Selefi

Selefi

Son dakika selefi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan selefi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını selefi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Selefi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan selefi gelişmeleri de dahil olmak üzere 622 selefi haberi bulunmuştur. Tüm selefi haberleri aşağıda listelenmiştir.
HTŞ terör örgütü nedir? HTŞ hangi örgüt, HTŞ lideri kimdir?
HTŞ terör örgütü nedir? HTŞ hangi örgüt, HTŞ lideri kimdir? İçişleri Bakanlığı'nın arananlar listesindeki isimlerden oluşan test sosyal medyada yüz binler tarafından çözüldü. Teste yer alan terör örgütleri arasında yer alan HTŞ terör örgütünün hangi örgütten olduğu, liderinin kim olduğu sorgulanmaya başlandı. Peki, HTŞ terör örgütü nedir? HTŞ hangi örgüt, HTŞ lideri kimdir?
5.03.2024 Gündem
Kripto para piyasasında Bitcoin ETF geri sayımı
Kripto para piyasasında Bitcoin ETF geri sayımı Bu hafta ABD'de Bitcoin tarafından desteklenen borsa yatırım fonlarını başlaması için geri sayımlarda heyecan dorukta. Yatırımcılar, Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu'nun (SEC) spot bitcoin ETF'sine ilişkin kararını sabırsızlıkla bekliyor. Yatırımcıların ETF'lerin onaylanacağına dair iddiaları sonucu Bitcoin (BTC-USD) fiyatları son birkaç hafta içinde sıçradı.
8.01.2024 Ekonomi
Dolar ile ilgili çarpıcı analiz! "Bu durumda yükselir"
Dolar ile ilgili çarpıcı analiz! "Bu durumda yükselir" Dolar endeksi Fed'in son açıklamalarının faiz oranlarını artırmayı bitirdiği ve gelecek yıl faiz indirimine başlayabileceği yönündeki görüşleri güçlendirmesiyle üç aydan uzun bir sürenin en düşük seviyelerinde seyrediyor. Ancak JPMorgan, gerileyen doların ABD seçimlerine bağlı olarak yükselebileceğini öngördü.
29.11.2023 Ekonomi
Yunanistan'dan dikkat çeken Türkiye analizi: Beşli Muhafız
Yunanistan'dan dikkat çeken Türkiye analizi: Beşli Muhafız Yeniden Cumhurbaşkanı seçilen Erdoğan'ın Türkiye Yüzyılı'nın Cumhurbaşkanı Yardımcısını ve Yeni Kabinesi'ni açıklamasının yankıları sürüyor. Dünya basının 'Erdoğan'ın A takımı' olarak tanıttığı yeni bakanlar ile ilgili Yunanistan'dan dikkat çeken bir analiz geldi.
15.06.2023 Dünya
Dünya dakika dakika takip etti! İşte yeni dönemim kilit isimleri
Dünya dakika dakika takip etti! İşte yeni dönemim kilit isimleri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çankaya Köşkü’nde bir basın toplantısı düzenleyerek, Türkiye Yüzyılı'nın Cumhurbaşkanı Yardımcısını ve Yeni Kabinesi'ni açıkladı. Erdoğan'ın açıkladığı yeni kabine dünyada geniş yer bulurken dış basın yeni dönemin kilit isimlerini açıkladı.
4.06.2023 Gündem
Beşiktaş, Şenol Güneş ile yeniden doğdu, G.Saray ve F.Bahçe'yi solladı...
Beşiktaş, Şenol Güneş ile yeniden doğdu, G.Saray ve F.Bahçe'yi solladı... Süper Lig'de 13 maçtır bileği bükülmeyen Beşiktaş, Şenol Güneş yönetiminde büyük bir atak yaptı. Elde ettiği başarılı sonuçlarla ikinci yarının en çok puan toplayan takımı olmayı başaran Güneş’li Kartal, yeni sezon için camiaya büyük umut verdi.
24.05.2023 Beşiktaş
Ümit Özdağ: Suriyelileri ben İçişleri Bakanı olarak yollayacağım
Ümit Özdağ: Suriyelileri ben İçişleri Bakanı olarak yollayacağım Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, CHP Gençlik Kolları üyelerinin duvarlara 'Suriyeliler gidecek' yazdığı anlara ilişkin videoyu Twitter'dan paylaşarak, "Söz, ben İçişleri Bakanı olarak yollayacağım" dedi.
24.05.2023 Gündem
Bolu Belediye Başkanı kimdir, hangi partiden? Bolu Çaydurt Yuva Köyü zehirlenme olayı nedir, Bolu’daki zehirlenme neden oldu?
