtanak nikah masasına oturuyor!
Çınar Çıtanak kimdir, kaç yaşında, nereli? Başak Gümülcinelioğlu ve Çınar Çıtanak nikah masasına oturuyor! Başak Gümülcinelioğlu Çınar Çıtanak ile bugün dünyevine giriyor. Peki, Çınar Çıtanak kimdir, kaç yaşında, nereli?
8.10.2022 Magazin
Yargı'nın Savcı Derya'sı Şükran Ovalı ezber bozdu!
Yargı'nın Savcı Derya'sı Şükran Ovalı ezber bozdu! Şeref Meselesi, Ekşi Elmalar, Şeref Bey, Bez Bebek gibi projelerde oynayan Şükran Ovalı, şimdilerde Yargı dizisinde Savcı Derya karakterine hayat veriyor. Güzel oyuncu sosyal medyayı aktif kullanan ünlülerden...Ovalı mini elbisesiyle adeta şov yaptı. Güzelliğine güzellik katan oyuncuya yorum ve beğeni yağdı.
26.04.2022 Magazin
Türk yapımcılar DRAMAX ile dünyaya açılıyor
Türk yapımcılar DRAMAX ile dünyaya açılıyor Demirören Medya bünyesinde nisan ayında yayın hayatına başlayan dijital platform Dramax, Türkiye’den yapımcılara da dünya ile buluşma fırsatı veriyor.
8.07.2021 Televizyon
Toygun Ateş hayatını kaybetti!
Toygun Ateş hayatını kaybetti! Malatya’da çekimleri devam eden bir korku filminde rol alan Toygun Ateş, rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmıştı. Koronavirüse yakalandığı öğrenilen 66 yaşındaki usta oyuncu Toygun Ateş hayatını kaybetti.
19.02.2021 Yaşam
Kanal D dizileri Latin Amerika’da
Kanal D dizileri Latin Amerika’da Kanal D dizileri, Latin Amerika’da yayılmaya devam ediyor. Dizilerin dağıtımını üstlenen Kanal D International, bölgeyi kapsayan yeni anlaşmalarının duyurusunu yaptı.
29.11.2020 Televizyon
Kerem Bursin kimdir?
Kerem Bursin kimdir? Kerem Bursin Kanal D'nin yeni dizisi Muhteşem İkili'de başrol oyuncu olarak yer alıyor. Başarılı oyunculuğu ve yakışıklılığı ile gündeme gelen Kerem Bursin'in hayatına dair bilgiler de merak konusu oldu. İşte Kerem Bursin hakkındaki detaylar...
1.11.2018 Gündem
Alma Terziç aşk için Türkiye'yi seçti
Alma Terziç aşk için Türkiye'yi seçti Dünyaca ünlü ABD'li oyuncu Angelina Jolie'nin yönetmenliğini yaptığı 'Kan ve Aşk' filminde rol alan Boşnak oyuncu Alma Terziç, Türkiye'de aile kurdu ve 4 yıldır İstanbul'da yaşıyor.
3.10.2018 Magazin
Oyuncu - menajer davasında karar çıktı!
Oyuncu - menajer davasında karar çıktı! Oyuncu Mehmet Çağrı Çıtanak, birçok reklam ve dizi filmde oynamasını sağlayan menajerinin sözleşmesini feshetti. Mahkemeye başvuran menajer, oyuncudan 16 bin dolar tazminat alacak.
7.11.2017 Televizyon
Çağatay Ulusoy’un partneri Burcu Biricik mi?
Çağatay Ulusoy’un partneri Burcu Biricik mi? Oyuncu Çağatay Ulusoy, geçen yaz Netflix’in ilk orijinal Türk dizisinin başrolü için anlaşma imzalamıştı.
30.10.2017 Televizyon
Sinem Kobal'a yakışıklı partner!
