Şehir Tiyatroları

Şehir Tiyatroları

Son dakika Şehir Tiyatroları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Şehir Tiyatroları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Şehir Tiyatroları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şehir Tiyatroları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şehir tiyatroları gelişmeleri de dahil olmak üzere 429 şehir tiyatroları haberi bulunmuştur. Tüm şehir tiyatroları haberleri aşağıda listelenmiştir.
Jeyan Mahfi Ayral Tözüm hayatını kaybetti
Jeyan Mahfi Ayral Tözüm hayatını kaybetti Yeşilçam'da Türkan Şoray, Filiz Akın, Belgin Doruk, Hülya Koçyiğit, Fatma Girik, Emel Sayın, Gülşen Bubikoğlu ve Necla Nazır'ın da aralarında bulunduğu çok sayıda ünlü ismi seslendiren 94 yaşındaki ses sanatçısı ve oyuncu Jeyan Mahfi Ayral Tözüm hayatını kaybetti. Usta ismin ölümü sevenlerini yasa boğdu.
29.10.2023 Magazin
Seda Fettahoğlu kimdir (oynadığı diziler), neden öldü? Çocuklar Duymasın yıldızı Seda Fettahoğlu kaç yaşında öldü, evli mi, çocuğu var mı?
Seda Fettahoğlu kimdir (oynadığı diziler), neden öldü? Çocuklar Duymasın yıldızı Seda Fettahoğlu kaç yaşında öldü, evli mi, çocuğu var mı? İstanbul Şehir Tiyatroları oyuncusu Seda Fettahoğlu hayatını kaybetti. Fettahoğlu'nun cenazesi Beyoğlu'nda bir parkta bulundu. İstanbul Şehir Tiyatrosu hesabından yapılan açıklamada, 'Tiyatromuzun değerli oyuncusu, canımız, Seda Fettahoğlu’nu kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Acımız çok büyük. Şehir Tiyatrosu ailemizin, sevenlerinin, dost ve yakınlarının başı sağ olsun.' mesajı paylaşıldı. Seda Fettahoğlu Çocuklar Duymasın, Yalan Dünya, Doktorlar yapımlarında da yer almıştı. Peki, Seda Fettahoğlu kimdir, ölüm nedeni belli oldu mu, kaç yaşında ve neden öldü? Oyuncu Fettahoğlu evli mi, çocuğu var mı?
28.09.2023 Magazin
Ünlü sanatçı Seda Fettahoğlu ölüm haberi ile sevenlerini üzdü! Kahreden detay ortaya çıktı
Ünlü sanatçı Seda Fettahoğlu ölüm haberi ile sevenlerini üzdü! Kahreden detay ortaya çıktı Ünlü tiyatro oyuncusu Seda Fettahoğlu ölüm haberi ile sevenlerini üzdü. Şehir Tiyatroları'ndan gelen açıklamayla olay doğrulanırken ünlü sanatçının hayatını kaybettiği gün ile ilgili kahreden detay da ortaya çıktı. İşte Seda Fettahoğlu'nun hayatı dizileri ve sanatı...
28.09.2023 Magazin
Seda Fettahoğlu kimdir, neden öldü? Seda Fettahoğlu oynadığı diziler hangileri, Yalan Dünya’da ve Sihirli Annem’de hangi karakteri oynadı? Nur Fettahoğlu ile kardeş mi?
Seda Fettahoğlu kimdir, neden öldü? Seda Fettahoğlu oynadığı diziler hangileri, Yalan Dünya’da ve Sihirli Annem’de hangi karakteri oynadı? Nur Fettahoğlu ile kardeş mi? Oyuncu Seda Fettahoğlu neden öldü? Sorusunun yanıtı merak ediliyor. Sihirli Annem dizisiyle tanınan Seda Fettahoğlu İstanbul'daki bir parkta ölü olarak bulundu. Peki, Seda Fettahoğlu kimdir, nereli, kaç yaşında, ölüm sebebi belli oldu mu? Seda Fettahoğlu Nur Fettahoğlu kardeş mi? İşte Seda Fettahoğlu oynadığı diziler
28.09.2023 Gündem
Ünlü oyuncu Seda Fettahoğlu Beyoğlu'nda bir parkta ölü bulundu! Son mesajı ortaya çıktı...
