Şehit Eşi

Şehit Eşi

Son dakika şehit eşi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan şehit eşi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını şehit eşi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şehit Eşi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şehit eşi gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.645 şehit eşi haberi bulunmuştur. Tüm şehit eşi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türkiye'nin yüreği yandı: Şehit olursam bu videoyu da paylaşın
Türkiye'nin yüreği yandı: Şehit olursam bu videoyu da paylaşın Irak'ın kuzeyinde, bölücü terör örgütü tarafından yapılan saldırı sonucunda 6 askerimiz şehit oldu. Gelen bu haberler tüm Türkiye yasa boğulurken kahramanlardan geriye kalan hikayeler hüzünlendirdi. Şehit Piyade Sözleşmeli Er Emre Taşkın'ın 'Şehit olursam bu videoyu da paylaşın' dediği görüntü sosyal medyada paylaşılırken Piyade Sözleşmeli Er Çağatay Erenoğlu'nun, 2022 yılında girdiği çatışmada yaralanıp gazi olduğu ve tedavisi biter bitmez yeniden göreve koştuğu öğrenildi.
23.12.2023 Gündem
Yargıtay üyeliklerine seçilen yeni isimler Resmi Gazete'de yayımlandı
Yargıtay üyeliklerine seçilen yeni isimler Resmi Gazete'de yayımlandı Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK), Yargıtay'da boşalan üyeliklerin yerine yeni üyelerin belirlenmesi için Genel Kurul'da bir araya geldi. Buna göre Genel Kurul'da Yargıtay'a 10 yeni üye seçildi. Seçilen yeni üyeler Resmi Gazete'de yayımlandı.
12.10.2022 Gündem
DGS ek tercih ücreti nasıl yatırılır 2022? Ek tercih ücreti ne kadar, hangi bankaya yatırılacak? DGS ek tercih ücreti ödeme
DGS ek tercih ücreti nasıl yatırılır 2022? Ek tercih ücreti ne kadar, hangi bankaya yatırılacak? DGS ek tercih ücreti ödeme DGS tercih sonuçlarının açıklanıp, yerleştirilenler üniversite kayıtlarını yaptırınca gözler ek tercihlere çevrilmişti. DGS ek tercih işlemleri 4 Ekim’de başladı, 11 Ekim saat 23-59’a kadar devam edecek. Ek tercih başvurusunda bulunacaklar ek tercih ücretleri ve nasıl yatırılacağına dair detayları sorguluyor. Peki, DGS ek tercih ücreti nasıl yatırılır 2022? Ek tercih ücreti ne kadar, hangi bankaya yatırılacak? DGS ek tercih ücreti ödeme…
8.10.2022 Eğitim
Cumhurbaşkanı Erdoğan, polisevi şehidinin eşi ile telefonda görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, polisevi şehidinin eşi ile telefonda görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mersin'de Tece Polisevi'ne düzenlenen terör saldırısında şehit olan polis memuru Sedat Gezer'in eşi Medine Gezer ile cep telefonunda görüşerek baş sağlığı dileklerinde bulundu.
2.10.2022 Siyaset
Ek tercihler ne zaman bitiyor, YKS ek tercih son gün ne zaman? Ek tercihler saat kaçta bitecek?
Ek tercihler ne zaman bitiyor, YKS ek tercih son gün ne zaman? Ek tercihler saat kaçta bitecek? YKS ek tercih son gün geldi. Üniversitelerin başlamasına az bir süre kala kayıt işlemleri gerçekleştirilecek. Ek yerleştirme için tercih yapan adaylardan ek yerleştirme ücretini yatırmayanların, ek yerleştirme için yapmış oldukları tercihleri geçersiz sayılacak ve yerleştirme işlemine dahil edilmeyecektir. Peki, Ek tercihler ne zaman bitiyor, YKS ek tercih son gün ne zaman? Ek tercihler saat kaçta bitecek?
13.09.2022 Eğitim
ÖSYM duyurdu! YKS ek yerleştirme tercih başvuruları başladı! YKS ek yerleştirme kılavuzu yayınlandı!
