Savaş Gemisi

Savaş Gemisi

Son dakika savaş gemisi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan savaş gemisi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını savaş gemisi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Savaş Gemisi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan savaş gemisi gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.519 savaş gemisi haberi bulunmuştur. Tüm savaş gemisi haberleri aşağıda listelenmiştir.
CENTCOM: Husiler, savaş gemisi USS Laboon’a seyir füzesi attı
CENTCOM: Husiler, savaş gemisi USS Laboon’a seyir füzesi attı ABD Merkez Komutanlığı (CENTCOM), Yemenli Husilerin Kızıldeniz’de görev yapan ABD savaş gemisi USS Laboon’a seyir füzesi attığını, füzenin havada imha edildiğini açıkladı.
15.01.2024 Dünya
CENTCOM: Husiler, ticari gemilere 18 İHA ve füzelerle saldırı düzenledi
CENTCOM: Husiler, ticari gemilere 18 İHA ve füzelerle saldırı düzenledi ABD Merkez Komutanlığı (CENTCOM), 9 Ocak’ta Yemenli Husilerin 18 İHA ve 3 füzeyle ticari gemileri hedef aldığını açıkladı. CENTCOM, tüm tehditlerin ABD ve İngiliz savaş gemilerince etkisiz hale getirildiğini duyurdu.
10.01.2024 Dünya
Kızıldeniz gerginliği petrol fiyatlarını yükseltti
Kızıldeniz gerginliği petrol fiyatlarını yükseltti Kızıldeniz'deki artan gerginlik petrol fiyatlarına da yansıdı. İran'ın bölgeye savaş gemisi gönderme kararı ardından brent petrolün varil fiyatı 78 doları aştı.
2.01.2024 Gündem
Selçuk Bayraktar 2025 yılını işaret etti: Bayraktar TB3 ve Kızılelma devrim yapacak
Selçuk Bayraktar 2025 yılını işaret etti: Bayraktar TB3 ve Kızılelma devrim yapacak BAYKAR Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, "2024 yılında inşallah biz Bayraktar TB3’ü gemide görev yapabilir hale getirmeyi amaçlıyoruz. 2025 yılında da biraz teknolojiyi iyice emin olduktan sonra Kızılelma’yı inşallah 2025’de gemide denemelerine başlamayı hedefliyoruz. Bayraktar TB3 ve Kızılelma’da inşallah TCG Anadolu’dan görev yapmaya başladıklarında dünya muharebesinde devrim yapmış olacaklar" dedi.
29.10.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan AB'ye ateşkes tepkisi! 'Daha ne kadar çocuk ölmesi lazım!'
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan AB'ye ateşkes tepkisi! 'Daha ne kadar çocuk ölmesi lazım!' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe'deki 8. Aile Şurası'nda gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, AB 'Henüz ateşkes çağrısı yapamayız' diyor. Daha ne kadar çocuk ölmesi lazım. Hiçbir zaman sizin gibi bu tür vahşetlere seyirci kalmadım. Ağız birliği etmişçesine saldırılara koşulsuz destek veriyor. Gazzeli mazlumların hayat hakkını yok sayıyor. Ne oldu insan hakları? Orada neler yazıyor, bakmıyor musunuz? İşlerine geldikleri için bakmazlar çünkü akan kan Müslüman kanı... Buradan soruyorum AB'nin ateşkes çağrısı yapabilmesi için daha kaç çocuk ölmeli, daha kaç ton bombanın Gazze'ye düşmesi gerekir." ifadelerini kullandı
26.10.2023 Gündem
AK Parti Sözcüsü Çelik: Gazze için 3 günlük milli yas ilan edilecek
AK Parti Sözcüsü Çelik: Gazze için 3 günlük milli yas ilan edilecek AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, İsrail'in Gazze'deki saldırılarını lanetlediklerini vurgularken, 'Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından 3 gün yas ilan edilecektir. Bu masumlara dayanışmanın, onlarla birlikte olduğumuzun ifadesidir. Bu kayıp aynı zamanda bizim kaybımızdır.' dedi.
