Sean Spicer

Sean Spicer

Son dakika Sean Spicer haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Sean Spicer ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Sean Spicer haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sean Spicer

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sean spicer gelişmeleri de dahil olmak üzere 91 sean spicer haberi bulunmuştur. Tüm sean spicer haberleri aşağıda listelenmiştir.
ABD'de Trump operasyonu başladı! Tek tek gidiyorlar
ABD'de Trump operasyonu başladı! Tek tek gidiyorlar ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin, bakanlık bünyesindeki danışma kurullarında görev yapan yüzlerce kişinin istifasını istedi. Danışma kurullarını incelemeye alan Bakan Austin, böylelikle, Trump yönetiminin son günlerinde kurullara atanan kişileri bakanlıktan uzaklaştırmayı hedefliyor.
3.02.2021 Dünya
ABD'de yeni Beyaz Saray Sözcüsü, Kayleigh McEnany oldu
ABD'de yeni Beyaz Saray Sözcüsü, Kayleigh McEnany oldu ABD'de Stephanie Grisham'dan boşalan Beyaz Saray sözcülüğüne, Başkan Donald Trump'ın Seçim Kampanyası Sözcüsü Kayleigh McEnany'in atandığı bildirildi.
8.04.2020 Dünya
Beyaz Saray Sözcüsü Grisham görevinden ayrıldı
Beyaz Saray Sözcüsü Grisham görevinden ayrıldı Beyaz Saray Sözcüsü Stephanie Grisham'ın görevinden ayrıldığı ve Melania Trump'ın Özel Kalem Müdürlüğü görevine getirildiği bildirildi.
7.04.2020 Dünya
Donald Trump'a eleştiri: ABD için çok çok kötü bir şey
Donald Trump'a eleştiri: ABD için çok çok kötü bir şey Beyaz Saray'ın eski İletişim Direktörü Anthony Scaramucci, ABD Başkanı Donald Trump'ın basına karşı olumsuz tavrını "ABD için çok çok kötü bir şey" olarak nitelendirdi.
5.08.2018 Dünya
‘Başkan seçileceğine kendisi bile inanmadı’
‘Başkan seçileceğine kendisi bile inanmadı’ ABD’de piyasaya çıkacak olan ‘Ateş ve Öfke’ adlı kitap, Başkan Trump’ın Beyaz Saray hayatına ilişkin çarpıcı iddialar içeriyor. İddiaya göre Trump’ın seçimlere girerken tek amacı ünlü olmaktı, kazanacağını hiç düşünmemişti
4.01.2018 Dünya
ABD fırtınaya hazırlanıyor: Pazartesi başlayabilir
ABD fırtınaya hazırlanıyor: Pazartesi başlayabilir Rusya'nın ABD seçimlerine müdahale ettiği iddiasıyla ilgili olarak yürütülen soruşturmayı yürüten özel savcı Robert Mueller'in dosyadaki suçlamaları belirlediği ifade edildi. Konuyla ilgili ilk gözaltılar Pazartesi günü gerçekleşebilir
28.10.2017 Dünya
Emmy Ödülleri ‘Trump protestosu’na döndü
Emmy Ödülleri ‘Trump protestosu’na döndü Amerikan televizyon yapımlarına verilen Emmy Ödülleri’ne bu yıl, ABD Başkanı Donald Trump karşıtı ünlüler damgasını vurdu.
18.09.2017 Dünya
Trump'ın güvenlik danışmadı görevden ayrıldı!
Trump'ın güvenlik danışmadı görevden ayrıldı! ABD Başkanı Donald Trump'ın Terörle Mücadele Danışmanı Sebastian Gorka'nın görevinden ayrıldığı öğrenildi.
26.08.2017 Dünya
Beyaz Saray'da bir ayrılık daha
Beyaz Saray'da bir ayrılık daha ABD Başkanı Donald Trump'ın Terörle Mücadele Danışmanı Sebastion Gorka'nın görevinden ayrıldığı bildirildi.
26.08.2017 Dünya
Onlar böyle istedi
Onlar böyle istedi Beyaz Saray İletişim Direktörü Scaramucci’nin görevden alınmasında, ABD lideri Trump’ın eşi Melania ve kızı Ivanka’nın etkili olduğu öne sürüldü. İddiaya göre Melania ve Ivanka, Scaramucci’nin, Trump’ın yardımcıları hakkında kullandığı ‘dilden’ çok rahatsız olmuş
1.08.2017 Dünya
Trump, Beyaz Saray iletişim direktörünü görevden aldı
Trump, Beyaz Saray iletişim direktörünü görevden aldı ABD Başkanı Donald Trump, Beyaz Saray İletişim Direktörü Anthony Scaramucci'yi görevden aldı.
31.07.2017 Dünya
Küfür eden kaldı küfür yiyen gitti
Küfür eden kaldı küfür yiyen gitti Beyaz Saray’ın yeni İletişim Direktörü Anthony Scaramucci, Fox muhabirine ‘Trump’ın Genel Sekreteri Priebus şizofren herifin teki’ demişti. Priebus ‘hakarete karşılık vermediği için’ Trump tarafından görevden alındı.
29.07.2017 Dünya
‘Survivor’ Beyaz Saray
