Sberbank

Sberbank

Son dakika Sberbank haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Sberbank ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Sberbank haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sberbank

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sberbank gelişmeleri de dahil olmak üzere 139 sberbank haberi bulunmuştur. Tüm sberbank haberleri aşağıda listelenmiştir.
Zelenskiy, 2 bin 507 Rus kişi ve kurumu kapsayan yaptırım kararını imzaladı
Zelenskiy, 2 bin 507 Rus kişi ve kurumu kapsayan yaptırım kararını imzaladı Ukrayna Ulusal Güvenlik ve Savunma Konseyi tarafından sunulan ve aralarında Rus iş adamı Roman Abramoviç’in de bulunduğu 2 bin 507 Rus kişi ve kurumu kapsayan yaptırım kararı Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy tarafından onaylandı.
20.10.2022 Dünya
Avrupa'dan flaş altın kararı! Resmen yasakladılar
Avrupa'dan flaş altın kararı! Resmen yasakladılar Avrupa harekete geçti. Son dakika altın kararı. Resmen yasakladılar. Avrupa Birliği (AB) üyesi ülkeler, Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik saldırılarına cevap olarak Rusya’dan altın alımına yasak getiren yeni yaptırım paketini onayladı. İşte haberin detayları...
20.07.2022 Dünya
AB, Rus petrolünün yasaklanması konusunda anlaşmaya varamadı
AB, Rus petrolünün yasaklanması konusunda anlaşmaya varamadı Avrupa Birliği (AB) Dış İlişkiler Yüksek Temsilcisi ve Avrupa Komisyonu Başkan Yardımcısı Josep Borrell, AB Dışişleri Bakanları’nın Rus petrolüne ambargoyu da içeren Rusya’ya yönelik 6’ncı yaptırım paketi üzerinde henüz anlaşmaya varamadığını açıkladı.
16.05.2022 Dünya
Rus petrolüyle ilgili son dakika kararı! Anlaştılar, resmen durduruldu
Rus petrolüyle ilgili son dakika kararı! Anlaştılar, resmen durduruldu G7 ülkeleri, Ukrayna'ya yönelik saldırıları nedeniyle Rusya'ya uygulanan yaptırımlar dahilinde Rus petrolünün ithalatını durdurma konusunda anlaştı.
8.05.2022 Dünya
AB, Rusya’dan petrol alımını durduracak
AB, Rusya’dan petrol alımını durduracak Avrupa Birliği Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen, Rusya’ya uygulanacak 6’ncı yaptırım paketini açıklayarak, Rusya’dan ham petrol alımının 6 ay içinde durdurulacağını söyledi.
4.05.2022 Dünya
Japonya, Putin'in kızları ve Lavrov'un eşi dahil 398 Rus'a yaptırımları onayladı
Japonya, Putin'in kızları ve Lavrov'un eşi dahil 398 Rus'a yaptırımları onayladı Japonya'da kabine, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in kızları ve Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov'un eşi de dahil olmak üzere 398 Rusya vatandaşının malvarlıklarının dondurulmasını öngören ek yaptırımlara onay verdi.
12.04.2022 Dünya
Akaryakıt fiyatları için flaş adım!
Akaryakıt fiyatları için flaş adım! Brent petrolün varili, Uluslararası Enerji Ajansının (IEA) acil durum rezervlerinden 120 milyon varil petrolü kullanıma açacağını açıklamasının ardından 101,81 dolara kadar düştü. IEA Başkanı Fatih Birol de piyasaya sürülecek 120 milyon varilin 60 milyon varilinin ABD'nin stratejik petrol rezervlerinden karşılanacağını söyledi.
7.04.2022 Ekonomi
ABD'den son dakika yaptırım kararı! Rusya'ya kötü haber
ABD'den son dakika yaptırım kararı! Rusya'ya kötü haber ABD, Buça'daki olayların ardından Putin'in kızlarını ve Rusya'nın iki bankasını yaptırım listesine alarak Rusya'daki yeni yatırımlara da yasak getirdi.
6.04.2022 Dünya
İngiltere'den yeni yaptırım açıklaması!  Değişebilir...
İngiltere'den yeni yaptırım açıklaması! Değişebilir... Rusya'ya yönelik 65 yeni yaptırım açıklayan İngiltere'den çok konuşulacak yeni bir açıklama daha geldi. İngiltere Dışişleri Bakanı Liz Truss, Rusya'ya yönelik yaptırımların kaldırılabileceğini belirtti ve bunun için Moskova'nın atması gereken adımı açıkladı.
27.03.2022 Dünya
Ukrayna'yı işgal eden Rusya'ya art arda yaptırımlar! İngiltere'den sonra ABD de duyurdu: 400'den fazla isim var!
Ukrayna'yı işgal eden Rusya'ya art arda yaptırımlar! İngiltere'den sonra ABD de duyurdu: 400'den fazla isim var! Ukrayna'yı işgal eden Rusya'ya dünyadan tepki ve yaptırım yağmaya devam ediyor. Bugün İngiltere'den sonra ABD de yeni bir yaptırım paketi ile 400'den fazla isme uygulanacak kısıtlama ve yasakları duyurdu. ABD Başkanı Joe Biden "Rus oligarklar Kremlin'in politikalarından şahsen istifade diyorlardı. Bu bedele de ortak olmaları gerek" dedi.
24.03.2022 Dünya
İngiltere'den Rusya'da 65 isme ve kuruluşa yaptırım
İngiltere'den Rusya'da 65 isme ve kuruluşa yaptırım İngiltere hükümeti, Rusya'nın Ukrayna'ya saldırını nedeniyle 65 kişi ve kuruluşa daha yaptırım uygulandığını duyurdu.
24.03.2022 Dünya
Moskova Borsası işlemlere başlıyor
Moskova Borsası işlemlere başlıyor Rusya-Ukrayna savaşının başlamasıyla birlikte işlemleri durdurulan ve yaklaşık 1 aydır kapalı kalan Moskova Borsası bugün yeniden sınırlı hisse ile işlem görmeye başlayacak.
24.03.2022 Ekonomi
Kripto paralarda son dakika gelişmesi! Yüzde 400 arttı, Ruslar harekete geçti, rekor...
Kripto paralarda son dakika gelişmesi! Yüzde 400 arttı, Ruslar harekete geçti, rekor... Kripto para piyasasında son dakika gelişmesi! Rekor kırdı. Yüzde 400 arttı. Rusya-Ukrayna savaşının ardından Rusya'ya yönelik uygulanan yaptırım kararlarının ardından Ruslar harekete geçti. Tasarruflarını koruyabilmek ve yurtdışına transfer edebilmek için kripto paraya yönelen kişi sayısının artması piyasa hacminin katlanmasına yol açtı.
23.03.2022 Ekonomi
Kripto para fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme! Büyük düşüş! Bitcoin, Ethereum, Dogecoin, Shiba...
Kripto para fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme! Büyük düşüş! Bitcoin, Ethereum, Dogecoin, Shiba... Kripto paralarla ilgili son dakika gelişmesi! Kripto paralar dibi gördü. Kripto para piyasaları uzun süredir toparlanamıyor. Tarihi zirvelere yakın noktalardan alım yapanlar henüz zararlarını tazmin edemese de düşük fiyattan da satmak istemiyor. Bitcoin tarihi yüksek seviyesinden yüzde 43 geride işlem görüyor. Rusya-Ukrayna savaşında Rusya’nın ekonomik anlamda dünyadan koparılması da kripto paralar üzerinde büyük etki yaratmadı. Lider kripto para birimi Bitcoin dar bantta güçsüz seyir izlemeye yöneldi. Bitcoin şu sıralar 39 bin dolar seviyesinde işlem görüyor. 5 bin dolar sınırından 2500 dolara gerileyen ve tarihi zirvesinden neredeyse yüzde 50 geride olan Ethereum ivme yakalayamadı. Şu sıralar Ethereum 2578 dolardan alıcı buluyor. Diğer kripto para birimlerinden bugüne özel olarak pozitif ayrışan Ripple yüzde 5’in üzerinde primle 0.7853 dolar seviyesinde bulunuyor. İşte kripto para fiyatlarıyla ilgili son dakika tüm gelişmeler...
