Gizemli bir hastalık: Geçirgen bağırsak sendromu
Gizemli bir hastalık: Geçirgen bağırsak sendromu Son dönemlerde adından sıkça söz edilen geçirgen bağırsak sendromunun, otoimmun hastalıkların altında yatan en büyük nedenlerden biri olarak gösterildiğini söyleyen Uzm. Klinik Psikolog, Uzm. Dyt. Merve Öz, beslenme hatalarından strese, antibiyotikler, antideprasanlar başta olmak üzere gereksiz kullanılan ilaçlardan bakteri ve/veya virüs gibi patojenlere kadar birçok etkenin bağırsak geçirgenliğini etkileyerek hastalıklara zemin hazırladığını söyledi.
19.01.2021 Sağlık
'Down sendromu hastalık değildir'
'Down sendromu hastalık değildir' 21 Mart Down Sendromlular Günü nedeniyle açıklama yapan CHP Genel Başkan Yardımcısı Akkaya, down sendromlu bireylerin izole edilmeden sosyal hayatta yaşamalarının önemli olduğunu belirtti...
21.03.2015 Sağlık
'Bu bebek bizim değil'
'Bu bebek bizim değil' Kocaeli'nin Darıca İlçesi'nde oturan Zekiye- Şener Ok çiftinin Darıca Farabi Devlet Hastanesi'nde kız çocukları dünyaya geldi. Doğum öncesi bebekleri ile ilgili tüm sonuçlar için 'Normal' raporları verildiği belirtilen aileye dünyaya gelen bebeğin tedavisi olmayan 'Turner Sendromu' hastalığı olduğu belirtilirce aile çocuğun kendilerinden olmadığı ve hastanede bebeklerinin karıştırıldığını iddia ederek savcılığa suç duyurusunda bulundu.
29.01.2015 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri