Şehit Annesi

Şehit Annesi

Son dakika şehit annesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan şehit annesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını şehit annesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şehit Annesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şehit annesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.209 şehit annesi haberi bulunmuştur. Tüm şehit annesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
İlk Evim, İlk İş Yerim projesinde 1611 konutun kurası Ordu'da çekildi
İlk Evim, İlk İş Yerim projesinde 1611 konutun kurası Ordu'da çekildi Ordu'da Sosyal Konut Projesi kapsamında yapılacak 2 bin 50 konutun 1611'i için kura çekimi yapıldı. Kurada adı çıkanlar sevinç yaşadı. 
15.12.2022 Yaşam
Şehit Uzman Onbaşı Akçağlayan, son yolculuğuna uğurlandı
Şehit Uzman Onbaşı Akçağlayan, son yolculuğuna uğurlandı Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde, PKK'lı teröristlerce açılan taciz ateşi sonucu şehit olan İstihkam Uzman Onbaşı Lokman Akçağlayan'ın (30) cenazesi memleketi Aksaray'da toprağa verildi. 
5.11.2022 Gündem
Eren Bülbül, vefatının 5'inci yılında kabri başında anıldı
Eren Bülbül, vefatının 5'inci yılında kabri başında anıldı Trabzon'un Maçka ilçesinde, 2017 yılında PKK'lı teröristlerin erzak çaldığını ihbar edip, güvenlik güçlerine yer gösterirken açılan ateşle şehit olan Eren Bülbül (15), ölümünün 5inci yıl dönümünde kabri başında dualarla anıldı.
11.08.2022 Gündem
15 Temmuz şehitleri kabirleri başında anıldı
15 Temmuz şehitleri kabirleri başında anıldı   Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki darbe girişiminde şehit olanlar kabirleri başında anıldı.
15.07.2022 Gündem
15 Temmuz şehidi polis Fatih Dalgıç, mezarı başında anıldı
15 Temmuz şehidi polis Fatih Dalgıç, mezarı başında anıldı Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki darbe girişiminde İstanbul'da yardım etmek için gittiği Çengelköy Sabancı Polis Merkezi'nde çıkan çatışmada şehit olan polis memuru Fatih Dalgıç (26), memleketi Eskişehir'de mezarı başında anıldı. Vali Ayyıldız ile beraberindekiler, şehit Dalgıç'ın kabrine kırmızı gül bıraktı.
15.07.2022 Gündem
Şehit oğlunu asker selamıyla uğurlayan anne: Hakkımı sana helal ettim
Şehit oğlunu asker selamıyla uğurlayan anne: Hakkımı sana helal ettim Diyarbakır'ın Lice ilçesindeki Eren Abluka-18 Operasyonu'nda şehit olan Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Oğuzhan Arduç'un (29) cenazesi, memleketi Eskişehir'de toprağa verildi. Melihat Arduç, şehit oğlunu asker selamıyla uğurlayarak, "Oğlum beni bıraktın ama hakkımı sana helal ettim. Dik durmak istiyorum" dedi.
24.06.2022 Gündem
Şehit teğmenin ağabeyinin zor görevi! 'Yüreğime sığdıramadım, seni kefenlere sığdırmışlar'
Şehit teğmenin ağabeyinin zor görevi! 'Yüreğime sığdıramadım, seni kefenlere sığdırmışlar' Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesine sınır komşusu olan Suriye'nin Tel Abyad kentinde sınır duvarı yakınlarındaki menfeze yerleştirilen el yapımı patlayıcının askeri aracın geçişi sırasında teröristlerce infilak ettirilmesi sonucu şehit olan Piyade Teğmen Murat Alyakut (26), Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde düzenlenen törenin ardından toprağa verildi. Cenaze namazını, şehidin imam ağabeyi Musa Alyakut kıldırdı.
9.01.2022 Gündem
Şehit annesini dolandırmaya kalktı, torunu ve oğluna yakalandı!
Şehit annesini dolandırmaya kalktı, torunu ve oğluna yakalandı! Kütahya’da şehit annesi S.A.’yı (76) telefonla arayan dolandırıcı, FETÖ soruşturmasına adının karıştığını söyleyerek evde yapılacak arama öncesinde paraları ve altınları kendilerine teslim etmelerini istedi. S.A.’nın kapıya bıraktığı poşet içindeki 52 bin lira değerindeki ziynet eşyalarını almaya gelen şüpheli Haydar H., şehit annesinin oğlu ve torunu tarafından yakalanarak polise teslim edildi.
16.06.2021 Gündem
Marmaris'te darbe gecesi şehit edilen polisin anıtı açıldı
Marmaris'te darbe gecesi şehit edilen polisin anıtı açıldı Muğla'nın Marmaris ilçesinde, 15 Temmuz darbe girişiminde FETÖ silahlı terör örgütü üyesi askerler tarafından şehit edilen polis memuru Nedip Cengiz Eker'ın anısına esnaf, halk ve polis memurlarının ortaklaşa yaptırdığı çeşme ve anıt törenle açıldı.