Bolu Belediye Başkanı kimdir, hangi partiden? Bolu Çaydurt Yuva Köyü zehirlenme olayı nedir, Bolu’daki zehirlenme neden oldu? Bolu'daki zehirlenme vakaları artmaya devam ediyor. Bolu Çaydurt Yuva Köyü bölgesinde içme suyundan etkilenenlerin sayısı 45’i yetişkin, 53’ü çocuk olmak üzere 98’e ulaştı. 4’ü yoğun bakımda olan 43 hastanın tedavisi devam ediyor. 17 hasta başka şehirlerdeki hastanelere sevk edildi, can kaybı ise yok. Söz konusu olayın ardından Bolu Çaydurt Yuva Köyü zehirlenme olayı nedir, Bolu’daki zehirlenme neden oldu? sorularına yanıt aranırken Bolu Belediye başkanı kimdir, hangi partiden? sorularının da yanıtı merak ediliyor.
21.07.2022 Gündem
Vahabi ne demek, vahhabilik nedir? İtikat, Selefi-Vahhabi’nin anlamı…
Vahabi ne demek, vahhabilik nedir? İtikat, Selefi-Vahhabi’nin anlamı… 'Cübbeli Ahmet' diye bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'nün 'iç savaşa destek vermiş olacaklar' diyerek seslendiği Diyanet İşleri Başkanlığından 'Selefi-Vahhabi' yanıtı geldi. Peki, Vahabi ne demek, vahhabilik nedir, İtikat, Selefi-Vahhabi’nin anlamı ne?
20.07.2022 Gündem
Tanju Özcan kimdir? Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan hangi partiden, nereli, kaç yaşında, kaç yıldır belediye başkanı?
Tanju Özcan kimdir? Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan hangi partiden, nereli, kaç yaşında, kaç yıldır belediye başkanı? Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın tepki çeken önerileri kabul edildi. Yabancıların nikah ücreti 100 bin lira, suyun metreküpü ise yabancılar için 2,5 dolar olacak. Söz konusu gelişmenin ardından Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan hakkında yapılan aramalar arttı. Peki, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan hangi partiden? Tanju Özcan kimdir, nereli, kaç yaşında?
23.11.2021 Gündem
Ajax Altay Bayındır için geliyor
Ajax Altay Bayındır için geliyor Hollanda devi Ajax, Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Altay Bayındır için girişimlere başladı.
15.10.2021 Fenerbahçe
ABD'den dünyayı şok eden görüntüler geldi! Sınır polisi göçmenleri kırbaçladı: Beyaz Saray özür diledi...
ABD'den dünyayı şok eden görüntüler geldi! Sınır polisi göçmenleri kırbaçladı: Beyaz Saray özür diledi... Gelen son dakika haberine göre; Dünya son birkaç gündür ABD-Meksika sınırında yaşanan insanlık dramını konuşuyor. Çoğu Haitili on binden fazla göçmen ülkedeki ekonomik kriz, yoksulluk ve güvenlik kaygıları nedeniyle Meksika'ya geçti. ABD sınır polisinin ABD'ye gitmek için sınırda bekleyen göçmenlere yaptıkları ise dünya basınında birinci manşet olmuş durumda. Büyük infial yaratan fotoğraf ve videolardan sonra Beyaz Saray özür dilemeye mecbur kaldı...
21.09.2021 Dünya
Biden'dan flaş karar geldi! Hepsini tek tek iptal etti
Biden'dan flaş karar geldi! Hepsini tek tek iptal etti Biden, Trump'ın TikTok ve WeChat'in yasaklanması için çıkardığı kararnameleri geçersiz kıldı. Ancak Trump'ın kararnamesi birçok eyalet mahkemesinin engeline takılmış ve kararname yürürlüğe girememişti.
9.06.2021 Dünya
Fransa lideri Macron'un tokatlı saldırıya uğramasına tepki
Fransa lideri Macron'un tokatlı saldırıya uğramasına tepki Fransa Başbakanı Jean Castex ve siyasetçiler, Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un tokatlı saldırıya uğramasına tepki gösterdi.
8.06.2021 Dünya
Fildişi Sahili'nin yeni Başbakanı Patrick Achi oldu
Fildişi Sahili'nin yeni Başbakanı Patrick Achi oldu Fildişi Sahili'nde Başbakan Hamed Bakayoko'nun hayatını kaybetmesinin ardından bu göreve Patrick Achi getirildi.
26.03.2021 Dünya
Fildişi Sahili Başbakanı Hamed Bakayoko hayatını kaybetti
Fildişi Sahili Başbakanı Hamed Bakayoko hayatını kaybetti Bir süredir kanser tedavisi gören Fildişi Sahili Başbakanı Hamed Bakayoko yaşamını yitirdi.