12.03.2022 Ekonomi
Rus izleyiciler şaşkına döndü! Televizyon ekranları aniden karardı... 'Güle güle'
Rus izleyiciler şaşkına döndü! Televizyon ekranları aniden karardı... 'Güle güle' Rusya - Ukrayna savaşı 12'nci gününde devam ederken mücadele sadece cephede sürmüyor. Rusya'da televizyonlar bir anda karardı, haberler anında değişti. Ekran başındaki Ruslar ise gördükleri karşısında neye uğradıklarını şaşırdı. Hacker topluluğu Anonymous'un, Ukrayna'daki savaşın görüntülerini göstermek için Rus devlet televizyonu yayınlarını hack'lediği ve Rusya Federal Güvenlik Servisi'nin internet sitesini çökerttiği iddiası gündeme bomba gibi düştü. BBC, iddiaları bağımsız olarak doğrulayamadı ancak saldırılar, Russia Today tarafından doğrulandı.
7.03.2022 Dünya
Rusya Ukrayna savaşı yeni dünya düzenine geçişi hızlandıracak
Rusya Ukrayna savaşı yeni dünya düzenine geçişi hızlandıracak Ünlü ekonomistler Mahfi Eğilmez ve Işın Çelebi, Altınbaş Üniversitesi’nin düzenlediği ‘Ekonomi Söyleşileri’ programında bir araya geldi. Uzmanlar, Rusya ve Ukrayna arasındaki savaşın yeni dünya düzenine geçici hızlandıracağına dikkat çekti.
5.03.2022 Gündem
Avrupa Birliği'nden son dakika Rusya kararı! Çıkarıldılar...
Avrupa Birliği'nden son dakika Rusya kararı! Çıkarıldılar... Avrupa Birliği'nden son dakika Rusya kararı! Avrupa Birliği (AB) Resmi Gazetesi'nde bugün yayınlanan karara göre Rusya'dan 7 banka, Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik saldırısına karşı uygulanan yaptırımların parçası olarak SWIFT mesajlaşma sistemi dışına çıkarıldı.
2.03.2022 Dünya
Sberbank, Avrupa pazarından çekildi
Sberbank, Avrupa pazarından çekildi Rusya'nın en büyük bankası Sberbank, Avrupa pazarından çekildiğini duyurdu.
2.03.2022 Ekonomi
İhracat rakamları açıklandı! Bakan Muş: 'Tüm zamanların en yükseği'
İhracat rakamları açıklandı! Bakan Muş: 'Tüm zamanların en yükseği' Ticaret Bakanı Mehmet Muş, "İhracatımız geçtiğimiz yılın Şubat ayına göre yüzde 25,4 oranında artışla 20 milyar dolar olmuştur. Bu rakam, tüm zamanların en yüksek Şubat ayı ihracat rakamıdır" dedi.
2.03.2022 Ekonomi
Rusya Devlet Başkanı Putin: Batılı 'yalan imparatorluğu' ülkemizle ilgili bunu gerçekleştirmeye çalışıyor
Rusya Devlet Başkanı Putin: Batılı 'yalan imparatorluğu' ülkemizle ilgili bunu gerçekleştirmeye çalışıyor   Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Ukrayna’ya gerçekleştirdikleri operasyon nedeniyle kötüye giden Rus ekonomisini değerlendirmek için hükümet üyeleriyle gerçekleştirdiği toplantıda, “Konuşmamda söylediğim gibi, batılı 'yalan imparatorluğu' ülkemizle ilgili bunu gerçekleştirmeye çalışıyor” dedi.
