Seda Sayan, kayınvalidesi ve kayınpederi ile buluştu! Kayınvalidesine yorum yağdı
Seda Sayan, kayınvalidesi ve kayınpederi ile buluştu! Kayınvalidesine yorum yağdı Şarkıcı Seda Sayan, geçtiğimiz nisan ayında kendisinden 25 yaş küçük Çağlar Ökten ile Beşiktaş'ta lüks bir otelde gerçekleşen nikah töreni ile evlenmişti. 60 yaşındaki sanatçı, kayınvalidesi ve kayınpederi ile buluştu. Sürpriz ziyaretin fotoğrafları sosyal medyada paylaşılınca, yorum yağmuruna tutuldu.
1.10.2023 Magazin
Çağlar Ökten ve 25 yaş büyük eşi Seda Sayan’dan romantik paylaşım: Çiçek karım!
Çağlar Ökten ve 25 yaş büyük eşi Seda Sayan’dan romantik paylaşım: Çiçek karım! Ünlü sanatçı Seda Sayan ile geçtiğimiz yıl Beşiktaş'taki lüks bir otelde nikâh masasına oturan şarkıcı Çağlar Ökten, sosyal medya hesabından eşiyle çekilen aşk dolu bir karesini yayınladı.
5.08.2023 Magazin
Seda Sayan ve eşi Çağlar Ökten'den tatil pozları! Düşman çattılar
Seda Sayan ve eşi Çağlar Ökten'den tatil pozları! Düşman çattılar Ünlü şarkıcı Seda Sayan, geçtiğimiz yıl kendisinden 25 yaş küçük meslektaşı Çağlar Ökten ile nikah masasına oturmuştu. Herkesin ilişkilerine kısa sürer gözüyle baktığı çift, geçen günlerde evliliklerinde 1.yılı doldurdu. Son olarak ise Seda Sayan eşi Çağlar Ökten ile tatil pozunu 'Sevgilim' diyerek paylaştı. İşte Seda Sayan ve eşi Çağlar Ökten'in düşman çatlatan pozları...
23.07.2023 Magazin