Şarkışla

Şarkışla

Son dakika şarkışla haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan şarkışla ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını şarkışla haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şarkışla

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şarkışla gelişmeleri de dahil olmak üzere 206 şarkışla haberi bulunmuştur. Tüm şarkışla haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sivas yerel seçim sonuçları 2024: Sivas belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Sivas'de hangi aday yüzde kaç oy aldı?
Sivas yerel seçim sonuçları 2024: Sivas belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Sivas'de hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapıldı. Mahalli İdareler seçimleri için milyonlarca seçmen oy kullanmak için sandık başına gitti. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını bitirdiği saat 21:00'dan itibaren sonuçlar aktarılmaya başlandı. Sonuçları en çok merak edilen illerin başında Sivas geldi. Sivas yerel seçim sonuçları 31 Mart 2024 Pazar akşamı belli olmaya başladı. Sivas Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının aldıkları oy oranları merak edildi. Sivas'de yaşayan ve oy kullanan vatandaşar hangi adayın önde olduğunu haberimizden öğreniyor. İşte 31 Mart 2024 Sivas yerel seçim sonuçları ve adayların aldıkları oy oranları...
31.03.2024 Gündem
Estetik ameliyatı olan kadın hayatını kaybetti! Soruşturma başlatıldı
Estetik ameliyatı olan kadın hayatını kaybetti! Soruşturma başlatıldı Kayseri'de burun, elmacık kemiği ve kulaklarından estetik ameliyatı olmak için hastaneye giden Ahu Gültekin, 9 saat süren ameliyatın ardından 5 gün tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Olayda ihmal olduğunu iddia eden merhumun kardeşi Mustafa Gültekin, "Olayda ihmal olduğunu düşünüyorum. Normalde ameliyata profesör girmesi gerekiyor ama asistanı girmiş. Asistanının da kim olduğunu ve nerede olduğunu şu anda bulamıyoruz" dedi.
20.03.2024 Gündem
Evinin bir katını eşi için müzeye çevirdi! 50 yıldır saçını saklıyor
Evinin bir katını eşi için müzeye çevirdi! 50 yıldır saçını saklıyor Böyle aşk görülmedi. Sivas’ta yaşayan 83 yaşındaki Mustafa Yıldırım, vefat eden eşinin bir tutam saçını cam biblonun içerisinde yıllardır saklıyor.
21.07.2023 Gündem
Bereket bekliyorlardı, kabus olup yağdı! Yüzde 300 oranında arttı: 'Hepsini vurdu'
Bereket bekliyorlardı, kabus olup yağdı! Yüzde 300 oranında arttı: 'Hepsini vurdu' Sivas'ta önceki yıllara göre yüzde 300 oranında artan yağışlar, ürününden daha iyi verim almak için umutlanan çiftçilere kabus yaşattı. Merkez ve 6 ilçede yağışlar nedeniyle ekili araziler zarar gördü. Son olarak merkeze bağlı Tatlıcak köyünde yaklaşık 1500 dönüm ekili tarım arazisini dolu vurdu. Köylüler uzun zaman sonra ilk defa bu yıl yağışlarla verimli bir yıl geçirmeyi beklerken, tam tersine tarlalarının zarar gördüğünü ve mağdur olduklarını söyledi. 
24.06.2023 Yaşam
Davut Gül kimdir, nereli, kaç yaşında? Yeni İstanbul Valisi hangi görevlerde yer aldı, evli mi, çocuğu var mı? İşte biyografisi!
Davut Gül kimdir, nereli, kaç yaşında? Yeni İstanbul Valisi hangi görevlerde yer aldı, evli mi, çocuğu var mı? İşte biyografisi! İstanbul Valisi Ali Yerlikaya’nın İçişleri Bakanı olarak atanmasının ardından Yerlikaya’nın yerine gelen isim Gaziantep Valisi Davut Gül oldu. Peki, Davut Gül kimdir, Yeni İstanbul Valisi nereli, kaç yaşında?
