Selimpaşa

Selimpaşa

Son dakika selimpaşa haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan selimpaşa ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını selimpaşa haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Selimpaşa

haberleri sayfasında son dakika yaşanan selimpaşa gelişmeleri de dahil olmak üzere 197 selimpaşa haberi bulunmuştur. Tüm selimpaşa haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dilan Polat’ın yardımcısı Şule kimdir, gözaltına mı alındı? Sınır dışı edilecekler
Dilan Polat’ın yardımcısı Şule kimdir, gözaltına mı alındı? Sınır dışı edilecekler Dilan ve Engin Polat'ın Özbekistan uyruklu çalışanının, akrabalarını Polat çiftinin evine yerleştirdiği ortaya çıktı. Peki, Dilan Polat’ın yardımcısı Şule kimdir, gözaltına mı alındı?
5.12.2023 Gündem
Araçta seyir halindeyken sıktığı deodorantı sonları oluyordu!
Araçta seyir halindeyken sıktığı deodorantı sonları oluyordu! İstanbul Silivri’de trafikte seyir halinde olan gençlerden biri deodorant sıktıktan sonra tuşunun takılı kaldığını fark etmedi ve araçta çakmak çakılınca bir anda patlama yaşandı. 2 genç alevler içinde kalarak dehşeti yaşadı. Olaydan ağır yaralı kurtulan ve 50'den fazla ameliyat geçiren 16 yaşındaki Emirhan Meşe, “Araç seyir halindeyken deodorantı kullandığımız sırada tuşu takılı kaldı. Sonrasında çakmak ateşlenince o an bir patlama oldu. İlk an vücudumu hissetmedim. Araç tüplüydü yanınca indik, önce aracı söndürdük, sonra hastaneye başvurduk. 18 gün yoğun bakımda kaldım” dedi.
20.09.2023 Gündem
İlk Evim İstanbul'da kura heyecanı sürüyor! Sıra Arnavutköy, Başakşehir ve Esenler'de
İlk Evim İstanbul'da kura heyecanı sürüyor! Sıra Arnavutköy, Başakşehir ve Esenler'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve TOKİ ile hayata geçirilen İlk Evim, İlk İşyerim projesi kapsamında İstanbul kuraları devam ediyor. Bugün 3 ilçe için kuralar çekilecek.
1.04.2023 Ekonomi
(TOKİ Tuzla kura sonuçları isim listesi 2023) Tuzla TOKİ kura sonuçları açıklandı mı? TOKİ Tuzla kura sonuçları sorgulama!
(TOKİ Tuzla kura sonuçları isim listesi 2023) Tuzla TOKİ kura sonuçları açıklandı mı? TOKİ Tuzla kura sonuçları sorgulama! TOKİ Tuzla kura sonuçları sorgulama süreci başladı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, 'İlk Evim'de İstanbul Tuzla için 20 bin 920 hak sahibimizi belirledik. Sırada Çatalca, Selimpaşa var. Arnavutköy, Başakşehir ve Esenler de 1 Nisan'da başlıyor' dedi. Açıklamada, Çatalca için 540 ve Selimpaşa için 200 asil ve yedek hak sahibi için kura çekiminin ise Silivri Alibey Spor Salonu’nda, 30 Mart’ta yapılacağı duyuruldu. Peki, Tuzla TOKİ kura sonuçları açıklandı mı? İşte TOKİ Tuzla kura sonuçları sorgulama…
30.03.2023 Ekonomi
Faizsiz ve 9 aya varan taksitle güzellik kredisi imkanı! 'Türkiye'de bir ilki gerçekleştirdik'
Faizsiz ve 9 aya varan taksitle güzellik kredisi imkanı! 'Türkiye'de bir ilki gerçekleştirdik' Adana'da faaliyet gösteren bir güzellik merkezi, Türkiye'de ilk defa yapılan 50 bin TL'ye kadar limitli faizsiz güzellik kredisi uygulamasıyla hizmet verince kadınlar büyük ilgi gösterdi.
30.03.2023 Ekonomi
TOKİ Tuzla çekilişleri tamamlandı! Şimdi sırada Çatalca ve Selimpaşa kuraları var
TOKİ Tuzla çekilişleri tamamlandı! Şimdi sırada Çatalca ve Selimpaşa kuraları var Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve TOKİ ile hayata geçirilen İlk Evim, İlk İşyerim projesinde İstanbul'a yapılması planlanan 50 bin konuttan Tuzla'ya yapılacak 20 bin 920'sinin kura çekimi tamamlandı.
