Şarkıcı Hatice

Şarkıcı Hatice

Son dakika Şarkıcı Hatice haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Şarkıcı Hatice ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Şarkıcı Hatice haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şarkıcı Hatice

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şarkıcı hatice gelişmeleri de dahil olmak üzere 106 şarkıcı hatice haberi bulunmuştur. Tüm şarkıcı hatice haberleri aşağıda listelenmiştir.
Her seçimde kombiniyle gündem olan Hatice bu sefer pembe kıyafetiyle sandık başındaydı
Her seçimde kombiniyle gündem olan Hatice bu sefer pembe kıyafetiyle sandık başındaydı Sanat dünyasının birbirinden ünlü isimleri, 31 Mart yerel seçiminde vatandaşlık görevlerini yerine getirdi. Şarkıcı Hatice, her seçim olduğu gibi bu seçimde de sandık başına gelirken tercih ettiği kombiniyle adından söz ettirdi.
1.04.2024 Magazin
Müziği bıraktığını açıklayan Zerrin Özer karar değiştirdi!
Müziği bıraktığını açıklayan Zerrin Özer karar değiştirdi! Geçtiğimiz aylarda vasiyetine dair açıklama yaparak, vefatından sonra yapılmasını istemediği şeyleri bir bir sayan Zerrin Özer; sürpriz kararıyla herkesi şaşırtmıştı. Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla müziği bıraktığını duyuran ve "Asla dönmem” diyen 64 yaşındaki Özer, iki ay sonra bu kararından vazgeçti. İşte detaylar...
22.09.2022 Magazin
Hatice'den Ece Erken'e: İçim paramparça, ne büyük acı bilirim
Hatice'den Ece Erken'e: İçim paramparça, ne büyük acı bilirim 2003 yılında eşini beyin kanaması nedeniyle hayatını kaybeden şarkıcı Hatice, Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ölümüyle yıkılan Ece Erken'e destek oldu. Erken ile aynı acıyı paylaşan Hatice, "İçim paramparça oldu, ne büyük acı bilirim" yorumunu yaptı.
29.01.2022 Magazin
Burcu Binici de olaya dahil oldu! Hatice'ye yanıt: Herkes kendi hayatına baksın!
Burcu Binici de olaya dahil oldu! Hatice'ye yanıt: Herkes kendi hayatına baksın! Oyuncu Burcu Öberk'in "Evlenmeyi düşünmüyorum ama kendime güvenirsem babasız bir çocuğu dünyaya getirebilirim" açıklamasına şarkıcı Hatice'den yanıt gelmişti. Bir diğer oyuncu Burcu Binici de tartışmaya dahil oldu.
6.02.2021 Magazin
Hatice, Burcu Özberk'i eleştirdi! 'Bu da moda oldu, evlenmeden...'
Hatice, Burcu Özberk'i eleştirdi! 'Bu da moda oldu, evlenmeden...' Şarkıcı Hatice, "Evlenmeyi düşünmüyorum ama kendime güvenirsem babasız bir çocuğu dünyaya getirebilirim. Yumurtalıklarımı dondurmayı düşünüyorum" diyen oyuncu Burcu Özberk'e tepki gösterdi.
5.02.2021 Magazin
Hatice, Ivana'ya sert çıktı! 'Ticaret evliliği yapıp sonra haraca bağlıyorsun'
Hatice, Ivana'ya sert çıktı! 'Ticaret evliliği yapıp sonra haraca bağlıyorsun' Şarkıcı Hatice, oğlu Ateş'in 5 bin lira olan nafakasını 15 bin liraya çıkarmak için eski eşine dava açan İvana Sert'e tepki gösterdi. Hatice, "Nafaka alamayacağını düşündüğün adamdan çocuk yapmasaydın" dedi.
11.01.2021 Magazin
Maskesiz çünkü makyajı bozuluyor
Maskesiz çünkü makyajı bozuluyor Türkiye’de maske takma zorunluluğu olmasına rağmen şarkıcı Hatice bu kurala uymadı.
10.07.2020 Magazin
İstanbul’da parti evine baskın! İfadeleri ortaya çıktı
İstanbul’da parti evine baskın! İfadeleri ortaya çıktı İstanbul Bağcılar'da bir dairede parti yaptıkları gerekçesiyle "Bulaşıcı hastalıklara ilişkin tedbirlere aykırı davranma" suçundan hakim karşısına çıkan 10 kişiye 2'şer ay ev hapsi cezası verilmişti. Adnan Oktar'ın programına da katılan Enver Ataç ve Önder Ataç kardeşler ile şarkıcı Yusuf Gültekin'in de aralarında bulunduğu şüphelilerin emniyet ifadeleri ortaya çıktı.
29.04.2020 Yaşam
Hatice ayna karşısındaki pozlarıyla sosyal medyada olay oldu!
Hatice ayna karşısındaki pozlarıyla sosyal medyada olay oldu! Son olarak evlilik teklifi almasıyla gündeme gelen Hatice sosyal medya paylaşımlarına devam ediyor. Hatice verdiği ayna pozuyla dikkat çekti.
9.01.2020 Magazin
Şarkıcı Hatice evlilik teklifi aldı! Eski sevgilisi mekanı bastı
