Semih Yalçın

Semih Yalçın

Son dakika semih yalçın haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan semih yalçın ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını semih yalçın haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Semih Yalçın

haberleri sayfasında son dakika yaşanan semih yalçın gelişmeleri de dahil olmak üzere 541 semih yalçın haberi bulunmuştur. Tüm semih yalçın haberleri aşağıda listelenmiştir.
MHP'de  yeni Başkanlık Divanı belli oldu
MHP'de yeni Başkanlık Divanı belli oldu Milliyetçi Hareket Partisi'nin yeni Merkez Yönetim Kurulu, ilk kez bir araya gedi. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli başkanlığındaki toplantıda 15 kişilik Başkanlık Divanı belirlendi.
15.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Milliyetçi Hareket Partisi kurultayına mesaj gönderdi
Cumhurbaşkanı Erdoğan Milliyetçi Hareket Partisi kurultayına mesaj gönderdi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 14. Olağan Büyük Kurultayı'na yazılı mesaj gönderdi.
17.03.2024 Gündem
Almanya'da kritik görüşme! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Derhal ateşkes sağlanmalı
Almanya'da kritik görüşme! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Derhal ateşkes sağlanmalı Resmi ziyarette bulunmak üzere Almanya’nın başkenti Berlin’e giden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier ile bir araya geldi. Görüşmede İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları, Türkiye ile Almanya ikili ilişkileri ve küresel konular ele alındı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, bölgede derhal ateşkesin sağlanması ve insani yardımların ulaştırılması gerektiğini, akan kanın durdurulmadığı her gün insanlığın kaybettiğini belirtti.
17.11.2023 Gündem
MHP'li Yalçın: Kılıçdaroğlu, adaylığını sorgulayanları tehdit etmeyi seçti
MHP'li Yalçın: Kılıçdaroğlu, adaylığını sorgulayanları tehdit etmeyi seçti MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, "Kılıçdaroğlu, hem hırsından hem de mağlubiyetinden ötürü masaları yumruklamaya başlamış, parti teşkilatı başta olmak üzere hayal kırıklığına uğrayarak adaylığını sorgulamaya başlayanları tehdit etmeyi seçmiştir" dedi.
18.05.2023 Gündem
MHP'den seçim açıklaması: Erdoğan ikinci turda yine açık ara birinci gelecek
MHP'den seçim açıklaması: Erdoğan ikinci turda yine açık ara birinci gelecek MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, 'TBMM’de de Cumhur İttifakı çoğunluğu sağlamıştır. Sayın Erdoğan’ın, 28 Mayıs’ta yapılacak ikinci turda yine açık ara birinci geleceği ve Türkiye Cumhuriyeti’nin 13. Cumhurbaşkanı olarak seçileceği şimdiden belli olmuştur.' dedi.
15.05.2023 Gündem
MHP aday listesini YSK'ya teslim etti
MHP aday listesini YSK'ya teslim etti MHP'den Semih Yalçın ve Feti Yıldız ile beraberindeki heyet YSK'ya MHP aday listesini teslim etti.
7.04.2023 Gündem
MHP'nin milletvekili aday listesi açıklandı
MHP'nin milletvekili aday listesi açıklandı MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak Milletvekilliği Genel Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisinin aday listesinin tamamlandığını açıkladı. Genel Başkan Bahçeli Osmaniye 1. sıradan aday oldu. İşte il il milletvekili adaylarının listesi.
6.04.2023 Gündem
Kılıçdaroğlu - HDP görüşmesine ilk tepki MHP'den geldi: Pazarlıkların en çirkini
Kılıçdaroğlu - HDP görüşmesine ilk tepki MHP'den geldi: Pazarlıkların en çirkini  CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde HDP'den Mithat Sancar ve Pervin Buldan ile bir görüşme gerçekleştirdi. MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın , Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun TBMM'de HDP'li Buldan ve Sancar ile görüşmesiyle ilgili açıklama yaptı.
21.03.2023 Gündem
MHP, 'Deprem Felaketini İnceleme, Değerlendirme ve İzleme Kurulu' kurdu
MHP, 'Deprem Felaketini İnceleme, Değerlendirme ve İzleme Kurulu' kurdu MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Semih Yalçın, depremzedelerle ilgili atılması gereken adımlar ve yapılması gereken çalışmalara katkıda bulunmak üzere 'Deprem Felaketini İnceleme, Değerlendirme ve İzleme Kurulu' oluşturduklarını duyurdu.
19.02.2023 Gündem
MHP'den istifa eden Ersoy'a, Bahçeli'den üyelik daveti
MHP'den istifa eden Ersoy'a, Bahçeli'den üyelik daveti  MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 3 ay önce disiplin kuruluna sevk edildikten sonra partiden istifa eden Kayseri Milletvekili Mustafa Baki Ersoy'u tekrar üye olması için davet etti.
