Savaştepe

Savaştepe

Son dakika savaştepe haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan savaştepe ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını savaştepe haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Savaştepe

haberleri sayfasında son dakika yaşanan savaştepe gelişmeleri de dahil olmak üzere 178 savaştepe haberi bulunmuştur. Tüm savaştepe haberleri aşağıda listelenmiştir.
Balıkesir yerel seçim sonuçları 2024: Balıkesir'de kim önde? Kim kazandı? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Balıkesir'de hangi aday yüzde kaç oy aldı?
Balıkesir yerel seçim sonuçları 2024: Balıkesir'de kim önde? Kim kazandı? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Balıkesir'de hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapıldı. Mahalli İdareler seçimleri için milyonlarca seçmen oy kullanmak için sandık başına gitti. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını bitirdiği saat 21:00'dan itibaren sonuçlar aktarılmaya başlandı. Sonuçları en çok merak edilen illerin başında Balıkesir geldi. Balıkesir yerel seçim sonuçları 31 Mart 2024 Pazar akşamı belli olmaya başladı. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının aldıkları oy oranları merak edildi. Balıkesir'de yaşayan ve oy kullanan vatandaşar hangi adayın önde olduğunu haberimizden öğreniyor. İşte 31 Mart 2024 Balıkesir yerel seçim sonuçları ve adayların aldıkları oy oranları...
31.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete sert sözler: Kim kime borçlu muamma, rezilli diz boyu!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete sert sözler: Kim kime borçlu muamma, rezilli diz boyu! Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Balıkesir'de düzenlenen mitingde, "Birileri Balıkesir üzerinden birbirlerine borçlanmışlar. Şimdi de bunu televizyon ekranlarından ulu orta dillendirmeye, hatta açıkça ödenmesini istemeye başlamışlar. Anlaşılan birilerinin ödemek zorunda oldukları diyet borcu hiç bitmiyor ve bitmeyecek. Tabii muhalefet cenahında her şey gizli kapaklı olduğu için kimin kiminle yürüdüğü, kimin kime borçlandığı da tam bir muamma. Siyasetin acemi genel başkanlar elinde adeta bir kabzımal hesabına dönüştürülmesi gerçekten utanç verici" dedi.
23.02.2024 Gündem
Hüseyin Filiz kimdir? AK Parti Çankırı Belediye Başkan adayı Hüseyin Filiz kaç yaşında, nereli?
Hüseyin Filiz kimdir? AK Parti Çankırı Belediye Başkan adayı Hüseyin Filiz kaç yaşında, nereli? Hüseyin Filiz, AK Parti Çankırı Belediye Başkan adayı oldu. 31 Mart 2024 yerel seçimleri öncesi düzenlenen aday tanıtım toplantısında Hüseyin Filiz'in ismini Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı. Peki Hüseyin Filiz kimdir, kaç yaşında?
7.01.2024 Gündem
Balıkesir seçim sonuçları 2023: Balıkesir Cumhurbaşkanı, milletvekili canlı seçim sonucu ve oy oranı!
Balıkesir seçim sonuçları 2023: Balıkesir Cumhurbaşkanı, milletvekili canlı seçim sonucu ve oy oranı! 14 Mayıs 2023 genel seçim sonuçları için geri sayım başladı. Cumhurbaşkanı ve 28. dönem milletvekili genel seçimleri Pazar günü yapılıyor. gazetevatan Balıkesir seçim sayfasından Balıkesir ili ve ilçelerinde seçim sonuçları anlık olarak takip ediliyor. Türkiye geneli seçim sonuçlarının da canlı takip edileceği 14 Mayıs 2023 Pazar günü milyonlarca vatandaş oy kullanmak için okullara akın edecek. Kritik bir viraja girecek Türkiye, sandık başında tercihini kullanacak. Kimlerin nerede oy kullanacağı da e-devlet ekranından öğrenebilecek. 2023 Cumhurbaşanı seçimleri Balıkesir'de nasıl sonuçlanacak? İşte gazetevatan seçim 2023 sayfası ve il il seçim sonuçları...