Ünlü oyuncu Seda Fettahoğlu Beyoğlu'nda bir parkta ölü bulundu! Son mesajı ortaya çıktı... Tiyatro dünyasının ünlü ismi Seda Fettahoğlu hayatını kaybetti. İstanbul Şehir Tiyatrosu hesabından yapılan açıklamada, 'Tiyatromuzun değerli oyuncusu, canımız, Seda Fettahoğlu’nu kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Acımız çok büyük. Şehir Tiyatrosu ailemizin, sevenlerinin, dost ve yakınlarının başı sağ olsun.' mesajı paylaşıldı.
27.09.2023 Magazin
Hazım Körmükçü: Başarısız olmak gibi bir lüksüm yok!
Hazım Körmükçü: Başarısız olmak gibi bir lüksüm yok! Hazım Körmükçü, Yeşilçam efsanelerinden Hülya Koçyiğit'in sunumuyla TRT 2'de ekranlara gelen 'Film Gibi Hayatlar' programında konuk oldu. Dedesi Türk Tiyatrosu’nun usta isimlerinden Hazım Körmükçü ile aynı ismi taşıyan ünlü oyuncu, Körmükçü soyadının taşımanın hem onurunu hem de zorluğunu yaşadığını söyledi.
11.03.2023 Magazin
Bennu Yıldırımlar, 'Veda Mektubu'nu anlattı! 'Yarım kalmış duyguların intikamı'
Bennu Yıldırımlar, 'Veda Mektubu'nu anlattı! 'Yarım kalmış duyguların intikamı' Yapımını Most Production, yapımcılığını Gül Oğuz’un üstlendiği, Kanal D’nin merakla beklenen yeni dizisi 'Veda Mektubu', bu akşam izleyici karşısına çıkıyor. Dizide önemli karakterlerden biri olan 'Seher Karlı’ya hayat veren usta oyuncu Bennu Yıldırımlar; binlerce kişinin yaşamını yitirdiği deprem felaketi, yeni projesi ve kariyeri hakkında Milliyet.com.tr’ye açıklamalarda bulundu.
27.02.2023 Magazin
Ümit Erdim kimdir, kaç yaşında, nereli? Survivor 2023 ikinci yarışmacısı oyuncu Ümit Erdim'in filmleri ve TV dizileri neler?
Ümit Erdim kimdir, kaç yaşında, nereli? Survivor 2023 ikinci yarışmacısı oyuncu Ümit Erdim'in filmleri ve TV dizileri neler? Acun Ilıcalı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şarkıcı Berdan Mardini'nin ardından Survivor 2023'ün 2. yarışmacısının oyuncu Ümit Erdim olduğunu açıkladı. Peki, Ümit Erdim kimdir? Survivor 2023 ikinci yarışmacısı oyuncu Ümit Erdim kaç yaşında, nereli, filmleri ve TV dizileri neler?
14.12.2022 Magazin
Demiray Erül kimdir, kaç yaşındaydı? Demiray Erül’ün hastalığı ne?
Demiray Erül kimdir, kaç yaşındaydı? Demiray Erül’ün hastalığı ne? Dizi ve sinema oyuncusu Demiray Erül hayatını kaybetti. 84 yaşında hayatını kaybeden Demiray Erül’ün ölüm nedeni henüz açıklanmadı. Peki, Demiray Erül kimdir, kaç yaşındaydı? Demiray Erül’ün hastalığı ne? İşte detaylar…
17.10.2022 Gündem
İBB Şehir Tiyatroları programı! Hamlet, Cadı Kazanı, Oscar, Fosforlu Cevriye, Gözlerimi Kaparım Vazifemi Yaparım Şehir Tiyatroları 2022-2023 repertuvarı!
İBB Şehir Tiyatroları programı! Hamlet, Cadı Kazanı, Oscar, Fosforlu Cevriye, Gözlerimi Kaparım Vazifemi Yaparım Şehir Tiyatroları 2022-2023 repertuvarı! İBB Şehir Tiyatroları, yeni sezon repertuvarını, Harbiye Muhsin Ertuğrul Sahnesi’nde düzenlediği bir toplantıyla basın mensupları ve kültür-sanat camiasıyla paylaştı. İşte Şehir Tiyatroları 2022-2023 repertuvarı…
20.09.2022 Kültür Sanat
Rauf Altıntak kimdir, neden, kaç yaşında öldü?
Rauf Altıntak kimdir, neden, kaç yaşında öldü? İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Şehir Tiyatrolarından yapılan açıklamada "Değerli sanatçımız, geleneksel tiyatromuzun ustalarından Rauf Altıntak'ı kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Kederli ailesine, tüm sevenlerine ve Türk Tiyatrosu'na başsağlığı dileriz." ifadesine yer verildi. Peki, Rauf Altıntak kimdir, neden, kaç yaşında öldü?
