Serdar Erener

Serdar Erener

Son dakika Serdar Erener haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Serdar Erener ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Serdar Erener haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Serdar Erener

haberleri sayfasında son dakika yaşanan serdar erener gelişmeleri de dahil olmak üzere 102 serdar erener haberi bulunmuştur. Tüm serdar erener haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ünlü şarkıcı ne yapsa olmadı! Oğlu Aziz Arif'i ikna edemedi...
Ünlü şarkıcı ne yapsa olmadı! Oğlu Aziz Arif'i ikna edemedi... Ünlü şarkıcı Nil Karaibrahimgil, mutlu bir evlilik sürdürdüğü reklamcı Serdar Erener ve oğlu Aziz Arif ile tatil yapıyor. Erener Ailesi, Bodrum'un ıssız koylarına demirleyen teknelerinde görüntülendi. Şarkıcı, önce kitap okumasını, daha sonra denize girmesini istediği oğlunun elinden tabletini almak zorunda kaldı.
9.07.2022 Magazin
Sertab'ın Müzikali'nin özel konuğu Sezen Aksu
Sertab'ın Müzikali'nin özel konuğu Sezen Aksu Sertab Erener’in 120 Dakika, Konser, Gösteri ve Ötesi sloganı ile 3 yıldır kapalı gişe sergilenen Sertab'ın Müzikali, bu sezon Zorlu PSM'de izleyici ile buluşuyor. Sezonun ilk gösterisi önceki akşam yenilenmiş haliyle sahnelendi. Müzikalin sezondaki ilk gösterisinin özel konuğu Sezen Aksu'ydu.
13.09.2019 Kültür Sanat
Oğlunu böyle kaçırdı!
Oğlunu böyle kaçırdı! Nil Karaibrahimgil önceki gün Nişantaşı’nda görüntülendi.
15.05.2019 Magazin
Bu yaşta  yürüyoruz
Bu yaşta yürüyoruz Serdar Erener (57) önceki gün eşi Nil Karaibrahimgil’le (41) Bebek’te görüntülendi.
11.10.2018 Magazin
El ele spor
El ele spor Nil Karaibrahimgil, reklamcı eşi Serdar Erener’le önceki gün Bebek’te görüntülendi.
6.10.2018 Magazin
Nil'in teknesinde şoke eden görüntüler! Çocukları evire çevire...
Nil'in teknesinde şoke eden görüntüler! Çocukları evire çevire... Nil Karaibrahimgil'in Bodrum Yalıkavak'ta demirli teknesinde önceki gün dehşet anları yaşandı. Sanatçının olmadığı sırada, teknede bulunan bir bayan ve bir erkek, çocuklarını dövdü.
13.08.2018 Magazin
İstanbul'dan bir First Lady geçti
İstanbul'dan bir First Lady geçti Fransa'nın eski First Ladysi, şarkıcı Carla Bruni, İstanbul'da hayranlarıyla buluştu
13.12.2017 Magazin
Sertab Erener, babasını toprağa verdi!
Sertab Erener, babasını toprağa verdi! "Müzik kulağımın ve ses tellerimin asıl sahibi" dediği babası Nizamettin Erener'i kaybeden ünlü şarkıcı Sertab Erener, cenazede ayakta durmakta zorlandı.
13.11.2017 Magazin
Sertab Erener'i yıkan ölüm haberi!
Sertab Erener'i yıkan ölüm haberi! Şarkıcı Sertap Erener ve reklamcı Serdar Erener'in babası Nizamettin Erener, tedavi gördüğü hastanede 85 yaşında hayatını kaybetti.
12.11.2017 Magazin
İştahlı Nil
İştahlı Nil Nil Karaibrahimgil ve eşi Serdar Erener, önceki akşam Tarabya Kıyı Balık’taydı.
13.09.2017 Magazin
Bayram misafirleri
