Şehirler Arası Seyahat

Şehirler Arası Seyahat

Son dakika şehirler arası seyahat haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan şehirler arası seyahat ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını şehirler arası seyahat haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şehirler Arası Seyahat

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şehirler arası seyahat gelişmeleri de dahil olmak üzere 308 şehirler arası seyahat haberi bulunmuştur. Tüm şehirler arası seyahat haberleri aşağıda listelenmiştir.
Son dakika! Şehirler arası seyahatte PCR testleriyle ilgili yeni genelge!
Son dakika! Şehirler arası seyahatte PCR testleriyle ilgili yeni genelge! Şehirler arası seyahatte PCR testi ile ilgili önemli karar! Değişti! Yeni genelge 81 ile gönderildi. Valiliklere gönderilen genelgeye göre uçakla şehirler arası seyahatte aşısız, aşı sürecini tamamlamayan, son 180 günde Kovid-19 geçirmemiş kişilerden PCR istenmesine devam edilecek.
16.01.2022 Gündem
Aşı olmayanlar seyahat edebilecek mi, aşı olmayanlara ne olacak?
Aşı olmayanlar seyahat edebilecek mi, aşı olmayanlara ne olacak? Kabine toplantısının ardından açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan "Konser, tiyatro ve sinema gibi insanların toplu olarak bulunduğu faaliyetler için de zorunlu PCR testi uygulamalarını devreye alacağız. Uçak ve şehirler arası otobüs yolculuğu için zorunlu PCR testi uygulamasını devreye alacağız." dedi. Peki, Aşı olmayanlar seyahat edebilecek mi, aşı olmayanlara ne olacak?
25.08.2021 Gündem
Kurban Bayramı'nda şehirler arası seyahat yasağı var mı? İşte Kurban Bayramı kararları!
Kurban Bayramı'nda şehirler arası seyahat yasağı var mı? İşte Kurban Bayramı kararları! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanan Kabine toplantısı sona erdi. Kurban Bayramı tatili ve gündeme ilişkin konular Kabine'de görüşüldü. Milyonlarca kişinin gözü Kabine'de alınan kararlara çevrilmişti. Özellikle de Kurban Bayramı'nda şehirlerarası seyahat yasağı ile ilgili yeni bir kararın alınıp alınmayacağı merak ediliyordu. Kabine toplantısının ardından açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kurban Bayramı ile ilgili alınan yeni kararları duyurdu. Peki, Kurban Bayramı'nda seyahat yasağı var mı? İşte detaylar...
12.07.2021 Gündem
Araba sahipleriyle ilgili flaş açıklama! Cezası var! 15 gün...
Araba sahipleriyle ilgili flaş açıklama! Cezası var! 15 gün... Araba sahipleriyle ilgili son dakika açıklaması! Ceza uyarısı... Özel araçlarıyla seyahate çıkacak vatandaşların, yetersiz bakiyeyle yaptıkları geçiş ihlali ve 15 günlük yasal süreç sonunda uygulanacak idari para cezalarının önüne geçebilmek için Hızlı Geçiş Sistemi bakiyelerini kontrol etmeleri gerekiyor.
1.07.2021 Ekonomi
Nargile kafeler açık mı, nargile salonları açıldı mı? Kafelerde nargile içmek serbest mi, nargile yasağı kalktı mı 1 Temmuz?
Nargile kafeler açık mı, nargile salonları açıldı mı? Kafelerde nargile içmek serbest mi, nargile yasağı kalktı mı 1 Temmuz? Nargile kafeler açıldı mı? Kovid-19 ile mücadele kapsamında alınan tedbirler 1 Temmuz bugün itibariyle kaldırıldı. Kademeli normalleşme sürecinin üçüncü etabının başlamasıyla vatandaşların merak ettiği sorulara yanıt araması da başladı. Saat 05.00 itibarıyla başlayan yeni normalleşme süreci sona erecek tedbirler tek tek kamuoyu ile paylaşıldı. Peki, nargile salonları açıldı mı, kafelerde nargile içmek serbest mi?
1.07.2021 Gündem
Pazar yasağı kalktı mı? Hafta sonu yasakları bitti mi? Saat kısıtlaması kalktı mı?
