Sefaköy

Sefaköy

Son dakika sefaköy haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sefaköy ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sefaköy haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sefaköy

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sefaköy gelişmeleri de dahil olmak üzere 469 sefaköy haberi bulunmuştur. Tüm sefaköy haberleri aşağıda listelenmiştir.
AK Parti İBB Başkan adayı Murat Kurum: İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır
AK Parti İBB Başkan adayı Murat Kurum: İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, İstanbul İçin Hızlı ve Sağlam Adımlar, İlk 6 Ay ve 1 Yıllık Acil Eylem Planı Toplantısı'nda konuştu. Murat Kurum, 'İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır. İstanbul’un 5 yıllık süreçte geriye gitmesinden dolayı projelerin hızlıca yapılmasını tespit ettik. Yoğun bir mesai içinde olduk. Bilim insanları ile bu projeleri çalıştık.' dedi. İstanbul'da trafikte kalma süresinin ilk yılda yüzde 64'ten 59'a düşeceğini belirten Kurum, metrobüs kapasitesinin de artacağını söyledi. Kurum ayrıca sosyal destek kapsamında İstanbul'da 100 kreşin açılacağını duyurdu.
28.03.2024 Gündem
Pazarda 50, kasapta 200 lira! Sucukta hileye karşı uzman isimden uyarı geldi
Pazarda 50, kasapta 200 lira! Sucukta hileye karşı uzman isimden uyarı geldi Sefaköy'de kurulan bir tezgahta 3 kangal sucuğun 150 TL'den satıldığı görüntüler sosyal medyada gündem olurken, akıllara sucukta yapılan hileleri getirdi. Gıda Mühendisi Doç. Dr. Murat Doğan hileye dikkat çekerken, "Temel olarak iyi olmayan etler kullanılıyor. Sakatat türü etler, hayvanın kullanılmayan yerleri, pankreası, midesi, bağırsaklarının bir kısmı. Kemiğin üzerindeki kıymayı tıraşlayarak kullanıyorlar, böylece maliyetleri düşürmüş oluyorlar. Kemik tozu da karışmış olan kıymalar kullanılıyor" dedi.
29.02.2024 Gündem
Murat Kurum'dan İBB yönetimine ulaşım tepkisi: İstanbullu trafikte canından bezdi
Murat Kurum'dan İBB yönetimine ulaşım tepkisi: İstanbullu trafikte canından bezdi AK Parti'nin İBB Başkan Adayı Murat Kurum, 'Çilesiz İstanbul Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Kurum, "Mevcut İBB yönetimi her alanda olduğu gibi ulaşımda da başarısız oldu. 35 ulaşım vaadinden 4'ünü yapabildiler. Bu trafik İstanbul'u çileden çıkaran hale geldi. Paradan, zamandan, her şeyden kaybediyoruz. 1 yılda 288 saat kaybediyoruz. İstanbullunun ömründen 3 yıl çalınıyor" diye konuştu.
27.02.2024 Gündem
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum CNN Türk'te: Herkes 'İstanbul'da değişim vakti gelmiştir' diyor
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum CNN Türk'te: Herkes 'İstanbul'da değişim vakti gelmiştir' diyor AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, CNN Türk yayınında Ahmet Hakan ve Fulya Öztürk’ün sorularını yanıtladı. Kurum, "Aylardır ziyaretlerimizi yapıyoruz. İstanbullular büyükşehirden neler bekliyor? Onları dinliyoruz. Gittiğimiz her yerde büyük bir sevgiyle coşkuyla karşılanıyoruz. Herkes şunu söylüyor 'İstanbul'da değişim vakti gelmiştir'" dedi.