7.06.2023 Gündem
Gaziantep Valisi kim oldu, Gaziantep Valiliğine kim atandı? Yeni Gaziantep Valisi açıklandı mı?
Gaziantep Valisi kim oldu, Gaziantep Valiliğine kim atandı? Yeni Gaziantep Valisi açıklandı mı? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, hafta sonu yeni Kabine'yi açıkladı. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya’nın İçişleri Bakanı olarak atanmasının ardından, yerine Erdoğan Gaziantep Valisi Davut Gül’ü atadı. Gül’ün atanması sonrası Gaziantep Valiliğine kimin atandığı merak konusu oldu. Peki, Yeni Gaziantep Valisi kim oldu, Gaziantep Valiliğine kim atandı?
6.06.2023 Gündem
İstanbul Valiliği'ne Davut Gül atandı
İstanbul Valiliği'ne Davut Gül atandı İletişim Başkanlığı, İstanbul Valiliği'ne Davut Gül'ün atandığını açıkladı. Yapılan duyuruda, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Valisi olarak Sayın Davut Gül’ü atamıştır." denildi.
5.06.2023 Gündem
Kabus geri döndü! Yılın KKKA’dan ilk ölümü gerçekleşti
Kabus geri döndü! Yılın KKKA’dan ilk ölümü gerçekleşti Sivas’ta vücuduna kene yapışması sonrası Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) hastalığı şüphesiyle tedavi gören kişi öldü.
22.05.2023 Yaşam
Domates fidelerini doludan korumak için bulduğu çözüm akıllara durgunluk verdi
Domates fidelerini doludan korumak için bulduğu çözüm akıllara durgunluk verdi Sivas’ın Şarkışla ilçesinde ektiği domates fidelerini soğuk ve dolu yağışından korumak isteyen çiftçinin aldığı önlem görenlerin dikkatini çekiyor.
21.05.2023 Yaşam
Şap tehdidi Türkiye’nin en büyük hayvan pazarında yoğunluğu artırdı
Şap tehdidi Türkiye’nin en büyük hayvan pazarında yoğunluğu artırdı Türkiye’nin en büyük hayvan pazarı olma özelliğini taşıyan Sivas’ın Şarkışla ilçesindeki ‘Hayvan Pazarı’nda birçok ilde görülen şap hastalığı nedeniyle yoğunluk yaşandı.
4.03.2023 Gündem
Eşi ile telefonda görüntülü konuşurken öldürüldü! Katilin cezası belli oldu
Eşi ile telefonda görüntülü konuşurken öldürüldü! Katilin cezası belli oldu Sivas'ın Şarkışla ilçesinde hırsızlık yapmak için girdiği evde 2 çocuk annesi Duriye Taşdelen'i (24) bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla yargılanan Nihat Kara (26), ağırlaştırılmış müebbet cezasına çarptırıldı.
27.01.2023 Yaşam
Sivas TOKİ sonuçları! Sivas TOKİ kura çekimi sonuç listesi açıklandı mı? 2022 TOKİ sonuç sorgulama!
Sivas TOKİ sonuçları! Sivas TOKİ kura çekimi sonuç listesi açıklandı mı? 2022 TOKİ sonuç sorgulama! TOKİ Sosyal Konut Projesi’nde Sivas için kuralar çekildi. Sivas TOKİ sonuçları canlı yayında gerçekleştirilen kura çekilişi ile belli oldu. Kuralar toki.tv’den canlı olarak yayınlandı. Peki, Sivas TOKİ kura çekimi sonuç listesi açıklandı mı? 2022 TOKİ sonuç sorgulama!
18.12.2022 Gündem
TOKİ Sosyal Konut Projesi bir ilde talihlilerini buldu! 'Bir evim olsun çok istiyordum'
TOKİ Sosyal Konut Projesi bir ilde talihlilerini buldu! 'Bir evim olsun çok istiyordum' TOKİ Sosyal Konut Projesi ile ilgili son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. Sivas’ta yapılan kurada yıllarca ev hayali kuran talihliler de belli oldu. Kurada engelli kategorisinden ismi çıkan Gülfidan Altun ise gözyaşlarına boğuldu.