ÖSYM duyurdu! YKS ek yerleştirme tercih başvuruları başladı! YKS ek yerleştirme kılavuzu yayınlandı! ÖSYM, 2022-YKS ek yerleştirme tercih başvurularının başladığını duyurdu. Ek yerleştirme başvurusu yapacak adaylar için 2022-YKS Yükseköğretim Programlarına Ek Yerleştirme Kılavuzu da yayınlandı. Peki, Ek tercih kılavuzu yayınlandı mı? 2. ek tercihler boş kontenjanlar açıklandı mı? Ek yerleştirme başvurusu nasıl yapılır? İşte detaylar…
7.09.2022 Eğitim
Ek tercihler başladı mı? ÖSYM ek tercih kılavuzu yayınlandı mı? 2022 YKS ek tercih ücreti ne kadar?
Ek tercihler başladı mı? ÖSYM ek tercih kılavuzu yayınlandı mı? 2022 YKS ek tercih ücreti ne kadar? Üniversite kayıtlarının sona ermesinin ardından gözler ek tercih dönemine çevrildi. YKS tercih sürecinde herhangi bir programa yerleşemeyen adaylar üniversite ek yerleştirme döneminin ne zaman başlayacağını merak ediyordu. YÖK, ek tercih dönemi ile ilgili açıklama yaptı, tercih tarihlerini duyurdu. Peki, Ek tercihler başladı mı? ÖSYM ek tercih kılavuzu yayınlandı mı? 2022 Ek tercih kılavuzu ne zaman yayınlanacak? Ek tercih başvurusu nasıl yapılır? 2022 YKS ek tercih ücreti ne kadar? İşte üniversite ek tercih süreci ve detayları…
6.09.2022 Eğitim
YKS ek tercih ne zaman? Gözler YKS ek tercih kılavuzu için ÖSYM’de! YKS ek tercih boş kontenjanlar 2022 listesi belli mi, kılavuzu yayımlandı mı?
YKS ek tercih ne zaman? Gözler YKS ek tercih kılavuzu için ÖSYM’de! YKS ek tercih boş kontenjanlar 2022 listesi belli mi, kılavuzu yayımlandı mı? ÖSYM YKS ek tercihler ne zaman, ek tercih kılavuzu yayımlandı mı? soruları gündem olmayı sürdürüyor. Üniversitelerin açılmasına az bir süre kala ilk tercihinde bir yükseköğretim kurumuna yerleşemeyen öğrenciler gözlerini ek tercih tarihleri ve kılavuzuna çevirdi. Boş kontenjan listesiyle ikinci tercih hakkını kullanacak adaylar YKS ek tercihler ne zaman başlıyor, YKS ek tercih kılavuzu yayınlandı mı? diye soruyor. İşte YKS ek tercihlerde son durum…
2.09.2022 Eğitim
YKS ek tercih kılavuzu yayımlandı mı? Üniversite ek yerleştirme başvuruları ne zaman başlıyor? Ek tercih boş kontenjanlar açıklandı mı?
YKS ek tercih kılavuzu yayımlandı mı? Üniversite ek yerleştirme başvuruları ne zaman başlıyor? Ek tercih boş kontenjanlar açıklandı mı? Üniversite kayıtları sona erdi. Kayıt işlemlerinin tamamlanmasının ardından ilk yerleştirmede herhangi bir programa yerleşemeyenler için ek tercih dönemi başlayacak. Gözler ÖSYM tarafından açıklanacak boş kontenjanlara çevrildi. Peki, YKS ek tercih kılavuzu yayımlandı mı? Üniversite ek yerleştirme başvuruları ne zaman başlıyor? Ek tercih boş kontenjanlar ne zaman açıklanacak? İşte detaylar…
31.08.2022 Eğitim
YKS ek tercih başladı mı, YKS ek tercih kılavuzu yayınlandı mı? Üniversite kayıtları ne zaman bitiyor, ek tercih ne zaman başlıyor? ÖSYM ek tercih takvimi 2022!
