Selvi Kılıçdaroğlu

Selvi Kılıçdaroğlu

Son dakika selvi kılıçdaroğlu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan selvi kılıçdaroğlu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını selvi kılıçdaroğlu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Selvi Kılıçdaroğlu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan selvi kılıçdaroğlu gelişmeleri de dahil olmak üzere 355 selvi kılıçdaroğlu haberi bulunmuştur. Tüm selvi kılıçdaroğlu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kılıçdaroğlu değişime de yenildi! Selvi Hanım'dan Özgür Özel'e tepki
Kılıçdaroğlu değişime de yenildi! Selvi Hanım'dan Özgür Özel'e tepki CHP’nin 8. Genel Başkanı, Özgür Özel oldu. İsmet İnönü tarafından siyasete sokulan Bülent Ecevit gibi, ekibinde önemli görevler üstlendiği Kılıçdaroğlu’na bayrak açan Özel, Ecevit’in ölüm yıl dönümünde koltuğa oturmayı başardı. Kurultayın ilk gününde Özgür Özel'in konuşmasına Selvi Kılıçdaroğlu'nun tepki gösterdiği anların görüntüsü ortaya çıktı.
6.11.2023 Gündem
Kılıçdaroğlu ‘yola devam’ diyecek! İşte CHP kulislerinde konuşulanlar
Kılıçdaroğlu ‘yola devam’ diyecek! İşte CHP kulislerinde konuşulanlar CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün saat 13.30’da partisinin TBMM Grubu’nda konuşacak. Kılıçdaroğlu’nun konuşması için iyi bir hazırlık yaptığı ve kapsamlı bir açıklama yapacağı belirtiliyor.
20.06.2023 Gündem
Kılıçdaroğlu'nun İstanbul planı! Son kulis bilgilerini Abdulkadir Selvi paylaştı
Kılıçdaroğlu'nun İstanbul planı! Son kulis bilgilerini Abdulkadir Selvi paylaştı Gazeteci Abdulkadir Selvi, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 28 Mayıs seçiminin ardından oluşturduğu yol haritasına dair kulis bilgileri CNN Türk'teki Akıl Çemberi programında paylaştı.
17.06.2023 Gündem
Kemal Kılıçdaroğlu oyunu kullandı
Kemal Kılıçdaroğlu oyunu kullandı Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, eşi Sayın Selvi Kılıçdaroğlu ile birlikte oyunu, Arjantin İlkokulu'nda kullandı.
28.05.2023 Gündem
CHP lideri Kılıçdaroğlu, Ankara'da oyunu kullandı
CHP lideri Kılıçdaroğlu, Ankara'da oyunu kullandı CHP Genel Başkanı, Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu oyunu, Ankara'da kullandı.
14.05.2023 Gündem
Liderler oylarını kullandı! Türkiye seçim için sandık başında
Liderler oylarını kullandı! Türkiye seçim için sandık başında Cumhurbaşkanı ve 28'inci Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde liderler oylarını kullandı.
14.05.2023 Gündem
Kemal Kılıçdaroğlu oyunu kullandı
Kemal Kılıçdaroğlu oyunu kullandı CHP Genel Başkanı, Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu oyunu, Ankara'da kullandı.
14.05.2023 Gündem
Selvi Kılıçdaroğlu koronavirüse yakalandı
Selvi Kılıçdaroğlu koronavirüse yakalandı Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, dün gerçekleştirilen İkinci Yüzyıla Çağrı buluşmasıyla ilgili yaptığı açıklamada, "Selvi Kılıçdaroğlu da böylesine tarihi, böylesine önemli bir güne tanıklık etmek istemişti. Ancak kendisi rahatsızdı.
4.12.2022 Gündem
Kemal Kılıçdaroğlu'nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu, son yolculuğuna uğurlandı
Kemal Kılıçdaroğlu'nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu, son yolculuğuna uğurlandı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun dün gece yaşamını yitiren kardeşi Celal Kılıçdaroğlu (68), İzmit'te son yolculuğuna uğurlandı.
19.11.2022 Siyaset
Kılıçdaroğlu: Devletin haksızlığa uğrayanlarla helalleşmesi lazım
Kılıçdaroğlu: Devletin haksızlığa uğrayanlarla helalleşmesi lazım CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 28 Şubat sürecinde öğretmenlik mesleğinden atılan Sultan Kara ve ailesini ziyaretinin ardından "Devletin, yapılan bu haksızlıklar dolayısıyla haksızlığa uğrayanlarla helalleşmesi lazım" dedi.