30.03.2023 Ekonomi
TOKİ Tuzla kura sonuçları e devlet sorgulama ekranı! TOKİ İstanbul kura çekimi ne zaman, Tuzla TOKİ kura sonuçları 2023 isim listesi yayınlandı mı? Tuzla TOKİ kura çekimi bitti mi?
TOKİ Tuzla kura sonuçları e devlet sorgulama ekranı! TOKİ İstanbul kura çekimi ne zaman, Tuzla TOKİ kura sonuçları 2023 isim listesi yayınlandı mı? Tuzla TOKİ kura çekimi bitti mi? TOKİ İstanbul kura çekimi devam ediyor. TOKİ (Türkiye Cumhuriyeti Toplu Konut İdaresi Başkanlığı) tarafından yapılan konut projelerinde, başvuru sahipleri arasında eşit ve adil bir şekilde daire tahsisi yapmak amacıyla kura çekimi yapılıyor. TOKİ İstanbul Tuzla kura çekimi ise 16 Mart’ta başladı. Tuzla sonrası Çatalca, Silivri Selimpaşa, Arnavutköy, Başakşehir ve Esenler TOKİ kuraları çekilecek. Peki, İstanbul Tuzla TOKİ kura çekimi canlı yayın saat kaçta ve nasıl izlenecek? 18 Mart TOKİ Tuzla sosyal konut kura sonucu nasıl sorgulanır? İşte TOKİ İstanbul TUZLA kura çekilişi canlı izle ve TOKİ İlk Evim sosyal konut Tuzla kura sonuçları sorgulama e-devlet ekranı…
18.03.2023 Ekonomi
İlk Evim kampanyasında İstanbul çekilişi başladı
İlk Evim kampanyasında İstanbul çekilişi başladı Büyük ilgi ile karşılanan İlk Evim kampanyasında İstanbul Tuzla'daki çekiliş bugün gerçekleştiriliyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum sosyal medya hesabından "Daha dirençli bir İstanbul için; İlave nüfus getirmeden, mevcut yapıları güçlendirecek, kentsel dönüşüme girmemiş riskli bina bırakmayacak, sosyal konutlarımızla sağlıklı ve güvenli yapı stokunu artıracağız" mesajını paylaştı.
16.03.2023 Ekonomi
İstanbul'da 50 bin konut için kura heyecanı! Bakan Kurum açıkladı, tarih belli oldu
İstanbul'da 50 bin konut için kura heyecanı! Bakan Kurum açıkladı, tarih belli oldu TOKİ kuralarıyla ilgili son dakika haberleri gelmeye devam ediyor! Bugün Tekirdağ'da yapılan kura çekimi sonrasında İstanbul için tarih merakla bekleniyordu. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, TOKİ İstanbul kura çekimi ne zaman? sorusuna yanıt verdi. Buna göre İlk Evim projesi kapsamındaki kura çekimleri 16 Mart'ta başlıyor.
13.03.2023 Ekonomi
Silivri'de denizde kaybolan genç bulundu
Silivri'de denizde kaybolan genç bulundu Silivri'de pazar günü akşam saatlerinde küçük bir tekne ile balığa çıkan ve kendisinden bir daha haber alınamayan 19 yaşındaki R.Ç. saatler sonra denizin ortasında bulundu.
20.09.2022 Yaşam
Büyük Marmara depremi kapıda! 7'nin üzerinde deprem bekleniyor, alarm verildi! Bu detay ilk kez ortaya çıktı, ilçeler sıralandı! Büyükçekmece, Alibeyköy ve...
Büyük Marmara depremi kapıda! 7'nin üzerinde deprem bekleniyor, alarm verildi! Bu detay ilk kez ortaya çıktı, ilçeler sıralandı! Büyükçekmece, Alibeyköy ve... Büyük Marmara depremi ile ilgili son dakika açıklaması! Alarm verildi. Uzmanlar yakın bir gelecekte Marmara denizinin içerisinde 7'nin üzerine bir deprem olmasını bekliyor. Depreme karşı hazırlıklar yapılıyor, binalar sağlamlaştırılıyor. Beklenen büyük Marmara depremi nedeniyle İstanbullular oldukça tedirgin. Evlerin riskinin yanı sıra barajlara da özellikle dikkat çekildi. Fay hatları barajların çok yakınında olduğu ya da direk kenarından geçtiği için olası bir deprem durumunda kentte yaşayanlar için oldukça zor bir dönem ortaya çıkabilir. Peki İstanbul barajları büyük depreme hazır mı? Hangi barajlarda zeminde sıvılaşma tehlikesi var? Uzmanlar tek tek açıkladı...