YKS ek tercih başladı mı, YKS ek tercih kılavuzu yayınlandı mı? Üniversite kayıtları ne zaman bitiyor, ek tercih ne zaman başlıyor? ÖSYM ek tercih takvimi 2022! Ek tercih ne zaman başlıyor, YKS ek tercih başladı mı? ÖSYM ek tercih takvimi 2022 üzerinden YKS ek tercih tarihleri sorgulanıyor. YKS tercih sonuçlarının açıklanmasının ardından adaylar YKS ek tercihlerin başlayacağı tarihi beklemeye başladı. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından yapılacak tarihi durusu merakla bekleniyor. Peki, YKS ek tercih kılavuzu yayınlandı mı, Üniversite kayıtları ne zaman bitiyor?
30.08.2022 Eğitim
ÖSYM ek tercih kılavuzu 2022 yayınlandı mı, ÖSYM ek tercih nasıl yapılır? YKS ek tercih yapma ekranı açıldı mı?
ÖSYM ek tercih kılavuzu 2022 yayınlandı mı, ÖSYM ek tercih nasıl yapılır? YKS ek tercih yapma ekranı açıldı mı? YKS ek tercih ne zaman, bu ay başlıyor mu? YKS ek tercih yapma ekranı ile tercihlerini yapacaklar arama motorlarına ve ÖSYM AİS sayfasına yöneldi. Ek tercih tarihleri ve kılavuzun yayınlanıp yayınlandığı merak ediliyor. Peki, ÖSYM ek tercih kılavuzu 2022 yayınlandı mı, ÖSYM ek tercih nasıl yapılır? YKS ek tercih yapma ekranı açıldı mı?
27.08.2022 Eğitim
KYK yurtlarında ücretsiz konaklama hakkından kimler faydalanabilecek? İşte KYK’da ücretsiz barınma hakkı olan öğrenciler!
KYK yurtlarında ücretsiz konaklama hakkından kimler faydalanabilecek? İşte KYK’da ücretsiz barınma hakkı olan öğrenciler! Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) 2022-2023 eğitim öğretim yılı KYK yurt başvurularını başlattı. Eğitim görecekleri okulların bulunduğu şehirlerde Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) yurtlarında eğitim boyunca kalmak isteyen öğrenciler başvurularını gerçekleştirirken, KYK yurtlarında kimlerin ücretsiz kalabileceğine yönelik sorgulamalar da arttı. Peki, KYK yurtlarında ücretsiz konaklama hakkından kimler faydalanabilecek? Kimler KYK yurtlarında ücretsiz kalabilir? İşte devlet yurtlarında ücretsiz barınma hakkı olan öğrencilerin listesi!
24.08.2022 Eğitim
YKS 2. tercihler ne zaman başlayacak? 2022 YKS ek tercihler için kontenjanlar ne zaman açıklanacak? Üniversite ek yerleştime ile ilgili detaylar!
YKS 2. tercihler ne zaman başlayacak? 2022 YKS ek tercihler için kontenjanlar ne zaman açıklanacak? Üniversite ek yerleştime ile ilgili detaylar! YKS ek tercihler için bekleyiş devam ediyor. Herhangi bir programa yerleşemeyen adaylar üniversite kayıtlarının tamamlanmasını ve boş kontenjanların açıklanmasını bekliyor. Gözler ÖSYM’ye çevrildi. Üniversite ek yerleştirme işlemleri, kayıtların tamamlanmasını takiben YÖK’ün ÖSYM’ye kayıt yaptırmayan öğrencilerin kontenjanlarını bildirmesi sonucunda belli olacak. Peki, YKS 2. tercihler ne zaman başlayacak? 2022 YKS ek tercihler için kontenjanlar ne zaman açıklanacak? Üniversite ek tercih tarihleri belli oldu mu? İşte detaylar…
22.08.2022 Eğitim
2. tercihler ne zaman, YKS ek tercihler nasıl yapılacak? YKS 2. tercih hakkı kaç tane, ek tercih tarihleri 2022 açıklandı mı?
2. tercihler ne zaman, YKS ek tercihler nasıl yapılacak? YKS 2. tercih hakkı kaç tane, ek tercih tarihleri 2022 açıklandı mı? YKS tercih sonuçları açıklandı. İlk tercih sonuçlarına göre herhangi bir üniversiteye yerleşemeyen adaylar YKS ek tercih tarihleri için araştırma yapmaya başladı. Peki, 2. tercihler ne zaman, YKS ek tercihler nasıl yapılacak? YKS 2. tercih hakkı kaç tane, ek tercih tarihleri 2022 açıklandı mı?