Pazar yasağı kalktı mı? Hafta sonu yasakları bitti mi? Saat kısıtlaması kalktı mı? Koronavirüsle mücadelede yeni dönem resmen başladı. Türkiye normale döndü. Uzun süredir kısıtlamalar, yasaklar ve kapanmalarla geçen salgın sürecinden sonra normalleşme Türkiye'de başladı. Aşılama süreci virüs ile mücadelede etkili oldu. Toplumun büyük bir kesimin aşılanması da vaka sayılarının kontrol altına alınmasında önemli rol oynadı. Sosyal hayata yeniden dönen Türkiye, kademeli normalleşmenin üçüncü etabı olarak duyurulan bu süreçte virüs öncesi günlerine geri dönecek. Pek çok kişi de 1 Temmuz itibariyle alınan kararları araştırıyor. Peki, Pazar yasağı kalktı mı? Saat kısıtlaması kalktı mı? Hafta içi hafta sonu sokağa çıkma yasağı kaldırıldı mı? İşte detaylar...
1.07.2021 Gündem
Yarın sokağa çıkma yasağı var mı, 1 Temmuz sokağa çıkma yasağı kalkıyor mu?
Yarın sokağa çıkma yasağı var mı, 1 Temmuz sokağa çıkma yasağı kalkıyor mu? Sokağa çıkma yasaklarının biteceği tarih merakla bekleniyordu. 21 Haziran tarihinde gerçekleşen Kabine Toplantısı’nın ardından beklenen haber Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından verildi, detaylar da İçişleri bakanlığı tarafından paylaşıldı. Yayınlanan genelgede şehirler arası seyahat yasağı, kamuda normal mesai düzeni, toplu taşıma yaş sınırı gibi merak edilen pek çok konu başlığı yer alıyor. Yarın sokağa çıkma yasağı var mı, 1 Temmuz sokağa çıkma yasağı kalkıyor mu?
30.06.2021 Gündem
Ankara'da normalleşme kararları belli oldu
Ankara'da normalleşme kararları belli oldu Ankara Valisi Vasip Şahin başkanlığında toplanan İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu, 1 Temmuz 2021 itibarıyla uygulanacak kademeli normalleşme sürecine ilişkin kararları belirledi.
29.06.2021 Gündem
Seyahat yasağı kalktı mı? 1 Temmuz'dan sonra seyahat yasağı kalkıyor mu? İşte 1 Temmuz kararları!
Seyahat yasağı kalktı mı? 1 Temmuz'dan sonra seyahat yasağı kalkıyor mu? İşte 1 Temmuz kararları! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında geçen hafta toplanan Cumhurbaşkanlığı Kabine'sinden 1 Temmuz normalleşme kararları çıkmıştı. İçişleri Bakanlığı 1 Temmuz ve sonrasında geçerli olacak Kademeli Normalleşme Tedbirleri'ne ilişkin genelgeyi yayınladı. 81 il valiliğine gönderilen 1 Temmuz genelgesinin detayları araştırılıyor. Peki, Seyahat yasağı kalktı mı? 1 Temmuz'dan sonra seyahat yasağı kalkıyor mu? Hafta sonu şehirler arası seyahat yasağı kalkıyor mu? İşte 1 Temmuz kararları!
28.06.2021 Gündem
1 Temmuz genelgesi yayımlandı! 1 Temmuz'da yasaklar kalktı mı?
1 Temmuz genelgesi yayımlandı! 1 Temmuz'da yasaklar kalktı mı? İçişleri Bakanlığı 1 Temmuz'dan itibaren geçerli olacak Kademeli Normalleşme Tedbirleri'ne ilişkin genelgesini yayımladı. Cumhurbaşkanlığı Kabinesinde alınan kararlar doğrultusunda sokağa çıkma ve şehirler arası seyahat kısıtlaması uygulanmayacak. Peki, 1 Temmuz'da tüm yasaklar kalktı mı? İşte İçişleri Bakanlığı'nın 1 Temmuz normalleşme genelgesi!
28.06.2021 Gündem
18 yaş altı ve 65 yaş üstü toplu taşıma yasağı ne zaman bitecek?
18 yaş altı ve 65 yaş üstü toplu taşıma yasağı ne zaman bitecek? Türkiye'nin koronavirüsle mücadelesinde yeni bir dönem başlıyor. Son Kabine Toplantısı'nda 1 Temmuz sonrasında atılacak adımlar belli oldu. Uzun bir süredir uygulanan sokağa çıkma yasağı, hafta sonu yasakları ve özellikle 18 yaş altı ve 65 yaş üstüne getirilen yasaklar ile ilgili yeni kararlar alındı. Milyonlar, özellikle 18 yaş altı ve 65 yaş üstü toplu taşıma yasağının ne zaman kaldırılacağını araştırıyor. Peki, 18 yaş altı ve 65 yaş üstü toplu taşıma yasağı ne zaman bitecek? 65 yaş üstü toplu taşıma yasağı kalktı mı? 18 yaş altı ve 65 yaş üstü toplu taşıma yasağı ne zaman kalkacak? 1 Temmuz'da toplu taşıma yasağı kalkacak mı? İşte 1 Temmuz sonrasında geçerli olacak yeni kararlar...