9.07.2022 Gündem
İBB plajları bayram etkinlikleri! Kurban Bayramı İBB etkinlikleri nerede?
İBB plajları bayram etkinlikleri! Kurban Bayramı İBB etkinlikleri nerede? Bayram tatili İBB plajları etkinlikleri ile devam ediyor. Günübirlik tatil imkanı sunan İBB plajları, Kurban Bayramı’nda birbirinden keyifli spor aktivitelerine ev sahipliği yapacak. Bayramda serinlemek isteyen İstanbullular, 11 Temmuz’dan itibaren bir yandan deniz keyfi yaparken diğer yandan da futboldan badmintona ve tenise kadar birçok plaj sporuyla kumsalın tadını çıkaracak. Peki, Kurban Bayramı İBB etkinlikleri nerede? Bayramda İBB plajlarında hangi etkinlikler var? İstanbul Avrupa Yakası plajları nerede? Anadolu Yakası plajları nerede? İşte detaylar…
9.07.2022 Gündem
İETT otobüsü manevra yaptı, düşen yolcu bel kemiğini kırdı!
İETT otobüsü manevra yaptı, düşen yolcu bel kemiğini kırdı! Silivri’de yaşayan 40 yaşındaki Gökhan Biliz, evine gitmek için bindiği İETT otobüsünün ani manevra yapması sonucu oturduğu koltuktan düşerek bel kemiğini kırdı. 40 gün iş göremez raporu verilen mağdur polise gidip sorumlulardan şikayetçi olurken, adamın otobüs içinde düşme anı kameraya yansıdı.
4.07.2022 Yaşam
Tsunami ve deprem ile ilgili son dakika gelişmesi! Marmara'da ve Ege'de alarm verildi...
Tsunami ve deprem ile ilgili son dakika gelişmesi! Marmara'da ve Ege'de alarm verildi... Deprem ve tsunami ile ilgili son dakika uyarısı! Marmara'da ve Ege'de harekete geçildi. Tsunami felaketine karşı testler başladı. Korkutan açıklama geldi, depremde su ve kanalizasyon, doğal gaz şebekeleri büyük zarar görecek, yangınlar çıkacak, binlerce insan hayatını kaybedecek. Bilim insanları da kayıpları ve hasarı en aza indirmek için çalışma başlattı. Yaklaşık üç yıldır üzerinde çalışılan hidrodinamik araştırma laboratuvarı devreye alındı, uzmanlar, buradaki testler ile olası bir tsunami felaketindeki kuvveti ve vereceği zararı önceden tespit edecek. Deprem ve tsunami ile ilgili daha önce de uyarılarda ve Marmara Denizi'nde kıyıdan 8-9 kilometre uzaklıktaki fayın, 20 kilometre kuzey ve güney kesiminde çok büyük etkisi olacağını belirten Prof. Dr. Naci Görür, Haliç'ten Silivri'ye kadar olan bölgeyi 'cehennemin içi' olarak tanımladı. Ayrıca depreme karşı en dayanıklı ve dayanıksız bölgeler de açıklandı. İşte depremle ilgili son dakika gelişmeleri....
21.06.2022 Gündem
İBB Meclisi'nde Haliç tartışması
İBB Meclisi'nde Haliç tartışması İBB Meclisi Haziran ayı ilk toplantısı yapıldı. Toplantıda 'Altın Boynuz' olarak bilinen Haliç'in mavi sularının kahverengi renge bürünmesi gündem oldu. AK Parti Meclis Üyesi Sadullah Hasanoğlu "Ehil ellerde Haliç masmavi, ehil olmayan ellerde Haliç simsiyah. Haliç'te patlayan algler değil, Cumhuriyet Halk Partili İBB yönetimi oldu. Haliç'te patlayan altılı masanın İstanbul şubesi oldu. Lütfen gidin Haliç'i görün" dedi.
13.06.2022 Siyaset
Deprem ile ilgili son dakika açıklaması! İstanbul için süre daralıyor! Deprem Eskişehir, İzmir, Ankara dahil onlarca ili vuracak...
