Sarı Yelekli

Sarı Yelekli

Son dakika sarı yelekli haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sarı yelekli ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sarı yelekli haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sarı Yelekli

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sarı yelekli gelişmeleri de dahil olmak üzere 17 sarı yelekli haberi bulunmuştur. Tüm sarı yelekli haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sarı yeleklilerin eylemlerinde polis şiddetinin  bilançosu
Sarı yeleklilerin eylemlerinde polis şiddetinin bilançosu Fransa'da sarı yeleklilerin beş aydan fazladır devam eden eylemlerinde polisin kullandığı biber gazı kapsülü nedeniyle yaralananların sayısı arttı.
3.05.2019 Dünya
Fransa karıştı! Sokaklar savaş alanı
Fransa karıştı! Sokaklar savaş alanı Akaryakıt zamlarına ve kötü ekonomik koşullarına tepki olarak başlayan ancak daha sonra Cumhurbaşkanı Macron yönetimine karşı gösterilere dönüşen sarı yeleklilerin eylemleri 4'üncü ayını doldurdu. Sarı yelekliler tekrar sokaklara çıktı.
16.03.2019 Dünya
Paris'te polis döven boksör hapis cezasına çarptırıldı
Paris'te polis döven boksör hapis cezasına çarptırıldı Fransa'nın başkenti Paris'te sarı yeleklilerin geçen ay düzenlediği gösteride iki polisi darbeden eski boksör Dettinger'e 2 yıl hapis cezası verildi.
14.02.2019 Dünya
'Amerikan yardımı’na karşı sınıra barikat
'Amerikan yardımı’na karşı sınıra barikat Venezuela’da siyasi kriz devam ederken, uluslararası insani yardımların ülkeye gelişine karşı ordu, Kolombiya sınırındaki köprüye barikat kurdu. Bu önlemin, ABD’nin insani yardım kılıfı altında ülkeye silah sokabileceği gerekçesiyle alındığı belirtiliyor.
8.02.2019 Dünya
Fransa'da sarı yeleklilerin gösterisi yasaklandı
Fransa'da sarı yeleklilerin gösterisi yasaklandı Cher bölgesi Valiliği, sarı yeleklilerin öncü isimlerinin de katılımının planlandığı yarınki gösteri öncesi, Bourges kentinde eylem yapılmasını yasakladı.
11.01.2019 Dünya
Fransa'da bakanlık binasına saldırı
Fransa'da bakanlık binasına saldırı Fransa'nın başkenti Paris'te sarı yeleklilerin eylem yaptığı sırada Parlamento İşlerinden Sorumlu Devlet Bakanlığı binasının kapısını kırarak içeri giren kimliği belirsiz kişiler avludaki iki araca zarar verdi.
5.01.2019 Dünya
Belçika'da sarı yelekliler yol kapattı
Belçika'da sarı yelekliler yol kapattı Belçika'nın Valonya bölgesindeki "sarı yelekliler", dün gece saatlerinde yolları kapattı.
27.12.2018 Dünya
Son dakika... Gözaltılar var! Ülke iyice karıştı!
Son dakika... Gözaltılar var! Ülke iyice karıştı! Fransa'nın başkenti Paris'te sarı yeleklilerin düzenleyeceği gösteri öncesinde 25 kişinin gözaltına alındığı belirtildi. Barikatları aşmaya çalışan göstericilerle polis arasında arbede çıkınca, biber gazı sıkıldı. Şu ana kadar 85 kişi gözaltına alınırken, polis diğer kentlerde de devam eden gösterilere 16 bin kişinin katıldığını duyurdu.
15.12.2018 Dünya
Mısır'da sarı yelek giyen avukata gözaltı
Mısır'da sarı yelek giyen avukata gözaltı Mısır'da sosyal medyada sarı yelekli fotoğrafını paylaşan bir avukat gözaltına alındı.
12.12.2018 Dünya
Şimdi'de oraya sıçradı! Yüzlerce kişi...
Şimdi'de oraya sıçradı! Yüzlerce kişi... Karadağ'ın başkenti Podgorica'da, hükümete karşı "diktatör karanlığından korkmuyoruz" sloganıyla "sarı yelekli" protesto düzenlendi.
9.12.2018 Dünya
'Sarı Yelekliler'in protestosu Belçika ve Hollanda'ya sıçradı! Tehlike büyüyor...
'Sarı Yelekliler'in protestosu Belçika ve Hollanda'ya sıçradı! Tehlike büyüyor... Fransa'yı kasıp kavuran 'Sarı Yelekli' eylem komşu Belçika ve Hollanda'ya da sıçradı. Şu ana kadar Belçika polisi 50 kişiyi gözaltına alırken, eylemciler Avrupa Birliği kurumlarına doğru yürüyor. Hollanda'da ise 'Sarı Yelekliler' eylem için 11 farklı noktada bir araya gelmeye başladı.
8.12.2018 Dünya
Fransa'da gözaltı sayısı 700'e yükseldi
Fransa'da gözaltı sayısı 700'e yükseldi Fransa'nın başkenti Paris'te "sarı yelekliler"in düzenlediği gösterilerde 700 kişinin gözaltına alındığı belirtildi. Paris'teki Champs-Elysees Caddesi'nde polis "sarı yeleklilere" biber gazıyla müdahale etmeye başladı.
8.12.2018 Dünya
Fransa'da polis sendikasından sarı yeleklilere destek
Fransa'da polis sendikasından sarı yeleklilere destek Fransa'da bir polis sendikasının, sarı yeleklilere destek için cumartesiden itibaren süresiz greve gideceği duyuruldu.
6.12.2018 Dünya
Son dakika... Avrupa çalkalanıyor! Paris fena karıştı!
Son dakika... Avrupa çalkalanıyor! Paris fena karıştı! Fransa'da "sarı yelekliler” olarak bilinen protestocular, başkent Paris'in Şanzelize Caddesi'nde gösteri düzenliyor.
1.12.2018 Dünya
Darbeci 21 askerin iddianamesi hazırlandı
Darbeci 21 askerin iddianamesi hazırlandı FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişimi sırasında Isparta'yı kontrol altına almaya ve Eğirdir Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi'nde kurs gören 700 Kara Harp Okulu öğrencisini Ankara'ya götürmeye çalışan eski Terörizmle Mücadele Eğitim ve Tatbikat Merkezi Komutanı Tuğgeneral Mustafa Kurutmaz ile Erkan Başkanı Orhan Yılmaz'ın da aralarında bulunduğu, 21 şüpheli hakkında hazırlanan 133 sayfalık iddianame Isparta 2. Ağır Ceza Mahkemesince kabul edildi
29.09.2021 Gündem
'Seneye de ilk maçı kaybedelim'
'Seneye de ilk maçı kaybedelim' Fenerbahçe şampiyonluğu Papermoon'da kutlarken Ali Koç, Aziz Yıldırım'a tuhaf bir teklif yaptı.
29.04.2014 Futbol
Medeni’nin amcası da faili meçhul kurbanı!
Medeni’nin amcası da faili meçhul kurbanı! Olaylar sırasında ölen Medeni Yıldırım’ın cenazesi, dün aralarında BDP’lilerin de bulunduğu kalabalık bir grup tarafından toprağa verildi...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Sarı Yelekli ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sarı yelekli haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.