18.10.2023 Gündem
NY Times dünyaya duyurdu! İşte İsrail'in Gazze işgali planı
NY Times dünyaya duyurdu! İşte İsrail'in Gazze işgali planı Dünya günlerdir İsrail ve Gazze'den gelen haberleri konuşuyor. Aksa Tufanı Operasyonu'nun ardından bölgeyi ablukaya alan İsrail'in saldırıları hız kesmeden devam ediyor. Her geçen dakika Gazze'deki can kaybı artarken ABD'nin önde gelen gazetelerinden New York Times İsrail'in 'Gazze işgali' planını yazdı.
15.10.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gazze'de en temel insan hakları ihlal edildi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gazze'de en temel insan hakları ihlal edildi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Kongre Merkezi'nde Türkiye-Afrika 4. İş ve Ekonomi Forumu Kapanış Töreni'nde önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan "Gazze'de en temel insan hakları ihlal edildi. Sivillere saldırıyı asla kabul etmeyiz." dedi.
13.10.2023 Gündem
Evlilik tazminatı Yargıtay’a takıldı! Emsal karar
Evlilik tazminatı Yargıtay’a takıldı! Emsal karar Ankara’da çalıştığı işyerinde usulsüzlük yaptığı belirlenen kadın işçinin evlilik nedeniyle talep ettiği tazminat hakkı, Yargıtay’a takıldı. Yargıtay, işçiyi yaptığı usulsüzlük nedeniyle haklı fesihle işten çıkaran işvereni haklı bularak tazminat kararını bozdu.
13.10.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ABD'ye savaş gemisi tepkisi: Senin İsrail'de ne işin var?
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ABD'ye savaş gemisi tepkisi: Senin İsrail'de ne işin var? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye Gençlik Vakfı 2023 Teşkilat Buluşması'nda açıklamalarda bulundu. Erdoğan, ABD'nin İsrail'e destek amacıyla Akdeniz'e uçak gemisi göndermesine tepki göstererek, "ABD uçak gemisi gönderiyor. Bay Amerika, Amerika nere, İsrail-Filistin nere? Ne işin var senin orada. Amerika gibi ülkeye barışı tesis mi yakışır, yoksa oraya benzinle körükle gitmek mi yakışır?" ifadelerini kullandı.
12.10.2023 Gündem
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Her türlü sivil kaybına karşıyız
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Her türlü sivil kaybına karşıyız AK Parti'nin saat 14:00'te başlayan MYK toplantısı sona erdi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, toplantı sonrasında açıklama yaptı. Çelik, "Gazze ağır bir şekilde bombalanıyor. İsrail'de de sivillerin kaybı oldu. Kudüs'te ve başka yerlerde gerçekleşen saldırılara karşı çıkıyorsa aynı şekilde Filistin'deki saldırıya da karşı çıkıyoruz. Bütün tabloyu doğuran şey 67 sınırlarındaki iki devletli çözüm hayata geçmemiştir. Bütün taraflarda sivillerin hedef alınmasına karşıyız" dedi.
12.10.2023 Gündem
Hamas-İsrail savaşında son dakika gelişmesi! İsrail kara harekatına hazırlanıyor: Gazze sınırında 300 bin asker...
Hamas-İsrail savaşında son dakika gelişmesi! İsrail kara harekatına hazırlanıyor: Gazze sınırında 300 bin asker... Hamas'ın İsrail'e karşı başlattığı 'Aksa Tufanı Operasyonu' Ortadoğu'yu kaosa sürüklerken tüm dünyanın gözü bölgedeki gelişmelerde. Hamas'a savaş ilan eden İsrail Gazze'ye bomba yağdırmaya devam ederken ölenlerin sayısı 950'ye yükseldi. İsrail basını jetlerin Aksa Tufanı'nın arkasındaki isim olan Deif'in babasının evini vurarak yakınlarını öldürdüğünü yazdı. Ordu sözcüsü ise Gazze sınırında 300 bin askerin hükümetten gelecek emri beklediğini duyurdu. İsrail Lübnan'daki Hizbullah militanlarıyla üçüncü gününe giren çatışmalarda bir yarbayın öldüğünü doğruladı. Doğu sınırındaki patlama sesleri ise, üçüncü bir ülkeyle ilk temas niteliği taşıyor.