26.01.2024 Gündem
'Ben Robin Hood’um' diyerek paraları önüne gelene dağıttı! Taksim'deki film gibi olay kameralara yansıdı
'Ben Robin Hood’um' diyerek paraları önüne gelene dağıttı! Taksim'deki film gibi olay kameralara yansıdı Filmleri aratmayan olay Taksim'de yaşandı. Beyoğlu’nda 3 şahıs korsan taksicilik yapan adamı silah zoruyla alıkoydu. Adama silah doğrultup telefonunu çalan hırsız, internet bankacılığından da 15 bin lirasını gasp etti. Şahıslardan biri ardından gasp ettiği paraları Taksim’de “Ben Robin Hood’um” diyerek önüne gelene dağıttı. Yaşanan ilginç olay kameralara yansırken, Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği polislerinin yakaladığı şahıs savcılık talimatıyla akıl hastanesine yatırıldı.
2.11.2023 Gündem
Metrobüste iğrenç olay! ''Bu işi parayla halledebilir miyiz?'
Metrobüste iğrenç olay! ''Bu işi parayla halledebilir miyiz?' İstanbul'da üniversite öğrencisi Türkmenistan uyruklu M. A. (20), okula gitmek için bindiği metrobüste Bekir B. tarafından taciz edildiği öne sürüldü.  M.A.'nın tepkisi üzerine metrobüstekiler tarafından darbedilerek polise teslim edilen Bekir B., tutuklandı. 
8.10.2023 Yaşam
Küçükçekmece'de iki metrobüs çarpıştı!
Küçükçekmece'de iki metrobüs çarpıştı! Küçükçekmece'de iki metrobüs kafa kafaya çarpıştı. Kazada yaralanan olmadı.
1.10.2023 Gündem
Pelin Akil'in gözyaşlarını tutamadı! Tarihi yemek…
Pelin Akil'in gözyaşlarını tutamadı! Tarihi yemek… Cumhuriyet ilan edilmeden bir gün önce Çankaya Köşkü’nün mutfağında yaşananları konu alan 'Son Akşam Yemeği' filminin basın toplantısı, önceki gün Sefaköy'de yapıldı. Başrol oyuncularından Pelin Akil, rolünü anlatırken gözyaşlarına hakim olamadı.
22.09.2023 Magazin
Metrobüste uçak tekmeli kavga! Yer vermeyince ortalık karıştı
Metrobüste uçak tekmeli kavga! Yer vermeyince ortalık karıştı Metrobüste yer verme nedeniyle tartışan iki kişi arasında kavga çıktı. Kavgada birbirlerine uçan tekme ile saldıranları kadınlar ve diğer yolcular ayırdı. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.
9.08.2023 Yaşam
Büyük İstanbul Mitingi! Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 14 Mayıs mesajı: Gereken cevabı siz vereceksiniz
Büyük İstanbul Mitingi! Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 14 Mayıs mesajı: Gereken cevabı siz vereceksiniz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin büyük İstanbul mitinginde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, yaptığı konuşmada mitinge 1 milyon 700 bin kişinin katıldığını duyurdu. 14 Mayıs seçimlerine yönelik dünyaya mesajlar veren Erdoğan, "Avrupa'nın dergileri şimdi burayı izliyor, 'acaba Atatürk havalimanında ne oluyor?' diye soruyor. Buradan cevabı siz vereceksiniz" ifadelerini kullandı. Asgari ücret ve kamu işçilerinin zammı ile ilgili konuşan Erdoğan, "Asgari ücreti gözden geçireceğiz. Kamu işçileri için zammını da salı günü açıklayacağız" dedi.
7.05.2023 Gündem
Kira artışları devam ediyor! '10 bin TL'nin altında ev yok'
Kira artışları devam ediyor! '10 bin TL'nin altında ev yok' Deprem sonrası afet bölgesinden başta komşu iller olmak üzere, Türkiye'nin dört bir yanına göç başladı. Vatandaşlar deprem riski taşıyan illerde ise; riskin düşük olduğu ilçeleri tercih ediyor. İl değiştirme imkanı olanlar 'güvenli' şehirlere yönelirken, bu süreçte İstanbul ilk kez dışa göç veriyor. Peki yaşanan iç göç kiralık daire fiyatlarını nasıl etkiledi? Önümüzdeki günlerde kiralarda düşüş eğilimi görülecek mi?