16.12.2022 Ekonomi
Uyuz hastalarını sevindiren gelişme! Şifalı su bulundu
Uyuz hastalarını sevindiren gelişme! Şifalı su bulundu Sivas’ta kuraklık nedeniyle kuruyan Gümüşdere köyündeki 'uyuz gölü', şifa arayan uyuz hastalarını üzmüştü. Uyuz gölünün alternatifi, Şarkışla ilçesinde ortaya çıktı.
12.10.2022 Yaşam
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak?
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? 'İlk Evim İlk İş Yerim' kampanyası kapsamında 1 milyon arsa ve 10 bin iş yeri için başvurular başladı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılacak arsaların hangi illerde olacağı belli oldu. Peki, TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? İşte TOKİ arsa listesi…
11.10.2022 Ekonomi
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kapsamında duyurulan 'İlk Evim Arsa' ve 'İlk İş Yerim' projesindeki yerlerin hangi illerde yapılacağı belli oldu.
10.10.2022 Ekonomi
Koyun ticareti yapan 3 kişi çoban tarafından öldürüldü
Koyun ticareti yapan 3 kişi çoban tarafından öldürüldü Sivas’ta koyun satın almak için Şarkışla ilçesinden Yıldızeli ilçesine giden 3 kişi bir çoban tarafından vurularak öldürüldü. Polis tarafından gözaltına alınan çoban 3 kişiyi koyun hırsızı olduklarını düşündüğü için öldürdüğünü iddia etti.
24.07.2022 Yaşam
O illerden acı haber geldi! Ölü sayısı giderek artıyor
O illerden acı haber geldi! Ölü sayısı giderek artıyor Kene kabusu yaz ayının gelmesiyle yeniden başladı. O illerimizden kötü haber geldi. Sivas, Samsun'dan sonra Gümüşhane'de bir kişi Kırım Kongo kanamalı ateşi (KKKA) hastalığından hayatını kaybetti. Öte yandan Sivas’ta kene ısırması sonrası Kırım Kongo Kanamalı Ateşi hastalığına yakalanarak ölenlerin sayısı 10’a yükseldi. İşte son dakika haberinin detayları...
17.07.2022 Gündem
O illerde kabus yeniden başladı! Ölü sayısı artıyor
O illerde kabus yeniden başladı! Ölü sayısı artıyor Kene kabusu yaz ayının gelmesiyle yeniden başladı. O illerimizden kötü haber geldi. Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) hastalığı ve korona virüs vakalarındaki artışlarla ilgili açıklamalarda bulunan Çankırı Valisi Abdullah Ayaz, KKKA hastalığı sebebiyle iki kişinin hayatını kaybettiğini bildirdi. Öte yandan Sivas’ta kene ısırması sonrası Kırım Kongo Kanamalı Ateşi hastalığına yakalanarak ölenlerin sayısı 10’a yükseldi. İşte son dakika haberinin detayları...
15.07.2022 Gündem
O ilimizde büyük kabus! Ölü sayısı giderek artıyor
O ilimizde büyük kabus! Ölü sayısı giderek artıyor Bilanço giderek artıyor. O ilimizde büyük kabus. Acı haber peş peş geldi. Kenelerin neden olduğu Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) hastalığı Sivas ili ve çevresinde büyük bir tehdit oluşturmaya devam ediyor. Vatandaşlar arasında paniğe yol açan Sivas’taki kene ısırması vakalarında mayıs ayından bu yana hayatını kaybedenlerin sayısı 10’a yükseldi. İşte son dakika haberinin detayları...