15.07.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yunanistan'a çağrı! 'Sen de kapıları aç...'
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yunanistan'a çağrı! 'Sen de kapıları aç...' Yunanistan'a çağrıda bulunan Erdoğan, "Ey Yunanistan sana sesleniyorum sen de kapılarını aç, bu yükten kurtul. Ki açtılar... Gitsinler Avrupa’nın diğer ülkelerine' dedi
8.03.2020 Siyaset
Şehit Uzman Onbaşı Eyüp Gülaştı'ya yeğeninden asker selamı ile veda
Şehit Uzman Onbaşı Eyüp Gülaştı'ya yeğeninden asker selamı ile veda Suriye'nin İdlib kentinde rejim güçlerinin Türk Silahlı Kuvvetleri’ne yönelik saldırısında şehit olan Uzman Onbaşı Eyüp Gülaştı (23) memleketi Samsun'un Çarşamba ilçesinde düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı. Şehit yeğeni Turgay Can Ergün (5) asker kıyafeti giyip dayısının tabutu başında asker selamı verdi. Küçük çocuğun “Şehit yeğeniyim ben. Dayımı görmeye gidiyoruz. Vatan sağ olsun” sözleri yürekleri dağladı. Rahatsızlanan şehit annesi Nuray Gülaştı’nın hastaneye kaldırıldığı belirtildi.
1.03.2020 Gündem
Türkiye şehitlerini son yolculuğa uğurladı!
Türkiye şehitlerini son yolculuğa uğurladı! İdlib'deki hain saldırıda 33 askerimiz şehit oldu. Şehit askerlerimiz memleketlerinde son yolculuklarına uğurlandı. Törenlere binlerce kişi katıldı. Şehit Uzman Onbaşı Emre Baysal için Pendik'te bulunan 15 Temmuz Şehitler Camii'nde tören düzenlendi. Törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katıldı. Törende konuşan Erdoğan "Şehitler Tepesi boş kalmayacak" dedi.
29.02.2020 Yaşam
İdlib'de çatışma! Şehitlerimiz var
İdlib'de çatışma! Şehitlerimiz var Milli Savunma Bakanlığı,İdlib'de rejim güçlerinin saldırısı sonrası çıkan çatışmada 5 asker ile bir sivil şehit olurken 7 askerimizin de yaralandı.Saldırı sonrası uçaklar havalandı, obüsler ise belirlenen hedefleri vurdu. Sınırda hareketlilik yaşandı. Milli Savunma Bakanı Akar ile komutanlar sınıra gitti. 6 şehitten 5'inin kimliği belli oldu. Şehitlerin, Uzman Çavuş Onur Şükrü Özler, Uzman Çavuş Uğur Kurt, Uzman Çavuş Serkan Deprem,Uzman Çavuş Halil Demir, Uzman Onbaşı Gökhan Orhan olduğu açıklandı.
3.02.2020 Gündem
Şanlıurfa ve Hakkari'den acı haber! Şehitlerimiz var
Şanlıurfa ve Hakkari'den acı haber! Şehitlerimiz var Hakkari ile Çukurca arasında bulunan Davuş Tepe Üs Bölgesi'ne yıldırım isabet etmesi sonucu 2 asker şehit oldu, 13 asker yaralandı.sonucu 2 askerin şehit olduğunu açıkladı. PKK/YPG terör örgütünün Suriye sınırından bulunan Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesindeki Tekçe Hudut Karakoluna havanla düzenlediği saldırıda 2 asker şehit oldu, 2 asker ve bir doktor yaralandı. Milli Savunma Bakanlığı da, Pençe Harekâtı bölgesinde yıldırım düşmesi sonucu 1 askerin şehit olduğunu açıkladı.
28.11.2019 Gündem
Şehit Sezai Eşkioğlu'nu 20 bin kişi uğurladı
Şehit Sezai Eşkioğlu'nu 20 bin kişi uğurladı Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde, PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada ağır yaralanan, kaldırıldığı hastanede şehit olan piyade er Sezai Eşkioğlu, memleketi Erzurum'da, yaklaşık 20 bin kişinin katıldığı törenin ardından gözyaşlarıyla toprağa verildi. Şehit annesi Arzu Eşkioğlu, "Ben evladımın düğününe geldim. Dik duracağım, üzülüp o hainleri sevindirmeyeceğim" dedi.