Deprem ile ilgili son dakika açıklaması! İstanbul için süre daralıyor! Deprem Eskişehir, İzmir, Ankara dahil onlarca ili vuracak... Deprem ile ilgili son dakika açıklamaları art arda geliyor. Büyük Marmara depremi ile ilgili korkutan uyarı! Bir deprem ülkesi olan Türkiye’de neredeyse bütün kentlerde küçük ya da nispeten büyük depremler meydana geliyor. Son olarak Karadeniz’de yaşanan 4.4 büyüklüğündeki depremin, İstanbul’dan da hissedilmesi endişeleri artırdı. Bu deprem ‘İstanbul depremi ne zaman olacak?’ sorusunu yeniden akıllara getirdi. Marmara’da meydana gelecek büyük bir deprem İstanbul gibi bir metropolü derinden etkileyeceği gibi, çevredeki birçok ilde de yıkıcı etki yaratacak. 1999’da meydana gelen depremin ardından başlayan kentsel dönüşüm sürecine rağmen, İstanbul’da eski ve depremde yıkım tehlikesi taşıyan birçok yapıda ise hala oturum devam ediyor. Prof. Dr. Naci Görür yaptığı açıklamada İstanbul için sürenin daraldığının altını çizerek, "İstanbul 7'nin üzerinde bir deprem ile sınanacak." ifadelerini kullandı. Peki İstanbul depremi en çok hangi ilçeleri etkileyecek? İstanbul'da depreme dayanıklı ilçeler hangileri? Tek tek açıklandı. İşte İstanbul depremi ile ilgili son dakika açıklamaları ve ilçelere göre depremin yıkıcı etkileri...
14.04.2022 Gündem
İstanbul yol durumu! Tem otoyolu, E-5, D 100 karayolu açık mı, İstanbul canlı trafik durumu ve kapalı yollar nasıl sorgulanır? İstanbul trafik durumu canlı izleme linki!
İstanbul yol durumu! Tem otoyolu, E-5, D 100 karayolu açık mı, İstanbul canlı trafik durumu ve kapalı yollar nasıl sorgulanır? İstanbul trafik durumu canlı izleme linki! İstanbul yol durumu ve trafik durumu aramaları yoğunlaştı. İstanbul yoğun kar yağışının etkisi altında. Pazar akşam saatlerinde başlayan yoğun kar yağışı, 24 Ocak Pazartesi günü kuvvetlendi. Etkili olan kar yağışı nedeniyle, İstanbul'da trafik durdu, bazı yollar trafiğe kapatıldı; vatandaşlar otoyollarda mahsur kaldı. İstanbul'da kar yağışının devam edeceğinin duyurulmasının ardından trafiğe kapatılan yollar hakkındaki aramalar arttı. Peki, Tem otoyolu, E-5 karayolu açık mı, İstanbul canlı trafik durumu nasıl sorgulanır? İşte İstanbul yol ve trafik durumu…
25.01.2022 Gündem
Gün gün İstanbul'un fethi! İstanbul kaç kez kuşatıldı? İstanbul'un fethi kaç gün sürdü?
Gün gün İstanbul'un fethi! İstanbul kaç kez kuşatıldı? İstanbul'un fethi kaç gün sürdü? Fethi müjdelenen, medeniyetlere başkentlik yapmış İstanbul'un fethinin 568. yılı kutlanıyor. Fatih Sultan Mehmet'in askeri dehası, kuşatma teknikleri, ateşli silahları ve düzenli askeri gücü karşısında yenildiği İstanbul’un alınması en büyük askeri zaferlerden biri olarak tarihe geçti. Peki, İstanbul kaç kez kuşatıldı? İstanbul'un fethi kaç gün sürdü? İstanbul nasıl alındı? İşte İstanbul’un gün gün fethi ile ilgili merak edilenler…
29.05.2021 Gündem
Arefe günü pazarlar açık mı, pazar yerleri 12 Mayıs arefe günü kurulur mu?
Arefe günü pazarlar açık mı, pazar yerleri 12 Mayıs arefe günü kurulur mu? Arefe günü pazarlar açık mı? İçişleri Bakanlığı geçtiğimiz günlerde Pazar yerleri genelgesi yayımlanmış, 81 ilin valiliklerine gönderdiği genelgeyle İstanbul'da açık olan pazar yerleri listesini belirlemişti. Pazar yerleri tam kapanma sürecinde cumartesi günleri 10.00-17.00 saatleri arasında sadece yaş sebze/meyve ile fide satışı yapabilecekler. Vatandaşlar en yakın pazar yerlerine giderek alışverişlerini gerçekleştirebilecekler.