23.06.2021 Gündem
Sokağa çıkma yasağı bugün var mı 22 Haziran? Hafta içi sokağa çıkma yasağı kalktı mı, yasaklar ne zaman 1 Temmuz’da bitecek mi?
Sokağa çıkma yasağı bugün var mı 22 Haziran? Hafta içi sokağa çıkma yasağı kalktı mı, yasaklar ne zaman 1 Temmuz’da bitecek mi? Yasaklar ve kısıtlamalar koronavirüs ile hayatımıza girdi. Aşılama hızı devam ederken alınan kısıtlama kararları da gevşetilmeye başladı. 1 Haziran ile başlayan normalleşme süreci 21 Haziran’da yapılan kabine toplantısından sonra biraz daha gevşetildi. 1 Temmuz’dan itibaren hangi yasakların kalkacağı merak ediliyor. 21 Haziran kararları sonrası hafta içi sokağa çıkma yasağı 1 Temmuz’da bitecek mi? 1 Temmuz’da hangi yasaklar kalkacak?
22.06.2021 Gündem
Sokağa çıkma yasağı kalktı mı? Bugün akşam, hafta içi ve hafta sonu pazar günü sokağa çıkma yasağı var mı? Detaylar İçişleri Bakanlığı genelgesinde!
Sokağa çıkma yasağı kalktı mı? Bugün akşam, hafta içi ve hafta sonu pazar günü sokağa çıkma yasağı var mı? Detaylar İçişleri Bakanlığı genelgesinde! Hafta içi gece sokağa çıkma yasağı var mı, sokağa çıkma yasağı hafta içi devam edecek mi? 21 Haziran’da yapılan kabine toplantısı sonrası sokağa çıkma yasağı detayları sorgulanmaya başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 1 Temmuz itibarıyla yasakların kaldırılacağını açıklaması milyonlarca vatandaşı arama motorlarına, kararların detaylarını sorgulamaya yöneltti. En merak edilen de “Sokağa çıkma yasağı kalktı mı, gece sokağa çıkma yasağı hafta içi devam edecek mi?” soruları oldu. İşte detayları…
22.06.2021 Gündem
Gözler bu pazara çevrildi! 27 Haziran 2021 Pazar günü yasak var mı? Pazar günü yasağı kalktı mı, pazar günü sokağa çıkma yasağı kaldırıldı mı?
Gözler bu pazara çevrildi! 27 Haziran 2021 Pazar günü yasak var mı? Pazar günü yasağı kalktı mı, pazar günü sokağa çıkma yasağı kaldırıldı mı? 27 Haziran 2021 Pazar günü yasak var mı? 2 hafta 1 yapılan Kabine Toplantısı geçtiğimiz hafta NATO Zirvesi nedeniyle ertelenince Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında dün yapıldı. Covid salgınıyla mücadele kapsamında son değerlendirmelerin ardından toplantıda alınan kararlar Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklandı. Pazar günleri uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasının kaldırılıp kaldırılmayacağı en merak edilen konuların başında geliyor. Peki, Pazar günü yasak var mı, 27 Haziran 2021 Pazar günü yasak kalktı mı?
22.06.2021 Gündem
Milyonlar kilitlendi! İçişleri Bakanlığı genelgesi yayımlandı mı? 21 Haziran kararları sonrası yeni genelge kararları ile 1 Temmuz itibariyle kalkacak yasaklar merak ediliyor!
Milyonlar kilitlendi! İçişleri Bakanlığı genelgesi yayımlandı mı? 21 Haziran kararları sonrası yeni genelge kararları ile 1 Temmuz itibariyle kalkacak yasaklar merak ediliyor! İçişleri Bakanlığı genelgesi yayınlandı mı? İçişleri Bakanlığı 21 Haziran genelgesi merakla bekleniyor. Sokağa çıkma yasağı detayları ve diğer kararlar için milyonların gözü İçişleri Bakanlığı genelgesine çevrildi. Kabine Toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı tarafından yapılan açıklamada detaylar için genelgeye işaret edildi. 21 Haziran’da alınan kabine kararlarının İçişleri Bakanlığı tarafından nasıl detaylandırıldığı neleri içerdiği merak konusu oldu. 21 Haziran Kabine kararları ile 1 Temmuz'da hangi yasaklar kalkacak? 21 Haziran Kabine kararları neler?