14.07.2022 Siyaset
MHP Diyarbakır İl Başkanlığı neden kapatıldı?
MHP Diyarbakır İl Başkanlığı neden kapatıldı? MHP'den Diyarbakır İl Başkanlığı kararı! MHP Diyarbakır İl Teşkilatı'nın feshedildi! Açıklamayı MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın yaptı. Peki, MHP Diyarbakır İl Başkanlığı neden kapatıldı? MHP Diyarbakır İl Teşkilatı neden feshedildi? İşte detaylar…
16.06.2022 Gündem
Semih Yalçın duyurdu! MHP'nin Diyarbakır İl Başkanlığı kapatıldı
Semih Yalçın duyurdu! MHP'nin Diyarbakır İl Başkanlığı kapatıldı MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Semih Yalçın, MHP'nin Diyarbakır İl Başkanlığının kapatıldığını açıkladı. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Yalçın, 'MHP Diyarbakır il teşkilatımız görülen lüzum üzerine parti tüzüğümüzün ilgili maddelerinin tanıdığı yetkiye istinaden feshedilmiş, il başkanlığımız kapatılmıştır' dedi.
16.06.2022 Siyaset
Akaryakıtta kriz! Benzin, motorin ve LPG fiyatlarında rekor artış!
Akaryakıtta kriz! Benzin, motorin ve LPG fiyatlarında rekor artış! Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması! Benzin, motorin ve LPG ile ilgili flaş gelişme. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Edip Semih Yalçın hükümetin akaryakıt fiyatlarıyla ilgili harekete geçtiğini duyurarak, “Mevcut iktidar, akaryakıt fiyatlarındaki artışların bir sarmala dönüşmemesi ve tüketici yararına kontrol altına alınması için çalışmalara başlamıştır” ifadelerini kullandı. Öte yandan Rusya ve Ukrayna arasında artan gerilim petrol fiyatlarına zirve getirdi. Petrol fiyatları 2014 sonundan bu yana en yüksek seviyeye ulaştı. Uluslararası Enerji Ajansı (IEA) 2022 yılında petrol talebinin artacağı öngörüsünde bulunurken uzmanlardan da petrol fiyatlarına ilişkin yeni tahminler geldi. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş 2022 yılı için 107 dolar tahmininde bulunarak Türkiye’de akaryakıt ve ulaşım fiyatlarına yıl boyunca zam yapılabileceğinin işaretini verdi. İşte akaryakıt fiyatlarıyla ilgili tüm gelişmeler....
15.02.2022 Ekonomi
Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması! Benzin, motorin, LPG...
Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması! Benzin, motorin, LPG... Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması! Benzin, motorin ve LPG ile ilgili flaş gelişme. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Edip Semih Yalçın hükümetin akaryakıt fiyatlarıyla ilgili harekete geçtiğini duyurarak, “Mevcut iktidar, akaryakıt fiyatlarındaki artışların bir sarmala dönüşmemesi ve tüketici yararına kontrol altına alınması için çalışmalara başlamıştır” ifadelerini kullandı. Öte yandan Rusya ve Ukrayna arasında artan gerilim petrol fiyatlarına zirve getirdi. Petrol fiyatları 2014 sonundan bu yana en yüksek seviyeye ulaştı. Uluslararası Enerji Ajansı (IEA) 2022 yılında petrol talebinin artacağı öngörüsünde bulunurken uzmanlardan da petrol fiyatlarına ilişkin yeni tahminler geldi. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş 2022 yılı için 107 dolar tahmininde bulunarak Türkiye’de akaryakıt ve ulaşım fiyatlarına yıl boyunca zam yapılabileceğinin işaretini verdi. İşte akaryakıt fiyatlarıyla ilgili tüm gelişmeler...
13.02.2022 Ekonomi
Seçim anketleriyle ilgili MHP'den flaş açıklama!
Seçim anketleriyle ilgili MHP'den flaş açıklama! MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, "MHP; önceki seçimlerde olduğu gibi, umutlarını partimizin oy kaybına bağlayanları hayal kırıklığına uğratacak, CHP ve yancılarını destekleyen kamuoyu araştırma şirketlerini 2023 Haziran'ında da ters köşeye yatıracaktır" dedi.
6.12.2021 Siyaset
Müslüme Yağal bulundu mu? Yörük kızı Müslüme kimdir, Müge Anlı'da aranan kayıp Müslüme olayında husumetli ayrıntısı!