11.10.2023 Dünya
Prof. Dr. Naci Görür uyardı: Ülkemizin her metrekaresi, ciddi 7 ve üzeri deprem üretecek potansiyelde
Prof. Dr. Naci Görür uyardı: Ülkemizin her metrekaresi, ciddi 7 ve üzeri deprem üretecek potansiyelde Bilim Akademisi Kurucu Üyesi Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, "Belki de Türkiye’de Afet Bakanlığı’nın kurulması gerektiğini ilk defa veya ilk söyleyenlerden biriyim. Eğer biz ciddi bir bakanlık kurarsak, liyakata dayalı onu kurumlandırırsak, ciddi bütçe verirsek ve anayasal bir yapısı olursa siyaset üstü bir bakanlıkla, Türkiye’yi 10-15 senede depreme hazırlarız" dedi.
22.09.2023 Gündem
Türkiye düşmanı senatör Bob Menendez'e büyük şok! Rüşvet iddianamesi kabul edildi...
Türkiye düşmanı senatör Bob Menendez'e büyük şok! Rüşvet iddianamesi kabul edildi... Her konuda Türkiye düşmanlığı ve karşıtlığı yapan ABD'li senatör Bob Menendez ve eşi Nadine Arslanian'ya yönelik 3 iş insanından aldıkları iddia edilen rüşvetten ötürü hazırlanan iddianame büyük jüri tarafından kabul edildi. Bu, senatöre yönelik son 6 yılda ikinci yolsuzluk davası. Detayları CNN TÜRK Washington temsilcisi aktardı.
22.09.2023 Dünya
Dünyanın ilk silahlı insansız hava aracı savaş gemisi TCG Anadolu Mersin'de!
Dünyanın ilk silahlı insansız hava aracı savaş gemisi TCG Anadolu Mersin'de! Türk Deniz Kuvvetleri envanterinde bulunan dünyanın ilk silahlı insansız hava aracı (SİHA) savaş gemisi TCG Anadolu, Akdeniz'deki seyri kapsamında Mersin'in Silifke ilçesindeki Taşucu Limanı'na demirledi.
22.09.2023 Gündem
Türkiye'nin ilk kadın amirali Gökçen Fırat'ın yeni görevi belli oldu
Türkiye'nin ilk kadın amirali Gökçen Fırat'ın yeni görevi belli oldu Yüksek Askeri Şura kararıyla Tuğamiral rütbesine terfi ettirilerek Türk Deniz Kuvvetleri tarihinin ilk kadın amirali olan Gökçen Fırat'ın görev yeri 11 Ağustos 2023 Cuma tarihli Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararıyla belli oldu. Fırat, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Savunma Planlama ve Proje Yönetimi Başkanı görevine atandı.
11.08.2023 Gündem
Karadeniz'de tehlikeli gerilim! Türkiye’nin Montrö’yü uygulaması krizin büyümesini önlüyor
Karadeniz'de tehlikeli gerilim! Türkiye’nin Montrö’yü uygulaması krizin büyümesini önlüyor Rus ordusunun Ukrayna topraklarına girmesiyle başlayan savaş Karadeniz'de tansiyonun yükselmesine neden oldu. Rusya bölgedeki deniz filosunu 2014 yılından itibaren giderek güçlendirdi. NATO 2021’de Sea Breeze tatbikatı ile güç gösterisi yaptı. ABD ve Ukrayna’nın ev sahipliğini yaptığı tatbikata Rusya sert tepki gösterdi. 1936’da imzalanan Montrö Sözleşmesi ile Türk boğazlarının kontrolü ve savaş gemilerinin geçiş izni Türkiye’ye verildi. Türkiye’nin Montrö’yü uygulaması, Karadeniz’de krizin daha da büyümesini engelledi.