13.03.2023 Ekonomi
Korkunç olay! Kafası metrobüs tekerinin altına sıkıştı, feci şekilde can verdi
Korkunç olay! Kafası metrobüs tekerinin altına sıkıştı, feci şekilde can verdi Küçükçekmece Sefaköy Metrobüs Durağı'nda bir yolcu, durağa yanaşan metrobüsün altında kalarak hayatını kaybetti. Durak ile metrobüs arasında sıkışan kişi, itfaiye ekiplerinin çalışması ile çıkarıldı. 
16.01.2023 Yaşam
İstanbul'da üniversitedeki göçükle ilgili soruşturma başlatıldı
İstanbul'da üniversitedeki göçükle ilgili soruşturma başlatıldı Arel Üniversitesi Sefaköy kampüsünde dün meydana gelen çökmeyle ilgili Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı.
24.10.2022 Gündem
Arel Üniversitesi çöktü mü, İstanbul Arel Üniversitesi nerede?
Arel Üniversitesi çöktü mü, İstanbul Arel Üniversitesi nerede? Arel Üniversitesi çöktü mü, İstanbul Arel Üniversitesi nerede? İstanbul Küçükçekmece'de yan tarafındaki inşaatın istinat duvarında meydana gelen çökme sonucu Arel Üniversitesi'nin 3 katlı binası çöktü. Üniversitenin ana binasının bir köşesinde de büyük hasar meydana geldi. Çevrede bulunan 1 öğrenci yurdu ve 6 apartman da tedbir amacıyla tahliye edildi.
24.10.2022 Gündem
Müjde Ar: Süreler düşerse setlere dönerim
Müjde Ar: Süreler düşerse setlere dönerim Türk sinemasının usta isimlerinden Müjde Ar, önceki gün eski Kültür ve Turizm Bakanı eşi Ercan Karakaş ile birlikte alışveriş turunda görüntülendi. Hayatına Bodrum'da devam eden 68 yaşındaki sanatçı, zaman zaman İstanbul'a geldiklerini söylerken; ara verdiği setlere dönmek için şartını da açıkladı.
10.10.2022 Magazin
Küçükçekmece’de alkollü kadın trafiği birbirine kattı! Otobüsün önüne atladı
Küçükçekmece’de alkollü kadın trafiği birbirine kattı! Otobüsün önüne atladı Küçükçekmece’de, alkollü olduğu ileri sürülen bir kadın, seyir halindeki İETT otobüsünün önüne atlayarak trafiği alt üst etti. Vatandaşlar, kadını yoldan çekilmesi için ikna etmeye çalıştı. Yaşanan o anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.
19.09.2022 Yaşam
İBB öğrencileri LGS ve YKS’ye hazırlayacak! İBB ders atölyeleri başvuruları başlıyor! İşte başvuru şartları!
İBB öğrencileri LGS ve YKS’ye hazırlayacak! İBB ders atölyeleri başvuruları başlıyor! İşte başvuru şartları! İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) duyurdu! İBB ders atölyeleri başlıyor. LGS ve YKS’ye girecek öğrenciler için 11 atölye açılıyor. 5 bin öğrenciye hizmet vermesi planlanan İBB ders atölyelerine başvurular başlıyor. Peki, İBB ders atölyeleri başvuruları ne zaman alınacak? Başvurular nasıl yapılır? İBB ders atölyelerine katılım şartları ne? İBB ders atölyeleri nerede? İşte detaylar…
3.09.2022 Eğitim
İstanbul'da 2 ayda 13 otomobil çaldılar! 4 şüpheli yakalandı
İstanbul'da 2 ayda 13 otomobil çaldılar! 4 şüpheli yakalandı İstanbul'da 2 ay içerisinde 13 otomobil çalan 4 şüpheli yakalandı. Şüpheliler emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilirken, otomobil çaldıkları anlar güvenlik kameralarına yansıdı. 
