Seçilme Yaşı

Seçilme Yaşı

Son dakika seçilme yaşı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan seçilme yaşı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını seçilme yaşı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Seçilme Yaşı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan seçilme yaşı gelişmeleri de dahil olmak üzere 125 seçilme yaşı haberi bulunmuştur. Tüm seçilme yaşı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 14 Mayıs'ın sloganını duyurdu: Doğru adımlarla yola devam
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 14 Mayıs'ın sloganını duyurdu: Doğru adımlarla yola devam Cumhurbaşkanı Erdoğan katıldığı canlı yayında gündeme dair merak edilen soruları yanıtladı. Seçim kampanyasındaki sloganlarını 'Doğru adımlarla yola devam' olarak belirlediklerini açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Hem şahsım, hem teşkilat olarak seçim kampanyamızı yüz yüze yürüteceğiz. Siyasette, 'Erdoğan stili' olarak kabul edilen bir tarz var. Nedir o? Yüz yüze, gönül gönüle ilişki" dedi. Deprem bölgesinde 27 bin 949 konutun inşasına başlandığını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, muhalefete tepki göstererek, "Hayatında inşaat nedir görmemiş, kalkmış bizi eleştiriyor, temele çukur diyor" ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan kentsel dönüşümle ilgili olarak ise "Biz hocalarımızla beraber çalışıyoruz, yeni dönemde daha detaylı bir şekilde ele alıp yasal çerçevelerde de bir adımı atabiliriz. Artık imar affı düşünemeyiz. Düşünme vakti yok" dedi.
29.03.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş EYT açıklaması! İlk maaşlar için tarih verdi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş EYT açıklaması! İlk maaşlar için tarih verdi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TRT ortak yayınında gündemle ilgili soruları yanıtladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan EYT düzenlemesine ilişkin de bilgi vererek 'İlk maaşlar ne zaman yatacak?' sorusuna açıklık getirdi. Erdoğan, ”EYT kapsamında emekliliğe hak kazanan vatandaşlarımıza ilk aylıkları Şubat ya da Mart gibi bağlanabilir” dedi.
1.02.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında açıkladı! Enflasyonla ilgili tarih verdi, fiyatlar düşecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında açıkladı! Enflasyonla ilgili tarih verdi, fiyatlar düşecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, katıldığı canlı yayında gündeme dair soruları yanıtladı. İsveç ve Finlandiya'nın NATO'ya üye olması süreciyle ilgili konuşan Erdoğan, "Her şeyden önce PKK/YPG ile FETÖ'ye destek verilmeyeceği, bunun kırmızı çizgimiz olduğunu kendilerine orada ısrarla anlattık. Kesinlikle Türkiye'den bu konuda taviz beklenmesinler" dedi. Tahıl anlaşmasıyla ilgili de değerlendirmelerde bulunan Erdoğan, "Fiyatlardaki düşüş devam edecek. En az gelişmiş ülkelerin üzerindeki baskı azalacak. Ortaya çıkacak kıtlıklar peşinen engellenecek." dedi. Enflasyonla ilgili de açıklama yapan Erdoğan, "Şubat-Mart ayı itibariyle düşüşü görürüz." dedi.
25.07.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika faiz, enflasyon ve asgari ücret açıklaması!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika faiz, enflasyon ve asgari ücret açıklaması! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Türkmenistan dönüşü uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ekonomi gündemiyle ilgili önemli mesajlar verdi. Her zaman düşük faizi savunduğunu ve bu konuda taviz vermeyeceğini söyleyen Erdoğan, "Faiz lobileri kuduruyor" dedi. Asgari ücretle ilgili kararın, görüşmelerin akışına göre verileceğini kaydeden Erdoğan, "Asgari ücret arttı diye işçi çıkarma gibi bir durumla karşılaşacağımızı da zannetmiyorum" diye konuştu.
29.11.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan Çanakkale'de gençlerle bir araya geldi
Cumhurbaşkanı Erdoğan Çanakkale'de gençlerle bir araya geldi Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Ezineli Yahya Çavuş” belgeseli galasında gençlerle bir araya geldi. Erdoğan, 1915 Çanakkale Köprüsü'nün 18 Mart'tan önce açılabileceğinin müjdesini de canlı yayında duyurdu.
14.11.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan gençlere seslendi!
Cumhurbaşkanı Erdoğan gençlere seslendi! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İstanbul Eyüpsultan'da halka hitap etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İstanbul 25 yıl öncesinin İstanbul'u değil. Benim halkıma benim vatandaşıma modern hizmetin ön adımlarını attık. Gençlerin büyük kısmı o gün ne vardı bilmiyor. Gençliği şu anda kantara çıkaran AK Parti olmuştur. Bunu gençlerin özellikle bilmesi lazım" dedi.