10.08.2023 Gündem
İngiliz medyası Hakan Fidan'ın sırrını yazdı: Türkiye'yi ciddiye alsalar iyi olur
İngiliz medyası Hakan Fidan'ın sırrını yazdı: Türkiye'yi ciddiye alsalar iyi olur İngiltere merkezli Middle East Eye haber sitesi, yayınladığı Türkiye analizinde Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'ın sırrını açıkladı ve mevkidaşlarının Fidan ve Türkiye'yi ciddiye alması gerektiğini yazdı...
5.08.2023 Dünya
Rusya'ya bir şok daha! Bu kez tankeri vurdular
Rusya'ya bir şok daha! Bu kez tankeri vurdular Dün Rus donanmasına saldırı düzenleyen Ukrayna Kuvvetleri bugün de insansız hava araçları ile Rusya'ya ait kimyasal bir tankeri vurdu. Rusya tankerde maddi hasar meydana geldiğini duyururken Kırım Köprüsü'nde trafik bir süre durdu.
5.08.2023 Dünya
Rus savaş gemisi Karadeniz'de vuruldu
Rus savaş gemisi Karadeniz'de vuruldu Ukrayna'daki Rus işgali sürerken, Kiev'in Rusya topraklarına düzenlediği saldırılar da hızlandı. Ukrayna son olarak Rusya'nın donanmasını İDA'larla hedef aldı.
4.08.2023 Dünya
Putin: Ukrayna’nın savunma sanayisi yakında tamamıyla tarihe karışacak
Putin: Ukrayna’nın savunma sanayisi yakında tamamıyla tarihe karışacak Savaş muhabirleriyle Ukrayna-Rusya Savaşı’na dair açıklamalarda bulunan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Batı'nın sağladığı silahların yakında tükeneceğini söyleyerek, "Ukrayna’nın savunma sanayisi yakında tamamıyla tarihe karışacak” dedi.
13.06.2023 Dünya
Rusya’dan NATO tatbikatına misilleme
Rusya’dan NATO tatbikatına misilleme NATO'nun Baltık Denizi'nde başlattığı tatbikata misilleme olarak Rusya Savunma Bakanlığı, Rus ordusunun Baltık Denizi’nde 15 Haziran'a kadar sürecek tatbikat başlattığını duyurdu.
5.06.2023 Dünya
ABD ve Çin savaş gemileri arasında gerilim
ABD ve Çin savaş gemileri arasında gerilim ABD Hint-Pasifik Komutanlığı (USINDOPACOM), ABD muhrip gemisinin Tayvan Boğazı’ndan rutin geçiş gerçekleştirdiği sırada, Çin savaş gemisinin ABD gemisine yakın bir noktada ‘tehlikeli manevralar’ yaptığını duyurdu. O anların görüntüsü paylaşıldı.
5.06.2023 Dünya
Marmara’da büyük tehlike: Pusula denizanası
Marmara’da büyük tehlike: Pusula denizanası Yaz mevsiminin yaklaşmasıyla birlikte Marmara Denizi’nde pusula denizanası olarak adlandırılan büyük denizanaları da artmaya başladı.
25.05.2023 Gündem
TCG Anadolu'nun ilk görevi belli oldu
TCG Anadolu'nun ilk görevi belli oldu Türk donanmasının gözde Çok Maksatlı Amfibi Hucüm Gemisi TCG Anadolu’nun ilk görevi belli oldu. TCG Anadolu, Türk donanmasından gemi, helikopter ve uçakların katılacağı Deniz Kurdu Tatbikatları’nda amiral gemisi olarak görev yapacak.
17.05.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Savaş Gemisi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki savaş gemisi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.