12.08.2022 Yaşam
MSB: Daima asil milletimizin hizmetindeyiz
MSB: Daima asil milletimizin hizmetindeyiz Konya'da engebeli arazide düşerek yaralanan kişi, Milli Savunma Bakanlığı Hava Kuvvetleri Komutanlığı'na ait helikopter ile bulunduğu yerden alınarak hastaneye ulaştırıldı.
27.05.2022 Gündem
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'ndan 'Atatürk Havalimanı' açıklaması
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'ndan 'Atatürk Havalimanı' açıklaması Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Atatürk Havalimanı'nın yerine yapılacak millet bahçesiyle ilgili, "Atatürk Havalimanı kuzey güney pistlerinin olduğu bölge bundan böyle milletimize başka bir şekilde; millet bahçesiyle hizmet edecek. Doğu batı pisti acil durumlarda kullanılmak üzere açık tutulacak. Atatürk Havalimanı, milletin kalmaya devam edecek. Bu kadar açık, bu kadar net" dedi.
18.05.2022 Gündem
Müjde Ar: Anneme ‘Deli Aysel’ diyorlardı ama o bir dehaydı!
Müjde Ar: Anneme ‘Deli Aysel’ diyorlardı ama o bir dehaydı! Küçükçekmece Belediyesi’nin 'Çekmecemde Kitap Var' söyleşilerine konuk olan Müjde Ar, Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Annesi Aysel Gürel’in vefatının ardından onun anısına armağan edilen 'Ne Kavgam Bitti Ne Sevdam' şiir kitabını ve usta sanatçıya anılarını anlatan Müjde Ar, “Annem tabuları yıkarak, ataerkil sistemin dayattığı her şeyi yıkarak kendine bir yol çizerdi. 'Deli Aysel' diyorlardı ama o bir dehaydı” dedi. Ünlü oyuncu, annesinin yazdığı, Sezen Aksu'nun seslendirdiği 'Ünzile' şarkısının dramatik hikayesini de anlattı.
10.05.2022 Magazin
TÜGVA bombacısının yeni görüntüleri ortaya çıktı
TÜGVA bombacısının yeni görüntüleri ortaya çıktı TÜGVA bombacısı kadının yeni görüntüleri ortaya çıktı. Eylem sırasında çarşaf giyen bombacı kadın, ilçe ilçe kıyafet değiştirmiş. Hem bu ilginç görüntüleri hem de olayın ayrıntılarını, CNN TÜRK İstihbarat Şefi Nihat Uludağ anlattı.
7.05.2022 Gündem
AVM’nin kapanış saatinde içeri girmeye çalıştı arbede yaşandı
AVM’nin kapanış saatinde içeri girmeye çalıştı arbede yaşandı Küçükçekmece’de, alkollü şahıs alışveriş merkezinin kapanış saatinde içeri girmeye çalışınca, arbede yaşandı. Şahıs, gelen polis ekiplerine de dakikalarca direnerek zorluk çıkarttı.
6.05.2022 Yaşam
Sefaköy'de İETT otobüsü kazası
Sefaköy'de İETT otobüsü kazası D100 Sefaköy yan yolda, İETT otobüsü kaza yaptı. Otobüsteki yolcular camlar kırılarak çıkarıldı. Kazanın otobüsün sağ ön lastiğinin patlaması sonucu meydana geldiği belirtilirken yaralı 6 kişi hastaneye kaldırıldı.
22.01.2022 Haber
İETT otobüsü yoldan çıktı! Çok sayıda yaralı var
İETT otobüsü yoldan çıktı! Çok sayıda yaralı var Son dakika haberi... D100 Sefaköy yan yolda, İETT otobüsü kaza yaptı. Otobüsteki yolcular camlar kırılarak çıkarıldı.
22.01.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Sefaköy ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sefaköy haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.