11.05.2023 Seçim
Bakan Karaismailoğlu: Kuzey Marmara Otoyolu'nu 864 milyon araç kullandı
Bakan Karaismailoğlu: Kuzey Marmara Otoyolu'nu 864 milyon araç kullandı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kuzey Marmara Otoyolu'nu açıldığı günden bu yana 864 milyon aracın kullandığını, bu proje ile yılda 5,4 milyar lira tasarruf sağlandığını duyurdu.
1.04.2023 Gündem
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak?
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? 'İlk Evim İlk İş Yerim' kampanyası kapsamında 1 milyon arsa ve 10 bin iş yeri için başvurular başladı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılacak arsaların hangi illerde olacağı belli oldu. Peki, TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? İşte TOKİ arsa listesi…
11.10.2022 Ekonomi
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kapsamında duyurulan 'İlk Evim Arsa' ve 'İlk İş Yerim' projesindeki yerlerin hangi illerde yapılacağı belli oldu.
10.10.2022 Ekonomi
İstanbul'da beklenen yağış başladı
İstanbul'da beklenen yağış başladı Meteoroloji Genel Müdürlüğünün çok sayıda ilde kuvvetli sağanak yağış ve dolu uyarısının ardından beklenen yağış İstanbul'da etkisini göstermeye başladı.
24.08.2022 Gündem
Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Ercüment Tatlıoğlu kimdir, nereli, kaç yaşında?
Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Ercüment Tatlıoğlu kimdir, nereli, kaç yaşında? Yüksek Askeri Şura Toplantısı'nın (YAŞ) kararına göre görev süresi 4 yılı dolduran Adnan Özbal'ın yerine Ercüment Tatlıoğlu yeni Deniz Kuvvetleri Komutanı oldu. Peki, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Ercüment Tatlıoğlu kimdir, nereli, kaç yaşında?
4.08.2022 Gündem
İşçi servis minibüsü alev alev yandı
İşçi servis minibüsü alev alev yandı Balıkesir'in Savaştepe ilçesinde, seyir halindeki işçi servis minibüsü çıkan yangında kullanılmaz hale geldi. Araçtan duman çıkmaya başlayınca minibüsü terk eden şoför ve 6 işçi yangından yara almadan kurtuldu.
24.07.2022 Yaşam
Balıkesir'de aranan 165 şahıs yakalandı!
Balıkesir'de aranan 165 şahıs yakalandı! Balıkesir'de polis ekipleri, asayiş uygulamalarında çeşitli suçlardan aranan 165 kişiyi yakaladı. Adli makamlara sevk edilen 43 şahıs tutuklanarak cezaevine sevk edildi.
4.07.2022 Gündem
Balıkesir'de kaza: 1 ölü, 1 yaralı
Balıkesir'de kaza: 1 ölü, 1 yaralı İstanbul-İzmir otoyolunun Balıkesir Savaştepe geçisinde kontrolden çıkan otomobil bariyerlere çarptı. Kazada 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.
13.06.2022 Yaşam
Emine Erdoğan mutfağa girdi yemek yaptı
Emine Erdoğan mutfağa girdi yemek yaptı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Balıkesir'in Edremit ilçesinde ünlü şefler ile bir araya geldi. Türk Mutfağı Haftası etkinlikleri çerçevesinde şeflerle ve yöre insanları ile ocak başına geçen Emine Erdoğan, Balıkesir'in yöresel yemeklerini tanıttı.
21.05.2022 Siyaset
Kaybolduktan 44 gün sonra cesetleri bulunmuştu! Kuzenler davasında 16 yıl sonra karar
Kaybolduktan 44 gün sonra cesetleri bulunmuştu! Kuzenler davasında 16 yıl sonra karar Balıkesir'in Savaştepe ilçesinde, kaybolduktan 44 gün sonra cesetleri bulunan kuzenler Büşra Karabacak (10) ve Tuğçe Yıldırım (10) cinayeti davasında 16 yıl sonra karar çıktı. Sanıklardan Seyhan ve Ayhan Yakar kardeşler iyi hal indirimiyle 2’şer kez müebbet hapis cezasına çarptırıldı. 2 sanık ise beraat etti.