15.08.2022 Eğitim
2022 YKS ek tercih ne zaman? Tercih yapmayanlar ek tercih yapabilir mi? Ek tercihleri kimler yapabilir?  2022 ek yerleştirme tarihi detayları!
2022 YKS ek tercih ne zaman? Tercih yapmayanlar ek tercih yapabilir mi? Ek tercihleri kimler yapabilir? 2022 ek yerleştirme tarihi detayları! YKS tercihleri sona erdi. Adaylar üniversitelerin istedikleri programlarına YKS sonuçlarına göre seçim işlemlerini gerçekleştirdi. Üniversiteye bir adım kala yüz binlerce öğrenci için üniversite tercih sonuçları beklenecek. YKS tercih sonuçlarının açıklanması ve üniversite kayıtlarının tamamlanmasıyla birlikte istediği bölüme yerleşemeyen adaylar için de ek yerleştirme süreci başlayacak. İlk tercihlerde işlem gerçekleştirmeyen adaylar da ek yerleştirmelere başvuru yapıp yapmayacaklarını araştırırken, bazı adaylar da olası bir yerleşememe durumunda hangi adımları izleyeceğini araştırıyor. Peki, 2022 YKS ek tercih ne zaman? Tercih yapmayanlar ek tercih yapabilir mi? Ek tercih nedir, kimler yapabilir? Ek yerleştirme tarihi belli oldu mu? İşte detaylar…
6.08.2022 Eğitim
Cumhurbaşkanı talimat verdi! İşten çıkarılan şehit eşine belediyesi sahip çıktı
Cumhurbaşkanı talimat verdi! İşten çıkarılan şehit eşine belediyesi sahip çıktı CHP'li Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından işten çıkarılan şehit eşi Hatice Batırır’a, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı ile Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir sahip çıktı. Batırır, Yüreğir Belediyesi bünyesinde çalışacak.
4.08.2022 Yaşam
YKS ek tercih ne zaman 2022? Ek tercih neye göre yapılır, hakkı kaç tane?
YKS ek tercih ne zaman 2022? Ek tercih neye göre yapılır, hakkı kaç tane? YKS tercihleri başladı, 5 Ağustos’a kadar devam edecek. Üniversite adaylar YKS tercihlerini ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden bireysel olarak gerçekleştirecekler. Adayların 24 tana tercih hakkı bulunuyor. Tercihler devam ederken, YKS ek tercih ne zaman 2022? Ek tercih neye göre yapılır, hakkı kaç tane? Sorularına da yanıt aranmaya başlandı.
27.07.2022 Eğitim
Şehit Teğmen Bekir Can Kerek toprağa verildi
Şehit Teğmen Bekir Can Kerek toprağa verildi Irak'ın kuzeyinde düzenlenen Pençe- Kilit Operasyonu'nda teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Denizlili Piyade Teğmen Bekir Can Kerek (28), gözyaşları arasında yaklaşık 5 bin kişinin katıldığı cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı.
23.04.2022 Gündem
Şehit teğmenin ağabeyinin zor görevi! 'Yüreğime sığdıramadım, seni kefenlere sığdırmışlar'
Şehit teğmenin ağabeyinin zor görevi! 'Yüreğime sığdıramadım, seni kefenlere sığdırmışlar' Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesine sınır komşusu olan Suriye'nin Tel Abyad kentinde sınır duvarı yakınlarındaki menfeze yerleştirilen el yapımı patlayıcının askeri aracın geçişi sırasında teröristlerce infilak ettirilmesi sonucu şehit olan Piyade Teğmen Murat Alyakut (26), Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde düzenlenen törenin ardından toprağa verildi. Cenaze namazını, şehidin imam ağabeyi Musa Alyakut kıldırdı.
9.01.2022 Gündem
DGS 2. ek tercih sonuçları açıklandı mı, ÖSYM DGS ek yerleştirme sonuçları ne zaman açıklanacak 2021? E-devlet DGS ek tercih sonuç sorgulama sayfası!