10.03.2021 Dünya
Joe Biden 'Skandal' deyip ekledi: Hesabını soracağız
Joe Biden 'Skandal' deyip ekledi: Hesabını soracağız ABD Başkanı Joe Biden, Kaşıkçı cinayetinin bir 'skandal' olduğunu ve işlediği insan hakları suçları nedeniyle Suudi Arabistan yönetiminden hesap soracaklarını dile getirdi.
27.02.2021 Dünya
Belediye başkanı öldürülmüştü! Müebbet istemi
Belediye başkanı öldürülmüştü! Müebbet istemi Konya'nın Doğanhisar Belediye Başkanı MHP'li İhsan Öztoklu'yu (42) yırtılan afiş nedeniyle çıkan tartışmada bıçaklayarak, öldürmekle suçlanan tutuklu sanık Abdurrahman Koç'un (26), adli tıp raporunda aklı ve ruh sağlının yerinde olduğu belirtildi. Yargılama devam ederken, cumhuriyet savcısı da mütalaasında sanığa 'kişiyi yerine getirdiği kamu görevi nedeniyle tasarlayarak kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası verilmesini istedi. Koç'un babası, öldürülen Öztoklu'nun selefi ve yerel seçimlerde İYİ Parti'den belediye başkan adayı olan tutuksuz sanık Abdullah Koç'un (52) ise olayı azmettirdiği için aynı cezayı alması talep edildi. Tutuksuz diğer 3 sanığa da 'suçun işlenmesine yardım etmek'ten 15 yıldan 20 yıla kadar hapis cezası verilmesi istendi.
19.02.2021 Yaşam
Pompeo, Küba'yı yeniden 'teröre destek veren ülkeler' listesine eklediklerini açıkladı
Pompeo, Küba'yı yeniden 'teröre destek veren ülkeler' listesine eklediklerini açıkladı ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo, Küba'yı yeniden "teröre destek veren ülkeler" listesine eklediklerini açıkladı.
11.01.2021 Dünya
Canlı yayında açıkladı! Cübbeli Ahmet savcılığa hangi bilgileri verdi?
Canlı yayında açıkladı! Cübbeli Ahmet savcılığa hangi bilgileri verdi? Ahmet Hakan'ın moderatörlüğündeki Tarafsız Bölge'de 'Cübbeli Ahmet Hoca' olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü “Silahlanan selefi dernekler” iddiası ile ilgili savcılığa verdiği bilgilerle ilgili olarak açıklamalarda bulundu.
25.11.2020 Gündem
Yerli otomobilde flaş batarya açıklaması
Yerli otomobilde flaş batarya açıklaması Gelen son dakika haberine göre, Türkiye'nin yerli otomobilde flaş bir gelişme yaşandı. Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu'ndan (TOGG) yapılan açıklamada, yüzde yüzde elektrikli otomobilin bataryası hakkında önemli bilgiler paylaşıldı. Açıklamada, Li-Ion batarya üreticilerinden Farasis ile anlaşmaya gidildiği ve bu kapsamda batarya modülü ile paketinin Türkiye’de üretileceği kaydedildi
20.10.2020 Bilim ve Teknoloji
İçişleri Bakanlığı Sözcüsü Çataklı: Yıldırım Operasyonları'nda 97 terörist etkisiz hale getirildi
İçişleri Bakanlığı Sözcüsü Çataklı: Yıldırım Operasyonları'nda 97 terörist etkisiz hale getirildi İçişleri Bakan Yardımcısı ve Bakanlık Sözcüsü İsmail Çataklı, "Yıldırım Operasyonlarımız 12 ayrı bölgede 14 bin personelle devam ediyor. Bugüne kadar; 97 terörist etkisiz hale getirilmiş, 51 işbirlikçi yakalanmıştır." dedi.
2.10.2020 Gündem
Ahmet Mahmut Ünlü Emniyet'te 3 saat o iddiayı anlattı
Ahmet Mahmut Ünlü Emniyet'te 3 saat o iddiayı anlattı Türkiye’de 2 bin selefi derneğinin silahlandığı iddialarını dile getiren Ahmet Mahmut Ünlü’nün İstanbul Emniyeti’nde bilgisine başvuruldu.
26.09.2020 Gündem
'Cübbeli Ahmet' ifade verdi
'Cübbeli Ahmet' ifade verdi Selefi derneklerinin silahlanması hakkında dikkat çeken iddialarda bulunan kamuoyunda 'Cübbeli Ahmet Hoca' olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü ifade verdi.
25.09.2020 Gündem
Cübbeli Ahmet Hoca ifadeye çağrıldı!
Cübbeli Ahmet Hoca ifadeye çağrıldı! Bazı derneklerin silahlandığını iddia eden ve kamuoyunda Cübbeli Ahmet Hoca olarak tanınan Mahmut Ünlü ifadeye çağrıldı.
22.09.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Selefi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki selefi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.