22.04.2022 Yaşam
1915 Çanakkale Köprüsü iki kıtayı altıncı kez birleştirdi! Bakan Karaismailoğlu duyurdu
1915 Çanakkale Köprüsü iki kıtayı altıncı kez birleştirdi! Bakan Karaismailoğlu duyurdu Dünyanın en büyük orta açıklığına sahip asma köprüsü unvanına sahip olan 1915 Çanakkale Köprüsü, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıldı. Asya ile Avrupa yakalarını birbirine bağlayan boğaz köprüsünde karşıdan karşıya geçiş süresi 6 dakikaya indi.
18.03.2022 Ekonomi
Çanakkale Köprüsü ticaretin yeni rotası olacak! 'Çok önemli bir yatırım örneği'
Çanakkale Köprüsü ticaretin yeni rotası olacak! 'Çok önemli bir yatırım örneği' Çanakkale Köprüsü, ticaretin yeni rotası olacak. Anadolu’dan Avrupa’ya taşınan ticari ürünlerde İstanbul’daki köprülerin dışında başka geçiş alternatifi olmayan Marmara’nın yükünü hafifletecek olan köprü, hem lojistik hem de ticari hareketlilik bakımından büyük avantajlar sunuyor. Bu değişim rüzgarından sadece Çanakkale değil, tüm Ege Bölgesi olumlu anlamda etkilenecek.
18.03.2022 Ekonomi
Çanakkale Köprüsü fiyat (geçiş ücreti)! 1915 Çanakkale köprüsü ne zaman açılıyor, uzunluğu kaç km, güzergahı nerede, nereyi bağlıyor?
Çanakkale Köprüsü fiyat (geçiş ücreti)! 1915 Çanakkale köprüsü ne zaman açılıyor, uzunluğu kaç km, güzergahı nerede, nereyi bağlıyor? Çanakkale Köprüsü geçiş ücreti ne kadar, Çanakkale Köprüsü ne zaman açılıyor? Çanakkale Köprüsü açılış tarihi merakla takip ediliyor. Temeli 18 Mart 2017'de atılan ve Lapseki ve Gelibolu ilçeleri arasında yer alan Çanakkale Köprüsü'nün yapımında sona gelindi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirilecek açılış töreniyle Çanakkale Köprüsü hizmete girecek. Köprü Asya’dan Avrupa’ya geçiş süresini 6 dakikaya indirecek, İstanbul'un, Avrupa ve Anadolu arasında üstlendiği ağır transit trafik yükü hafifletecek ve Marmara Bölgesi ile Kuzey Ege'yi birbirine bağlayacak. Peki, Çanakkale Köprüsü nerede? 1915 Çanakkale Köprüsü kaç km, uzunluğu kaç metre? Çanakkale Köprüsü güzergahı nereler, geçiş garantisi var mı?
16.03.2022 Yaşam
Bakan Karaismailoğlu: 1915 Çanakkale Köprüsü'nün üretime etkisi 5,3 milyar euro
Bakan Karaismailoğlu: 1915 Çanakkale Köprüsü'nün üretime etkisi 5,3 milyar euro Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, 1915 Çanakkale Köprüsü ve Malkara-Çanakkale Otoyolu'nun gayrisafi yurt içi hasılaya (GSYH) 2 milyar 442 milyon euro, üretime ise 5 milyar 362 milyon euro etkisi olduğunu açıkladı.
15.03.2022 Ekonomi
1915 Çanakkale Köprüsü'nün açılışı 18 Mart'ta gerçekleştirilecek! Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu
1915 Çanakkale Köprüsü'nün açılışı 18 Mart'ta gerçekleştirilecek! Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 26 Şubat'ta açılması planlanan 1915 Çanakkale Köprüsü'nün açılışını, Çanakkale Zaferi'nin yıl dönümünde, 18 Mart'ta gerçekleştirme kararı aldıklarını açıkladı.
