Şarkıcı Seçil Çiftçi her şeyi itiraf etti! Babayla eski sevgiliye tuzak, külotlu çorapla halletmiş
Şarkıcı Seçil Çiftçi her şeyi itiraf etti! Babayla eski sevgiliye tuzak, külotlu çorapla halletmiş Ormanlık alanda cesedi bulunan Semih Sevgi'yi eski sevgilisi, şarkıcı Seçil Çiftçi'nin öldürdüğü ortaya çıktı. Çiftçi'nin ifadesinde barışma teklifi için Sevgi'nin eve geldiğini ancak çıkan tartışmada onu öldürüp yardım istediği babasıyla ormana gömdüklerini söylediği öğrenildi. Seçil Çiftçi hakkında hazırlanan iddianamede şok detaylar ortaya çıktı. Çitçi her şeyi tek tek itiraf etti. Olayla ilgili külotlu çorap detayı da kan dondurdu.
24.05.2023 Gündem
Şarkıcı Şeçil Çiftçi eski sevgilisini öldürüp ormana gömdü! Korkunç detaylar
Şarkıcı Şeçil Çiftçi eski sevgilisini öldürüp ormana gömdü! Korkunç detaylar Ormanlık alanda cesedi bulunan Semih Sevgi'yi eski sevgilisi, şarkıcı Seçil Çiftçi'nin öldürdüğü ortaya çıktı. Çiftçi'nin ifadesinde barışma teklifi için Sevgi'nin eve geldiğini ancak çıkan tartışmada onu öldürüp yardım istediği babasıyla ormana gömdüklerini söylediği öğrenildi.
17.01.2023 Magazin
Seçil Çiftçi kimdir? Seçil Çiftçi Semih Sevgi olayı nedir, sevgilisini mi öldürdü?
Seçil Çiftçi kimdir? Seçil Çiftçi Semih Sevgi olayı nedir, sevgilisini mi öldürdü? Model ve şarkıcı Seçil Çiftçi, defalarca barışmak için kapısına gelen eski erkek arkadaşını öldürdü. Eski sevgilisinin cesedinden kurtulmak için babasından da yardım isteyen Çiftçi cansız bedeni ormanlık alana götürüp gömdü. Peki, Model ve şarkıcı Seçil Çiftçi kimdir? Seçil Çiftçi Semih Sevgi olayı nedir?
16.01.2023 Gündem