Şehirler arası yasak kalktı mı? Şahsi araçla şehirler arası yolculuk yapılabilir mi? Özel araçla şehirler arası seyahat serbest mi?
Şehirler arası yasak kalktı mı? Şahsi araçla şehirler arası yolculuk yapılabilir mi? Özel araçla şehirler arası seyahat serbest mi? Kademeli normalleşme dönemi başladı. Ülke genelinde uygulanan tam kapanma sonrası bugünden geçerli olmak üzere kademeli normalleşme sürecine geçildi. Milyonlar hafta içi ve hafta sonu şehirler arası seyahat kısıtlaması olup olmadığını merak ediyor. İçişleri Bakanlığı Kademeli Normalleşme Genelgesi'nde detayları tek tek açıkladı. Milyonlar sıklıkla "Kendi aracımla şehirler arası yolculuk yapabilir miyim? Şahsi araçla şehirler arası yolculuk yapılabilir mi?" sorularını araştırırken 81 İl valiliğine gönderilen genelge de şehirler arası seyahat ile ilgili detaylar yer aldı. Peki, Şehirler arası yasak kalktı mı? Özel araçla şehirler arası seyahat serbest mi? Şehirler arası yasak özel araçla yasak mı? İşte normalleşmede şehirler arası seyahat ile ilgili merak edilenler...
17.05.2021 Gündem
Şehirler arası yasak ne zaman başlıyor? Otobüs ve özel araçla şehirler arası seyahat yasak mı?
Şehirler arası yasak ne zaman başlıyor? Otobüs ve özel araçla şehirler arası seyahat yasak mı? Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı’nın ardından kameraların karşısına çıkan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıklamalarda bulundu. Kabine Toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ramazan’da alınacak tedbirleri açıklayarak, “Ramazan ayının ilk iki haftasında tedbirleri biraz daha sıkılaştırarak kısmi kapanma uygulanmasına geçiyoruz” dedi. Şehirler arası yasak ne zaman başlıyor? Otobüs ve özel araçla şehirler arası seyahat yasak mı?
13.04.2021 Gündem
Şehirlere giriş çıkış yasağı kalktı mı? 31 İl giriş çıkış yasağı flaş gelişme!
Şehirlere giriş çıkış yasağı kalktı mı? 31 İl giriş çıkış yasağı flaş gelişme! Corona virüs nedeniyle 30 il ve Zonguldak'a giriş ve çıkışlar İçişleri Bakanlığı'nın kararıyla bu gece yarısına kadar uzatılmıştı. Bugün gerçekleşen Cumhurbaşkanlığı Kabine toplantısında 30 il ve Zonguldak'a giriş çıkış yasağı değerlendirildi. Kabine toplantısı sonrasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıklama yaptı. Peki, 31 ile giriş çıkış yasağı kalktı mı? Hangi illere giriş çıkış yasağı uygulanıyor? İşte Zonguldak ve 30 İl giriş ve çıkışları ile ilgili son dakika gelişmesi!
4.05.2020 Gündem
Şehirler arası yasak ne zaman bitiyor 4 Mayıs? 31 ilde seyahat yasağı ne zaman kalkıyor?
Şehirler arası yasak ne zaman bitiyor 4 Mayıs? 31 ilde seyahat yasağı ne zaman kalkıyor? Corona virüs nedeniyle 30 il ve Zonguldak'a giriş ve çıkışların yasaklanmıştı. Pek çok kişi tarafından 'seyahat yasağı ne zaman kalkıyor, seyahat yasağı ne zaman bitiyor' soruları merak ediliyor. İşte Şehirler arası yasak ile ilgili son bilgiler...
4.05.2020 Gündem