1.08.2022 Kültür Sanat
Necip Fazıl Kısakürek ölüm yıldönümünde anılıyor! Necip Fazıl Kısakürek kimdir? İşte Necip Fazıl Kısakürek’in hayatı!
Necip Fazıl Kısakürek ölüm yıldönümünde anılıyor! Necip Fazıl Kısakürek kimdir? İşte Necip Fazıl Kısakürek’in hayatı! Necip Fazıl Kısakürek ölüm yıldönümünde anılıyor! Necip Fazıl Kısakürek’in ölümünün üzerinden 39 yıl geçti. "Çile", "Kaldırımlar", "Örümcek Ağı" adlı şiirleri ile bilinen, Türk edebiyatında Baki'den sonra "Sultanu'ş Şuara" unvanına sahip ikinci kişi olan Necip Fazıl Kısakürek’in hayatı merak ediliyor. Peki, Necip Fazıl Kısakürek kimdir, nereli? İşte Necip Fazıl Kısakürek şiirleri, kitapları ve oyunları!
25.05.2022 Kültür Sanat
Sera Kutlubey kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Sera Kutlubey dizileri ve filmleri!
Sera Kutlubey kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Sera Kutlubey dizileri ve filmleri! Sera Kutlubey, İyilik dizisindeki Damla karakteri ile gündeme geliyor. Dizide yakın arkadaşının kocasıyla ilişki yaşayan kadını canlandıran Sera Kutlubey, değişen imajı ve oyunculuğuyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Peki, Sera Kutlubey kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Sera Kutlubey dizileri ve filmleri!
3.05.2022 Magazin
Kadınlar Günü’nde ulaşım ücretsiz mi? İstanbulkart Mobil uygulaması nasıl indirilir? Metrobüs ve otobüs seferleri ücretsiz mi?
Kadınlar Günü’nde ulaşım ücretsiz mi? İstanbulkart Mobil uygulaması nasıl indirilir? Metrobüs ve otobüs seferleri ücretsiz mi? İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) duyurdu! Tüm kadınlara ücretsiz olacak! İBB, 8 Mart Kadınlar Günü’nü ücretsiz toplu ulaşımla kutlayacak. Peki, Kadınlar Günü’nde ulaşım ücretsiz mi? İstanbulkart Mobil uygulaması nasıl indirilir? Metrobüs ve otobüs seferleri ücretsiz mi?
6.03.2022 Gündem
Müge Akyamaç ve Sedat Uğur boşandı! 18 yıllık evlilik 10 dakikada bitti...
Müge Akyamaç ve Sedat Uğur boşandı! 18 yıllık evlilik 10 dakikada bitti... 'Milyarder, Gurbetçi Şaban ve Şaban Pabucu Yarım' gibi unutulmaz Yeşilçam filmlerinde rol alan Müge Akyamaç, 18 yıllık eşi Sedat Uğur’dan tek celsede boşandı. 18 yıllık evlilik 10 dakikada sona erdi.
24.02.2022 Magazin
Sezai Aydın kimdir? Sezai  Aydın kaç yaşındaydı?
Sezai Aydın kimdir? Sezai Aydın kaç yaşındaydı? Seslendirmeleriyle tanınan tiyatro, sinema, dizi oyuncusu Sezai Aydın hayatını kaybetti. Tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren Sezgin Aydın, Rocky'den Fred Çakmaktaş'a kadar pek çok filmde ana karakterlere seslendirme yapmıştı. Peki, Sezai Aydın kimdir? Sezai Aydın kaç yaşındaydı? Sezai Aydın neden öldü? İşte detaylar...
20.12.2021 Gündem
Usta oyuncu Sezai Aydın hayatını kaybetti
Usta oyuncu Sezai Aydın hayatını kaybetti Türk tiyatro, sinema, dizi oyuncusu ve seslendirme sanatçısı Sezai Aydın 69 yaşında hayatını kaybetti.
20.12.2021 Magazin
Tiyatro ve seslendirme sanatçısı Doğan Bavli vefat etti
Tiyatro ve seslendirme sanatçısı Doğan Bavli vefat etti Tiyatro ve seslendirme sanatının önemli isimlerinden Doğan Bavli, 80 yaşında hayatını kaybetti. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Şehir Tiyatroları Bavli'nin vefat haberini şu şekilde duyurdu: "Değerli sanatçımız, tiyatro ve sinema oyuncusu Doğan Bavliyi kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Kederli ailesine, tüm sevenlerine ve Türk Tiyatrosuna başsağlığı dileriz."