Bayram misafirleri Nil Karaibrahimgil ve Serdar Erener çifti bayramda lüks teknelerinde Sertab Erener, eşi Emre Kula, Sinan Çetin ve eşi Rebekka Haas’ı misafir etti.
1.09.2017 Magazin
Serdar Bilgili’den ‘Nişantaşı Portreleri’
Serdar Bilgili’den ‘Nişantaşı Portreleri’ İş adamı ve fotoğraf sanatçısı olan Serdar Bilgili’nin Nişantaşı ile özdeşleşen 35 kişiyi fotoğrafladığı ‘Nişantaşı Portreleri’ adlı sergisi Nişantaşı’nda açıldı
22.08.2017 Ekonomi
Emre Kaya'ya 'Yılın En İyi Erkek Pop Sanatçısı' ödülü
Emre Kaya'ya 'Yılın En İyi Erkek Pop Sanatçısı' ödülü Türk Pop müziğinin sevilen isimlerinden Emre Kaya, Gold Awards Türkiye 2016 Yılının 'En'lerinde 'Yılın En İyi Erkek Pop Sanatçısı' seçildi.
6.03.2017 Kültür Sanat
Nil Karaibrahimgil artık özgür değil!
Nil Karaibrahimgil artık özgür değil! Bir zamanların 'özgür' kızı Nil Karaibrahimgil; şimdilerde yakın koruması olmadan çocuk parkına bile gidemiyor.
5.03.2017 Magazin
Ünlü ismi kimse tanıyamadı!
Ünlü ismi kimse tanıyamadı! Reklamcı Serdar Erener eşi Nil Karaibrahimgil ile birlikte önceki gün Bebek’teydi.
13.02.2017 Magazin
İmaj değiştirdiler
İmaj değiştirdiler Nil Karaibrahimgil-Serdar Erener çifti önceki gün Bebek’te objektiflere yansıdı.
12.02.2017 Magazin
Sertab Erener herkesi kandırmış!
Sertab Erener herkesi kandırmış! Sertab Erener'in Kadıköy-Beşiktaş vapurunda şarkı söylemesiyle ilgili şoke eden iddia... İşte Sertab Erener ile ilgili yazılanlar...
10.02.2017 Magazin
Nil'den bereli önlem
Nil'den bereli önlem Şarkıcı Nil Karaibrahimgil, eşi Serdar Erener ve oğullan Arif Aziz'le önceki akşam Nişantaş'ındaydı...
10.11.2016 Magazin
25 milyona köşk alıyorlar!
25 milyona köşk alıyorlar! Reklamcı Serdar Erener ve 10 yıllık birliktelikten sonra 2010 yılının ocak ayında evlendiği eşi Nil Karaibrahimgil, uzun arayışlardan sonra yeni evlerini buldu.
11.08.2015 Magazin
Arif'in çorapla mücadelesi!
Arif'in çorapla mücadelesi! Nil Karaibrahimgil önceki gün Serdar Erener’den olan oğlu Arif’le Kuruçeşme’deydi...
1.06.2015 Magazin
Kitap kurtları!
Kitap kurtları! Reklamcı Serdar Erener ile eşi Nil Karaibrahimgil, küçük oğulları Aziz Arif’i evde bırakıp baş başa geldikleri Akmerkez’de görüntülendi...
11.05.2015 Magazin
Sosyeteyi çek!
Sosyeteyi çek! Eşi Nil Karaibrahimgil ve oğlu Arif Aziz’le gezintiye çıkan Serdar Erener fotoğraflarını çeken muhabirlere fena patladı...
27.03.2015 Magazin
Bebeği ilk defa görüntülendi!
Bebeği ilk defa görüntülendi! Nil ve Serdar Erener çiftinin oğulları Arif Aziz, Bebek sahilinde ilk kez net bir şekilde objektiflere yansıdı.
26.12.2014 Magazin
Sevgilisiz ilk doğum günü
Sevgilisiz ilk doğum günü Sertab Erener önceki akşam Asmalımescit’teki bir mekanda 50’nci doğum gününü kutladı...
5.12.2014 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Serdar Erener ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki serdar erener haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.