Müslüme Yağal bulundu mu? Yörük kızı Müslüme kimdir, Müge Anlı'da aranan kayıp Müslüme olayında husumetli ayrıntısı! Mersin'in Gülnar ilçesinde konargöçer yaşam sürdüren Yörük ailenin 2,5 yaşındaki kızı Müslüme ortadan kayboldu. Konu Müge Anlı'da da ele alındı. Öte yandan arama çalışmalarına, Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin emriyle Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) teşkilatları da katıldı. Peki, Müslüme bulundu mu? Müslüme kimdir? İşte Mersinde kaybolan Müslüme olayının detayları…
16.11.2021 Gündem
MHP'den flaş Cumhurbaşkanlığı Sistemi açıklaması!
MHP'den flaş Cumhurbaşkanlığı Sistemi açıklaması! MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, "Zillet ittifakının Cumhurbaşkanlığı Hükumet Sistemini değiştirme ve başbakanlığı yeniden ihdas etme şansı kesinlikle yoktur" dedi.
16.10.2021 Siyaset
Atilla Kaya, Nazif Okumuş da aralarında olduğu 7 isim MHP'den ihraç edildi
Atilla Kaya, Nazif Okumuş da aralarında olduğu 7 isim MHP'den ihraç edildi MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın "MDK, Nazif Okumuş, Ahmet Malkan, Ali Şanalmış, Ali Baykan, Atilla Kaya, Suat Başaran ve Tahsin Eren'in parti üyeliğinden çıkarılmalarına karar vermiştir" dedi.
23.09.2021 Siyaset
MHP lideri Bahçeli talimat verdi: Rize'deki sel nedeniyle bölgeye heyet gönderilecek
MHP lideri Bahçeli talimat verdi: Rize'deki sel nedeniyle bölgeye heyet gönderilecek MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, Genel Başkanları Devlet Bahçeli'nin talimatı üzerine, Rize'deki sel nedeniyle bölgeye heyet gönderileceğini açıkladı.
15.07.2021 Siyaset
MHP'den Ertuğrul Kumcuoğlu hakkında kesin ihraç talebi
MHP'den Ertuğrul Kumcuoğlu hakkında kesin ihraç talebi Gelen son dakika haberine göre; MHP Aydın Eski Milletvekili Emekli Büyükelçi Ertuğrul Kumcuoğlu hakkında kesin ihraç talebiyle tedbirli olarak disipline sevk edildiği bildirildi.
5.04.2021 Siyaset
MHP lideri Bahçeli'nin yeni A Takımı belli oldu
MHP lideri Bahçeli'nin yeni A Takımı belli oldu MHP'nin 15 kişilik Başkanlık Divanı listesi belli oldu.
26.03.2021 Siyaset
MHP'de büyük gün! Devlet Bahçeli'den erken seçim açıklaması
MHP'de büyük gün! Devlet Bahçeli'den erken seçim açıklaması MHP 13. Olağan Büyük Kurultayı, Ankara Spor Salonu'nda yapılıyor. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli kurultay açılışında konuştu. Erken seçim açıklamasında bulunan Bahçeli, 'Erken seçimden başka seçenek kalmadı diye yutturmaya çalışanlar bilsinler ki seçimler zamanında yapılacak. Türkiye rotasından çıkmayacaktır. 2023'te yeni bir tarih yazılacak, yeni bir sayfa açılacak. Cumhur İttifakı'nın tavizsiz kararı budur.' dedi.
18.03.2021 Siyaset
MHP'den çok sert tepki! 'Siyasi sapıklıktır'
MHP'den çok sert tepki! 'Siyasi sapıklıktır' MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, "Samsun'da ve Aydın'da ahlak düşkünü iki failin birinin siyasi görüşlerini, diğerinin kullandığı üç hilal amblemini bahane eden kimi fırsatçıların, bunların işlediği affedilmez suçların faturasını MHP'ye çıkarma çabasına girdiği görülmektedir. MHP’yi anılan suçlularla aynı paralelde gösterme çabası, bir tür siyasi sapıklıktır" dedi.
9.03.2021 Siyaset
MHP'li Semih Yalçın'dan CHP'ye tepki
MHP'li Semih Yalçın'dan CHP'ye tepki MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, "CHPnin özellikle HDP ile kaderdaşlık ederek millî çıkarlarımıza verdiği büyük zararları; hiçbir siyasi polemik, hiçbir tartışma ve çirkin mugalata gizleyemeyecektir" dedi.
21.11.2020 Siyaset
MHP'li Yalçın: CHP, siyasetin mafyası hâline geldi
MHP'li Yalçın: CHP, siyasetin mafyası hâline geldi MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, "CHP; Kemal Kılıçdaroğlu ve avenesinin ellerinde siyasetin mafyası, demokrasinin altını oyan yeraltı dünyası hâline gelmiştir. CHP sözcülerinin iddia ettiği gibi Türkiye'de bir devlet krizi kesinlikle yoktur ama CHP'de Kılıçdaroğlu sorunu, Türk siyasetinde de CHP krizi vardır" dedi.
19.11.2020 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Semih Yalçın ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki semih yalçın haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.