5.03.2019 Siyaset
Akif Çağatay Kılıç: İstanbul Türkiye'nin özeti
Akif Çağatay Kılıç: İstanbul Türkiye'nin özeti CNN Türk canlı yayınında soruları yanıtlayan Gençlik ve Spor eski Bakanı Akif Çağatay Kılıç, "İstanbul Türkiye'nin özeti. Yeni sistem ile kararların daha hızlı alınacak. Vatandaşlarımız genel resmi çok iyi görüyor ve yeni sistemin biran önce hayata geçmesini istiyor" dedi.
5.06.2018 Siyaset
Türkiye'nin en genç milletvekili adayı ilk kez konuştu
Türkiye'nin en genç milletvekili adayı ilk kez konuştu Kocaeli’de yaşayan 18 yaşındaki lise öğrencisi Elifnur Bayram, AK Parti’den 11. sıradan milletvekili adayı gösterilerek Türkiye’nin en genç milletvekili adayı oldu. Bayram, “İnşallah milletime faydalı olmak için çalışmalar yapacağım, bu yolda her daim yürüyeceğim” dedi.
21.05.2018 Siyaset
AK Parti'nin en genç adayı 18 yaşındaki  Elif Nur Bayram oldu
AK Parti'nin en genç adayı 18 yaşındaki Elif Nur Bayram oldu AK Parti'nin milletvekili adayları belli oldu. anayasa değişikliği sonrası seçilme yaşı 18'e indirildi. 14 Haziran'da en genç aday Kocaeli 11. sıradan aday gösterilen 18 yaşındaki Elif Nur Bayram oldu.
21.05.2018 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gençler birileri size gelince...
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gençler birileri size gelince... AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Kongresi'ne katılan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 24 Haziran seçimlerinde kullanacağı seçim şarkısı ilk kez vatandaşlara dinletildi. Kongrede gençlere seslenen ve öğütler veren Erdoğan,"Gençler sizlere birileri gelince onlara şunu deyin; Hayatınızda Marmaray, Avrasya Tüneli, Osman Gazi Köprüsü yapabildiniz mi? AK Parti iktidarının eseri olmadığı bir yer yok.Bu milletin huzuruna kastedenlere buraları zindan ederiz" ifadelerini kullandı.
11.05.2018 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Çalışmalarımızı yaptık pazar günü...
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Çalışmalarımızı yaptık pazar günü... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul düzenlenen Gençlik Festivali'nde konuştu. Kore gezisi dönüşü çalışmalar yaptıklarını ifade eden Erdoğan, 'Pazar günü İstanbul İl Kongresi'nde manifestoyu açıklayacağız' dedi.
4.05.2018 Siyaset
Son dakika: Teklif kabul edildi
Son dakika: Teklif kabul edildi İttifak düzenlemesi teklif TBMM Genel Kurulu'nda kabul edildi.
13.03.2018 Siyaset
Seçim ittifakı teklifinin 5 maddesi daha kabul edildi
Seçim ittifakı teklifinin 5 maddesi daha kabul edildi AK Parti ile MHP'nin, partilerin seçim ittifakına ilişkin düzenlemeyi de içeren ortak kanun teklifinin 5 maddesi daha kabul edildi.
7.03.2018 Siyaset
İttifak dönemine geçiş!
İttifak dönemine geçiş! AK Parti ve MHP’nin TBMM’ye sunduğu ‘ittifak teklifi’ne göre, partilerin seçimlerde başka partileri destekleme kararı almalarını yasaklayan madde kaldırılıyor. Seçim barajında ittifakın oylarının toplamı sayılacak
21.02.2018 Siyaset
İttifak ile ilgili düzenleme Meclis'e sunuldu
İttifak ile ilgili düzenleme Meclis'e sunuldu İttifak teklifi Ak Parti ve MHP'nin ortak imzasıyla Meclis'e sunuldu. Teklifte 26 madde bulunuyor.Teklife göre "Seçim barajında ittifak partilerinin oyu dikkate alınacak. Oy pusulasında ittifak partileri çerçeve içine alınacak. Oy pusulaları aynı zarfın içine konulacak.ittifak yapan siyasi partilerin milletvekili sayısının hesaplanmasında; ittifakın toplam oyu esas alınacak. Bu oy miktarına göre önce ittifakın elde ettiği toplam milletvekili sayısı belirlenecek, bu sayı ittifakı yapan siyasi partiler arasında aldıkları geçerli oy sayısı esas alınarak paylaştırılacak. İlk kez yatağa bağlı seçmenler için seyyar sandık olacak."