Şarkıcı Hatice evlilik teklifi aldı! Eski sevgilisi mekanı bastı Şarkıcı Hatice, uzun süredir birlikte olduğu sevgilisi Ali Kemal Sarı'dan evlilik teklifi aldı.
10.12.2019 Magazin
Hatice evlenme teklifi aldı, eski sevgilisi mekanı bastı!
Hatice evlenme teklifi aldı, eski sevgilisi mekanı bastı! Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa'da şarkıcı Hatice, geçtiğimiz gün sevgilisi Ali Kemal Sarı'dan sürpriz bir evlilik teklifi aldı.
9.12.2019 Magazin
Hatice transparan elbisesiyle olay oldu
Hatice transparan elbisesiyle olay oldu Yaptığı her paylaşımı olay olan şarkıcı Hatice sahneye çıkarken giydiği transparan elbisesi ile dikkatleri üzerine topladı.
4.08.2019 Magazin
Şarkıcı Hatice, ilginç paylaşımıyla gündemde
Şarkıcı Hatice, ilginç paylaşımıyla gündemde Şarkıcı Hatice, kırmızı mayosuyla ‘Bottle Cap Challenge’ akımına farklı bir şekilde dahil oldu
10.07.2019 Magazin
Hatice'nin mayolu pozu alay konusu oldu
Hatice'nin mayolu pozu alay konusu oldu Son olarak 23 Haziran yenilenen İstanbul seçimlerinde ilginç kıyafetiyle oy kullanmaya giden Hatice, paylaştığı mayolu pozuyla alay konusu oldu.
2.07.2019 Magazin
Hatice yaz sezonunu açtı
Hatice yaz sezonunu açtı Şarkıcı Hatice, sosyal medya hesabından topuklu ayakkabı ve bikinisiyle verdiği pozları paylaşarak yaz sezonunu açtığını duyurdu.
18.06.2019 Magazin
Hatice'nin son hali şok etti!
Hatice'nin son hali şok etti! Podyumda kalçasını göstererek magazin gündeminin en çok konuşulan ismi olan şarkıcı Hatice'nin gözü morardı.
17.05.2019 Magazin
Hatice'den olay poz
Hatice'den olay poz Şarkıcı Hatice, Instagram paylaşımlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor.
2.05.2019 Magazin
Hatice'den Çağla Şıkel'e: Bir zamanların tostçu Çağla'sı...
Hatice'den Çağla Şıkel'e: Bir zamanların tostçu Çağla'sı... Bir defilede transparan kıyafetiyle podyumda manken olarak yürüyen Hatice, kalçasını açarak geceye damga vurmuştu. 40 yaşındaki şarkıcı Hatice, izleyenleri şoke ederken, tepki toplamıştı...
30.04.2019 Magazin
Hatice'nin yüzü yandı! Tanınmaz halde...
Hatice'nin yüzü yandı! Tanınmaz halde... Geçen haftalarda bir defilede podyuma çıkan ve kalça açma hareketiyle gündem olan Hatice'nin yüzü tanınmaz hale geldi.
12.04.2019 Magazin
Hatice ağlama krizine girdi
Hatice ağlama krizine girdi Muammer Ketenci'nin defilesinde kalçasını açarak tepki çeken ve modacıyla birbirine giren Hatice, Kanal D'deki '2. Sayfa'ya verdiği röportajda ağlama krizine girdi
21.03.2019 Magazin
Hatice'ye şok! Dava açıyorlar...
Hatice'ye şok! Dava açıyorlar... Defileyi düzenleyen organizasyon şirketi, diğer modacıların hakkını korumak için podyumda kalçasını gösteren Hatice'ye dava açacak.
15.03.2019 Magazin
"Hiç kimseye acımayacağım, süründüreceğim"
"Hiç kimseye acımayacağım, süründüreceğim" Şarkıcı Hatice, geride bıraktığımız gün yer aldığı bir defilede podyuma çıkmış ve üzerindeki transparan elbisesi ile dikkat çekmişti.
13.03.2019 Magazin
Muammer Ketenci'den Hatice açıklaması
Muammer Ketenci'den Hatice açıklaması Sosyal medya paylaşımları ve kalçası hakkındaki yorumlarıyla magazin gündeminden düşmeyen şarkıcı Hatice, bu kez defilede olay yarattı. Hatice'yi defilesinde podyuma çıkaran modacı Muammer Ketenci, magazin gündemine bomba gibi düşen olayla ilgili konuştu.
12.03.2019 Magazin
Hatice yine rahat durmadı! Beckham'ın kalçasına hayran kaldı
Hatice yine rahat durmadı! Beckham'ın kalçasına hayran kaldı Hemen her paylaşımıyla gündeme gelmeyi başaran şarkıcı Hatice, bu kez eski futbolcu David Beckham hakkında yaptığı kalça yorumuyla olay yarattı.
27.02.2019 Magazin
Hatice bu kez kendini Jennifer Lopez'e benzetti
Hatice bu kez kendini Jennifer Lopez'e benzetti Şarkıcı Hatice, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda 'Amerika'nın Lopez'i, Türkiye'nin Hatice'si' dedi
26.01.2019 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Şarkıcı Hatice ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şarkıcı hatice haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.