20.02.2022 Siyaset
Elektrik faturalarına yeni düzenleme! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı...
Elektrik faturalarına yeni düzenleme! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı... Türkiye'nin gözü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığını yaptığı Kabine toplantısındaydı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine toplantısının ardından başta elektrik faturaları olmak üzere milyonlarca vatandaşın merakla beklediği müjdeleri tek tek duyurdu.
16.02.2022 Gündem
CHP İlçe Başkanı, tartıştığı kayınbiraderi ile onun 2 arkadaşını tabancayla yaraladı
CHP İlçe Başkanı, tartıştığı kayınbiraderi ile onun 2 arkadaşını tabancayla yaraladı Balıkesir'de Savaştepe CHP İlçe Başkanı Umut Dinç (36) tartıştığı kayınbiraderi ile onun 2 arkadaşını tabancayla vurarak yaraladı. Polise gidip teslim olan Dinç, işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
10.02.2022 Gündem
1915 Çanakkale Köprüsü için geri sayım başladı! Geçiş süresi 6 dakikaya iniyor
1915 Çanakkale Köprüsü için geri sayım başladı! Geçiş süresi 6 dakikaya iniyor Tamamlandığında 'dünyanın en büyük orta açıklığına sahip asma köprüsü' unvanına kavuşacak olan 1915 Çanakkale Köprüsü’nde son rötuşlar yapılıyor. Köprünün yollarında asfaltlama çalışmaları yapılırken, Şubat ayının son haftasında açılış töreniyle hizmete girmesi bekleniyor. Bu sayede, Asya ve Avrupa yakalarını birbirine bağlayacak olan boğaz köprüsünde karşıdan karşıya geçiş süresi 6 dakikaya inecek.
10.02.2022 Ekonomi
Bakan Karaismailoğlu: Yıllar sonra helalleşmeyi akıllarına getirenler devri bitmiştir
Bakan Karaismailoğlu: Yıllar sonra helalleşmeyi akıllarına getirenler devri bitmiştir Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Türk-Alman-Fransız ortaklığında 36 ayda tamamlanacak Antalya Havalimanı kapasite artırım işinin, yatırımcıları tehdit edenlere ders olması gerektiğini söyledi. Karaismailoğlu, "Devletini milletinden kopartmak için uğraşanların, yıllar sonra helalleşmeyi aklına getirenlerin, milleti bölmek için uğraşanların, Türkiye'yi her fırsatta şikayet edenlerin, belediyeleri kalkındıracağız, diye seçilip, hizmet etmeyi unutanların devri, Türkiye'de bitmiştir" dedi. 
6.12.2021 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan flaş Kanal İstanbul tepkisi!
Cumhurbaşkanı Erdoğan flaş Kanal İstanbul tepkisi! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 1915 Çanakkale Köprüsü Son Tabliye Montaj Töreni'nde konuşarak, "Yap-işlet-devret modeliyle inşa edilen 1915 Çanakkale Köprüsü ile Türkiye, yeni bir sıçrama dönemini daha başarıyla gerçekleştirmiş oluyor." ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan makam aracı ile köprüden ilk geçişi yaptı.
13.11.2021 Siyaset
2 yıllık eşini feci şekilde kaybetti: Trafik kazası değil, cinayet...
2 yıllık eşini feci şekilde kaybetti: Trafik kazası değil, cinayet... Tatil için İzmir'e giderken Balıkesir'de meydana gelen feci trafik kazasında 2 yıllık eşi Gülay Baydar'ı (59) kaybeden Halil Yüksel Baydar'ın (60) İstanbul'da hastanede tedavisi devam ediyor. Kaza nedeniyle 2 aydır ayağa kalkamadığını belirten Baydar, şoförün emniyet şeridinde arızalanan otomobiline çok hızlı bir şekilde çarptığını kaydederek "Eğer tıbbi bir problem yaşamadıysa bu trafik kazasından ziyade cinayet olarak açıklanabilir" dedi.
9.10.2021 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Savaştepe ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki savaştepe haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.