21.02.2018 Siyaset
İttifak ile ilgili düzenleme Meclis'e sunuldu
İttifak ile ilgili düzenleme Meclis'e sunuldu İttifak teklifi Ak Parti ve MHP'nin ortak imzasıyla Meclis'e sunuldu. Teklifte 26 madde bulunuyor.Teklife göre "Seçim barajında ittifak partilerinin oyu dikkate alınacak. Oy pusulasında ittifak partileri çerçeve içine alınacak. Oy pusulaları aynı zarfın içine konulacak.ittifak yapan siyasi partilerin milletvekili sayısının hesaplanmasında; ittifakın toplam oyu esas alınacak. Bu oy miktarına göre önce ittifakın elde ettiği toplam milletvekili sayısı belirlenecek, bu sayı ittifakı yapan siyasi partiler arasında aldıkları geçerli oy sayısı esas alınarak paylaştırılacak. İlk kez yatağa bağlı seçmenler için seyyar sandık olacak."
21.02.2018 Siyaset
AK Parti-MHP ittifakında ‘görünmez ortak’ formülü
AK Parti-MHP ittifakında ‘görünmez ortak’ formülü TBMM’ye yarın sunulacak 26 maddelik pakete göre oy pusulasında AK Parti ve MHP’nin amblemleri yer alacak, ittifaka giren diğer partiler “görünmez ortak” olacak. Bu partiler, alacakları kontenjana göre belirlenecek isimleri AK Parti listelerinden aday gösterecek
20.02.2018 Siyaset
'Anamuhalefet' ifadesi kalkıyor!
'Anamuhalefet' ifadesi kalkıyor! 16 Nisan referandumunun ardından, bir bölümü acil düzenleme gerektiren konularda adım atan hükümet, süre sınırı olmayan ancak yeni anayasaya uyumlu olabilmesi için değişiklik gerektiren düzenlemeler üzerinde de çalışma yürütüyor.
25.09.2017 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 14 yıldır iktidarız! Tek eksiğimiz...
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 14 yıldır iktidarız! Tek eksiğimiz... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ensar Vakfı Genel Kurulu'nda konuştu. Erdoğan, "14 yıldır iktidarız ama sosyal ve kültürel iktidarımız konusunda hala sıkıntılar var." dedi.
28.05.2017 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan sinyali verdi: Pazar günkü kongrede...
Cumhurbaşkanı Erdoğan sinyali verdi: Pazar günkü kongrede... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, pazar günü yapılacak olan AK Parti kongresiyle ilgili sinyali verdi; Bu pazar günü yapacağımız partimizin büyük kongresinden itibaren kendi inisiyatif alanımızda gençlere hak ettikleri yerleri vermeye kararlıyız. Bu düzenlemeleri gençlerimize ihsan değil haklarının gecikmiş teslimi olarak görüyoruz" dedi.
29.09.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul'da konuştu
Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul'da konuştu Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul Yenikapı'da Gençlik Festivali'nde halka seslendi. Cumhurbaşkanı Erdoğan: Benim adıma Cumhurbaşkanlığı sözcüsü konuşur. Başka kimse konuşamaz. Kim konuşuyorsa fitne üretiyordur. Sosyal medyada bu oyuna gelmeyin. Benim adıma sözcüm konuşur başka kimse söz sahibi değil. Birileri biri rahatsız ediyorsa bir gece ansızın gelebiliriz
29.09.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan AK Parti sorusuna yanıt!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan AK Parti sorusuna yanıt! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 23 Nisan dolayısıyla koltuğunu 4. sınıf öğrencisi Yiğit Türk'e devretti. Gazeteciler Küçük Cumhurbaşkanına kritik sorular sordu
29.09.2021 Gündem
Erdoğan'dan canlı yayında anket açıklaması!
Erdoğan'dan canlı yayında anket açıklaması! Erdoğan, katıldığı canlı yayında "Kamuoyu araştırmalarına da bakınca artık 'evet'te çok çok ciddi bir tırmanma söz konusu. 'Hayır'la ilgili bir inişin burada olduğunu görüyoruz" dedi.
13.04.2017 Siyaset
Erdoğan'dan Avrupa'ya mesaj! 'Sürprizlerle karşılaşabilirler'
Erdoğan'dan Avrupa'ya mesaj! 'Sürprizlerle karşılaşabilirler' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan CNN Türk-Kanal D ortak yayınında gündeme ilişkin soruları yanıtladı. Şu anda gündeminde Almanya'ya gitmek olmadığını söyleyen Erdoğan, "16 Nisan'dan sonra sürprizlerle karşılaşabilirsiniz, onlar da (Avrupa) sürprizlerle karşılaşabilirler." dedi.
23.03.2017 Siyaset
Erdoğan: Bunları görmek istemiyoruz
Erdoğan: Bunları görmek istemiyoruz Cumhurbaşkanı Erdoğan, Müteahhitler Birliği Ödül töreninde konuştu. Erdoğan,referandumla ilgili uyarılarda bulundu
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Seçilme Yaşı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki seçilme yaşı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.