22.11.2021 Yaşam
Uğur Arda Aydın kimdir? Oyuncu ve yönetmen Uğur Arda Aydın’ın biyografisi…
Uğur Arda Aydın kimdir? Oyuncu ve yönetmen Uğur Arda Aydın’ın biyografisi… Oyuncu ve yönetmen Uğur Arda Aydın’ın, meslektaşları Nazife Aksoy ile Mana Alkoy'a karşı, ‘cinsel taciz’ suçlamasıyla yargılandığı davada Aydın 2 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı. Söz konusu gelişmelerin ardından Uğur Arda Aydın kimdir sorularına yanıt aranamaya başlandı. Peki, Uğur Arda Aydın kimdir?
22.09.2021 Gündem
Metin Çekmez son yolculuğuna uğurlandı!
Metin Çekmez son yolculuğuna uğurlandı! Tedavi gördüğü hastanede önceki gün yaşamını yitiren oyuncu Metin Çekmez, son yolculuğuna uğurlandı. Çekmez, vasiyeti üzerine Kuşadası'nda toprağa verildi.
27.08.2021 Magazin
Metin Çekmez, ağabeyi Dinçer Çekmez ile aynı kaderi paylaştı
Metin Çekmez, ağabeyi Dinçer Çekmez ile aynı kaderi paylaştı Türkiye'nin yakından tanıdığı usta oyuncu Metin Çekmez, tedavi gördüğü Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Bugün Kuşadası'nda toprağa verilecek oyuncu, 2013 yılında vefat eden ağabeyi Dinçer Çekmez ile aynı kaderi paylaştı.
26.08.2021 Magazin
Metin Çekmez kimdir, kaç yaşında? Metin Çekmez nereli? Ünlü oyuncudan acı haber!
Metin Çekmez kimdir, kaç yaşında? Metin Çekmez nereli? Ünlü oyuncudan acı haber! Ünlü tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Metin Çekmez Aydın'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Uzun zamandır kanserle mücadele eden usta oyuncu 76 yaşındaydı. Peki, Metin Çekmez kimdir, kaç yaşında? Metin Çekmez nereli? İşte Metin çekmez filmleri, dizileri ve kariyeri hakkında merak edilenler...
25.08.2021 Gündem
Usta sanatçı Metin Çekmez hayatını kaybetti
Usta sanatçı Metin Çekmez hayatını kaybetti Aydın'ın Kuşadası ilçesinde tiyatro, dizi ve sinema oyuncusu Metin Çekmez (76), bir süredir kanser tedavisi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Çekmez'in cenazesi yarın Kuşadası'nın Davutlar Mahallesi'nde toprağa verilecek.
25.08.2021 Magazin
Nurseli İdiz kimdir? Nurseli İdiz kaç yaşında ve nereli? Nurseli İdiz'in hastalığı ne?
Nurseli İdiz kimdir? Nurseli İdiz kaç yaşında ve nereli? Nurseli İdiz'in hastalığı ne? Nurseli İdiz, Paylaş Benimle programı ile gündem oldu. Programa konuk olan Nurseli İdiz, hayatı ile ilgili bilinmeyenleri paylaştı. İdiz'in ailesinden 5 kişinin ölümüyle birlikte hastalığının nasıl nüksettiğini anlattı ve yaşadığı zorlukları ekranda paylaştı. Hayatının en sarsıcı dönemini nasıl atlattığını "Ben bu yaşta iyileştiysem, herkes iyileşir" diyerek anlatan Nurseli İdiz'in hayatı izleyenler tarafından merak ediliyor. Peki, Nurseli İdiz kimdir, kaç yaşında? Nurseli İdiz'in eski eşi kim? Nurseli İdiz'in hastalığı ne? İşte Nurseli İdiz'in hayatı hakkında merak edilenler...
16.08.2021 Gündem
Usta oyuncu Nedret Güvenç'e veda
Usta oyuncu Nedret Güvenç'e veda Devlet sanatçısı, oyuncu, yönetmen ve yazar Nedret Güvenç, Harbiye Muhsin Ertuğrul Sahnesi'nde düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.
2.08.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Şehir Tiyatroları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şehir tiyatroları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.