21.10.2019 Gündem
Zeytin Dalı Harekatı'ndan acı haber! 1 asker şehit oldu
Zeytin Dalı Harekatı'ndan acı haber! 1 asker şehit oldu Milli Savunma Bakanlığı, 11 Ekim'de Zeytin Dalı Harekatı bölgesine bulunan bir üs bölgesine terör örgütü tarafından düzenlenen saldırı sonucu yaralanan bir askerin şehit olduğunu duyurdu.
21.10.2019 Gündem
Şehit Yunus Mermer'i 20 bin kişi uğurladı
Şehit Yunus Mermer'i 20 bin kişi uğurladı Suriye'nin Azez kentinde Türk Silahlı Kuvvetleri'ne ait üsse, PKK/PYD-YPG'li teröristlerin havanlı saldırısı sonucu şehit düşen Piyade Uzman Onbaşı Yunus Mermer'in cenazesi (25) memleketi Konya'da yaklaşık 20 bin kişi tarafından son yolculuğuna uğurlandı. Şehit annesi Necla Mermer, oğlunun tabutuna sarılı Türk bayrağını okşayarak, ''Bu senin damatlığın'' diyerek ağladı.
12.10.2019 Gündem
Şehit annesi yürekleri dağladı: Oğluma selam gönder
Şehit annesi yürekleri dağladı: Oğluma selam gönder Irak'ın kuzeyinde düzenlenen Pençe-3 harekatında PKK'lı teröristlerle girilen çatışmada şehit olan Uzman Çavuş Yunus Şahin (25) memleketi Yozgat'ta düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı.
26.08.2019 Gündem
Şehit anne ve babasından korkunç iddia: 'Şemsiyeyi kırana kadar vurdu'
Şehit anne ve babasından korkunç iddia: 'Şemsiyeyi kırana kadar vurdu' Kastamonu'da göreve giderken trafik kazasında şehit olan Hava Piyade Uzman Çavuş Ahmet Erdönmez'in Afyonkarahisar’da oturan annesi Havva Erdönmez (70) ile babası Tahsin Erdönmez (72), komşularının kendilerini darbettiğini iddia ederek suç duyurusunda bulundu.
4.07.2019 Gündem
Oktay'dan Yeni Zelanda şehidinin ailesine ziyaret!
Oktay'dan Yeni Zelanda şehidinin ailesine ziyaret! Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Yeni Zelanda'nın Christchurch kentindeki saldırıda yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede 50 gün sonra şehit olan Zekeriya Tuyan’ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.
12.05.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu gidişi doğru bulmadım, bulmuyorum
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu gidişi doğru bulmadım, bulmuyorum Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'ndeki 7. Aile Şurası'nda konuşma yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Güçlü milletler güçlü ailelerden oluşur. Yıllarca kısırlaştırma adına her şeyi yaptılar. Atılan adımlarla nüfusumuz azaltıldı. Bu gidişi doğru bulmadım, bulmuyorum." dedi.
2.05.2019 Siyaset
‘Hayallerimizi aldı hainler’
‘Hayallerimizi aldı hainler’ PKK’lı teröristlerin tuzakla şehit ettiği askerler dün memleketlerinde toprağa verildi. Şehit Uğur Göksu’nun küçük yeğeni Halil gözyaşı dökerken babası “Üç oğlum daha var bu vatan için” diye haykırdı. Göksu’nun nişanlısı “Hayallerimizi aldı hainler” dedi
5.10.2018 Gündem
Antalya'da şehit annesine akraba vurgunu iddiası
Antalya'da şehit annesine akraba vurgunu iddiası Antalya’da 8 yıl önce Diyarbakır’da şehit olan oğlunun şehitlik parasının büyük bölümünü borç olarak verdiği yakınlarından alamadığını söyleyen acılı anne, dolandırıldığını ileri sürerek savcılığa suç duyurusunda bulundu. 6 yıldır akrabalarından 37 bin 500 lirasını alamayan şehit annesi, ölüm yıl dönümünde imkansızlıktan dolayı oğlunun mezarına gidemediğini belirterek, kendisine yardım edilmesini istedi.
7.08.2018 Gündem
Şehit eşine müjdeli haber
Şehit eşine müjdeli haber Şehit polis Abdullah Ümit’in eşine ödenen tazminatla ilgili hukuki sorun nedeniyle icra tebligatı yapıldığının ortaya çıkmasının ardından İçişleri Bakanlığı ‘Oluşmuş bu hukuki durumun sonucunu da ortadan kaldıracak girişimde bulunulduğunu’ bildirdi
5.08.2018 Gündem
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu gözyaşlarını tutamadı
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu gözyaşlarını tutamadı Türkiye, PKK'lı hainlerin katlettiği anne ve bebeğine ağlıyor. Olayla ilgili konuşan İçişleri Baknaı Süleyman Soylu konuşması sırasında gözyaşlarının tutamadı.
1.08.2018 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Şehit Annesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şehit annesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.