22.06.2021 Gündem
21 Haziran kabine toplantısı sonuçları merak ediliyor! Kabine toplantısı kararları Cumhurbaşkanı tarafından açıklandı
21 Haziran kabine toplantısı sonuçları merak ediliyor! Kabine toplantısı kararları Cumhurbaşkanı tarafından açıklandı 21 Haziran kabine toplantısı sonuçları herkes tarafından sorgulanıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yönetiminde ve tüm bakanların katılımı ile kabine toplantısı Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde yapıldı. Kritik kabine toplantısında önemli kararlar alındı. Alınan kararları Cumhurbaşkanı Erdoğan Millete Sesleniş konuşması ile duyurdu. İşte Kabine toplantısı kararları…
21.06.2021 Gündem
Nakdi ücret desteği/ücretsiz izin desteği uzatıldı mı? Nakdi ücret desteği ne zaman bitecek?
Nakdi ücret desteği/ücretsiz izin desteği uzatıldı mı? Nakdi ücret desteği ne zaman bitecek? Cumhurbaşkanı Erdoğan, tam normalleşmenin konuşulduğu Kabine toplantısı sonrası açıklama yapıyor. Yeni dönemle ilgili kararları açıklayan Erdoğan, "1 Temmuz'dan itibaren tüm sokağa çıkma yasakları kalkıyor" dedi. Peki, nakdi ücret desteği uzatıldı mı? Ücretsiz izin desteği ne zaman sona erecek?
22.06.2021 Gündem
İçişleri Bakanlığı 1 Temmuz genelgesi yayımlandı mı? Cumhurbaşkanı detayları için genelgeyi işaret etti!
İçişleri Bakanlığı 1 Temmuz genelgesi yayımlandı mı? Cumhurbaşkanı detayları için genelgeyi işaret etti! Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleştirilen kabine toplantısı sonrasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kameraların karşısına geçti ve yeni alınan kararları açıkladı. 1 Temmuz'dan sonra Pazar günü devam eden Sokağa Çıkma kısıtlaması ile akşam kısıtlaması sona erecek. Maske ve Mesafe kuralaları aynı şekilde devam edilecek. Öte yandan Cumhurbaşkanı detayların genelgeyle belli olacağını ifade etti. Peki, İçişleri Bakanlığı 1 Temmuz genelgesi yayımlandı mı?
21.06.2021 Gündem
1 Temmuz itibariyle kalkan yasaklar! 1 Temmuz’da yasaklar kalkıyor mu? 1 Temmuz kararları
1 Temmuz itibariyle kalkan yasaklar! 1 Temmuz’da yasaklar kalkıyor mu? 1 Temmuz kararları 1 Temmuz yasaklar kalkıyor mu? Kabine toplantısı sona erdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlık ettiği toplantı sonrası yapılan açıklamada alınan yeni kararlar açıklandı. İşte 1 Temmuz itibariyle kalkan yasaklar ve 1 Temmuz kararları
21.06.2021 Gündem
18 yaş aşılama ne zaman? 18 yaş ve üstü ne zaman aşılanacak? İşte Kabine toplantısı kararları!
18 yaş aşılama ne zaman? 18 yaş ve üstü ne zaman aşılanacak? İşte Kabine toplantısı kararları! Türkiye'de yeni dönem başlıyor. Milyonların beklediği Kabine toplantısı sonra erdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Başkanlığında toplanan Kabine toplantısında kritik kararlar alındı. Türkiye'nin kademeli normalleşme sonrası yeni adımları netleşti. Aşılama çalışmaları ile ilgili bilgi veren Recep Tayyip Erdoğan kararları 1 Temmuz itibariyle alınacak tedbirleri tek tek açıkladı. Peki, 18 yaş aşılama ne zaman? 18 yaş ve üstü ne zaman aşılanacak? İşte son kabine toplantısından çıkan kararlar...
21.06.2021 Gündem
18 yaş altı ve 65 yaş üstü için toplu taşıma yasağı kalktı mı? İşte Kabine toplantısı kararları!