8.07.2022 Siyaset
Kılıçdaroğlu: Devletin haksızlığa uğrayanlarla helalleşmesi lazım
Kılıçdaroğlu: Devletin haksızlığa uğrayanlarla helalleşmesi lazım CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 28 Şubat sürecinde öğretmenlik mesleğinden atılan Sultan Kara ve ailesini ziyaretinin ardından "Devletin, yapılan bu haksızlıklar dolayısıyla haksızlığa uğrayanlarla helalleşmesi lazım" dedi.
7.07.2022 Siyaset
Kemal Kılıçdaroğlu ile Meral Akşener arasındaki pazarlık! Çoklu aday mı tek/ortak aday mı...
Kemal Kılıçdaroğlu ile Meral Akşener arasındaki pazarlık! Çoklu aday mı tek/ortak aday mı... Kemal Kılıçdaroğlu cumhurbaşkanı adaylığı konusunda çok kararlı. Hem de hiç olmadığı kadar. İmamoğlu ve Yavaş’ın isimlerinin geri plana düşmesi nedeniyle de çok umutlu... Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi Kılıçdaroğlu ile Akşener arasındaki pazarlığa köşe yazısında yer verdi.
8.06.2022 Siyaset
Maltepe mitinginde kaç kişi vardı, CHP Maltepe mitingine kaç kişi katıldı?
Maltepe mitinginde kaç kişi vardı, CHP Maltepe mitingine kaç kişi katıldı? CHP Maltepe mitingi kaç kişi vardı? Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Maltepe Etkinlik Alanı'nda düzenlediği "Milletin Sesi" mitingi yapıldı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, mitinge eşi Selvi Kılıçdaroğlu ile birlikte geldi. Mitinge, CHP genel başkan yardımcıları, milletvekilleri, parti meclis üyeleri, yüksek disiplin kurulu üyeleri, CHP’li büyükşehir belediye başkanları, CHP’li ilçe belediye başkanları da katıldı. Miting geride kalırken mitinge kaç kişinin katıldığı merak konusu oldu. Peki, Maltepe mitinginde kaç kişi vardı, Maltepe mitingine kaç kişi katıldı?
23.05.2022 Gündem
Maltepe'de CHP'den 'Milletin Sesi' mitingi
Maltepe'de CHP'den 'Milletin Sesi' mitingi Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye değişime hazır. Bu değişime gençler hazır, kadınlar hazır. Bizler bu değişime hazırız. Kollarımızı sıvayıp hemen çalışmaya başlamak zorundayız. Hatalarımız oldu. Mükemmel olmasak da mükemmel bir göreve talibiz" dedi. Sığınmacı konusuna da değinen Kılıçdaroğlu, Sığınmacıların ülkelerine geri gönderilmesine inanıyorum. Benim vatan sevgimde sınır namustur anlayışı var" ifadelerini kullandı.  
21.05.2022 Siyaset
Kılıçdaroğlu, kendisini davet eden öğrenciyi evinde ziyaret etti
Kılıçdaroğlu, kendisini davet eden öğrenciyi evinde ziyaret etti CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kendisini, e-posta gönderip davet eden ortaokul öğrencisi Beray Naz Pusat ve ailesini evinde ziyaret etti.
27.01.2022 Siyaset
Kılıçdaroğlu: TÜİK'te önümüze duvar ördüler
Kılıçdaroğlu: TÜİK'te önümüze duvar ördüler CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Mersin'de partisinin düzenlediği mitingde yaptığı konuşmada, "Bütün emeklilerin, asgari ücretlilerin, memurların bilmesini isterim. Ben TÜİK'e sizin hakkınızı korumak için gittim. Oradakilere soracaksın, siz hangi araştırmaları yaparak bu rakamları buldunuz diye. Kapı duvar. İlk kez Türkiye Cumhuriyeti tarihinde milletvekilleri üstelik bir yere giderken önümüze duvar ördüler. Sanıyorlar ki o duvar bizi esir alacak, duvarı aşmayacağız. Mersinlilerin ve bütün Türkiye'nin huzurundan açık ve net söylüyorum sizin duvarlarınız vız gelir bize" dedi.
4.12.2021 Siyaset
Siyasi kulislere bomba gibi düştü! Abdullah Gül...