28.02.2022 Dünya
Rusya’ya SWIFT darbesi! Yaptırımının sonuçları ne olacak?
Rusya’ya SWIFT darbesi! Yaptırımının sonuçları ne olacak? Rusya, Kiev sokaklarında özel kuvvetleriyle savaşadursun Batı’dan ağır bir darbe geldi. Rus bankaları küresel para transferi sistemi SWIFT’ten çıkarılacak. Rusya ile neredeyse tüm ticareti bitirecek hamle, ülkeyi uluslararası alanda yalnız bırakacak.
28.02.2022 Dünya
Rusya-Ukrayna savaşında son dakika gelişmesi! Amerikan askerleri kritik bölgede görüntülendi...
Rusya-Ukrayna savaşında son dakika gelişmesi! Amerikan askerleri kritik bölgede görüntülendi... Ukrayna ile Rusya arasındaki savaşda kritik gelişmeler yaşanıyor. Dünyanın beklediği Rusya ve Ukrayna arasındaki görüşme başladı. Cephe hattında Rus ordusu Bayraktar TB2 SİHA'lar karşısında çaresiz. Belarus sınırına yakın Chernihiv kenti ve çevresi bombardıman altında. Borodyanka'dan Makariv'e doğru ilerleyen Rus tanklarındaki askerler, Ukraynalılarla çatıştı. Zelenskiy, Rus askerlerine "Gidin ve canınızı kurtarın" diyerek seslendi. Associated Press (AP) haber ajansı ise, çok ses getirecek fotoğraflar servis etti.
28.02.2022 Dünya
FETÖ üyeliğinden tutuklanan Mubariz Mansimov'un şirketi 900 milyon $’lık borçla battı
FETÖ üyeliğinden tutuklanan Mubariz Mansimov'un şirketi 900 milyon $’lık borçla battı Fetullahçı Terör Örgütü üyeliği kapsamında 17 Mart günü tutuklanarak cezaevine gönderilen iş adamı Mübariz Mansimov’un sahibi olduğu dünya çapında faaliyet gösteren Palmali Holding Company Limited isimli şirket iflas etti. Çeşitli ülkelerdeki bankalar, şirketin var olan 900 milyon dolarlık borcunun peşine düştü. Alman bankası, kredisi ödenmeyen gemilere el koydu ve devir işlemlerine başladı. Rusya mahkemesi, şirketin iflasını onaylayınca, Rus banka, kredisi ödenmeyen gemileri geri aldı. Gemiler para etmeyince, İngiltere’ye koşan bankanın talebi sonrası, İngiltere Yüksek Mahkemesi, Mansimov’un tüm dünyadaki mal varlıkları ve banka hesaplarının dondurulması yönünde ihtiyati tedbir kararı verdi.
31.05.2020 Gündem
Rus bankacılık tarihinin en büyük sızıntısı! 60 milyon kredi kartına ilişkin bilgi çalındı...
Rus bankacılık tarihinin en büyük sızıntısı! 60 milyon kredi kartına ilişkin bilgi çalındı... Rus Sberbank'ın müşterilerine ait 60 milyon kredi kartına ilişkin bilgi çalındı. Sberbank, Rus bankacılık tarihinin en büyük sızıntısıyla ilgili iç soruşturma başlattı.
3.10.2019 Dünya
Sberbank'tan Akkuyu NGS'ye 400 milyon dolarlık kredi
Sberbank'tan Akkuyu NGS'ye 400 milyon dolarlık kredi Rus bankası Sberbank’ın, Akkuyu Nükleer Güç Santrali'nin (NGS) inşaatı için 400 milyon dolarlık kredi sağlayacağı bildirildi.
21.08.2019 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Sberbank ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sberbank haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.