DGS 2. ek tercih sonuçları açıklandı mı, ÖSYM DGS ek yerleştirme sonuçları ne zaman açıklanacak 2021? E-devlet DGS ek tercih sonuç sorgulama sayfası! 2021 DGS ek tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? 2 yıllık ön lisans programını 4 yıla tamamlamak isteyenlerin girdiği DGS sınavında ek tercih sonuçları bekleniyor. Ek tercih başvuruları 15 Ekim’de alındı, 21 Ekim’de sona erdi. Peki, ÖSYM DGS ek yerleştirme sonuçları ne zaman açıklanacak 2021? İşte DHS ek tercih sorgulama sayfası…
26.10.2021 Eğitim
DGS ek tercih başvurusu için son gün!
DGS ek tercih başvurusu için son gün! DGS ek tercih başvurusu bugün sona eriyor. DGS ilk yerleştirme döneminde yerleşemeyen adaylar DGS ek yerleştirme tercih başvurularını yapabilecek. Üniversitelerde boş kalan veya kaydolmama nedeniyle dolmayan kontenjanlara ÖSYM tarafından yerleştirme yapılacak. Peki, DGS ek tercihleri ne zaman, saat kaçta bitiyor? DGS ek tercih ücreti ne kadar, hangi bankaya yatırılacak? işte tüm detaylar...
21.10.2021 Eğitim
DGS ek tercih taban ve tavan puanları ile 2021 boş kontenjanlar! DGS 2021 ek tercih kılavuzu yayımlandı!
DGS ek tercih taban ve tavan puanları ile 2021 boş kontenjanlar! DGS 2021 ek tercih kılavuzu yayımlandı! DGS ek tercihleri nasıl yapılır? 2021 DGS ek tercih kılavuzu yayımlandı. ÖSYM tarafından DGS ek tercih kılavuzunun yayımlanmasıyla ek tercih süreci başladı. 15-21 Ekim 2021 tarihleri arasında yapılacak olan DGS ek tercihler yayımlanan kılavuz içerisinde yer alan bilgilere göre yapılacak. Tercihler yapıldıktan sonra ek tercih ücreti yatırılarak işlem tamamlanacak. İşte DGS ek tercih kılavuzu ve taban puanları...
15.10.2021 Eğitim
Oğluna kavuşan anne, HDP il binası önünde Türk bayrağıyla halay çekti
Oğluna kavuşan anne, HDP il binası önünde Türk bayrağıyla halay çekti Şırnak'ta, terör örgütü PKK’dan kaçıp güvenlik güçlerine teslim olan oğluna kavuşan Emine Üstek, HDP il binası önünde davul zurna eşliğinde halay çekti.
2.09.2021 Gündem
Üniversite taban puanları açıklandı! YKS taban puanları ve boş kontenjanlar 2021…
Üniversite taban puanları açıklandı! YKS taban puanları ve boş kontenjanlar 2021… YKS yerleştirmelerinde üniversite taban puanları açıklandı. ÖSYM'nin internet sitesinden, 2021 yılı merkezi yerleştirme ile öğrenci alan yükseköğretim kurumlarının ön lisans ve lisans taban puanları ile en büyük puanlara ulaşılabiliyor.
31.08.2021 Eğitim
YKS 140 puan alanlar ne zaman tercih yapacak? YKS 140 puanla hangi bölüm tercih edilecek belli mi, YKS ek tercih ücreti ne kadar?
YKS 140 puan alanlar ne zaman tercih yapacak? YKS 140 puanla hangi bölüm tercih edilecek belli mi, YKS ek tercih ücreti ne kadar? YKS sonuçları açıklandı. Sonuçların açıklanmasıyla 140 puan alan adayların ek tercihler hakkında yaptıkları araştırmalar da başladı. 140 puan alan öğrenciler tercih hakkının başlayıp başlamadığını merak araştırıyor. Peki, YKS 140 puan alanlar ne zaman tercih yapacak? İşte YKS ek tercih 2021 süreciyle ilgili merak edilenler…
31.08.2021 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Şehit Eşi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şehit eşi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.