Siyasi kulislere bomba gibi düştü! Abdullah Gül... Siyaset kulislerinde bomba gelişme. Cumhurbaşkanlığı adaylığı için konuşulan CHP lideri Kılıçdaroğlu, İmamoğlu ve Yavaş isimlerinin yanı sıra Abddullah Gül ismi de yeniden denklemin içine girdi. Kulislerde “Kılıçdaroğlu ile Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş’ın önünü kesip Abdullah Gül’ün önünü açacaklar” deniliyor.
23.11.2021 Siyaset
Millet İttifakı'nda işler iyice karıştı! Şimdi de Popstar Tarkan krizi!
Millet İttifakı'nda işler iyice karıştı! Şimdi de Popstar Tarkan krizi! Millet İttifakı'nda her gün bir kriz patlat veriyor. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin yaklaşmasıyla birlikte adaylık hesapları kızışıyor. İttifak'ta şimdi de popstar krizi ortaya çıktı.
22.11.2021 Siyaset
İmamoğlu ile Kılıçdaroğlu arasındaki kriz iyice büyüdü! 'Cumhurbaşkanı adayı gibi...'
İmamoğlu ile Kılıçdaroğlu arasındaki kriz iyice büyüdü! 'Cumhurbaşkanı adayı gibi...' İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu arasındaki kriz iyice ortaya çıktı. İmamoğlu'nun cumhurbaşkanlığı adaylığı için yaptığı ziyaretler Kılıçdaroğlu'nu rahatsız ettiği biliniyor. İki isimden de adaylık için peş peşe hamleler geliyor.
5.11.2021 Siyaset
Ekrem İmamoğlu CHP'de bomba etkisi yarattı! En çok Kılıçdaroğlu rahatsız
Ekrem İmamoğlu CHP'de bomba etkisi yarattı! En çok Kılıçdaroğlu rahatsız Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin tarihi yaklaştıkça Millet İttifakı'nda adaylık krizi büyüyor. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun cumhurbaşkanı adaylığı için hamleleri CHP'de rahatsızlık yarattı. En çok rahatsız olanların başında ise CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu olduğu ifade ediliyor.
2.11.2021 Siyaset
Kemal Kılıçdaroğlu'ndan İmamoğlu hamlesi! Erken seçim...
Kemal Kılıçdaroğlu'ndan İmamoğlu hamlesi! Erken seçim... CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanlığı adaylığı için Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu isimlerinin konuşulması hakkındaki soruya "Büyükşehir belediye başkanları bir dönem daha devam etmeli. Başarılarının sürekli olmasını isteriz" yanıtını verdi. Kılıçdaroğlu, 2022 yılı sonbaharda erken seçim beklediğini söyledi.
9.08.2021 Siyaset
Muhalefetin cumhurbaşkanı adayı kim olacak? Kılıçdaroğlu kimi tarif etti, İmamoğlu ne yapacak?
Muhalefetin cumhurbaşkanı adayı kim olacak? Kılıçdaroğlu kimi tarif etti, İmamoğlu ne yapacak? Cumhurbaşkanı adaylığı için bir süredir atağa kalkan Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı adayı tarifi yaptı. Böylece artık elimizde bir Cumhurbaşkanı adayı kriterleri oluştu. Ancak Kılıçdaroğlu’nun tarifi bana Demirel’i hatırlattı. Demirel, Cumhurbaşkanı adayı olduğu zaman Büyük Birlik Partisi milletvekilleri ile bir araya gelmişti.
14.07.2021 Siyaset
CHP lideri Kılıçdaroğlu ile İBB Başkanı İmamoğlu arasında adaylık gerilimi
CHP lideri Kılıçdaroğlu ile İBB Başkanı İmamoğlu arasında adaylık gerilimi CHP'de 2023 cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi sular ısınıyor. Kemal Kılıçdaroğlu'nun aday olmak istemesi gerilimi arttırdı. CHP Genel Merkezi’nin, Kılıçdaroğlu’nun cumhurbaşkanı adaylığını baskın hale getirme çabası Ekrem İmamoğlu cephesinde rahatsızlığa neden oluyor.
8.07.2021 Siyaset
Kılıçdaroğlu'ndan 'Anneler Günü' mesajı
Kılıçdaroğlu'ndan 'Anneler Günü' mesajı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ailesi ile birlikte çekilen fotoğrafı paylaşarak Anneler Günü'nü kutladı.
9.05.2021 Siyaset
Selvi Kılıçdaroğlu, Esra  Albayrak ile görüştü
Selvi Kılıçdaroğlu, Esra Albayrak ile görüştü CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu, Esra Albayrak ile görüştü
1.07.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Selvi Kılıçdaroğlu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki selvi kılıçdaroğlu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.