Sinem Kobal'a yakışıklı partner! Kendi filmi için hazırlık yapan Sinem Kobal'in partneri kim olacak? Kerem Bursin mi, Şükrü Özyıldız mı?
23.05.2017 Televizyon
Şükrü'den Şükran Ovalı'ya yakın markaj!
Şükrü'den Şükran Ovalı'ya yakın markaj! 1,5 yıl aşk yaşayan Şükran Ovalı ile Şükrü Özyıldız aynı filmde oynadı...
27.10.2016 Magazin
Şükran Ovalı kimdir?
Şükran Ovalı kimdir? Şükran Ovalı özel yaşamı ile gündeme gelmeye devam ediyor. Futbolcu Caner Erkin'le yaşadığı ilişki ile gündeme gelen başarılı isim Şükran Ovalı kimdir? İşte Şükran Ovalı'nın bilinmeyenleri...
29.09.2021 Gündem
Alma Terzic kimdir?
Alma Terzic kimdir? Fox TV ekranlarından izleyiiclerle buluşacak olan Muhteşem Yüzyıl Kösem Bağdat Fatihi IV Murad dizisinde güzel oyuncu Alma Terzic de rol alacak. Boşnak asıllı başarılı oyuncu Alma Terzic Muhteşem Yüzyıl Kösem’in yeni sezonunda İstanbul’da sarraflık yapan Ester Kira karakterini canlandıracak. Alma Terzic kimdir? İşte merak edilenler…
29.09.2021 Gündem
Bursin'e partner aranıyor
Bursin'e partner aranıyor Bollywood filmi ‘3 Idiots’ın uyarlamasında (3 Aptal) başrolü Taner Ölmez’le oynayacak olan Kerem Bürsin’e bir kadın bir de erkek partner aranıyor
8.09.2016 Magazin
‘Hükümetin arkasında sağlam duracağız’
‘Hükümetin arkasında sağlam duracağız’ MHP lideri Bahçeli, terör örgütleriyle mücadelede hükümete tam destek verdiklerini vurguladı, Cerablus IŞİD’den arındırılırken, PYD’nin yerleşmesine de müsaade edilmemesi gerektiğini söyledi
29.09.2021 Gündem
Şükran Ovalı kimdir?
Şükran Ovalı kimdir? Oyunculuğu ile tanıdığımız Şükran Ovalı kariyer merdivenlerini tırmanmaya devam ediyor. Şükran Ovalı kimdir? Şükran Ovalı ile ilgili bilinmeyenler haberimizde yer alıyor...
29.09.2021 Gündem
Kerem Bürsin ile Serenay Sarıkaya ayrıldı mı?
Kerem Bürsin ile Serenay Sarıkaya ayrıldı mı? Kerem Bürsin ve Serenay Sarıkaya reklam çekimlerinde rol arkadaşlığından ayrıldı. Kerem Bürsin ve Serenay Sarıkaya kot reklamında yollarını ayırdı. Kerem Bürsin ve Serenay Sarıkaya'nın rol arkadaşlığını bitirmesi ile ilgili tüm ayrıntılar haberimizde...
29.09.2021 Gündem
Şükran Ovalı kimdir?
Şükran Ovalı kimdir? Ekranların sevilen yüzü Şükran Ovalı kimdir? Nerede doğmuştur? Oyunculuğu ile ünlü güzel Şükran Ovalı'nın hayatı hakkında merak edilenler...İşte Şükran Ovalı ile ilgili bilinmeyenler haberimizde...
29.09.2021 Gündem
Şükran Ovalı kimdir?
Şükran Ovalı kimdir? Son günlerde yaşadığı aşk hayatıyla gündeme gelen Şükran Ovalı kimdir? Şükran Ovalı'nın özel hayatı oldukça merak ediliyor. Biz de sizler için Şükran Ovalı'nın bilinmeyenlerini derledik. İşte ayrıntılar...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Şeref Meselesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şeref meselesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.