‘Survivor’ Beyaz Saray Trump’ın yeni İletişim Direktörü Anthony Scaramucci, çalışma arkadaşları hakkında söylediği sözler tartışma yarattı. New York Post, Trump’ın ekibi içindeki çekişmeleri ‘Survivor’ yarışmasına benzetti
28.07.2017 Dünya
Beyaz Saray karıştı! Küfürler havada uçuştu!
Beyaz Saray karıştı! Küfürler havada uçuştu! Beyaz Saray İletişim Direktörü Anthony Scaramucci, Beyaz Saray Özel Kalem Müdürü Reince Priebus ve Beyaz Saray Baş Stratejisti Steve Bannon için hakaret ve küfür içeren ifadeler kullandı.
28.07.2017 Dünya
Yaprak dökümü
Yaprak dökümü Eski Ulusal Güvenlik Danışmanı Flynn ve Beyaz Saray Sözcüsü Spicer’ın ardından ABD Dışişleri Bakanı Tillerson’un da istifaya hazırlandığı iddia edildi. Trump’ın Adalet Bakanı Sessions’ı da kovacağı söyleniyor
25.07.2017 Dünya
'ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson istifa edecek' iddiası
'ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson istifa edecek' iddiası CNN International, ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson'un Beyaz Saray yönetimiyle yaşadığı anlaşmazlıklar nedeniyle istifa etmeyi düşündüğünü öne sürdü
25.07.2017 Dünya
Beyaz Saray'ın sözcüsü belli oldu!
Beyaz Saray'ın sözcüsü belli oldu! Beyaz Saray İletişim Direktörü Anthony Scaramucci, düzenlenen basın toplantısında yeni Beyaz Saray Sözcüsü'nün Sarah Huckabee Sanders olduğunu açıkladı.
21.07.2017 Dünya
Beyaz Saray'da şok istifa! Nedeni ortaya çıktı!
Beyaz Saray'da şok istifa! Nedeni ortaya çıktı! ABD'de Beyaz Saray Sözcüsü Sean Spicer istifa etti.
21.07.2017 Dünya
Suriye'den ABD'ye saldırı uyarısı: Yanıt veririz
Suriye'den ABD'ye saldırı uyarısı: Yanıt veririz Suriye Dışişleri Bakanlığı, Suriye'deki hedeflere yönelik yeni bir saldırı düzenlenmesi halinde ABD'ye yanıt verileceği uyarısında bulundu
3.07.2017 Dünya
Rusya'dan ABD'ye: Karşılık veririz
Rusya'dan ABD'ye: Karşılık veririz Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, ABD'nin Suriye ordusuna yönelik muhtemel saldırılarına Rusya'nın 'orantılı ve saygın şekilde yanıt vereceğini' açıkladı.
28.06.2017 Dünya
'Ölümü beklemek zorundayız'
'Ölümü beklemek zorundayız' Suriye Sivil Savunma (Beyaz Baretliler) Başkanı Raid Salih, Beşşar Esed rejiminin olası kimyasal silah saldırısında can kaybını önleme imkanına sahip olmadıklarını, "ölümü beklemek zorunda" kaldıklarını söyledi.
28.06.2017 Dünya
ABD'den Esad'a: Bedelini ağır öder!
ABD'den Esad'a: Bedelini ağır öder! ABD yönetimi, Suriye'de Beşar Esad rejiminin, kitlesel sivil ölümlerine neden olabilecek yeni bir kimyasal silah saldırısı hazırlığı yaptığını iddia etti ve böyle bir saldırı durumunda rejimin "ağır bir bedel ödeyeceğini" açıkladı.
27.06.2017 Dünya
ABD'den 'Rusya'yla savaş' açıklaması
ABD'den 'Rusya'yla savaş' açıklaması Rusya’nın Suriye’deki ayrışma kanalının askıya alınması ve Fırat’ın batısına geçen uçakların vurulabileceği açıklaması sonrasında son dakika haberleri peş peşe geliyor... Beyaz Saray Sözcüsü Sean Spicer, düzenlediği basın brifinginde 'Ruslarla savaşın eşiğinde miyiz' sorusuna 'hayır değiliz' yanıtını verdi.
20.06.2017 Dünya
ABD Gizli Servisi açıkladı! "Trump döneminde ses kaydı..."
ABD Gizli Servisi açıkladı! "Trump döneminde ses kaydı..." ABD Gizli Servisi, mevcut Başkan Trump döneminde kaydedilmiş hiçbir gizli görüşme kaydı veya benzeri belgenin olmadığını açıkladı
12.06.2017 Dünya
Son dakika haberi: Büyük gerginlik: İstifa geliyor!
Son dakika haberi: Büyük gerginlik: İstifa geliyor! Son dakika; ABD'de istifa haberleri peş peşe geliyor... Rusya krizi ABD'de siyaseti her gün şekillendiriyor. Şimdi de ABD Adalet Bakanı Jeff Sessions Trump'la yaşadığı gerginlik nedeniyle istifa edebileceğini söyledi. Son dakika haberin ayrıntıları...
7.06.2017 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Sean Spicer ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sean spicer haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.