8.07.2022 Gündem
Kene teması sonrası ölenlerin sayısı 10’a yükseldi
Kene teması sonrası ölenlerin sayısı 10’a yükseldi Sivas’ta kene ısırması sonrası Kırım Kongo Kanamalı Ateşi hastalığına yakalanarak ölenlerin sayısı 10’a yükseldi.
8.07.2022 Yaşam
Bakan Kurum müjdeyi verdi: Temmuzda teslim ediliyor
Bakan Kurum müjdeyi verdi: Temmuzda teslim ediliyor Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Türkiye’nin gelecek 100 yılını şekillendirecek olan 2023 seçimlerinde Liderimiz, Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı bir kez daha rekor bir oyla yeniden Cumhurbaşkanı seçeceğiz." dedi. Bakan Kurum, Sivas’ta kentsel dönüşüm çalışmalarının sürdüğünü vurgulayarak, “Sivas’ımızı kentsel dönüşümle daha sağlıklı konutlara kavuşturuyoruz. Bu anlamda Esentepe, Yunus Emre ve Demirciler Mahallelerindeki riskli alanda kentsel dönüşüme devam ediyoruz. Bu kapsamda 475 konutumuzun yapımını tamamlayarak inşallah Temmuz ayında vatandaşlarımıza teslim ediyoruz." ifadelerini kullandı.
27.04.2022 Siyaset
Aşık Veysel sözleri ve şiirleri! Kısa, uzun seçenekli aşk temalı resimli Aşık Veysel Türkülerinde geçen sözler: Uzun ince bir yoldayım, bu bendeki aşk olmazsa, kara toprak…
Aşık Veysel sözleri ve şiirleri! Kısa, uzun seçenekli aşk temalı resimli Aşık Veysel Türkülerinde geçen sözler: Uzun ince bir yoldayım, bu bendeki aşk olmazsa, kara toprak… Aşık Veysel sözleri ile ilgili yapılan aramalar Aşık Veysel’in ölüm yıldönümü nedeniyle gündem oldu. ‘Büyük Halk Ozanı’ Aşık Veysel 21 Mart 1973 yılında Sivas'ın Şarkışla ilçesine bağlı Sivrialan köyünde yaşamını yitirdi. Ardından ise birbirinden anlamlı, derin sözleri olan şiirler, sözler ve türküler bıraktı. Aşık Veysel'in türkülerinde geçen en güzel sözleri ise ölüm yıldönümü vesilesiyle derledik. Kısa, uzun seçenekli aşk temalı resimli Aşık Veysel sözleri…
21.03.2022 Gündem
Sivas'ta yolcu otobüsü kazası! Ölü ve yaralılar var
Sivas'ta yolcu otobüsü kazası! Ölü ve yaralılar var Sivas'ta buzlanma nedeniyle kayganlaşan yolda meydana gelen kazada yolcu otobüsü ile 2 TIR çarpıştı. Otobüs şoförü Ziya Ada hayatını kaybederken, 13 yolcu yaralandı.
10.02.2022 Yaşam
Hangi yollar kapalı? Kara Yolları ulaşıma kapalı yollar ile İstanbul’da trafiğe kapalı yollar
Hangi yollar kapalı? Kara Yolları ulaşıma kapalı yollar ile İstanbul’da trafiğe kapalı yollar Hangi yollar trafiğe kapalı, İstanbul’da yollar kapalı mı? Yurt genelinde etkili olan kar yağışı nedeniyle bazı yollar yaşanan ulaşım güçlükleri nedeniyle trafiğe kapatıldı. Yoğun yağışın ardından Anadolu Otoyolu Bolu Dağı geçişi TIR trafiğine, D-100 karayolu ise tüm araçların geçişlerine durduruldu. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, kar yağışı nedeniyle Trakya'dan İstanbul'a araç girişlerine ikinci bir duyuruya kadar izin verilmeyeceğini açıkladı. İşte İstanbul’da kapalı yollar ile karayolları ulaşıma kapalı yollar…
24.01.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Şarkışla ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şarkışla haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.