12.05.2021 Gündem
Pazarlar bugün açık mı, Pazarlar kaça kadar açık? 8 Mayıs Pazar yerleri hangi gün kurulacak, hangi semtlerde? Semt pazarları genelgesi ve saatleri…
Pazarlar bugün açık mı, Pazarlar kaça kadar açık? 8 Mayıs Pazar yerleri hangi gün kurulacak, hangi semtlerde? Semt pazarları genelgesi ve saatleri… Pazarlar bugün açık mı, Pazarlar kaça kadar açık, kaçta kapanıyor? İçişleri Bakanlığı 81 İl Valiliğine “Pazar Yerleri” konulu genelge gönderdi. Genelgeye göre tam kapanma dönemi içerisinde 8 ve 15 Mayıs 2021 tarihlerine denk gelen Cumartesi günleri 10.00-17.00 saatleri arasında sadece yaş sebze-meyve ile fide satışı yapan pazaryerleri açık olacak. İşte İstanbul’da açık olan semt pazarları...
8.05.2021 Gündem
8 Mayıs cumartesi pazar yerleri! Pazara gitmek serbest mi? Cumartesi pazar kurulacak mı, pazara arabayla gitmek serbest mi?
8 Mayıs cumartesi pazar yerleri! Pazara gitmek serbest mi? Cumartesi pazar kurulacak mı, pazara arabayla gitmek serbest mi? Pazar kurulacak mı, pazara girmek serbest mi? Pazar kurulacak yerler merak ediliyor. Pazar yerleri genelgesi İçişleri Bakanlığı tarafından 81 ilin valiliklerine gönderildi. Genelgenin ardından İstanbul'da açık olan pazar yerleri listesi de netleşti. Pazar yerleri tam kapanma sürecinde cumartesi günleri 10.00-17.00 saatleri arasında sadece yaş sebze/meyve ile fide satışı yapabilecekler. Vatandaşlar en yakın pazar yerlerine giderek alışverişlerini gerçekleştirebilecekler.
8.05.2021 Gündem
Semt pazarları açılıyor! İstanbul'da açık olacak pazar yerlerinin listesi belli oldu
Semt pazarları açılıyor! İstanbul'da açık olacak pazar yerlerinin listesi belli oldu Tam kapanma döneminde semt pazarları yarın ve (8 Mayıs Cumartesi) ve 15 Mayıs cumartesi açık olacak. Vatandaşlar, evlerine en yakın pazara gidebilecek. Pazarda sadece yaş sebze, meyve ve fide satışı yapılacak. Pazarlar saat 10.00 ile 17.00 saatleri arasıhnda açık olacak. İstanbul Pazarcılar Odası Başkanı Mesut Şengün pazarda ürünlerin pahalı olacağını söyledi. Şengün en ucuz domatesin 5-6 liraya satılacağını vurguladı. Öte yandan İstanbul'da açılacak pazarların listesi yayınlandı...
7.05.2021 Ekonomi
Ünlü rapçi 'Burry Soprano' tutuklandı!
Ünlü rapçi 'Burry Soprano' tutuklandı! Sosyal medyada 'Burry Soprano' olarak bilinen Burak Aydoğduoğlu, hakkındaki kesinleşmiş hapis cezası nedeniyle polis ekiplerince yakalandı. Aydoğduoğlu, adliyedeki işlemlerin ardından cezaevine gönderildi.
13.03.2021 Gündem
İstanbul'da su kesintisi! 17 saat sürecek
İstanbul'da su kesintisi! 17 saat sürecek İstanbul'da Büyükçekmece, Çatalca ve Silivri'de Büyükçekmece Arıtma Tesisleri - Mimarsinan su dağıtım hattında gerçekleştirilecek olan yenileme çalışmaları nedeniyle 17 saatliğine Salı gününden itibaren 17 saatliğine su kesintisi yaşanacağı açıklandı.
6.03.2021 Gündem
236 suç, 101 yıl kesinleşmiş hapis cezası! Suç makinesi yakalandı
236 suç, 101 yıl kesinleşmiş hapis cezası! Suç makinesi yakalandı İnternet üzerinden işlediği 236 ayrı suçtan aranan ve 101 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan şüpheli, Silivri'de yakalandı.
31.07.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Selimpaşa ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki selimpaşa haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.