18 yaş altı ve 65 yaş üstü için toplu taşıma yasağı kalktı mı? İşte Kabine toplantısı kararları! Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanan Kabine toplantısı sona erdi. Aşılama çalışmalarının hız kazanmasıyla birlikte kademeli normalleşme sürecinin devam edip etmeyeceği merak ediliyordu. Koronavirüs salgını tedbirlerinin esnetilmesi sürecinde alınan kararlar ve uygulanacak takvim de netlik kazandı. Kritik Kabine toplantısının ardından kameralar karşışına geçen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yeni döneme ilişkin atılacak adımları tek tek açıkladı. 18 yaş altı ve 65 yaş üstü vatandaşlara getirilen kısıtlamalar ile toplu taşıma yasağının kaldırılıp kaldırılmadığı merak ediliyor. Peki, 18 yaş altı ve 65 yaş üstü için toplu taşıma yasağı kalktı mı? 18 yaş ve 65 yaş toplu taşıma kullanabilir mi? Toplu taşıma yasağı kalktı mı? İşte toplu taşıma yasağı ile ilgili merak edilenler...
21.06.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni kararları açıkladı! 1 Temmuz'dan itibaren...
Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni kararları açıkladı! 1 Temmuz'dan itibaren... Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine Toplantısı'nın ardından millete seslendi. Erdoğan "Bu zirvede bir kez daha görülmüştür ki Türkiyesiz bir NATO'nun bırakınız mevcut gücünü korumayı, varlığını sürdürmesi dahi oldukça güçtür. NATO'dan ve müttefiklerden her alanda ülkemizin bu önemine ve katkısına uygun bir yaklaşım beklediğimizin altını bir kez daha çiziyoruz" açıklamasının ardından yeni alınan normalleşme kararlarını açıkladı ve "1 Temmuz itibarıyla başlamak üzere sokağa çıkma kısıtlamalarını tümüyle kaldırıyoruz. Şehirler arası seyahat kısıtlamaları ile şehir içi toplu taşımadaki kısıtlamalar sona eriyor." dedi.
21.06.2021 Gündem
Pazar günü yasak var mı? Pazar yasağı kalktı mı? Pazar günü seyahat edilebilir mi?
Pazar günü yasak var mı? Pazar yasağı kalktı mı? Pazar günü seyahat edilebilir mi? 1 Haziran'dan itibaren başlayan kademeli normalleşme süreci devam ediyor. Hafta sonu yasağı pek çok vatandaşın gündeminde. İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan Haziran Ayı Normalleşme Tedbirleri Genelgesi merak ediliyor. Tedbirlerin esnetilmesiyle birlikte pek çok kişi pazar günleri yasakların devam edip etmediğimi araştırıyor. Peki, Pazar günü yasak var mı? Pazar yasağı kalktı mı? Pazar günü seyahat edilebilir mi? Pazar günü sokağa çıkma yasağı saatleri...
12.06.2021 Gündem
Yasaklardan kimler muaf? Sokağa çıkma yasağından muaf olan yerler ve kişiler listesi!
Yasaklardan kimler muaf? Sokağa çıkma yasağından muaf olan yerler ve kişiler listesi! İçişleri Bakanlığı duyurdu. Kademeli normalleşmede yeni aşamaya geçildi. Hükümet tarafından alınan kararlar İçişleri Bakanlığı’nın 81 ile gönderdiği Haziran Ayı Normalleşme Genelgesi'nde tek tek açıklandı. Sokağa çıkma yasağı, seyahat kısıtlaması, mesai saatleri ve açık olacak işletmeler genelgede yer aldı. Sokağa çıkma yasağının uygulanacağı günlerde muaf kapsamında olanlar da listelendi. Peki, Yasaklardan kimler muaf? Yasaklardan muaf olan yerler nereler? İşte Genelgeye göre, sokağa çıkma yasağından muaf olan yerler ve kişiler listesi!
1.06.2021 Gündem
65 yaş üstü şehirler arası seyahat yapabilir mi, 65 yaş üstü seyahat yasağı var mı? 1 Haziran 65 yaş üstü seyahat izni kalktı mı?
65 yaş üstü şehirler arası seyahat yapabilir mi, 65 yaş üstü seyahat yasağı var mı? 1 Haziran 65 yaş üstü seyahat izni kalktı mı? 65 yaş üstü şehirler arası seyahat yasağı var mı? İçişleri Bakanlığı genelgesi yayımlandı. Genelgeyle birlikte 65 yaş üstü sokağa çıkma ve seyahat yasağı ile ilgili detaylar vatandaşlarla paylaşıldı. Koronavirüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkma saatleri kısıtlanan 65 yaş üstü seyahat izni kalktı mı, 65 yaş üstü izinsiz şehirler arası seyahat yapabilir mi?
1.06.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Şehirler Arası Seyahat ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şehirler arası seyahat haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.